Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

WIN-MAR Mariusz Winniewski

Zawód: pomiarowa aparatura i urządzenia Hydraulik 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-122 Grębocin Owocowa 10
Telefon: Kom. 608037482 Fax: 56 645-91-60
Adres e-mail: win-mar(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.win-mar.eu
NIP:
879-231-98-61
Opis działalności: Technika grzewcza solarna i sanitarna, wentylacyjna Słowa kluczowe: Solary, kotły, grzejniki, piec, wod-kan, CO, Instalacje, Winniewski, Dziubarczyk, OEM Solar, Watt, Lechma, Grębocin, Instalacje, Pompy ciepła, rekuperacje, wiercenie w betonie, zamrażanie,

Ocena: 100% pozytywna 4x

Jakość usług: 100% wysoka 4x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 4x
Ilość opinii w serwisie: 4
Ilość odsłon profilu firmy: 2130
Data utworzenia profilu: 2012-12-15 17:17:34
Data ostatniej aktualizacji: 2017-09-08 12:03:57 

Opinie o WIN-MAR Mariusz Winniewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mariusz pełne zaangażowanie w naszą budowę. Potrafi doradzić polecić innych fachowców. Polecam posiadają sporą wiedzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Przemek Grębocin dnia: 2017-09-07 21:24:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jak najbardziej profesjonalna sprzęt i wiedza na najwyższym poziomie. Potrafią dobrze doradzić. Panie Mariuszu niedługo spotkamy się na Solarach :-).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Młyniec dnia: 2014-03-23 20:36:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace wykonane zgodnie z umową, szybki czas realizacji, przystępna cena. Ważne świadczą serwis gwarancyjny i pogwarancyjny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Rewelacyjna
Opinia dodana przez: Sebastian Głogowo dnia: 2013-02-23 21:38:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna, termionowa i przyzwoita cenowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2012-12-15 17:28:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją