Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Na Pezykład Paweł Grzeszczak

Zawód: wywóz śmieci, asenizacja, oczyszczanie Wodzirej 
Adres: Warmińsko-mazurskie, Giżycko
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Niczym jak w filmie ... sprawiamy, iż ludzie na weselach doskonale się bawią ... Słowa kluczowe: DJ, Wodzirej

Ocena: 100% pozytywna 85x

Jakość usług: 100% wysoka 80x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 80x
Ceny usług: 100% niskie 79x 1x
Ilość opinii w serwisie: 85
Ilość odsłon profilu firmy: 1734
Data utworzenia profilu: 04.07.2017 12:29:52
Data ostatniej aktualizacji: 04.07.2017 12:29:52 

Opinie o Na Pezykład Paweł Grzeszczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zarówno DJ jak i Zespół są naprawdę godni polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 16.12.2022 16:50:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy z całego serca Zabawa do rana wszyscy się wytańczyliśmy i pośpiewali. Panowie bardzo mili sympatyczni Jeszcze raz bardzo bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 12.12.2022 10:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny zespół z wielkim talentem. Byli profesjonalni i bardzo zabawni. Wszyscy goście mówili, że zespół grał bardzo dobrze. Bez wątpienia polecam wszystkim zainteresowanym ten zespół muzyczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 28.11.2022 12:21:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze raz dziękujemy za profesjonalne podejście, repertuar dobrany idealnie pod gości i bardzo umiejętne prowadzenie imprezy. Tylu osób na parkiecie przez tak długi czas nie widziałem jeszcze na żadnym weselu na którym byłem - fajnie ze trafiło na moje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 21.11.2022 09:49:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pasja, talent, umiejetność, percepcja i niesamowita aura, jaką Dj Pan Paweł obdarza ludzi poprzez muzykę i osobowość. Dziękuję, to było naprawdę WIELKIE!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 26.10.2022 19:36:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecić to zdecydowanie za mało, aby wyrazić to jak świetną robotę wykonujecie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kalina dnia: 17.10.2022 11:31:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam i jestem naprawdę zadowolona, mega uśmiechnięci ludzie znający się na swojej pracy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 27.09.2022 10:41:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie super zespół składający się z mega pogodnych ludzi zarażających swoją pozytywnością bawiących się gości!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 15.09.2022 10:19:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno się tak nie wybawiłam jak z Waszym zespołem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 31.08.2022 09:03:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół z pewnością godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 30.08.2022 11:04:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecamy! Pan Paweł doskonale wie co zrobić, aby impreza była udana!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaszu dnia: 28.07.2022 05:50:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybór zespołu Na Przykład to była najlepsza decyzja ! Cudowni ludzie, którzy znają się na swojej robocie. Muzyka, która łączy pokolenia. Pełen profesjonalizm !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilcia dnia: 29.06.2022 05:48:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół Na Przykład zdecydowanie zna się na dobrej zabawie, z własnego doświadczenia wiem, że nigdy przy ich muzyce nie będzie się podpierało ścian.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 22.06.2022 08:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabawa z DJem Pawłem zawsze jest na najwyższym poziomie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 19.05.2022 09:50:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Paweł to z pewnością najlepszy DJ z jakim miałem przyjemność się bawić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 11.05.2022 11:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No naprawdę jak Boga kocham, Zespół Na Przykład nie ma sobie równych! Oferują naprawdę bogaty repertuar najlepszych utworów, a także prowadzą super zabawy ze smakiem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 26.04.2022 10:16:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za rozkręcenie mojego wesela! Wszyscy wraz z Nami doskonale się bawili!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanka dnia: 13.04.2022 09:28:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół wart każdej wydanej złotówki. Znakomita konferansjerka i kultura osobista muzyków. Wokal to światowy poziom. Brzmienie naprawdę rewelacyjne. Reasumując potwierdzam ,że te pozytywne opinie na temat tego zespołu okazały się prawdziwe w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kajetan dnia: 29.03.2022 09:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super muzyka,super energiczni ludzie i doskonała zabawa - tak właśnie wygląda zabawa z tym zespołem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julka dnia: 21.03.2022 08:55:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół na Przykład to idealna grupa ludzi na wesele i nie tylko, bardzo fajnie podchodzą do gości i wiedzą jak szybko porwać ich na parkiet do wspólnej zabawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 28.02.2022 08:54:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybór DJ Pana Pawła to był strzał w 10! Najlepsza zabawa ever!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 21.02.2022 10:34:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, zespół Na Przykład zawsze wymiata!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: seba dnia: 28.01.2022 11:42:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni. Goście bawili się do białego rana, parkiet nigdy nie był pusty. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 24.01.2022 14:47:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Paweł to naprawdę mega pozytywny człowiek, który zna się na tym co robi, dzięki czemu, rozkręcanie zabaw nie jest problemem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Diana dnia: 26.11.2021 07:25:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół naprawdę jest godny polecenia, takiej werwy u prowadzących zabawę dawno nie widziałem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jack dnia: 16.11.2021 08:38:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsi z najlepszych! Jak imprezy robić to tylko z Nimi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Koleta dnia: 22.10.2021 08:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super zespół. Polecam. Wszyscy uczestnicy przyjęcia rocznicowego, na czele z Jubilatami są zadowoleni w 100%!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 12.10.2021 08:54:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak organizować naprawdę wyjątkową imprezę to tylko z zespołem No Problem, z nimi zawsze wszystko się uda!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 28.09.2021 12:06:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Paweł to według mnie najlepszy DJ na świecie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 16.09.2021 09:46:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godni polecenia w 100%! Bardzo się cieszę, że zagraliście na moim weselu zamieniając je w coś naprawdę niesamowitego! Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleandra dnia: 24.08.2021 09:56:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super zespół na wesele i nie tylko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rorona dnia: 13.08.2021 09:32:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nikt tak nie zabawi jak zespół Na Przyklad, dziękujemy za doskonale prowadzoną imprezy, każdy z gości zachwycony!!! Robicie to w pełni profesjonalni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita K. dnia: 28.07.2021 08:29:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowity gust muzyczny. Profesjonalny i bardzo kontaktowy DJ. Potrafi pracować sam bądź z zespołami na żywo. Czego chcieć więcej? :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 16.07.2021 11:24:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybór zespołu to bardzo ważna kwestia aby ten dzień był bardzo udany i pamiętany dla wszystkich. Jesteśmy bardzo zadowoleni i z przyjemnością polecamy wam ten zespół
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 15.06.2021 07:30:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o niezapomnianą zabawę to wiem, że zawsze mogę na Was liczyć!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 10.06.2021 08:42:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny zespół do prawdziwego szalonego tańca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriela dnia: 25.05.2021 09:00:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na moim weselu zagrali naprawdę przepięknie, dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zośka dnia: 17.05.2021 12:03:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny zespół na wesela i imprezy. Muzyka zróżnicowana i dostosowana do wszystkich gości. Parkiet był pełny nawet na poprawinach. Polecamy każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 28.04.2021 08:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół na miarę każdej imprezy! Nie mają sobie równych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Docenty dnia: 19.04.2021 09:17:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny zespół z bardzo bogatym repertuarem. Świetny kontakt z gośćmi jak i parą młodą. Otwarci na sugestie, elastyczni ( wszystko do dogadania się odnośnie planu wesela). Wspaniały wokal. Perfekcyjnie prowadzone oczepiny jak i biesiady przy stole. Power od początku do samego końca .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Denis dnia: 25.03.2021 07:34:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czyste pozytywne szaleństwo! Właśnie tak najlepiej można opisać wspólną zabawę z zespołem Na Przykład!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 16.03.2021 05:34:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam na Pana Pawła przez przypadek, szukając w Internecie trochę na ślepo. I jak się okazało lepiej nie mogliśmy z mężem trafić ????? Pełen profesjonalizm, sympatia, punktualność, słowność i energia- to słowa które najlepiej opisują Naszą współpracę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 22.02.2021 10:33:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół Na Przykład to najlepszy zespół jaki można wymarzyć sobie na swoje wesele! ?? Perfekcyjnosć zespołu w każdym calu! Wspaniały wokal i umiejętności muzyczne porywały na parkiet każdego z gości! Utwory dobrane dla każdej grupy wiekowej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Helcia dnia: 09.02.2021 11:06:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dają czadu tak jak każdy zespół weselny powinien dawać! Super poprowadzona impreza do białego rana!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 26.01.2021 09:31:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół godny polecenia! Goście na Naszym weselu byli zachwyceni wokalem, zabawami oraz świetnie dobranym repertuarem. Zabawa z zespołem Na Przykład trwała do białego rana. Dziękujemy za przepiękną oprawę muzyczną w tym ważnym dla nas dniu. Wesele udane na 100%. Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz spotkamy się z Wami jako zadowoleni goście na weselu, które będzie prowadzone przez Wasz zespół.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JoaNNa dnia: 15.01.2021 09:00:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół Na Przykład to idealny przykład zespołu który każdego potrafi porwać do tańca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 18.12.2020 10:51:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, komunikatywność, poczucie humoru i umiejętność dostosowania się do naszych upodobań to tylko niektóre z wielu pozytywnych słów, którymi możemy opisać pracę Pawła podczas naszego wesela. Jest to człowiek, który zdecydowanie kocha to, co robi i bez wątpienia sprawia mu to dużą przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 08.12.2020 08:18:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę niesamowity zespół ludzi który potrafi porwać do zabawy każdego z gości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edytka dnia: 24.11.2020 11:38:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super DJ i Wodzirej. Wszyscy goście zachwyceni. Niesamowite wyczucie muzyczne i dopasowanie do różnych gustów gości. Wszyscy się bawili świetnie i zachwalają Pana Pawła. Dzięki za super wesele, pozdrawiamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta i Jurek dnia: 12.11.2020 08:47:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół Na Przykład wymiata dosłownie na każdej imprezie! Takiego wokalu się nie zapomina, a przy tej muzyce się po prostu nie siedzi tylko szaleje ile wlezie! Polecam każdemu kto szuka zespołu na wyjątkową okazję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jędrzzejko dnia: 28.10.2020 10:42:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy DJ na świecie! Polecam na każdą zabawę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Timmy dnia: 14.10.2020 09:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo się cieszę, ze jednak wybrałem Dj zamiast klasycznego zespołu. Przede wszystkim zapewnił dobrą muzykę i efekty które bardzo spodobały się wszystkim uczestnikom imprezy i przy okazji potrafił kulturalnie bawić gości swoimi numerami. Ogólnie godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 29.09.2020 18:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli macie jeszcze wątpliwości kogo wybrać- to bierzcie Pawła w Ciemno. Naprawdę. My tak zrobiliśmy i nie żałujemy. To był strzał w dziesiątkę. Jesteśmy mega zadowoleni, a nasi gości pod wrażeniem całej obsługi i super zabawy. Polecamy i wychwalamy:
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 26.08.2020 10:11:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Paweł to naprawdę niesamowity człowiek, który wie, jak podejść do wszystkich, aby każda impreza była wyjątkowa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.08.2020 08:12:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół jest naprawdę wyjątkowy, wokal nie podrobienia tak samo jak i cała reszta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.07.2020 09:14:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czy to na wesele, czy to osiemnastka, bardzo dobrze zagra i nikt nie będzie rozczarowany!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 24.06.2020 11:06:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super podejście do klienta, już od pierwszego kontaktu wiedziałam, że Nasza współpraca będzie bezproblemowa, a zabawa niezapomniana :) Polecam każdemu komu zależy na czymś, czego nigdy nie zapomni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 09.06.2020 07:13:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z Naszej współpracy, zespół Na Przykład naprawdę fajnie gra a zabawa przy ich muzyce jest niezapomniana, jeśli kiedyś ponownie miałabym szukać zespołu na jakąkolwiek imprezę, mój wybór będzie tylko jeden - Zespół Na Przykład!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 22.05.2020 06:44:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealni ludzie na swoim miejscu!Zawsze można liczyć na mnóstwo pozytywnej zabawy z Panem Pawłem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Luki dnia: 16.05.2020 13:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już od pierwszego telefonu słuchać ,że ludzie z Na Przykład są naprawdę konkretni, ustalanie z Nimi szczegółów zabawy było bardzo przyjemna, a sama zabawa jeszcze lepsza!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.04.2020 08:03:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra zabawa gwarantowana! Nic tylko polecać dalej, żeby wiadomo było od razu kogo wybrać do prowadzenia imprezy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mietek dnia: 17.04.2020 09:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zagra muzykę doskonale dopasowaną do towarzystwa zapewniając niesamowite przeżycia zarówno gościom jak i parze młodej. Dawno się z nikim tak doskonale nie bawiłam tak jak z Na Przykład.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Luśka dnia: 19.03.2020 11:02:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy człowiek orkiestra! Nikt inny nie poprowadzi lepiej zabawy od niego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 06.03.2020 12:01:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duet Na Przykład Bardzo polecam. Swietnie sie bawilam na swoim weselu moi goscie również. REWELACJA !!! Bardzo polecamy. Profesjonalizm i pełne zaangażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgo dnia: 14.02.2020 07:30:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam nie raz byłem na weselu razem z nimi i świetnie się bawiłem tańcząc do rana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leopold dnia: 31.01.2020 22:41:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na imprezę tylko oni! Super muzyka i prowadzenie. Nie ma co się martwić o niepowodzenie. Zadowoleni goście oraz małżonkowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna i Krystian dnia: 09.01.2020 13:01:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Paweł Grzeszczak to profesjonalista. Wspaniały kontakt z klientem i gośćmi. Wszystko co zaplanuje para młoda wykonują w 100% normy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 22.12.2019 23:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek z pasją do muzyki i pomysłami na rozkręcenie dobrej imprezy. Z nim bawią się wszyscy nie zależnie od wieku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olaf dnia: 21.05.2019 12:51:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedyś nie do końca byłam przekonana,że DJ na weselu to dobry pomysł bo jestem tradycjonalistką, ale jak na weselu moich przyjaciół zobaczyłam Pana Pawła byłam zachwycona. Widać ,że ma doświadczenie sceniczne i w pracy z publicznością. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita N. dnia: 24.04.2019 10:17:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i kulturalny. Ma doświadczenie w prowadzeniu imprez. Człowiek z poczuciem humoru , nie ma osoby która by chciała usiedzieć w miejscu jak zapodawana jest muzyka. Dzięki jego osobowości żadna uroczystość nie jest nudna i szablonowa. Na naszym weselu czuliśmy się wyjątkowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 29.03.2019 10:59:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Paweł Grzeszczak to wartościowy, miły, pozytywnie nastawiony do ludzi człowiek. Widać że to co robi sprawia mu ogromną przyjemność. Doskonała muzyka i pomysłowe zabawy to gwarancja sukcesu. Można ubawić się do łez.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek K dnia: 22.02.2019 10:08:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sumie bardzo rzadko piszę opinie w internecie, ale Pawła Grzeszczaka mogę polecić z ręką na sercu. Wszystko było najlepszy, jedyny minus to ten, że impreza skończyła się zbyt szybko. ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jula dnia: 21.01.2019 09:56:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę się długo rozpisywać - powiem tylko prawdę, że Paweł Grzeszczak to najlepszy DJ i wodzirej na świecie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 19.12.2018 11:08:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawodowo i prywatnie - najlepszy! Nie zgrywa zapatrzonego w siebie gwiazdora (a miałby powody) lecz zaraża wszystkich pozytywną energią i potrafi wesprzeć w trudnych chwilach. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.11.2018 13:21:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo uprzejmy, konkretny, zna się na swojej robocie, ma świetny kontakt z publicznością, widać,że to co robi sprawia mu radość:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kornelia55 dnia: 20.07.2018 13:37:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w największym tego słowa znaczeniu. Born do party, tak mogę powiedzieć. Impreza płynie we krwi i dobra zabawa co przekłada się na rozbawianie gości :)
Opinia dodana przez: dnia: 19.06.2018 17:45:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na impreze rozwiazanie idealne. Niezla energia, czad i zabawa do switu. Ekstra muzyka puszczana cala noc, wszyscy sie bawia. super Pawel!
Opinia dodana przez: dnia: 11.05.2018 13:20:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega mocna ekipa, chłopaki we dwójkę zawstydzają wielkie kapele, są po prostu prześmieszni i bardzo pozytywni. Nudy nie ma w ogole, cały czas pełen ogień :)
Opinia dodana przez: dnia: 10.04.2018 21:50:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół mega, Pawełku z ekipą jesteście niepowtarzalni w swoim fachu, uwielbiam Was za to co zrobiliście na imprezce u nas, magia
Opinia dodana przez: dnia: 02.03.2018 11:16:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z lepszych teamów jednoosobowych jakie miałam przyjemność usłyszeć. Z takimi osobami niepotrzebne jest wynajmowanie żadnych zespołów, to się bardzo ceni
Opinia dodana przez: dnia: 16.02.2018 13:46:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są rewelacyjni robią kawał dobrej roboty. Bardzo pogodni i sympatyczni ludzie, Uwielbiam ICH . Realizacja i oprawa na wysokim poziomie. GORĄCO POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mAGDULKA dnia: 14.12.2017 06:44:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała muzyka, fantastyczne zabawy,IDEALNIE, PROFESJONALNIE, na MEGA WYSOKIM POZIOMIE!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 16.11.2017 08:09:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezastąpiony NAJLEPSZY duet "NA PRZYKŁAD" Paweł Grzeszczak jaki do tej pory słyszałem. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hubert dnia: 13.10.2017 09:40:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "Najlepszy z najlepszych- ever duet " Na Przykład z nimi wesele 100% gwarantowane udanej imprezy. dają z siebie całą energię aby wszystko było ok, mają mnóstwo pomysłów na śmieszne zabawy. Serdecznie polecam " Na Przykład"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 26.09.2017 08:33:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry człowiek, wie co robić potrafi zapanować nad całą imprezą weselną wie co robić odpowiedni człowiek na właściwym miejscu. Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 05.07.2017 10:03:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją