Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Mateusz Szymkowiak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 43-300 Bielsko-Biała Plac Marcina Lutra 14/3
Telefon: ms@adwokat-szymkowiak.pl Kom. 0048 604-199-306 Fax: Katowice
Adres e-mail: mateusz.szymkowiak.adwokat(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokat-szymkowiak.pl
NIP:
5472051272
Opis działalności: profesjonalne doradztwo prawne klientów indywidualnych i firm, reprezentacja w sądzie Słowa kluczowe: skuteczny prawnik, dobry adwokat, adwokat Bielsko , adwokat Katowice

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 16x 3x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 3744
Data utworzenia profilu: 2014-02-23 18:58:12
Data ostatniej aktualizacji: 2017-10-21 11:57:01 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Mateusz Szymkowiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za fachową i rzetelną pomoc w mojej sprawie. Polecam każdemu kto potrzebuje pomocy prawnej. Strasznie denerwowałam się rozwodem- pan Mateusz bardzo mi pomógł przejść przez ten trudny dla mnie czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2019-01-09 13:12:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i uprzejmy człowiek. Bardzo dobry i konkretny adwokat. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Mateusza. Pomógł rozładować napięcie powstałe pomiędzy spadkobiercami i doprowadził do ugody.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia Kossak dnia: 2018-12-07 14:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mateusz obronił mnie w sprawie karnej. Polecam bardzo. Rzeczowo i solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid J. dnia: 2018-05-19 09:22:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Mateusz Szymkowiak prowadzi moja sprawe rozwodowa.Jest bardzo profesjonalny w sadzie i z duzym zrozumieniem i serdecznoscia odnosi sie do mnie jako klienta. Moge z calym zaufaniem powierzyc mu prowadzenie moich spraw.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-18 17:01:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% pozytywna opinia. Mecenas Mateusz Szymkowiak jest barzdzo profesjonalny i zna sie na rzeczy. Swojego klienta traktuje jak czlowieka i pomaga mu sprawnie rozwiazać problem. Ja prowadziłam u niego sprawe rozwodową, podział majątku i alimenty. Jest godny polecenia i życzę wszystkim aby trafiali tylko na takich ludz :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2018-02-08 12:46:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Ceny za usługę akceptowalne, nawet bardzo. Miły kontakt, ze słyszalną w rozmowie chęcią pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2017-10-16 20:54:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bronił mnie w sprawie karnej, zniszczył prokuratora:) Jak szukasz dobrego adwokata , a nie takiego co wyciąga kase za nic, to poleca Mateusza Szymkowiaka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldek z Katowic dnia: 2017-07-21 09:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , współpraca z mecenasem MS to pełna profeska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sam dnia: 2017-05-31 17:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec - miałem spór z konkurencyjną firmą, która nieuczciwie wykorzystywała tajemnice mojego przedsiębiorstwa. Powiem tak, dzięki mec. Mateuszowi Szymkowiakowi konkurencja już nie jest moją konkurencją:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ELWEX dnia: 2017-05-25 16:13:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat Mateusz Szymkowiak przeprowadził dla mnie sprawę dotyczącą zasiedzenia nieruchomości. Zrobił wszystko co trzeba i jestem zadowolony z jego usług.Za każdym razem był dla mnie dostępny. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam G. dnia: 2017-05-24 13:24:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprosiłam adwokata o pomoc w sprawie alimentacyjnej. Mieszkam w Niemczech i nie mogłam uczestniczyć w rozprawach. Ojciec dziecka żądał obniżenia alimentów z 900 zł na 200 zł, bo rzekomo stracił pracę i miał problemy zdrowotne. Sprawę nie tylko przegrał, ale musiał mi płacić koszty sądowe. Fachowa pomoc. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monik_Niemcy dnia: 2017-04-27 13:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! wygral dla mnie sprawe o alimenty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika D dnia: 2017-04-27 10:17:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług pana mecenasa. Człowiek zna sie na rzeczy. Sprawa o zaplate, wygrana - po pierwszej rozprawie.Polecam, najlepszy prawnik jakiego znam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek UNIBUD dnia: 2017-04-27 09:43:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas reprezentował mnie w sprawie rozwodowej i o odszkodowanie od ubezpieczyciela . Obie sprawy wygrałam - rozwód z winy byłego , ubezpieczyciel spłacił wszystko czego żądałam plus koszty:) Polecam , skuteczny fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta73 dnia: 2017-04-12 12:20:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna pomoc, a do tego bardzo miły człowiek. Polecam, wg. mnie najlepszy prawnik w mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2017-02-25 11:44:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: prowdził dla mnie zarówno sprawę karną , jak i dotyczącą zapłaty od kontrahenta mojej firmy. Każda ze spraw zakończona sukcesem, nie mam zastrzeżeń. Polecam. Profesjonalizm na każdym kroku, miły w obyciu i posiadający naprawdę dużą wiedzę prawniczą. Swoją drogą słyszałem , że doradza ogólnopolskim firmom - choć sam zasłania się, że nie może podać szczegółów prowadzonych spraw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MariuszO dnia: 2014-12-03 22:05:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z czystym sumieniem polecam. rozwiązał mój problem i pomógł przeprowadzić sprawę w sądzie. naprawdę skuteczny prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian65 dnia: 2014-10-08 21:41:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowa , wysokiej jakości pomoc prawna. Sprawa sądowa zakończona sukcesem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: współpraca godna polecenia
Opinia dodana przez: Agnieszka77 dnia: 2014-07-15 14:47:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak poprzednik - fachowa pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałem zastrzeżeń
Opinia dodana przez: MP66 dnia: 2014-02-24 13:18:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowo profesjonalna obsługa. Pomimo - jak się wydaje - młodego wieku adwokat z dużym doświadczeniem i wiedzą. Moja sprawa została zakończona pełnym sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jomad dnia: 2014-02-23 19:02:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją