Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Iwona Spychalska

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, 92-318 Łódź Piłsudskiego 133d/423
Telefon: Kom. 609659223
Adres e-mail: i.spychalska(małpa)gazeta.pl
Strona internetowa: www.adwokatspychalska.pl
NIP:
7282228857
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka świadcząca usługi z zakresu prawa rodzinnego, cywilnego oraz karnego Słowa kluczowe: adwokat, rozwód, separacja, kontakty, alimenty, podział majątku, nabycie spadku, dział spadku, nieruchomości, adwokat Łódź-Widzew

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 838
Data utworzenia profilu: 2017-08-29 14:05:43
Data ostatniej aktualizacji: 2017-08-29 14:05:43 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Iwona Spychalska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat korzystam z usług pomocy prawnej świadczonej przez panią mecenas- zarówno w ramach firmy, która prowadzę, jak w prywatnych sprawach. to fachowiec godny polecenia, kompetentny, obowiązkowy. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AnnaW dnia: 2018-04-25 08:16:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas wygrała trudną sprawę apelacyjną z instytucją finansową. Jest bardzo kontaktowa, empatyczna i rzeczowa. Bardzo polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafal dnia: 2018-04-16 21:47:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią mecenas do sprawy rozwodowej. Wydawało się, że porozumienie z moim mężem jest niemożliwe a jednak udało się!!! Przed nami sprawa o podział majątku wspólnego i również mam nadzieję, że z pomocą Pani adwokat uda się ją sprawnie i szybko załatwić. Bardzo DZIĘKUJĘ Aga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-26 10:39:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Pani mecenas podjęła się mojej sprawy choć czasu było niewiele a materiałów dużo. Podziwiam zaangażowanie i profesjonalizm Pani mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2018-02-25 22:39:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas kompetentna, z dużą wiedzą. Słowna, dotrzymuje terminów. Doskonale zorganizowana :) Absolutnie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-27 12:40:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM PANI mECENAS Pomogla mi w trudnej sprawie spadkowej.Jest opanowana i skuteczna Ilona W
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Polecam
Opinia dodana przez: Ilona W. dnia: 2017-11-04 15:07:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bardzo pomogła mi w sprawie o alimenty i w sprawie o kontakty. Jest rzetelną, spokojną i skuteczną osobą. Naprawdę polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-03 13:41:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście polecam adwokat Iwonę Spychalską. Posiada wiedzę teoretyczną i praktyczną z wielu dziedzin prawa. Jest ambitna, dąży do celu. Przy tym kontaktowa, zaangażowana, cierpliwa i skuteczna. Prawdziwa profesjonalistka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-15 12:39:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna, dobry i miły kontakt, dzięki podejściu Pani mecenas rozwód przeszedł tak jak chciałam, dziękuję Agnieszka G
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-04 12:20:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją