Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka-Adwokat Dorota Wronka-Majewska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 11-041 Olsztyn Warmińska 17
Telefon: 89 527 21 02
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://adwokat-olsztyn.com/
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka adwokata Doroty Wronka-Majewskiej zapewnia profesjonalną obsługę prawną osób fizycznych i podmiotów gospodarczych. Słowa kluczowe: Adwokat Kancelaria Adwokacka Dorota Wronka Majewska

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 7x 5x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2004
Data utworzenia profilu: 19.10.2017 16:46:51
Data ostatniej aktualizacji: 26.10.2017 12:12:45 

Opinie o Kancelaria Adwokacka-Adwokat Dorota Wronka-Majewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko Konkretnie i na Temat. Pani adwokqt radzi swobie zdumiewająco szybko rzetelnie wywiązująć się z tego co powiedziała. Podziwiam z tatent i doświadczenie. Mój kontat przez ten portal z www, trafny! :) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Miłakowski dnia: 19.02.2018 08:12:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brawo Pani Adwokat. Sprawa poprowadzona szybko i skutecznie, załączona całą należność od kontrahenta więc jestem zadowolony. KLIENT
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Grzegorski dnia: 25.01.2018 18:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cóż po Sądzie Rejonowym przyszedł czas na Okręgowy. Nareszcie i kolejna sprawa wygrana. Dziękuję. Polecam KANCELARIĘ ADWOKACKĄ DOROTA WRONKA MAJEWSKA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anstazja Andkowiak dnia: 23.01.2018 09:21:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Na poczatek z całego serca dziękuję. Chciałabym polecić, bardzo konkretna rzeczowa Pani adwokat, pomimo mojej trudnej sprawy rozwodowej, potrafiła bardzo dużo dla mnie i dla dzieci wywalczyć. Polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 22.01.2018 09:32:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłem się z problemem do Pani Adwokat i w 48 godzin było po sprawie, na moją korzyść /sprawa z wykroczenia k.k./ w związku z tak krótkim okresem zaangażowania Kancelarii koszt zastępstwa został pomniejszony o połowę należności cóż więcej można dodać. Polecam Rzetelnie i profesjonalnie, bardzo dobry kontakt z Panią mec. Do tego Wsparcie i życzliwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Wyszkowicz dnia: 20.01.2018 11:16:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Żadnego owijania w bawełnę - sam konkret. Pani mecenas na umówionym spotkaniu przedstawiła mi wyczerpująco za i przeciw prowadzenia sprawy, wyjaśniła ryzyko i szanse na wygraną. Sprawa nie była łatwa (podział majątku), ale się zdecydowałem i nie żałuję. Pełen profesjonalizm - sprawa przebiegła tak, jak Pani mecenas zakładała w wariancie bardzo optymistycznym, dzięki czemu udało mi się odzyskać spory majątek. Przy okazji tej sprawy mecenas Majewska podjąła się też sprawy o odszkodowanie ("szkoda" z OC sprawcy) i tu również sukces;) A poza tym ceny umiarkowane i elastyczny system rozliczenia - wiem, bo popytałem znajomych, którzy korzystali z innych adwokatów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcinkiewicz Wiesław dnia: 18.01.2018 11:17:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem na poradzie przed świętami i polecam pozytywne opinie bo sam mogę taką wystawić. Spotkanie odbyło się terminowo. Pani mecenas była przygotowana i rzeczowa. 19lat na rynku w branży robi swoje. Pełen Profesjonalizm to trzeba przyznać. Nie mam zastrzeżeń. Pozytywna opinia jak najbardziej uzasadniona. Relacja ceny do jakości zdecydowanie na plus. Następnym razem też skorzystam. Pełen komfort jeżeli chodzi o zadawanie pytań. Bez limitu czasu w czasie porady. Na pewno wrócę jak będę jeszcze potrzebował pomocy prawnika. z czystym sumieniem Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 11.01.2018 11:53:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mądry człowiek. Pełne zaangażowanie w sprawę. Najlepszy adwokat i do tego bardzo wyrozumiały w sprawach finansowych. Jak najbardziej polecam. najlepszy adwokat w Olsztynie, nie oszukuje, nie wyciąga pieniędzy od ludzi w trudnych sytuacjach, otwarty, prawdomówny, godny zaufania, polecam w 100% Pani Mecenas reprezentowała mnie w sprawie o odszkodowanie. Uzyskałam kwotę jaką chciałam. Ponadto informował mnie na bieżąco o wszelkich zmianach w sprawie i przychodzących pismach. Serdecznie Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomczyk Zdziwsław dnia: 08.01.2018 11:04:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To już moja czwarta Pani Pełnomocnik w sądach. Rzeczywiście sprawdziłam i trochę zaryzykowałam. Profesjonalizm w 100%. 19 lat w branży adwokata robi swoje. Na sprawie można "ziewać" Wronka Majewska zrobi to za co jej zapłacisz i to bez dopłat za ciągnąca się sprawę. Może tak nie powinna wyglądać Pozytywna opinia - ale to prawda. Trochę ma za mało współczucia w rozmowach w 4 oczy jak kobieta kobiecie wysypuje żale rozumiem ale nie za to bierze kasę. Prawda. Liczy za efekt. W branży podobno Nr. 1 w Olsztynie. Jeśli ma kogoś wyciągnąć z kłopotów, wyciągnie, jeśli pogrążyć, zrobi to. Jeśli skuteczny adwokat to Wronka Majewska, Jeśli tani to szukajcie innego jak ja wcześniej. Konkretna jest to się może podobać lub nie bo chce zawsze tylko konkrety a nie gadania. Ale chyba najważniejsze że zawsze przekłada się to na mój i adwokatki sukces. Brawo Pani Dorotko i jeszcze raz dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirosława dnia: 08.01.2018 10:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po sobie i innych wiem już ze Pani Majewska to najlepszy adwokat w Olsztynie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wacława dnia: 28.11.2017 17:03:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani Adwokat za pomoc. Tam gdzie diabeł nie może tam Panią pośle ;) Bedę Panią z przyjemnością Polecał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Tak
Opinia dodana przez: Michał Wysocki dnia: 26.10.2017 12:07:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, Po raz kolejny Gdzie inni prawnicy nie mogą tam Pani potrafi,. Gratuluje po raz kolejny i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Tak, do skutku
Opinia dodana przez: Bogumiła Niedźwiecka dnia: 19.10.2017 17:18:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją