Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Arkadia Firma Archeologiczna Katarzyna Anna Oleszek

Zawód: budowlany nadzór  
Adres: Podkarpackie, 35-314 Rzeszów, Radom, Ruda Śląska Sympatyczna 18/29
Telefon: Kom. 662152589
Adres e-mail: arkadia(małpa)nadzory-archeologiczne.pl
Strona internetowa: nadzory-archeologiczne.pl
NIP:
9482310180
Opis działalności: Firma archeologiczna - nadzory archeologiczne, badania archeologiczne, prace poprzedzające inwestycje, badania sondażowe. Słowa kluczowe: archeolog, firma archeologiczna, nadzór archeologiczny

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1352
Data utworzenia profilu: 14.08.2014 14:36:25
Data ostatniej aktualizacji: 24.06.2017 23:34:29 

Opinie o Arkadia Firma Archeologiczna Katarzyna Anna Oleszek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Badania archeologiczne pod budowe domu - wydawalo sie, ze bedzie problem, ale wszystko poszlo sprawnie. Polecam firme.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 14.05.2019 22:30:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kasia z firmy Arkadia wykonywała dla mnie nadzór pod dom. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, a co najważniejsze mało kosztowało. Nie musiałam załatwiać żadnych formalności, bo p. Kasia wszystko wypełniła i przesłała gdzie trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisława dnia: 25.04.2018 07:48:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Badania dotyczyły budowy domu jednorodzinnego koło Leżajska. Pani archeolog pomogła nam w dopełnieniu wszystkich formalności. Badania trwały niecałe dwa tygodnie i przyniosły bardzo ciekawe odkrycia. Jestem zadowolony ze współpracy z firmą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Polaczek dnia: 02.07.2017 16:31:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nadzor pod dom jednorodzinny. Poszlo szybko i sprawnie. Otrzymałam cala dokumentacje z przeprowadzonego nadzoru. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.06.2017 15:36:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nadzór pod domek - p. Katarzyna załatwiła wszystkie formalności w urzędzie, wypełniła wniosek i szybko uzyskała wymagane pozwolenie archeologiczne. Polecam usługi tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 24.06.2017 23:37:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nadzór archeologiczny - polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 17.08.2014 18:00:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyznaje, ze gdy dowiedzialem sie, ze na mojej budowie potrzebny bedzie nadzor, to poczatkowo wpadlem w lekka panike. Naczytalem sie na forach roznych opinii i nie wiedzialem co myslec - mnostwo formalnosci, zezwolen itp. Podzwonilem po roznych firmach i tak trafilem na pania Kasie. Od poczatku milo nam sie rozmawialo, wszystko cierpliwie mi wyjasnila, zalatwila za mnie wszystkie formalnosci, a nadzor poszedl bardzo szybko, bo na szczescie nic na mojej dzialce nie wyszlo. No i najwazniejsze, ze nie bylo drogo. Goraco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rzeszowianin dnia: 14.08.2014 14:43:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją