Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

adwokat Krzysztof Skonieczka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-410 Łódź Piotrkowska 29/36
Telefon: Kom. 662 07 70 70
Adres e-mail: k.skonieczka(małpa)kslegal.net.pl
Strona internetowa: http://www.kslegal.net.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, karne, cywilne, administracyjne, pelnomocnik

Ocena: 100% pozytywna 26x

Jakość usług: 100% wysoka 25x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x
Ceny usług: 100% niskie 19x 6x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 4305
Data utworzenia profilu: 2014-01-03 18:06:04
Data ostatniej aktualizacji: 2017-07-12 14:16:24 

Opinie o adwokat Krzysztof Skonieczka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas przekształcił mi jednoosobową działalność gospodarczą w spółkę z.o.o. i jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2019-05-22 08:45:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził moją sprawę o rozwód a potem jeszcze o zniesienie współwłasności. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2019-01-16 11:17:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Plusy: - rzetelne podejście do tematu -jak na adwokata niskie ceny w porównaniu do innych za tą samą jakość - znajomość budowlańców i budowlanki Minusy: - czasami trudno się do niego dodzwonić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dekster dnia: 2017-11-27 22:47:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Inny adwokat powiedział mi że sprawa jest beznadziejna i że się jej nie podejmie. Poszedłem bramę dalej - akurat był w kancelarii Pan Skonieczka. Przyjął sprawę i ją wygrał chociaż ciągnęło się to jak flaki z olejem i już chciałem się wycofywać bo sędzia poszła na urlop macierzyński czy coś tam i był bałagan w sądzie w jej sprawach. Dodam, że chodziło o niezapłacenie mi za roboty budowlane prawie 300 tys. bo mi naliczyli kary umowne. W tym kraju z dnia na dzień można osiwieć i stać się bankrutem jak ktoś Ci nie zapłaci za robotę bo na sprawiedliwość w sądzie trzeba sobie trochę poczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sebek dnia: 2017-07-12 13:44:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof Skonieczka uratował moją firmę przed bankructwem, które mi groziło dzięki temu, że wykonawca ogłosił upadłość i nie chciał wypłacać pieniędzy za wykonane roboty. Dodatkowo wcześniej obciążał wszystkich podwykonawców ogromnymi karami umownymi za opóźnienia, którym sam był winny. Dla mnie się to skończyło dobrze bo poznałem Pana Krzysztofa. Całą inwestycję natomiast przypłaciłem zawałem serca i długotrwałym leczeniem. Tak w tym kraju robi się interesy w budowlance. Żeruje się na uczciwości małych firm podwykonawczych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tombud dnia: 2015-08-17 11:13:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem raz u niego na poradzie prawnej. Potem próbowałem się do niego dodzwonić, ale nie odbierał. Odpuściłem temat i poszedłem do innego adwokata za co teraz żałuję. Widziałem go w zeszły czwartek w sądzie w Łodzi. Z tego co słyszałem na korytarzu to chyba jest adwokatem kogoś w dużej sprawie narkotykowej. Było tam kilkunastu adwokatów, ale on rzucił mi się w oczy bo jak doprowadzali potem osadzonych z aresztu to niektórzy z nich widzieli chyba swoich adwokatów po raz pierwszy a ten ze swoim klientem widać było, że już nie raz się spotkał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Trybson dnia: 2015-08-10 09:56:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest skuteczny w rozwiązywaniu sporów podwykonawców z GW i inwestorem i tu mogę go polecić! Ceny ma jak wszędzie, ale jeśli przynosi to efekt to mogę płacić. Zawsze odbiera telefon i nie jest zadufany w sobie jak niektórzy adwokaci. Jeśli chodzi o inne sprawy to prowadzi mi też sprawę o zasiedzenie a drugą o zniesienie współwłasności. Póki co współpraca się układa bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: budex dnia: 2015-07-17 14:51:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiem, że jest dobry z budowlanki i że pomaga też kierowcom w sporach z pracodawcami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: W.W. dnia: 2015-02-18 18:56:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas to spec od budowlanki - jestem z niego zadowolony, ale prowadził też sprawę o rozwód mojej córki i poszło wszystko dobrze, za jego pomocą udało się przekonać zięcia do załatwienia sprawy podziału majątku u notariusza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek Wilczyński dnia: 2014-11-18 13:39:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bedzie bronił mojej sprawy rozwodzę się chce zeby mi zmniejszył alimenty na dziecko i zeby rozwod był z obupólnej winy chociaz rozwod jest naprawde z mojej winy ale pan mecenas łyka wszystko co mu się mówi moze dlatego ze dali mi go z urzędu ale jakbym mu miał zapłacic to na bank nie no bo zbyt naiwny - wstawiłem mu bajki ze żona rozbiła nasze małżeństwo a gość to przyjał za pewnik.....pismo przygotowawcze napisał tak jak ja chciałem i ma takk być ale zobacze jak mu to pójdzie na rozprawie to wam napisze....pozdrawiam Zbyszek
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-16 00:02:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: p. Krzysztof rejestrował mi spółkę. Pełen profesjonalizm. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz W. dnia: 2014-10-24 14:04:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mario1981 dnia: 2014-09-26 13:17:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas obniżył mi alimenty. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-05-29 18:50:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof Skonieczka prowadził moją sprawę. Zaczynał jeszcze jako aplikant adwokacki, gdzie pisał wszystkie pisma i chodził na terminy rozpraw. Była to sprawa trudna bo ja byłem podwykonawcą i występowaliśmy przeciwko dużym spółkom działającym jako konsorcjum, które nie chciało mi zapłacić za roboty na budowie. Sprawa trwała w sądzie 3 lata. Byłem załamany bo chodziło o wielkie dla mnie pieniądze. Pod koniec kwietnia tego roku był wyrok dla mnie korzystny. Otrzymałem już pieniądze od dłużnika. Jestem bardzo szczęśliwy, że Pana poznałem. Będę zawsze i wszędzie się o Panu dobrze wypowiadał. Nie piszę tego bo wygrał Pan dla mnie sprawę tylko dlatego, że wiem, że dał się Pan poznać jako porządny człowiek. Życzę Panu powodzenia i wielu sukcesów w adwokaturze. Pozdrawiam serdecznie. Waldemar Wójcik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WW dnia: 2014-05-19 13:43:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i fachowy Pan mecenas, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: demetris dnia: 2014-05-09 22:12:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Krzysztofa Skonieczkę polecił mi znajomy w tamtym roku. Pomógł mi się rozwieść. Teraz pomaga mi w innej sprawie. Jestem zadowolony z jego pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2014-04-30 09:14:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki człowiek o dobrym sercu! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosiaczek1981 dnia: 2014-04-22 18:51:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzyszrof byl moim adwokatem z urzędu. Jestem mu bardzo wdIęczny. W postepowaniu apelacyjnym dzieki niemu sąd kazal mi zaplacic ubezpieczycielowi o 60 tys mniej.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: damian dnia: 2014-04-16 20:52:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mecenas Skonieczka to człowiek o gołębim sercu wrażliwy na krzywdę ludzką. Wiele mu zawdzięczam ja i moje dzieci! Dziękuję Panie mecenasie za pomoc i okazaną troskę o nasz los! Basia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2014-04-15 21:24:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Krzysztof Skonieczka prowadzi mi sprawę pauliańską. Na razie jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2014-04-10 21:24:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszedłem do mecenasa z prośbą o pomoc w obniżeniu alimentów na byłą żonę. Sprawa jest w toku i nie wiem jak się skończy, ale kontakt z mecenasem bardzo pozytywny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-04-08 18:34:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry mecenas, duże doświadczenie w sprawach karnych!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dariusz dnia: 2014-04-07 18:54:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój syn został tymczasowo aresztowany na 3 miesiące. Pan mecenas go wyciągnął z aresztu. Wierzymy, że będzie dobrze na rozprawie. Dziękujemy Panie mecenasie. Elwira Jagodzińska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elwira dnia: 2014-03-24 09:26:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządny człowiek o wielkiej wiedzy i jeszcze większym sercu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2014-02-16 18:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas to konkretny, rzeczowy człowiek. Przykłada się do tego co robi. Mam sprawę o zniesienie współwłasności. Dzięki niemu uniknęłam długotrwałego procesu w sądzie i udało się wszystko ugodowo załatwić. Mecenas odbiera telefony nawet późnym wieczorem. Zawsze spokojny i opanowany. Jednym słowem jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2014-01-23 17:45:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas rzeczowy, konkretny o bardzo dobrym sercu. Prowadzi mojemu synowi sprawę karną, gdzie kilka lat temu gdy miał wiek buntu wpadł w złe towarzystwo i teraz ma przez to problemy z prawem. Jako matka bardzo to przeżywam. Dzięki mecenasowi mój syn jest na wolności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marianna dnia: 2014-01-03 18:10:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją