Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Jakub Sapiński

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 01-756 Warszawa Przasnyska 11/73
Telefon: Kom. 696026738
Adres e-mail: jakub.sapinski(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa: www.jsapinski.pl
Opis działalności: Prawo Cywilne, Prawo Karne, rozwód, spadek, prawo gospodarcze, prawo rodzinne, Prawo Karne Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 11x 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 556
Data utworzenia profilu: 2017-12-26 23:51:46
Data ostatniej aktualizacji: 2017-12-26 23:51:46 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Jakub Sapiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczywiście fachowiec, więc jeśli ktoś szuka, to polecam. Kolega mi go doradził, rozwodził się kiedyś i poprowadził mu elegancko sprawę. Polecam usługi pana Mecenasa. Wygrał dla mnie dwie sprawy cywilne już i trzecia jest w toku. Pomimo tego, że pan mecenas ma zajęty grafik, to zawsze znalazł dla mnie czas. Bardzo rzetelnie i sprawnie poprowadził mi sprawy. Oby było więcej takich osób jak Pan Mecenas Jakub Sapiński.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina K. dnia: 2018-06-16 18:15:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat okazał się być kompetentną osobą, który był na każdej rozprawie nie wyręczając się swoimi aplikantami. Od samego początku do końca był w 100% zaangażowany. Poświęcił mi tyle czasu ile potrzebowałam, doskonale zna prawo i potrafił tą wiedzę dobrze wykorzystać. Przed każdą rozprawą spotykałam się mec. Jakubem, aby omówić szczegóły tego co może się wydarzyć i co robimy ewentualnie dalej. Polecam wszystkim Pana Mecenasa!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-22 15:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Jakub Sapiński okazał się być rzetelnym, metodycznym i skutecznym fachowcem w swojej dziedzinie. Cierpliwie wysłuchał mojej sprawy i po kolei realizował wszystkie ustalone założenia. Jest człowiekiem, który w sposób rzeczowy i bezpośredni przekazuje informacje, niezależnie od tego czy są wygodne czy nie, dla zainteresowanego. Nie spotkałem się z bajkopisaniem, tylko konkretnym podejściem do tematu, a to bardzo cenię bo wyraża to szacunek do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek G. dnia: 2018-04-07 18:15:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemność i potrzebę poznać Pana mec. Jakuba Sapińskiego i po tym czasie z czystym sumieniem mogę stwierdzić, iż jest to kompetentny człowiek, który nie obiecuje gruszek na wierzbie. Bardzo realnie ocenia szanse na powodzenie i ostrzega o możliwych kłopotach podczas trwania procesu. Moją sprawę poprowadził wręcz wzorcowo. Jednym słowem polecam i oby więcej takich specjalistów w naszym kraju jak mec. Jakub Sapiński.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna L. dnia: 2018-03-16 20:05:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną świadomością polecam Pana Mecenasa jako profesjonalistę w swoim fachu. Jest to niewątpliwie osoba bardzo konkretna, kompetentna a przy tym posiadająca klasę zarówno w Sądzie jak i poza nim. Doskonale wie co robi i robi to skutecznie. Do prowadzonej mojej sprawy sądowej podszedł rzeczowo, indywidualnie i z pełną precyzją. Dzięki mecenasowi Sapińskiemu koszty sprawy dla mnie były minimalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek N. dnia: 2018-03-02 21:13:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. Zanim moją sprawą zajął się Pan Mecenas Jakub Sapiński wglądało to dość nieciekawie, zupełnie jakby wszystko sprzysięgło się przeciwko mnie. Miałem okazję przekonać się jak ważna jest w takiej sytuacji pomoc doświadczonego adwokata. Nie chodzi nawet o znajomość paragrafów tylko umiejętność opracowania i egzekwowania planu, indywidualne podejście do sprawy, bardzo dobry kontakt z klientem i skuteczność - sprawa zakończyła się pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzyszfof A. dnia: 2018-02-22 20:20:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria mec. Jakuba Sapińskiego godna polecenia. Bardzo profesjonalna obsługa prawna, wysokie kompetencje mec. Sapińskiego oraz bardzo duże zaangażowanie w prowadzonych sprawach. Miła i fachowa pomoc. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy i z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian Z. dnia: 2018-02-12 11:59:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Jakub Sapiński gwarantuje jakość świadczonych przez niego usług prawnych jest na najwyższym poziomie. Prowadził mi dwie sprawy,z czego obydwie nie tylko przebiegły sprawnie, szybko, ale przede wszystkim na moją korzyść. Wcześniej miałam już doświadczenie z adwokatami, ale Pan Mecenas jest bezkonkurencyjny, natomiast prowadzone przez niego sprawy warte każdych pieniędzy. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja C. dnia: 2018-02-05 15:11:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mec. Jakuba Sapińskiego. Rzeczowy i konkretny, sprawnie poprowadził moją sprawę spadkową. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MO dnia: 2018-01-24 12:41:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam mec. Sapińskiego. Rzeczowy i konkretny, moja spawa sprawnie poprowadzona, z pozytywnym dla mnie wynikiem (sprawa karna). Ceny umiarkowane. Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marianna O. dnia: 2018-01-21 20:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity Adwokat, Pan Jakub Sapiński, pełen profesjonalizm. Jeżeli ktoś z Państwa ma problemy natury prawnej jakiekolwiek proszę się nie zastanawiać nad wyborem i od razu skierować się do Pana Mecenasa Sapińskiego. Terminowy, konkretny, rzetelny, stanowczy i zaangażowany w sprawę, zajmujący się klientem z całą odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej K. dnia: 2018-01-20 16:56:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam kancelarię adw. J. Sapińskiego. Dzięki niemu udało mi się przejść w miarę "spokojnie" przez rozwód. Rzeczowy i konkretny, bez naciągania na dodatkowe koszty. Jeśli będę musiała w przyszłości korzystać z usług adwokata na pewno wybiorę kancelarię mec. Jakuba Sapińskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2018-01-02 20:56:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do kancelarii Pana Mecenasa Jakuba Sapińskiego trafiłam, gdyż poleciła mi ją zadowolona koleżanka dla, którego Pan Mecenas Jakub Sapiński prowadził sprawę i ją wygrał. Muszę w pełni stwierdzić, że ja też jestem bardzo zadowolona z usług Pana Mecenasa, gdyż Pan Jakub Sapiński z dużą starannością i rzetelnością poprowadził moją sprawę. Dzięki jego doświadczeniu i zaangażowaniu cała sytuacja zakończyła się dla mnie bardzo szczęśliwie i pozytywnie. Jeżeli w przyszłości będę potrzebowała pomocy prawnej na pewno w pierwszej kolejności wybiorę ponownie kancelarię Mecenasa Jakuba Sapińskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-12-27 00:01:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją