Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Doradztwa Prawnego Patryk Jaworski

Zawód: Prawnik 
Adres: Zachodniopomorskie, 75-028 Koszalin Zwycięstwa 7-9/5
Telefon: Kom. 501350148
Adres e-mail: p.jaworski(małpa)kdpkoszalin.pl
Strona internetowa: www.kdpkoszalin.pl
Opis działalności: Doradztwo prawne, optymalizacja finansowa, zakładanie spółek Słowa kluczowe: prawnik, Koszalin, porady prawne, tanio, do radca prawny, spółka, spółki, podatki, podatek, spadek, prawnik Koszalin, Patryk Jaworski prawnik, dobry prawnik Koszalin, pozew, pismo

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 4x 6x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2066
Data utworzenia profilu: 2017-03-16 14:39:19
Data ostatniej aktualizacji: 2018-01-06 12:11:13 

Opinie o Kancelaria Doradztwa Prawnego Patryk Jaworski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście, fachowa obsługa, Pan Jaworski zawsze szczegółowo odpowiadał na wszelkie pytania, wiem, że powierzyłam sprawy swojej firmy profesjonaliście. Na pewno dalszą obsługę prawną powierzę Panu Jaworskiemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2018-01-05 15:42:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna pomoc z ludzkim podejściem i cenami, które nie odstraszają. Przerzucałam się z firmą dwa lata pismami odnośnie niesłusznie naliczonych należności za prąd. W konsekwencji otrzymałam wyrok sądu z nakazem egzekucji przez komornika. Patryk Jaworski kilkoma pismami uratował mnie od ponoszenia kosztów komorniczych oraz sądowych. W tej chwili walczymy o odszkodowanie. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-01 21:18:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle kompetentna kancelaria z obsługą na najwyższym poziomie, godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Pietkowska dnia: 2017-06-06 14:46:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Patryk Jaworski z Kancelarii Doradców Prawnych Sp. z o. o. zapewnił mi profesjonalną pomoc prawną, gdy zostałem zmuszony do tłumaczenia się przed urzędami za wątpliwe prawnie działania mojego poprzedniego pracodawcy. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wrocławiak dnia: 2017-06-06 13:44:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelarie polecił mi znajomy. Moja sytuacja byla "beznadziejna" i szczerze mówiac , na samym wstępie nie wierzyłem ze swoim wspólnikiem na pozytywny jej finał- jednak po krótkim czasie kancelaria odzyskala moje wierzytelności ! Od tej pory jestem stalym klientem kancelari i szczerze polecam każdemu - obsluga sympatyczna i przede wszystkim PROFESJONALNA. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przedsiębiorca koszalin dnia: 2017-05-18 13:02:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny nie powalają, za to sprawę załatwił do końca i lepiej niż się spodziewalem. PolecAm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz I. dnia: 2017-05-12 18:16:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem prezesem spółki z o.o. Miałam duże problemy z sądem rejestrowym, gdyż nie chciał mi zarejestrować zmian w umowie spółki.Niestety mój księgowy nie potrafił odpowiednio przygotować formularza, przez co narażona byłam na karę ze niezarejestrowanie zmian. Prawnicy w Kancelarii wyjaśnili mi w czym rzecz i właściwie przygotowali dokumentację i formularze. Zmiany zarejestrowano niemal błyskawicznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wioletta G. dnia: 2017-04-24 14:24:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Nietypowe podejście, bardzo skuteczni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2017-04-20 13:02:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny , pomógł w wielu sprawach spółki przede wszystkim finansowych, w tej chwili tonęli byśmy w dlugach, jednak dzieki pomocy wyszlismy na prosta, co wydawało nam się nie możliwe.. Doskonaly kontakt i atrakcyjna cena. POLECAM KAŻDEMU !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: canA dnia: 2017-04-20 09:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam ogromne długi , pomógł mi i teraz mogę spokojnie prowadzić działalnośc gospodarczą . Polecam Warto
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka Kledzik dnia: 2017-04-19 13:55:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre, rzeczowe podejście. Kreatywni i bardzo skuteczni. Oszczędziłem dużo pieniędzy dzięki nim i do tego mam mniej na głowie. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Jackowski dnia: 2017-04-19 13:49:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony. Obawiałem się wysokiej ceny, lecz najpierw ze mną porozmawiano, oceniono sytuację i dopiero potem prawnicy powiedzieli, co mogą zrobić i ile to będzie kosztowało. Jestem przedsiębiorcą i przytłaczały mnie podatki oraz koszty prowadzenia działalności, dodatkowo szukałem rozwiązań na oddłużenie. Pomogli mi na 100%. Naprawdę polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2017-03-16 14:40:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją