Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Anna Kamińska

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-412 Lublin Kunickiego 46
Telefon: 81 74 86 345 Kom. 791 719 432
Adres e-mail: adwokatkaminska(małpa)prawnicykunickiego.pl
Strona internetowa: Kunickiego, 46
Opis działalności: działalność prawnicza we wszystkich gałęziach prawa Słowa kluczowe: adwokat, Lublin,rozwód, sprawy karne, odszkodowania, prawo pracy, skuteczny, terminowy, profesjonalny

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 874
Data utworzenia profilu: 2018-01-02 16:19:03
Data ostatniej aktualizacji: 2018-01-02 16:19:03 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Anna Kamińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Anna Kamińska jest osobą w 100% profesjonalną oraz zaangażowaną w wykonywaną przez siebie pracę. Ma ogromną, a przede wszystkim aktualną wiedzę prawniczą. Do swojej pracy podchodzi z pasją i daje z siebie wszystko reprezentując klienta. Ponadto, jest osobą przesympatyczną, otwartą na każde wyzwanie i odważną. Pisma procesowe sporządzone przez Panią Anie są dokładne, precyzyjne i nie zawierają błędów, a jej mów końcowych pozazdrościłby jej niejeden stary wyjadacz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2019-04-11 20:46:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna obsługa, profesjonalne doradztwo i olbrzymia wiedza prawnicza. Adwokat godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-11 09:32:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ania jest najlepsza nie ma takiego dobrego adwokata nigdzie ! Zdecydowanie polecam profesjonalizm we wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MP dnia: 2019-04-11 09:26:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaangazowanie, profesjonalizm, duza wiedza merytoryczna i indywidualne podejście do kliena. Bardzo polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2019-04-09 20:39:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest najlepszym adwokatem z jakim dotychczas współpracowałam. Bardzo skuteczna w tym co robi i na bieżąco informuje co się dzieje w sprawie.Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu kto znajduje się w trudnej sytuacji prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2019-04-09 10:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Panią Adwokat Annę Kamińską :) Byłem przekonany, że moja sprawa jest beznadziejna i nie do wygrania. A jednak Pani Adwokat dokonała czegoś nieprawdopodobnego :) Udało mi się wyjść z sytuacji obronną ręką i co najważniejsze szybko oraz tanio jak na tak wielkie zaangażowanie ze strony Pani Adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2018-06-20 02:03:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Anna Kamińska pomogła mi już kilka razy w moich problemach. Jest osobą bardzo zaangażowaną i pracowitą. Potrafi walczyć o dobro klienta. Jak byłyśmy w Sądzie to nie musiałam się niczym martwić, Pani Mecenas mi wszystko wytłumaczyła, dzięki czemu przestałam się stresować. Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2018-02-08 14:50:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%. Ciężko znaleźć lepszego adwokata od Pani Mecenas Kamińskiej. Wykazała pełne zaangażowanie w mojej sprawie, cechują ją cierpliwość i dokładność, a przede wszystkim skuteczność. Szuka rozwiązania najlepszego dla klienta, a nie własnego portfela.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina K dnia: 2018-01-04 17:27:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bardzo mi pomogła w mojej sprawie wykazując się ogromnym zaangażowaniem, cierpliwością oraz wiedzą merytoryczną. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil W. dnia: 2018-01-02 16:20:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją