Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Notarialna Notariusz Magdalena Krakowińska

Zawód: Notariusz 
Adres: Łódzkie, 90-450 Łódź Żwirki 16/1
Telefon: 426700101
Adres e-mail: magdalena.krakowinska(małpa)notariusze.lodz.pl
Strona internetowa: magdalenakrakowinska.pl
Opis działalności: kancelaria notarialna jest czynna od poniedziałku do piątku w godzinach 9.00-17.00. W kancelaria wykonywane sią czynności notarialne sporządzanie aktów notarialnych oraz poświadczeń. Słowa kluczowe: notariusz, sprzedaż, akt notarialny, spadki, dziedziczenie,, kupno, nieruchomości, spółki, doarowizna, dobrowolne poddanie egzekucji, dożywocie, służebności, intercyza, zniesienie współwasności, dział spadku, depozyt notarialny

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2072
Data utworzenia profilu: 2015-02-26 16:06:20
Data ostatniej aktualizacji: 2017-06-17 21:29:23 

Opinie o Kancelaria Notarialna Notariusz Magdalena Krakowińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dokładna Pani Notariusz, zanim dokonałem transakcji uporządkowała całą dokumentacje hipoteczną, naprawdę polecam tą kancelarie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2017-10-09 19:39:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trafiliśmy do pani Krakowińskiej z polecenia - poświęciła nam bardzo dużo uwagi i czasu nawet po godzinach pracy. przy jednej wizycie załatwiliśmy wszystkie sprawy. bardzo dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-04-26 15:53:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magda pomogła nam przebrnąć przez wszystkie prawne aspekty zakładania własnej firmy - od pomocy przy sporządzaniu umów, po fachowe doradztwo. Wcześniej nie wiedziałem, że istnieje aż tyle przepisów regulujących te sprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2016-11-29 10:06:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystałam z usług kancelarii pani notariusz Krakowińskiej - bardzo mi pomogła w załatwieniu formalności i poświęciła dużo czasu na wyjaśnienie zawiłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławka dnia: 2016-06-01 22:20:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super naprawdę polecam! u Pani notariusz wszystko było dokładnie sprawdzone i sprawnie załatwione, wszystko mi wyjaśniła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2015-09-16 10:53:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magda pomogła mi przy zakupie nieruchomości od dewelopera. Umowa wstępna a potem już ta końcowa – zwróciła uwagę na niekorzystny zapis i ten został zmieniony po późniejszych rozmowach :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-08-21 17:20:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja trafiłam do Magdaleny Krakowińskiej z polecenia. Bardzo mi pomogła przy ciężkim temacie jakim jest podział spadku. Świetnie się spisała. Jestem wdzięczna! polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Z. dnia: 2015-05-25 14:28:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo rzeczowa i konkretna Pani Notariusz. Kancelaria godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2015-02-26 16:10:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją