Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

HOMEX E. K. Pomorska

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Dolnośląskie, 52-200 Wroclaw - Karwiany Morelowa 48
Telefon: 713162029 Kom. 537760237
Adres e-mail: homex.uslugi(małpa)gmail.com
Strona internetowa: homex-wykonczenia.com.pl
NIP:
8512732242
Opis działalności: Malowanie, regipsy, gladzie szpachlowe, zabudowy GK, panele, tapety plytkarstwo, montaz drzwi, mebli Słowa kluczowe: Malowanie, regipsy, gladzie szpachlowe, zabudowy GK, panele, tapety plytkarstwo, montaz drzwi, mebli

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 6x 4x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1605
Data utworzenia profilu: 2014-03-25 16:39:12
Data ostatniej aktualizacji: 2017-09-06 15:42:06 

Opinie o HOMEX E. K. Pomorska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług firmy homex korzystam przy każdym remoncie i polecam znajomym jestem zadowolona z wykonanych prac ceny konkurencyjne termin realizacji w terminie lub szybciej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2018-06-20 10:08:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadanie zostało wykonane bardzo dobrze, zakończone przed terminem i zgodnie z wyceną. Konkurencyjne ceny. Aneta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-25 17:14:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadanie zostało wykonane bardzo dobrze, zakończone przed terminem i zgodnie z wyceną. Konkurencyjne ceny. Aneta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie bylo reklamacji, wszystko na 100% dokladne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2018-02-21 19:07:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie sądziłam, że można tak pięknie wyremontować mieszkanie, a raczej poprawić to, co ktoś tak nam wcześniej spartaczył. Marzena
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2018-02-15 08:07:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomi mi polecili choć widzę, że dobrych opinii w necie nie brakuje. Firma pierwsza klasa. Szczerze polecam. Marta. Kobierzyce.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2018-01-30 22:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzadko spotkane zaangażowanie, profesjonalizm i staranność- pełnym sercem mogę polecić firmę Homex z Wrocławia. Terminowa realizacja prac, uczciwe podejście do klienta, zero prób naciągania na dodatkowych pracach. Bezstresowy remont jak tylko to możliwe. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2018-01-09 17:27:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma której można zlecić bez obaw wykonanie wszelkich prac remontowo-wykończeniowych. Prace zostały wykonane terminowo i bardzo solidnie. Dodatkowo miła obsługa. Polecam. Dziękuję i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2017-09-03 09:51:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poważna firma, rzeczowo podchodzi do sprawy. Współpraca bardzo dobra. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2017-05-16 11:53:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma remontowa Homex z Wrocławia uratowała to co moja wcześniejsza firma (złota rączka) zepsuła. Postanowiłem zrobić remont mieszkania pod wynajem tanim kosztem. Moja wcześniejsza ekipa dała mi tak w kość i zjadła tyle nerwów, że gdyby nie Homex to nie uwierzyłbym, że istnieją jeszcze porządne firmy w tej branży. Homex zajął się mną należycie, dbali o detale i pracę wykonali bardzo starannie. A ceny zupelnie OK - nie wiele wyższe od mojej wcześniejszej ekipy - a ile zaoszczedzonych nerwów. Polecam Homex:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2016-09-21 21:46:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, profesjonalnie i w rozsądnych pieniądzach. Polecam Pana Krzyśka, robi ekstra robotę :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2016-07-21 23:02:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ela (Wrocław): Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Homex. Robili u mnie remont I piętra w domku. Muszę przyznać, ze dbają o szczegóy – praca bardzo dobrze wykonana, znają sie na rzeczy. Do tego bardzo profesjonalna i miła obsluga. Faktycznie remont nie musi być stresem. Jednym słowem szybko, konkretnie i do tego w atrakcyjnych cenach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2016-07-19 15:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam ogolnie bardzo zadowolona z uslug firmy Homex z Wroclawia. Malowali moje mieszkanie i robili sufit podwieszany z halogenami. Co moge powiedziec- przede wszytskim szybko (na czas), rzetelnie wykonanie i po dobrych cenach. Do tego pelna kultura osobista. Jestem jak najbardziej na tak i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-25 16:46:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją