Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

JAMACH Jakub Machometa

Zawód: Elektryk 
Adres: Lubelskie, 22-540 Lublin Dołhobyczów Polna 33
Telefon: Kom. 609 119 656
Adres e-mail: biuro(małpa)jamach.pl
Strona internetowa: http://www.jamach.pl/
NIP:
9191790258
Opis działalności: Wykonywanie instalacji elektrycznych Słowa kluczowe: elektryk, pomiary elektryczne, instalacje elektryczne, montaż urządzeń

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 190
Data utworzenia profilu: 2017-05-29 12:45:07
Data ostatniej aktualizacji: 2017-05-29 12:45:07 

Opinie o JAMACH Jakub Machometa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak prądu zimą gdy ogrzewanie jest elektryczne, masakra. Po telefonie PAN przyjechał po 20min. Trochę się namęczył, bo to stara kamienica, ale jak stwierdził "wszystko jest do zrobienia". Dostałem nawet darmową lekcje jak założyć oświetlenie schodowe i propozycje przerobienia starej instalacji na nową za śmieszne pieniądze. Sympatyczny Pan, dużo nie wziął, a zrobił sporo i pożądanie. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalenka dnia: 2017-08-26 10:08:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W porządku fachowiec - punktualny ,rzeczowy. Cena taka jaką ustalilismy przez telefon. Wykonanie szybciej niż początkowa ocena. Poleacam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Stachyra dnia: 2017-08-22 12:14:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pilnie potrzebowaliśmy elektryka (awaria w domu) namiar na fachowca znaleźliśmy właśnie dzięki tej stronie. Jesteśmy zadowoleni z usług świadczonych przez p. Jakuba, instalacja została naprawiona, polecam tego fachowca wszystkim których maja problem z prądem w domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna Kosak dnia: 2017-07-24 12:25:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Wszystkie prace zostały wykonane w umówionym terminie. Co więcej widać ze Panwie co robi. Pan polecił mi kilka ciekawych rozwiązań przy instalacji elektrycznej. Naprawdę warto! Ceny rozsądne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara Boczek dnia: 2017-07-21 14:47:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawna naprawa instalacji elektrycznej. Bardzo miły kontakt. Polecam i na pewno skorzystam przy kolejnej okazji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 2017-06-25 21:05:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybkie usunięcie awarii instalacji elektrycznej. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2017-06-21 17:24:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni profesjonalne wykonanie instalacji elektrycznej w moim nowym domu. Bezproblemowy i konkretny kontakt. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek87 dnia: 2017-06-19 13:34:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po groźniej dość sytuacji z prądem, jaką miałam w swoim domu, Pan Jakub, usunął wszystkie niebezpieczne usterki i sprawdził czy poza zgłoszonymi awariami, nic więcej domownikom nie zagraża. Podium profesjonalizmu!!! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amelia Bobek dnia: 2017-05-29 12:46:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją