Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet Leczenia Stóp Katarzyna Exner

Zawód: Podolog 
Adres: Mazowieckie, 00-023 warszawa Warszawa Teodora Toeplitza 2/3
Telefon: Kom. + 48 788 889 333
Adres e-mail: gabinet(małpa)leczeniestop.waw.pl
Strona internetowa: http://leczeniestop.waw.pl/
Opis działalności: Gabinet, świadczący usługi z zakresu specjalistycznej pielęgnacji stóp, leczenia ran, mający na celu wyleczenie dolegliwości, usprawnienie stanu stóp, polepszenie ich wyglądu i kondycji. Słowa kluczowe: podolog, warszawa, specjalista, katarzyna exner, stopa cukrzycowa, grzybica

Ocena: 100% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 3x 8x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2329
Data utworzenia profilu: 2014-04-08 14:48:14
Data ostatniej aktualizacji: 2017-08-30 15:28:42 

Opinie o Gabinet Leczenia Stóp Katarzyna Exner

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista z fantastycznym podejsciem do ludzi.Doceniam ciepliwosc i uwaznosc pani Katarzyny,szczegolnie w stosunku do pacjentow tzw trudnych czy osob starszych.Wyrazy szacunku i uznania dla pani KATARZYNY EXNER!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ELZBIETA dnia: 2017-11-07 13:20:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Bardzo czysty gabinet. Dobry dojazd.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2017-09-26 16:45:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Exner pomogla mi w naglym przypadku. Ledwo moglam chodzic, dzieki jej pomocy, w kilka dni moglam juz bez bolu spacerowac. Bardzo ladny, klinicznie czysty gabinet, co nie wszedzie sie zdarza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grazyna dnia: 2017-08-17 09:47:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonaly fachowiec, kompleksowo diagnozuje pacjenta, leczy nie tylko skutki, ale szuka prawdziwych przyczyn choroby, ktore moga byc wcale nie zwiazane bezposrednio ze stopami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafal K. dnia: 2017-03-14 15:30:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, polecam Panią Katarzynę Exner. To podolog z powołania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojciech K. dnia: 2017-02-13 13:30:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekuję Pani Podolog Kasi Exner za pomoc w wyleczeniu wrastającego paznokcia. Nareszcie nie boli!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mateusz S dnia: 2017-02-08 20:07:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Leczyłam się długo na grzybice paznokcia. Bolało! leciało z niego coś okropnego,puchło tak,że nie mogłam chodzić do pracy. Trafiłam do Pani Exner,która dopatrzyła się zupełnie innej przypadłości niż wcześniej odczytywanej jako grzyb? Miałam bakterie. Po 3 miesiącach leczenia u Pani Exner jestem ZDROWA
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-08-25 13:33:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie rewelacja, korzystałam z pomocy innego podologa z uwagi na wrastający paznokieć i ból, zakładano mi klamry przez 5 miesięcy ( za ogromne pieniądze ) - ból nie ustąpił a klamry zniszczyły i zniekształciły paznokcie, Pani Kasi po 2 miesiącach wyprowadziła mi paznokcie - tamponikami bez klamry - ból ustąpił, paznokcie odżyły, polecam Pani Kasia zna się na wielu schorzeniach i potrafi powiązać wygląd stóp z chorobą. Bardzo serdeczna i profesjonalna, posiada ogromną wiedzę medyczną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2014-08-08 14:48:11 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie do końca się zgodzę z poprzedniczkami. Chodziłam kilka razy ze swoim schorzeniem i jakoś nie ustępowało. Wynalazłam innego specjalistę jakiś miesiąc temu i ból ustąpił. Może to tylko przypadek. :|
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2014-05-16 22:30:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna jest bardzo kompetentna i profesjonalna. Polecam bardzo! miałam wrastające paznokcie i ciągły ból palców, okazało się że wcale tak nie musi być, teraz nic nie boli- jestem zachwycona i bardzo wdzięczna za pomoc Pani Exner!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-05-13 13:08:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedza, fachowość, skuteczne leczenie. Nawet w trudnych przypadkach. Lokalizacja gabinetu w centrum Warszawy. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-05-11 08:37:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna diagnoza i leczenie oraz wysoka dbałość o higienę, co dla mnie osobiście jest bardzo ważne. Wszystkie narzędzie naprawdę są sterylizowane, a Pani podolog jest super specjalistką i konkretną osobą, k†óra naprawdę chce pomóc pacjentowi. Panią Exner poleciłam już wielu znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna K. dnia: 2014-04-08 14:56:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją