Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Paulina Kornacka Kancelaria Adwokacka

Zawód: windykacja należności, obrót wierzytelnościami Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-002 Warszawa Świętokrzyska 20/11
Telefon: Kom. 538195516
Adres e-mail: paulina.kornacka(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa: PaulinaKornacka.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka specjalizuje się w prawie cywilnym, w tym w prawie gospodarczym. Zajmuje się także prawem administracyjnym, prawem pracy oraz ubezpieczeń społecznych. Kancelaria Adwokacka prowadzi także sprawy rodzinne, w tym sprawy o rozwód. Słowa kluczowe: Adwokat Warszawa Centrum, Rozwody Warszawa, Prawo Cywilne Warszawa, Kancelaria Adwokacka Warszawa Centrum

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 0% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 482
Data utworzenia profilu: 2017-09-18 15:56:21
Data ostatniej aktualizacji: 2017-09-18 15:56:21 

Opinie o Adwokat Paulina Kornacka Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wywalczyła mi kontaktu z synkiem i obniżenie alimentów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-17 21:01:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super współpraca, więcej takich adwokatów, a nie takich buców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2018-04-26 19:10:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas przyjęła mnie w pilnej sprawie w sobotę. Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klara dnia: 2018-03-25 19:26:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Ja miałem sprawę cywilną i Pani Adwokat z zaangażowaniem mi pomogła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2018-02-28 10:20:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u adw. Kornackiej ze sprawą dotyczącą spadku. Pani mecenas pomogła mi, dziękuję i rekomenduję innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-23 16:21:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie i rzetelnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2017-11-03 13:59:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża pomoc w rozwiązaniu problemu. Nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2017-10-09 13:43:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas z dużym zaangażowaniem pomogła rozwiązać mój problem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2017-09-27 14:25:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem przedsiębiorcą, a Pani Mecenas prowadzi mi mnóstwo spraw przeciwko nierzetelnym kontrahentom. Jest skuteczna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2017-09-18 15:57:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją