Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Meble Flaming Maciej Weremczuk

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Dolnośląskie, 51-166 Wrocław Bolesława Krzywoustego 82
Telefon: Kom. 519 133 311
Adres e-mail: biuro(małpa)meble-flaming.pl
Strona internetowa: www. meble-flaming.pl
Opis działalności: meble na wymiar, szafy wnękowe, drzwi przesuwne, kuchnie na wymiar Słowa kluczowe: meble na wymiar wrocław, szafy wnękowe wrocław, drzwi przesuwne wrocław, kuchnie wrocław

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 8x 4x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 9230
Data utworzenia profilu: 2011-08-08 16:34:04
Data ostatniej aktualizacji: 2017-07-19 10:47:25 

Opinie o Meble Flaming Maciej Weremczuk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę. Wszystko zrealizowane bez najmniejszych zastrzeżeń od pomiaru do realizacji. Montaźysci dokładni super zorganizowani
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mario dnia: 2017-11-25 20:56:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Robiłam zabudowę przedpokoju.Przed realizacją znakomity kontakt z szefem. Realizacja odbyła się zgodnie z zapisami umowy. Do montażu panowie przyjechali znakomicie przygotowani. Montaż był bardzo dokładny i precyzyjny. Meble wyglądają świetnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2017-06-11 21:59:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już drugi raz korzystaliśmy z usług firmy Flaming. Świetne wykonanie, idealna jakość, terminowość. Wszystko na najwyższym poziomie. Są to jedyni fachowcy, którzy nas nigdy nie zawiedli. Na pewno będziemy do nich wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby.
Opinia dodana przez: I.P. dnia: 2017-02-14 21:14:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najpierw w Meble Flaming zamówiłam szafę wnękową do przedpokoju, po dobrym wykonaniu tego projektu miałam pewność, że trafiłam na dobrego fachowca i kolejne meble (w dużym pokoju i sypialni) również wykonywała ta firma. Nigdy nie było kłopotów z terminowością lub starannością usługi, tak więc z czystym sumieniem mogę polecić ta firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kw dnia: 2014-10-06 10:43:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ładny i praktyczny projekt garderoby. Solidnie i szybko wykonany. W razie potrzeby fachowa podpowiedź do projektu. Pan Sebastian(monter) dokładnie i szybko wykonał swoją pracę pozostawiając po sobie super porządek. Polecam Beata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Szybko i bez zastrzeżeń ;)
Opinia dodana przez: Beata Zlocka dnia: 2014-07-07 09:50:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo, bardzo korzystna cena, kontakt bez problemów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-06 14:48:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafa wykonana w sypialni z wykorzystaniem miejsca do centymetra (dość małe pomieszczenie). Wstępna wycena na podstawie mojego szkicu o min. 1/3 niższa niż u innych fachowców, do których wysłałem zapytanie mailem. Pan Maciej na miejscu dobrze doradził nam dobór rozwiązań i materiałów do naszych oczekiwań, a cena niewiele zmieniła się od początkowej wyceny. Montaż szybki i sprawny. Zaczęli punktualnie, a skończyli przed zakładanym czasem pozostawiając po sobie porządek. Znajomi po obejrzeniu szafy też skorzystali z ich usług, a za 3-4 miesiące czeka na nich kolejna robota u nas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2012-05-28 00:53:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Maciej wykonywał dla nas szafę wnękową. Mimo bardzo krzywych ścian drzwi szafy wraz z ościeżnicą zamontowane bardzo dokładnie po ponad roku używania intensywnego (pokój dziecięcy) - brak jakichkolwiek usterek. Za tą cenę profesjonalnie i szybko. Mogę śmiało polecić i na pewno skorzystam w przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2012-05-25 22:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma jest bardzo solidna montowała mi szafy w sypialni i przedpokoju.Obsługa bardzo profesjonalna polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ixza dnia: 2012-05-25 17:52:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Firma ta jest bardzo rzetelna, wszystko wykonane szybko i sprawnie. Pełen profesjonalizm przy niskich cenach (robiłam wycenę w różnych firmach i ta okazała się najtańsza). Dzięki konsultacjom, poradom jakie uzyskałam mam teraz piękną i funkcjonalną szafę. :) Naprawdę wszystkim polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia123 dnia: 2011-10-07 14:14:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała dla mnie szafy wnekowe i drzwi przesuwne, znakomicie sobie radząc z maskowaniem nierównosci scian umiejetnie podpowiadając właściwe rozwiazania, i wprowadzajac je w praktyce, precyzja wykonania, jednocześnie szybkosc - w umówionym terminie o umówionej godzinie rozpoczęli pracę, zakonczyli i dokładnie posprzatali nie zostawiając sladu po wykonywanych robotach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: stycze dnia: 2011-09-14 15:57:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% zasłużony pozytyw. Meble Flaming to najwyższa jakość surowców oraz usługi. Moja 4m szafa stanowi swoistą pokazówkę firmy:) po jej obejrzeniu już 5 osób (znajomi a później ich znajomi) zamówiło szafy i meble dla siebie. Szczerze polecam, gdyż w dzisiejszych czasach taka jakość obsługi to rzadkość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr P. dnia: 2011-08-09 21:10:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Materiały markowe a ceny zaskakująco niskie. W innych firmach na tych samych materiałach chcieli nawet 500zł w innych 800zł więcej. Z czystym sumieniem polecam, doradzą, zrobią wizualizacje, wszystko w terminie szybko i sprawnie. W dodatku mam na to wszystko gwarancję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Szymańska dnia: 2011-08-08 16:43:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją