Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Cichocka - Bieniek

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-515 Warszawa Żurawia 32/34/48a
Telefon: Kom. 697 961 051
Adres e-mail: kontakt(małpa)adwokat-cichocka.pl
Strona internetowa: adwokat-cichocka.pl
NIP:
774-323-52-18
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: rozwod prawo karne cywilne ubezpieczenia odszkodowania rodzinne spadek

Ocena: 100% pozytywna 4x

Jakość usług: 100% wysoka 3x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x
Ceny usług: 100% niskie 4x
Ilość opinii w serwisie: 4
Ilość odsłon profilu firmy: 419
Data utworzenia profilu: 2017-11-28 16:56:18
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-28 16:56:18 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Cichocka - Bieniek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi Pani adwokat mogę polecić bez chwili zastanowienia. Zalety można by wymieniać bez końca: doskonały kontakt z klientem, profesjonalizm i sprawne poruszanie się w gąszczu przepisów, empatia i l"ludzki" stosunek do sprawy. No i wygraliśmy! Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2018-05-05 11:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybkie i rzeczowe sprawdzenie umowy. Odpowiedzi i wyjaśnienia doskonale dla mnie zrozumiałe (zarówno na zadane jak i nie zadane pytania). Pani Mecenas wyraźnie zna się na rzeczy i w razie potrzeby na pewno wybrałbym tę kancelarię ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-21 17:28:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bardzo pomogła w sprawie spadkowej. Sprawa zakończyła się dla mnie sukcesem. Kontakt z nią był doskonały. Widać profesjonalizm oraz doświadczenie na sali sądowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JM dnia: 2017-12-02 17:57:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Panią Mecenas znamy się jeszcze z czasów jej aplikacji. Zajmowała się moją sprawą rozwodową - wyłączna wina męża, walka o dzieci, kontakty i alimenty. Pani Mecenas pisze rzeczowe pisma, na każdej rozprawie jest przygotowana, zadaje celne pytania, bardzo szybko reaguje na każdy nieprzewidziany manewr drugiej strony. Sprawa została wygrana bez niepotrzebnego angażowania mojej osoby. Podobało mi się podejście Pani Adwokat - nie traktuje klienta z góry, jest pełna empatii, chce jak najlepiej wyjaśnić co można w sprawie zrobić. Szczerze polecam!
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2017-11-29 17:08:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją