Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Konar Meble - kreatywne stolarstwo

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Pomorskie, 83-050 Kolbudy przemysłowa 3
Telefon: 583523077 Kom. 666-061-309
Adres e-mail: info(małpa)konarmeble.eu
Strona internetowa: konarmeble.eu
NIP:
6040185167
Opis działalności: stolarnia, meble kuchenne na wymiar,lóżka,drzwi,altany kryte strzechą Słowa kluczowe: stolarnia, altany, kuchnie, meble debowe

Ocena: 100% pozytywna 44x

Jakość usług: 100% wysoka 44x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 41x 2x
Ceny usług: 100% niskie 28x 15x
Ilość opinii w serwisie: 44
Ilość odsłon profilu firmy: 4873
Data utworzenia profilu: 2013-11-04 13:46:12
Data ostatniej aktualizacji: 2017-06-24 12:42:38 

Opinie o Konar Meble - kreatywne stolarstwo

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stół MODERN SLIM rozkładany. Bardzo wysoka jakość i terminowość. Polecam tą stolarnię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian Sz dnia: 2018-08-03 12:06:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem stół okrągły rozkładany MODERN SLIM. Jest to jeden z moich najlepszych zakupów. A do tego bardzo profesjonalna i rzeczowa obsługa. Polecam tę firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Luki dnia: 2018-07-18 10:40:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia ...stół genialny ....Bardzo dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2018-07-16 20:12:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny sklep z bogatą ofertą drewninych mebli, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mazowieckie dnia: 2018-02-27 13:23:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne meble do kuchnie nie tylko jak w ofercie na stronie :) Mamy kuchnie dębową w nowoczesnym stylu i jesteśmy bardziej niż zadowoleni, dziękujemy bardzo za fachową obsługę i realizawanie naszych marzeń!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2017-07-12 16:28:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: same pozytywy, warto wydać więcej kasy, żeby się nie stresować idio.... i beznajdziejną jakością! szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maja dnia: 2017-05-22 14:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam piękne stoły z nogami ze stalą, prezentują się pięknie i cena nie zwala z nóg!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian Gdańsk dnia: 2017-05-12 13:35:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam, meble wysokiej jakości widać, że robione z pasją i oddaniem. Terminy koszmarnie długie, więc trzeba brać to pod uwagę! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-04-25 13:31:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: piękne i solidne meble POLECAM FIRMĘ!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: patruk dnia: 2017-04-21 13:52:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble bardzo wysokiej jakości, piękne i pachnące drewnem! Świetnie sprawdzają się w projektach indywidualnych, zaprojektowali i wykonali dla mnie stół moich marzeń :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2017-04-12 14:36:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako architekt wnętrz w 100% polecam współpracę z firmą Konar Meble. Treminowość i solidność prac jest dla mnie kluczowa, Klienci wymagaą dopracowanych szczegółów, nowoczesnego i pomysłowego wykonania mebli - to wszystko zapewnia Konar Meble. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2017-04-05 12:09:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: piękne altanki budują, polecam z całego serca :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: elunia dnia: 2017-03-30 15:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy altanki kryte strzechą! W zeszłym roku firma Konar postawiła nam naszą dumę w ogrodzie i wygląda nieziemsko! Cena dość wysoka jak za altankę, ale nie żałujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-03-21 11:23:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetni fachowcy, dobrze znają się na drewnie. Inny, oryginalny sty, który mi akurat spodobał się bardzo. Na pewno na jednym zamówieniu się nie skończy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2017-03-09 15:04:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem po świeżym odbiorze ich kuchni za mówienie i nie mogę wyjść z podziwu, szczerze nie spodziewałem się takiego efektu. Jestem w stanie polecić wszystkim którzy nie lubią mdf, płyt i zimnego nowoczesnego stylu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oskar dnia: 2017-02-10 15:10:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam tą pracownie stolarską. Treminowi, uczciwi i kochają to co robią :) a to wszystko widać w mojej prześlicznej kuchni, dziękuje bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adko dnia: 2017-01-23 13:56:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam cudowny zestaw do sypialni zachwycający po prostu. Sposób wykończenia i urok naturalnego naturalnego dębu! Ceny dość wysokie, ale gdy wkońcu je odebrałam nie żałuje ani złotóweczki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: edytka dnia: 2017-01-09 16:17:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kuchnia wykonana na zamówienie, dopasowana do moich potrzeb. czas realizacji dość długi, także polecam zamawiać z dużym wyprzedzeniem. jakość bardzo dobra, wszystko super. polecam stolarza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2017-01-03 12:14:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sypialnia dębowa piękna i unikatowa, polecam również toaletkę, robi wrażenie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna L dnia: 2016-12-30 14:26:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: produkty klasy premium, mam już kilka, całą sypialnie, zabudowę kuchenną i zestaw do jadalni. polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: malenek dnia: 2016-12-21 15:08:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Same pozytywy, aż cieżko zliczyć je wszystkie. Przede wszystkim JAKOŚĆ góruje w żadnym salonie nie znajdzie się tak pożądnych mebli. Dostawa w terminie, ceny jak na taki produkt niezbyt wygórowane. Termin dotrzymany co do dnia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kacper33 dnia: 2016-12-15 15:51:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konar Meble wykonują świetne drzwi, zamówiliśmy kilka sztuk w tym drzwi zewnętrzne. Zamówienie wykonali w terminie, drzwi działają bez zarzutów, idealnie dopasowały się do otworów drzwiowych. Czas realizacji troszkę długi, ale warto poczekać na takie drzwi. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: patrykk dnia: 2016-12-13 16:24:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: meble są piękne i bardzo solidnie wykonane, cały proces zamówienia bardzo sprawny - jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janina Kraków dnia: 2016-12-09 12:15:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: piękne meble dębowe w przciętnej cenie - produkty godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tadeusz dnia: 2016-12-06 13:30:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mebelki do sypialni są piękne,polecam serdecznie. terminowo, bez zarzutów. Na pewno jeszcze skorzystam z ich usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzataa dnia: 2016-12-05 12:21:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam zabudowę kuchenną, świetnie wykonana, funkcjonalna. ceny dość wysokie, ale jak już zamontowali kuchnie nie żałowałem ani złotówki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julian Łódź dnia: 2016-12-02 13:52:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie firmę Konar, niedawno odebrałam od nich swoje zamówienie i jestem zachwycona. Meble piękne i starannie wykonane, wyróżniają się bardzo. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ulkan dnia: 2016-11-29 17:06:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabudowa kuchenna Rustica wykonana na medal. Piękne drewno, dbają o każdy szczegół - polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: artur.n24 dnia: 2016-11-25 15:51:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, solidna i terminowa, a same meble bardzo wysokiej jakości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz K dnia: 2016-11-23 16:10:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od Konar Meble mam zabudowe kuchenną i dębowe drzwi. Polecam - to profesjonaliści
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolata Biel dnia: 2016-11-22 12:30:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnia jest przepiękna! Konar Meble to prawdziwi fachowcy. Projekt został mi dostarczony bardzo szybko i od razu mi się spodobał. na kuchnię czekałam ponad 2 miesiące ale byłam o tym informowana przy podpisywaniu umowy. Warto było czeka. Chociaż nie spodziewałam się aż takiego efektu - kuchnia jest inna niż wszystkie które widziałam kiedykolwiek. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kuchniaśląsk dnia: 2016-11-21 10:42:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam u Pana Michała zestaw do sypialni. Zakupy przez internet zwsze budziły u mnie negatywne odczucia - w tym wypadku nie potrzebnie. Zestaw jest piękny! Bałam się że meble nie będą takie jak na zdjęciu - tak, są dużo ładniejsze na żywo. Polecam gorąco! Cena wysoka, ale każdy kto ma meble z Konara wie, że nie przepłacił!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-18 13:22:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łóżko i szafki nocne genialne i jak na tą jakość wykonania ceny przestają robić wrażenie wysokich. Nic tylko polecać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz B. dnia: 2016-04-04 09:27:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Altana jak z bajki ...przerosła moją wyobraźnie ...poprostu brak mi słów... wielkie uznanie dla pana Michała za rzetelnośći fachowe podejście ...a przede wszystkim za cierpliwość ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2015-03-13 14:32:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Same plusy.Łóżko jak marzenie.. Jest to znakomity kontrahent.. Doskonała realizacja, przeprowadzona bardzo sprawnie, z niezwykłą starannością zapakowana przesyłka, ekspresowa dostawa. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grazynka1984 dnia: 2015-01-23 11:24:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełna wyczerpująca informacja na temat przedmiotu sprzedaży.. bardzo dobra współpraca i kontakt....Mebelki przepiękne dopracowane w każdym detalu.... troszkę długi czas oczekiwania o którym byłam informowana ...ale warto było czekać...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dorcia1980-1980 dnia: 2015-01-21 08:28:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pełen szacunku dla Firmy pana Michała .....perfekcyjna ,rzetelna praca, meble bez zarzutu, fachowa obsługa , przemiły kontakt ... czas oczekiwania troszeczke długi ale warto .... jednym słowem ...Teraz Polska ....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marian Mielec dnia: 2014-06-11 10:36:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łóżko pierwszorzędnej jakości,wygodne aż do bólu ; solidnie opakowane ; błyskawiczna przesyłka; profesjonalna i sympatyczna transakcja.Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maryska42 dnia: 2014-04-24 13:12:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super meble w super cenie, warte były czekania. Fachowa obsługa, pełen profesjonalizm. Oby więcej tak solidnych i uczciwych firm. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kryształek dnia: 2014-04-14 17:50:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesyłka błyskawiczna, mebel solidny (drewno a nie plyta pilsniowa ktora sie rozwali za moment, az pachnie) i tani, nie to co jysk. ikea albo inne badziewia gdzie na zdjeciu wyglada super a na zywo za doplata nie chce sie brac. 100% super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2014-04-07 15:34:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% profesjonalnego podejścia do transakcji!!! Bardzo dobry kontakt telefoniczny godny zaufania, Osoba rzetelna i uczciwa, a przesyłka bardzo ładnie i bezpiecznie spakowana. Towar bardzo dobrej jakości, zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angel dnia: 2014-04-06 20:09:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Transakcja pod każdym względem satysfakcjonująca. Meble zgodne z opisem, solidne i estetycznie wykonane i w atrakcyjnej cenie. Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Terminowa dostawa, zgodna z wcześniejszymi ustaleniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: princemotyl dnia: 2014-04-03 10:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Kontrahent! Łóżko wyjątkowe, a szafki rewelacja. Serdecznie polecam zakupy u Pana Michała: bardzo dobry kontakt, można dogadać wszelkie szczegóły zamówienia - pomaga, doradza. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kama99762 dnia: 2014-04-01 18:14:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękna robota. Warte wydanych pieniędzy. Solidna firma, fachowa obsługa. Polecam tych stolarzy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: basia dnia: 2013-11-04 13:46:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją