Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Kamila Osica - Miładowska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 04-076 Warszawa al. Waszyngtona 146/212
Telefon: Kom. +48509959444
Adres e-mail: k.osica(małpa)kancelariaosica.pl
Strona internetowa: www.kancelariaosica.pl
NIP:
951-194-78-92
Opis działalności: kancelaria adwokacka, porady prawne, usługi prawne, obsługa prawna Słowa kluczowe: prawo, porady, adwokat, porady prawne, usługi prawne, obsługa prawna

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 2x 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 7702
Data utworzenia profilu: 2010-01-23 00:41:32
Data ostatniej aktualizacji: 2017-07-17 13:02:48 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Kamila Osica - Miładowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowe i miłe podejście do klienta, wysoka kultura osobista, Pani mecenas to bardzo dobry fachowiec. POLECAM !!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2014-02-28 16:33:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI MECENAS WZOROWY FACHOWIEC
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-05 16:00:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,moja sprawa dotyczyła eksmisji,pani mecenas Kamila Osica,wstrzymała czynności komornika,problemy dotyczące mojego lokalu zlikwidowała poprzez Sąd.Jesteśmy jej bardzo wdzięczni,za okazane nam zrozumienie, cierpliwość,zaangażowanie w sprawę.Prawniczka ta posiada olbrzymią wiedzę, praktykę i doświadczenie.Pomaga wszystkim potrzebującym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata Drzewiec dnia: 2012-06-19 01:42:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: prawniczka o wysokiej kulturze osobistej,wszechstronne zaangażowanie w prowadzoną sprawę,b.ludzkie podejście do klienta,wszelkie działania są skierowane wyłącznie na sukces.Potrafi wygrać proces z góry skazany na niepowodzenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BEZ ZASTRZEŻEŃ
Opinia dodana przez: duck2010@wp.pl dnia: 2011-09-10 13:50:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne podejście do klienta a miałem bardzo osobistą sprawę, miły profesjonalny kontakt, sprawa w 100% rozwiązana po mojej myśli a co najważniejsze nie wyczyściłem portfela. Zdecydowanie polecam tym którzy lubią osobisty sympatyczny kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MarianoItaliano dnia: 2010-11-18 10:56:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwróciłem się mailem o poradę. Otrzymałem konkretna odpowiedź, kompetentną i rzeczową. Przyznam że nie spodziewałem się zainteresowania. Polecam bo o takich ludziach trzeba mówić, aby nie wydawało się, że otaczają nas ludzie niekompetentni i dbający tylko o siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-11 09:11:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy kontakt i widzę ,słyszę , czuję, że mam przed sobą przyjaciela, osobę zainteresowaną moją sprawą. Do tego profesjonalizm na bardzo wysokim poziomie. Miła współpraca,zaangażowanie. Niezbyt często wystawiam takie opinie, ale jak widzę człowieka pracującego z taką pasją i oddaniem dla drugiej osoby to serducho rośnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-25 08:16:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne i ludzkie podejście, stały kontakt, miła współpraca, profesjonalizm bez nadęcia, pozytywne efekty współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bakarska dnia: 2010-01-23 00:44:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją