Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Aneta Matyja

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Śląskie, 42-200 Częstochowa Kilińskiego 16/5
Telefon: Kom. 792023395
Adres e-mail: matyja-aneta(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria Radcy Prawnego Słowa kluczowe: prawo pracy, prawo ubezpieczeń społecznych, renty, emerytury, sprawy rodzinne, rozwody, podział majątku, obsługa prawna

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 7x 6x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2343
Data utworzenia profilu: 2016-09-06 17:43:48
Data ostatniej aktualizacji: 2017-09-06 19:05:02 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Aneta Matyja

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem jak profesjonalnie i rzetelnie Pani Matyja podchodzi do swojej pracy. Moją sprawę w ciągu 4 lat prowadziło 2 adwokatów Pani Aneta pomyślnie ją zakończyła. Jestem jej bardzo wdzięczna za fachową pomoc w chwili, kiedy już byłam przekonana,że sprawa jest przegrana. Jeszcze raz bardzo dziękuję:)Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gabriela Mosiołek dnia: 2018-06-04 18:40:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku, wysoki poziom świadczonych usług. Pani Mecenas zawsze znajduje czas na spotkanie w kancelarii czy rozmowę telefoniczną. Bardzo dobry przekaz wszystkich informacji oraz błyskawiczne tempo reagowania na to co dzieje się w sprawie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2018-05-09 14:56:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity fachowiec a zarazem osoba bardzo życzliwa i empatyczna. Rzetelnie podeszła do powierzonej sprawy, która zakończyła się sukcesem. Bardzo dobry specjalista z prawa rodzinnego. Bardzo dobry kontakt zarówno przez telefon jak i na spotkaniach w kancelarii. Polecam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-21 17:12:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obsługi sprawy przez Panią Mecenas. Jest osobą o szerokiej wiedzy, którą potrafi bardzo dobrze wykorzystać. Świetny kontakt, a wynagrodzenie za podjętą sprawę było przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2018-01-15 19:12:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa dotyczyła odprawy w związku z przejściem na emeryturę. Pani Matyja bardzo fachowo poprowadziła sprawę która zakończyła się sukcesem. Szybka i rzetelna obsługa to atut Kancelarii i Pani Adwokat. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-10-18 14:57:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas to bardzo dobry fachowiec z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych. Fachowa pomoc w sprawie z ZUS poskutkowała tym, że mogę cieszyć się upragnioną emeryturą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2017-07-18 14:45:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moja sprawę o emeryturę. Dzięki jej pomocy, wnikliwości i zaangażowaniu w sprawę uzyskałem pozytywny wynik. Bardzo dobry kontakt, zawsze znajdzie czas dla klienta. Na rozprawach zawsze wszystko przygotowane i dopięte na ostatni guzik. Dziękuje i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojciech B. dnia: 2017-03-02 15:35:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja ocena Pani Adwokat to pod każdym względem pięć plus.Bardzo gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Szuster dnia: 2016-11-28 15:22:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Adwokat ,bardzo profesjonalna i fachowa obsługa. Sprawa dotyczyła prawa pracy i ubezpieczeń społecznych.Patrycja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-14 12:34:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat super, bardzo profesjonalna obsługa, sprawa dotyczyła przedłużenie kontaktów z dziećmi .POLECAM Jerzy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-11 12:48:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam, Bardzo miła pani mecenas, profesjonalna obsługa. Sprawa dotyczyła spadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2016-10-06 15:57:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowoloną klientką Pani Adwokat Anety Matyja. Adwokat sumienna, rzeczowa i realnie oceniająca sytuację. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Beata dnia: 2016-10-06 13:58:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Pani Adwokat , bardzo kompetentna , uczciwa , miła i rzetelna.Świetnie zna się na prawie rodzinnym i opiekuńczym. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-03 15:47:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją