Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi Posadzkarskie Daniel Dziubek

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi Posadzkarz 
Adres: Zachodniopomorskie, Sianów
Telefon: Kom. 601674820
Adres e-mail: dziubek7502(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.posadzkidziubek.pl
NIP:
672-158-41-58
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 6x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2303
Data utworzenia profilu: 2011-04-08 16:05:54
Data ostatniej aktualizacji: 2017-09-22 15:27:41 

Opinie o Usługi Posadzkarskie Daniel Dziubek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja z tymi fachowcami współpracuję już kilka lat. Tylko oni wylewają posadzkę na moich inwestycjach. Jestem z nich bardzo zadowolony. Są solidni, zorganizowani i robią dobrą robotę. Nie ma z nimi żadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz -inwestor dnia: 2014-10-23 22:31:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, są solidni,dokładni i bardzo dobrze zorganizowani. Wykonali mi posadzkę w Łosinie, jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-01-09 19:55:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tę firmę należy pochwalić za doskonałą robotę,terminowość i organizację pracy.POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Koszalin dnia: 2012-05-23 16:40:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z Firmy. Miła obsługa,robota wykonana fachowo.POLECAM !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr -Koszalin dnia: 2011-07-27 14:26:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z tej firmy,wylali mi posadzkę w Bobolinie. Super firma,polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata z Poznania dnia: 2011-05-09 11:36:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja jestem bardzo zadowolony z tej firmy. Robią dokładnie, solidnie i terminowo. To są fachowcy!!!. POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Roman z Koszalina dnia: 2011-04-21 12:55:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan dziubak niech lepiej kupi sobie lepsze maszyny! Cały dom w pyle. nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-08 19:55:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonana posadzka w moim domu jednorodzinnym w Darłowie jest bardzo dobrej jakości. Nawet płytkarz, który kładzie terakotę jest zadowolony bo jest bardzo równo.Polecam tę firmę!!! Są solidni i terminowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2011-04-08 16:15:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją