Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

M&M Gastro (wyposażenie gastronomii)

Zawód: artykuły i sprzęt gospodarstwa domowego - detal  
Adres: Śląskie, 40-780 Katowice Owsiana 58a
Telefon: 327 508 130 Fax: 327 508 196
Adres e-mail: sklep(małpa)mmgastro.pl
Strona internetowa: www.mmgastro.pl
NIP:
954-23-87-023
Opis działalności: Profesjonalne wyposażenie gastronomii. Kompleksowa obsługa - od projektu technologicznego do instalacji sprzętu i przeprowadzenia szkoleń obsługi. Sklep, serwis, doradztwo. Wyłączny przedstawiciel w Polsce szwajcarskiego producenta VAC-STAR. Słowa kluczowe: wyposażenie gastronomii, sprzęt gastronomiczny, gastro, gastronomia

Ocena: 93% pozytywna 41x 3x

Jakość usług: 95% wysoka 41x 1x 2x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 38x 2x 3x
Ceny usług: 80% niskie 8x 30x 2x
Ilość opinii w serwisie: 44
Ilość odsłon profilu firmy: 2304
Data utworzenia profilu: 2013-07-24 12:53:07
Data ostatniej aktualizacji: 2017-12-05 09:27:16 

Opinie o M&M Gastro (wyposażenie gastronomii)

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie i w terminie ustalonym z konsultantem. Zamawiałem także części zamienne, chwile trzeba było poczekać, bo ściąganie od producenta, ale bez dramatu - polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filemon dnia: 2018-11-10 12:56:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Złożyłem zamówienie na około 15 produktów. Poinformowano mnie, że paczki będą wychodziły z różnych magazynów i otrzymam kilka paczek(3). Otrzymałem link do śledzenia trzech numerów paczek, ale nie było żadnej informacji co będzie znajdowało się w poszczególnych paczkach. Po odbiorze paczki nie miałem możliwości sprawdzenia czy jej zawartość się zgadza, bo w kartonie także zero informacji co się w nim znajduje. Okazało się, że w mojej paczce były dwa rondle o pojemności 4l, mimo, iż zamówiłem cztery. Byłem pewien, że dwa brakujące rondle otrzymam w kolejnych przesyłkach. Niestety nie dotarły. Po zgłoszeniu problemu do opiekuna klienta (Monika S.) zostałem zapewniony, iż postara się jak najszybciej wyjaśnić tę sprawę. W informacji zwrotnej poinformowano mnie, że to wina kuriera i przyślą go, aby to wyjaśnić. Nie pojawił się, więc napisałem maila, aby wysłano mi dwa brakujące rondle lub zwrócono pieniądze na konto. Odpowiedzi nadal nie dostałem. Rozmów telefonicznych unikają, na maile nie odpisują. Stanowczo odradzam korzystania z usług tej firmy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Błażej dnia: 2018-07-26 23:00:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przykro mi, bo od kilku lat współpracowaliśmy - ale terminowość obsługi serwisowej fatalna!!! Deklarowana naprawa sprzętu zamiast 4tyg - trwała 8 tyg. Obawiam się, że jedynie po kilkukrotnych interwencjach (zwykle nikt nic nie wie: "ja tego nie obsługuję" , "tej pani nie ma w pracy", "tym zajmuje się kierownik")- to tylko 8 tygodni... Nie polecam! Odradzam!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: fatalna
Opinia dodana przez: Jack dnia: 2017-05-16 13:37:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo zaluje.... wydalam w tej firmie jednorazowo prawie 13 tys zlotych a czuje sie jak bym ich nagabywala...musze o wszystko dzwonic i pytac sama 0 kontaktu z ich strony. zlozyli zle zamowienie na wentylator mam przez to tydzien opuznienia (ale zaoszczedzilam 1000 zl bo kupilam go od firmy w ktorej mm gastro robi zamowieniaale bez ich prowizji) pani nie umiala wytlumaczyc roznicy w cenie.odeslalam wentylator ktory dotarl do nich w piatek (dzwonilam w pt czy dotarl pani nie wie miala spytac i dac znac nie dala...w pon wyslalam emaila z zapytaniem ....nic we wtorek dzwonie ale ciezko sie dodzwonic....na wycene polki czekalam prawie 3 tygodnie i oczywiscie musialam sie upominac....ogolnie nie polecam od samego poczatku do konca problemy mam nadzieje ze uda mi sie w koncu zakonczyc zamowienie i nie dzwonic tam wiecej
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: goska dnia: 2016-11-08 13:33:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: serwisujemy u nich piec konwekcyjno-parowy, zmywarkę i sprzęt chłodniczy. serwisanci dobrze wykwalifikowani, sympatyczni i terminowi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lavender dnia: 2016-02-08 11:45:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko na wysokim poziomie, zamówienie szybko i łatwo złożone w sklepie internetowym, potwierdzenie przyjęcia zamówienia w ciągu godziny na mailu, następnego dnia z rana faktura na mailu i dostawa kurierem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok, bez zarzutów
Opinia dodana przez: estella dnia: 2015-05-28 14:46:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są dla klienta a nie klient dla nich. Zaskoczyła mnie pozytwynie obsługa posprzedażowa. W moim przypadku większość firm miałaby mnie głęboko w poważaniu, gdy M&M gastro poszło mi na rękę i wymieniło jeden ze sprzętów. Stąd moja opinia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian B. dnia: 2015-03-12 16:21:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis musiał sprowadzić cześći do zmywarki, bo nie mieli ddo mojego modelu na stanie przez co odbiór opóźnił się o jeden dzień. Dobrze, że tylko jeden. I dobrze, że naprawili i odesłali na swój koszt (przesylke do tez oplacli)..Naprawiane w ramach gwarancji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mr. dnia: 2015-02-20 12:51:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: im dluzej chodze po tym swiecie, tym coraz bardziej jestem przekonany ze wlasciwa obsluga klienta staje sie najwieksza czescia kazdego biznesowego sukcesu. Taką właśnie zawsze otrzymuję w mmgastro i dlatego do nich wracam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jud dnia: 2015-01-29 12:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecona zmywarka i kosze rzeczywiście spełniają swoje zadanie. Wszystkie naczynia dobrze domyte, suche po wyciągnięciu. Dodatkowy zapas chemii na penwo się przyda. Pozdrawiam i poproszę więcej podobnych ofert
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-23 16:11:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywnie rozpatrzona reklamacja, obsługa stara się pomóc jak może, bardo dobre wrażenie odnioslem z perspektywy klienta, starają się :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-12-17 14:16:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny Pan Sprzedawca :) A obok tej sympatyczności dużo widzy, co oczywiście nie jest tu bez znaczenia ;) Bardzo trafione doradztwo. Jeszcze się zastanawiam nad wyborem kilku akcesoriów do konkretnych sprzętow, ale myślę, że ostatecznie złóżę cale zamówienie u MMgastro bo obsługa super. Pozdrawiam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-12-02 15:03:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa na dobrym poziomie, jednak myślałem, że projekt otrzymam nieco szybciej. Dobrze, ż eniee było potrzeby wprowadzania żadnych dużych poprawek i wszystko przebiegło dalej płynnie. W związku z tym, podsumowując: polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2014-10-14 15:46:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się na zlecenie im projektu zaplecza kuchennego. Do lokalu przyjechał uprzejmy pan, o wszystko wypytał, pomierzył. Dobry, gotowy projekt miałem na biurku w tydzień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ichklient dnia: 2014-09-05 16:39:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdzeni i zaufani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tymon dnia: 2014-08-18 10:49:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takie transakcje aż miło przeprowadzać :) Kolejny zadowolony poleca i przy okazji pozdrawia :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2014-07-22 16:56:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentnie wykonane usługi. Mam nadzieję na swej drodze spotykać wyłącznie takich fachowców ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dziękujący dnia: 2014-07-14 14:25:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, ponieważ obsługują kompleksowo i na wysokim poziomie. Poza tym dużo wyposażenia mają na stanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-09 09:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pakowarka próżniowa to bardzo przydatny sprzęt. Dzięki wielkie. Pozdrawiam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-07 11:15:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się zupłenie z Panią Anną :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: T.N dnia: 2014-06-26 09:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma MM Gastro działa na najwyższych obrotach nawet przed urlopami czy długimi weekendami o czym przekonałam się w zeszłym tygodniu. Dziękuję za bardzo szybko zrealizowane zamówienie i miłą obsługę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna J. dnia: 2014-06-23 14:21:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczegółowe dane techniczne dostępne od ręki. Dużo sprzętu, koszty umiarkowane. 2 zamówienia zamknięte. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BBB dnia: 2014-06-11 16:35:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep znam z polecenia znajomego i obecnie sam mogę polecić. Oferują sprzęt, wprawdzie trzeba czasem dobrze trafić, w dobrych, promocyjnych cenach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-05 14:14:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno byłam w ich sklepie na Ociepki i całkiem duży asortyment na półkach. W bezpłatnym katalogu sporoprzydatnych informacji o wyposażeniu. Sprzedawca uprzejmy i pomocny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadzia dnia: 2014-05-27 16:14:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, atrakcyjna oferta i efektywna współpraca w fazie projektowania. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-12 07:47:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mojego doświadczenia z tą firmą wynika, że to profesjonalny partner w interesach, więc nic nowego. Jak poniżej - pozytywna opinia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kx dnia: 2014-04-28 21:12:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciekawa oferta pieców Retigo, z której skorzystałam miesiąc temu. Piec został przywieziony i zamontowany przez pracowników M&M Gastro. Polecam ten sklep, ponieważ wszystko od obsługi po jakość produktu spełniło moje oczekiwania, a jestem dość wymagającym człowiekiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra G. dnia: 2014-04-10 10:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od zeszłego tygodnia polecam M&Mgastro! Powodów jest kilka, mianowicie: w istocie doradztwo na wysokim poziomie i żadne lanie wody, sprzedawca doradza, a nie sprzedaje, co najdroższe czy z największą marża, transakcja zakończona powodzeniem. Obecnie jestem szczęśliwą posiadaczką zmywarki kapturowej i pieca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.O. dnia: 2014-03-14 13:45:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JAK WIDAC PO OPINIACH. BARDZO DOBRA UCZCIWA HURTOWNIA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MEG dnia: 2014-02-24 08:27:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozdrawiam Pana Pawła i serdecznie polecam. Współpraca efektywna :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-07 12:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z ostatniej promocji z http://mmgastro.pl i polecam. Wszystko się zgadza. Biuro obsługi klienta dobrze funkcjonujące, tranzakcja szybka i sprawna. Dają sporo gwatrancji (w moim rprzypadku 2 lata), podobno po gwarancji też mogę do nich zadzwonić, oferują wtedy płatne naprawy z dojazdem , co dla mnie jest dosc isotne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2014-01-27 08:40:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam te hurtownie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-23 10:42:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak pisalem już gdzie indziej - kontrahent do rekomendowania! Sprawy wszelakie realizowane na nawjwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2014-01-13 09:37:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie wysłużony piec Retigo oddałem do serwisu M&M Gastro. Szwankowały programy, wlączało się to co nie trzeba, nie doczyszczął komory na funkcji automatycznego mycia, byl chyba lekki problem z nagrzewaniem. Naprawili, skontaktowali się ze mną, szybko po odbiór i piecyk znowu hulo :) Piec był na końcówce garancji więc jeszcze się załapałem na naprawę bezpłatną. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-12-18 07:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny dla mnie przeciętne ale jakosć obsługi zdecydowanie ponadprzeciętna co trzeba docenić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-10 10:01:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: za wyprzedaze, pozytyw za frytownice w dobrej cenie. niby używana a jak nówka i jest jak na używke dluga gwarancja 6mies
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ff dnia: 2013-11-18 07:49:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobreceny, uczciwy hurtownik, bezstresowo i fachowo, za to wszystko pozytyw się należy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rak dnia: 2013-11-05 13:05:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę. Rzetelny sprzedawca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2013-10-23 15:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cenię sobie dobre podejście do klienta, a tego im nie brakuje. Hurtownia z dobrymi promocjami i sporym asortymentem. Transakcje zawsze bez zarzutu, Miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A.LM dnia: 2013-10-07 11:03:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: + za dobry kontakt i serwis
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-30 11:22:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: M&M Gastro dziękuję za pomoc, której nie otrzymałam w innej niby kompleksowo obsługującej zakładających własny lokal firmie. Szczególnie dziękuję panu Krzysztofowi, który próbuje jak najlepiej poradzić klientowi, a nie myśli tylko o słupkach sprzedaży. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mędrek dnia: 2013-09-19 13:25:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalni sprzedawcy. Dokładne informacje odnośnie poszczególnych produktów z katalogu. Współpracuję z nimi od dłuższego czasu, na bieżąco zamawiam środki do czyszczenia, kupuję akcesoria i serwisuje dotychczas zakupione sprzęte. Obsługa i hurtownia godne rekomendowania.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-09-16 15:28:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doradztwo na najwyższym poziomie. Widać, że ludzie doskonale przygotowani pod względem merytorycznym. Zdecydowanie polecam i zapewne niebawem zdecyduje się też na zakup sprzętu, bo ceny po negocjacjach prezentują się całkiem przyzwoicie :) pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-09-10 13:46:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niezle promocje / opcja negocjacji ceny/ sprzet blyskawicznie w restauracji / polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: restfood dnia: 2013-08-06 15:27:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją