Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Kozłowska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-723 Łódź Zachodnia 97 lok. 208
Telefon: Kom. 608730980
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokatkozlowska.com
Strona internetowa: http://www.adwokatkozlowska.com
Opis działalności: obsługa prawna osób indywidualnych oraz firm, porady prawne, pisma procesowe, reprezentacja przed sądami, prawo cywilne, karne, rodzinne, spadkowe, gospodarcze Słowa kluczowe: Kancelaria Adwokacka Łódź, dobry adwokat łódź, rozwód łódź, odszkodowania, windykacja należności, prawnik, adwokaci, porady prawne, kancelarie, rozwody,rodzinne, spadkowe, prawo karne, umowy, regulaminy, prawo cywilne, obsługa prawna firm

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 17x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 11x 6x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 11644
Data utworzenia profilu: 2011-02-23 14:58:42
Data ostatniej aktualizacji: 2017-10-27 12:44:13 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Kozłowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna jest osobą o bardzo wysokiej kulturze osobistej, skrupulatną, zawsze świetnie przygotowaną do sprawy (czasami mnie umykały szczegóły, a Pani Kasia pamiętała), na wszystkie moje sprawy przychodziła osobiście, dzięki czemu czułam się na sali spokojna i bezpieczna. Pani adwokat pomogła mi podzielić spadek po moim ojcu. Sprawa nie należała do najłatwiejszych, ponieważ mój brat, który od lat nie był ojcem zainteresowany, chciał przejąć dom, ale nie udało mu się to. Jestem bardzo zadowolona z wyniku sprawy, a Panią Katarzynę mogę polecić jako prawdziwego fachowca w tej dziedzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcelina J. dnia: 2018-11-27 16:52:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna prowadziła mi sprawę o pozbawienie władzy rodzicielskiej ojca mojej córki. Mieszkam w Wielkiej Brytanii, więc chciałam, żeby ktoś czuwał na miejscu nad sprawą. Sprawa się już zakończyła z sukcesem dla mnie. Bardzo się cieszę, że trafiłam na panią Katarzynę. Byłam na bieżąco informowana o sprawie, pani mecenas przesyłała mi skany dokumentów, nie musiałam przyjeżdżać na wszystkie terminy rozpraw, bo pani mecenas załatwiała wszystko za mnie. Bardzo dobry, szybki kontakt, z czystym sumieniem mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Falkowska dnia: 2018-08-21 17:03:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat od rozwodów. Pani mecenas rozwodziła mnie, mojego brata, a później też koleżankę. Wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni. Pomimo że rozwód nie należy do najprzyjemniejszych chwil w życiu i bardzo mnie stresował, z panią mecenas szłam na sprawę spokojna. Wszystko miałyśmy omówione, wiedziałam jak mam się zachowywać w sądzie i jakie mogą paść pytania. Pani adwokat jest bardzo przyjazną osobą, cierpliwa, opanowana, wiedziałam, że trzyma rękę na pulsie i ma wszystko pod kontrolą. Moja sprawa skończyła się na pierwszym terminie. Wyszłam z sądu z wielką ulgą, a mojej pani mecenas nie zamieniłabym na żadną inną. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta G. dnia: 2017-11-06 15:44:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat. Polecam każdemu panią mecenas, bo jest konkretna, kompetentna i bardzo obowiązkowa. Z uslugi jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2017-07-29 17:57:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat jest bardzo konkretną osobą, nie owija w bawełnę, nie leje wody, jak co niektórzy, u których byłem wcześniej. Perfekcyjnie przygotowana do sprawy, nie da się niczym zaskoczyć. Przed rozprawą powiedziała, jak to będzie wyglądać, o co mogę być pytany. Była dla mnie dużym wsparciem w dwóch sprawach, które mi prowadziła. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2017-07-26 23:16:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła pani mecenas' konkretna i dokladna. Jestem bardzo zadowolona z pomocy jaka mi wyswiadczyla. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew W. dnia: 2017-07-06 19:09:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślałem, że w sprawach rozwodowych ojciec jest na przegranej pozycji, ale Pani Adwokat Katarzyna Kozłowska przywróciła mi wiarę w sprawiedliwość. Sprawa zakończyła się z sukcesem dla mnie (wina żony), ale najważniejsze jest dla mnie to, że Pani Mecenas wywalczyła, że moja córka Oliwka zostanie ze mną, a nie z matką. Mimo wielu podstawionych świadków ze strony byłej żony udało się udowodnić, że to ja będę lepiej opiekował się dzieckiem. Pani Katarzyna Kozłowska uratowała moją córkę i za to będę jej wdzięczny do końca życia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz Fiałkowski dnia: 2017-06-26 12:55:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pani adwokat na poradzie prawnej. Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty. Pani Mecenas potrafiła prostym językiem wytłumaczyć zawiłe i niezrozumiałe dla mnie kwestie prawne. W sposób cierpliwy odpowiadała na wszystkie moje pytania nie patrząc przy tym na zegarek. Atmosfera w kancelarii jest przemiła, kameralna i sprawia, że człowiek nie boi się zadawać pytań, które wydają mu się głupie. Bardzo mi pomogła ta wizyta i w razie potrzeby na pewno skorzystam ponownie z usług Pani adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Michalak dnia: 2015-07-10 16:39:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni polecam Panią Mecenes. Angażuje się w sprawę, jest dociekliwa, a przy tym dba o każdy szczegół i terminowość. Sprawę wygrałyśmy - dziękuję.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2015-06-14 21:17:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z pozytywnymi opiniami o P. Mecenas. Zaangażowana w sprawę, nie stwarza sztucznego dystansu, w pełni się przyklada do sprawy. Naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-09 13:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię osobom, które poszukują profesjonalnej pomocy prawnej i prawnika, który nie stwarza sztucznego dystansu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M dnia: 2014-08-05 19:56:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest;punktualna,dociekliwa,rzetelna bardzo miła.Dzisiaj miałem sprawę o kontakty z dzieckiem oczywiście wygrana.Polecam Pani Mecenas kancelarię w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz K dnia: 2014-03-17 15:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest osobą konkretną, dociekliwą, rzetelną, terminową. Można Jej zaufać. W pełni polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena Guboń dnia: 2012-11-28 18:43:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowa obsługa prawna. Firma ubezpieczeniowa żądała ode mnie niesłusznie zapłacenia za drugą składkę OC, pisma od pani adwokat skutecznie zniechęciły ich do dalszego nękania mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: yogi dnia: 2012-04-21 11:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam. Pani adwokat bardzo sprawnie poprowadziła moją sprawę. Jest dociekliwa, konkretna, z dużym zaangażowaniem podeszła do mojej dość skomplikowanej sprawy, którą wygraliśmy. Od samego początku pani mecenas wzbudziła moje zaufanie i cieszę się, że się nie zawiodłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.W. dnia: 2012-02-02 11:09:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna, zaangażowana w sprawę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2011-08-07 18:51:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam niewinna, nie miałam dowodów. To Pani Mecenas dowiodła mojej niewinności. Zajęła się mną i moimi skołatanymi nerwami. To wspaniały adwokat, w pełni poświęcający się sprawie. Merytorycznie zna się na wszystkim i do tego Jej podejście pozwoliły, że odzyskałam wiarę w sprawiedliwość. Dziękuję P. Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2011-07-20 14:51:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas w 100 %. Jest rzetelna, sumienna, uprzejma, dobrze przygotowana do każdej sprawy, ma dużą wiedzę i do tego jest bardzo dobrym psychologiem. Dzięki Pani Mecenas sprawa rozwodowa nie była dla mnie aż tak trudna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria W. dnia: 2011-04-26 16:14:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją