Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Michał Sochański

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Świętokrzyskie, 25-303 Kielce Bodzentyńska 44a/6
Telefon: Kom. 664717009
Adres e-mail: adwokat(małpa)sochanski.com
Strona internetowa: www.sochanski.com
NIP:
9591872238
Opis działalności: Kanelaria Adwokacka: sprawy karne, cywilne, odszkodowania, windykacja. Słowa kluczowe: sprawy karne, cywilne, odszkodowania, windykacja.

Ocena: 100% pozytywna 39x

Jakość usług: 100% wysoka 39x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 36x
Ceny usług: 100% niskie 34x 1x
Ilość opinii w serwisie: 39
Ilość odsłon profilu firmy: 7745
Data utworzenia profilu: 25.08.2015 09:29:03
Data ostatniej aktualizacji: 03.01.2018 11:35:23 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Michał Sochański

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam obsługę. Oprócz mecenasa Sochańskiego nad moją sprawą pracowała jeszcze jedna Pani mecenas i aplikant z kancelarii. Suma ich wysiłku dała nam wygraną. Wielkie dzięki dla całego zespołu. Odszkodowanie bardzo satysfakcjonujące.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.08.2020 20:41:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa, miła odmiana po mecenasach zapominających o sprawach i nieodbierających telefonów.. Mecenas i miły i mądry:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.03.2020 09:57:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mistrz! I wszystko na ten temat!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wdzięczny dnia: 07.12.2019 09:54:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasa wybrałem na podstawie przeczytanych opinii. Potwierdzam je w stu procentach. Świetny gość, doskonale zorientowany w praktyce, prawie i relacjach z człowiekiem w trudnym położeniu. Gdyby wszyscy wykonywali pracę tak, jak adwokat Sochański, świat byłby znacznie lepszy. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.11.2019 21:16:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokość odszkodowania i zadośćuczynienia przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Jak na polskie warunki sprawa załatwiona ekspresowo. Nie mam żadnych uwag - wzorowy kontakt, wiedza, dyspozycyjność. Efekt najlepszy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.09.2019 19:12:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetencje, kompetencje i jeszcze raz kompetencje! Nie jestem prawnikiem, ale po mec. Sochańskim widać, że wiedzą i sprytem różni się od innych adwokatów. Tłumaczy wszystko w bardzo zrozumiały sposób. Pozwaliśmy, wygraliśmy w całości, jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.07.2019 09:28:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mocny gość.. Adwokat z powołania, wie dużo więcej niż można się spodziewać po tak młodym człowieku. Stan sprawy ustalił w ciągu jednej rozmowy telefonicznej, a mój poprzedni "adwokat" walczył z tym przez tydzień... Pełen profesjonalizm - wyrok dla mnie absolutnie satysfakcjonujący!!! Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.06.2019 09:46:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po współpracy z innymi adwokatami i Panem Michałem wiem czym różni się usługa dobra od wzorowej. Pan Michał daje od siebie dużo więcej, niż wynika to z jego obowiązków. Ja szczególnie potrzebowałem uwagi i taką otrzymałem nie tylko od Mecenasa, ale i od jego personelu. Kancelaria młoda i "chcąca" się wykazać. W mojej sprawie wykazała się wzorowo, za co z góry dziękuję. Otrzymane odszkodowanie było w większej wysokości, niż zakładałem. jestem bardzo zadowolony. Kostów współpracy nie odczułem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Skarżysko dnia: 21.05.2019 10:03:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan Michał jest na prawdę dobry w tym co robi jego obrona w każdej sprawie jest warta cen nawet mysle ze jest niska jak za taki profesjonalizm bardzo go placam mojm zdaniem jest najlepszym adwokatem ze świętokrzyskiego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 08.05.2019 11:13:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana mecenasa Michała Sochańskiego Duża wiedza, pełen profesjonalizm i zaangażowanie na sali sądowej. Indywidualne podejście do każdej sprawy. Bardzo dobry kontakt z klientem – zarówno w kancelarii jak i w razie potrzeby konsultacji telefonicznych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 16.03.2019 18:08:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie uparty i przekonany o swoich racjach. Uratował mi " parę groszy ", których chcieli mnie pozbawić oszuści. Trudna sprawa, ciągnęła się kilka lat, przegrana w I instancji ale determinacja mecenasa Michała Sochańskiego , skuteczna apelacja obnażyła słabość pierwszego wyroku i zakończyła postępowanie sukcesem. Przeciwnik był b. trudny, dlatego tym większe dzięki P. Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lebor dnia: 09.03.2019 17:35:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Michał Sochański jest bardzo rzetelnym i uprzejmym adwokatem , pomógł mi w sprawie karnej , ale tak ze w sprawie cywilnej jestem bardzo zadowolony z usług kancelarii pana Michała Sochaniskiego jak i jego pracowników bardzo polecam tą kancelarie Serdecznie pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław Kozłowski dnia: 09.03.2019 16:01:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widze, ze nie jestem jedyny, któremu Mecenas Sochański uratował życie.. Bardzo zaangażowany człowiek, który ogarnia lepiej niż cała ta stara kielecka adwokatura razem wzięta. Polecam i pozdrawiam Mecenasie. RM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.03.2019 20:07:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasa i jego zaangażowanie trzeba ocenić wzorowo. Przed spotkaniem pojechał na miejsce mojego wypadku, od początku dając mi wewnętrzny spokój. Na sprawie zarówno on jak i ja byliśmy doskonale przygotowani. Bardo niemiła sprawa dla mnie skończyła się w sumie bez konsekwencji. Jestem bardziej niż zadowolony z pomocy, polecam z czystym sumienie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.02.2019 16:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas to bardzo dobry człowiek, którego podejście pozwoliło mi przetrwać całą sprawę i wyjść z niej bez większych konsekwencji. Jestem bardzo zadowolony ze na niego trafilem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.01.2019 18:02:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec! I w kwestiach prawa i kontaktu z klientem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.10.2018 16:25:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas zasługuje na największe uznanie. Mieliśmy sceptyczne nastawienie po doświadczeniach z innymi prawnikami, ale tutaj zastrzeżeń nie mamy żadnych. Mecenas od początku prosił o zaufanie i dostał je w 100%. Choć przegraliśmy w pierwszej instancji, mecenas spokojnie powtarzał swoje argumenty. Powiedział, że zawsze walczy do końca i tak też było. I miał rację bo sąd w Krakowie w pełni uznał naszą sprawę. Trwała 3 lata, ale najważniejsze jest to, że odzyskaliśmy wszystkie pieniądze. Jeszcze raz wielkie dzięki dla Pana Mecenasa. I szacunek za wiedzę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.08.2018 20:24:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity prawnik , super szybki kontakt telefoniczny,bez problemu pisze i składa pisma procesowe do sądu.Oczywiście moją sprawę wygrał bez problemu,prawdziwy fachmistrz wśród adwokatów.To jedyny adwokat jakiego spotkałem,który najpierw działa a później myśli o pieniądzach.Oczywiście że za tak wzorowo przeprowadzoną rozprawę sądową należą mu się pieniądze.Powiem krótko jest wart każdych pieniędzy,dziękuję mecenasowi z całego serca za wygraną sprawę.Polecam tego adwokata każdemu ,kto chce być godnie reprezentowany w sądzie i wygrać sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maks dnia: 05.06.2018 22:34:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę, że miałem mecenasa Sochańskiego po swojej stronie i wiem, że bardzo nie chciałbym mieć go za przeciwnika. Dziękuje Panie Michale. Robert Ł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.05.2018 20:56:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spryt Mecenasa pozwolił wygrać przegraną sprawę. Wielkie ukłony za to. Pozdrawiamy z RPA Mecenasie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: :) dnia: 21.03.2018 21:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Pana mecenasa Sochańskiego. To profesjonalista . Bez problemu rozwikła każdą sprawe mając po przeciwnej stronie nawet " grube ryby z palestry "
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 05.03.2018 10:45:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu Sochańskiemu dostałem najlepszy prezent na święta i Nowy Rok - wolność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.01.2018 11:33:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie przygotowany do swojego zawodu człowiek. W ogóle świetny człowiek:) Hania M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.09.2017 18:01:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygraliśmy - nic dodać, nic ująć. Bardzo dziękuję Panu Mecenasowi za zaangażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.06.2017 21:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprzednie opinie są zgodne z prawdą. Zginęła mi mama i chociaż żadne odszkodowanie tego nie zmieni, mecenas pozwolił mi uwierzyć w sprawiedliwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.02.2017 12:12:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takiej pomocy oczekiwałam. Mój rozwód przebiegł bezproblemowo. Potwierdzam pozytywne opinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.11.2016 12:28:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Sochański to specjalista od odszkodowań. Bardzo nam pomógł od samego początku. Rodzina K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.10.2016 13:21:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam tego adwokata. Miałem sprawę o odszkodowanie i została załatwiona koncertowo. Po współpracy z Adwokatem Michałem zmieniam zdanie o adwokatach!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.10.2016 15:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super współpraca, mecenas naprawdę dużo daje od siebie. Jest zaangażowany i widać, że zna się na swoim fachu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.10.2016 20:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - dobry fachowiec. Nie mam zastrzeżeń. Rozwiódł mnie sprawnie, szybko i bezboleśnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.10.2016 15:51:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem tylko jedno - dziękuję Panie Mecenasie. Bardzo mi Pan pomógł. Polecam Pana usługi i Pana osobę. M.Z.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.09.2016 22:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki panu mecenasowi rozwiodłam się na takich zasadach, na jakich chciałam. jestem wdzięczna, bo to nie był łatwy moment. dziekuję. Beata M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata M. dnia: 25.09.2016 20:52:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potwierdzam dobre opinie. sprawa załatwiona w nalezyty sposób. będę wracać w razie potzreby.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.09.2016 23:52:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam bardzo zadowolona z pomocy. Nie ma się do czego przyczepić:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 11.08.2016 22:50:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził sprawę o odszkodowanie powypadkowe. Najpierw wycisnął wszystko w ramach postępowania przed ubezpieczycielem, a potem sąd dorzucił brakująca kwotę. Fajna współpraca, prowizja od sukcesu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 06.08.2016 16:01:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat bardzo mi pomógł, wiedział wszystko, co powinien. I normalny jest do tego, a to bywa rzadkość w tym zawodzie bo miałem już z wieloma prawnikami do czynienia.. Dziękuję i polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: graham dnia: 04.08.2016 00:03:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny człowiek z dobrym podejściem do klienta i jego sprawy. Kontakt bez problemu. Tak samo rozliczenia. Jeśli będę musiał, na pewno wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: teka1 dnia: 31.01.2016 22:08:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Sochański to młody człowiek z ogromną wiedzą i fajnym podejściem do klienta. Bardzo mi pomógł, jestem mu wdzięczna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ona34 dnia: 06.12.2015 23:16:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat prowadził sprawę karną, w której byłem poszkodowany. Wykorzystał wszystkie możliwości uzyskania rekompensaty dla mnie. Rozliczenia dokonaliśmy na bardzo rozsądnych zasadach.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 25.08.2015 09:31:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją