Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SalonBeyonce.pl

Zawód: Fryzjer 
Adres: Lubelskie, 20-612 Lublin Głęboka 3
Telefon: 81 524 40 00
Adres e-mail: biuro(małpa)salonbeyonce.pl
Strona internetowa: www.salonbeyonce.pl
Opis działalności: Fryzjerstwo, Kosmetyka Słowa kluczowe:

Ocena: 90% pozytywna 27x 3x

Jakość usług: 89% wysoka 25x 2x 3x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 23x 1x 2x
Ceny usług: 85% niskie 18x 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 7151
Data utworzenia profilu: 2012-12-05 11:49:04
Data ostatniej aktualizacji: 2017-05-10 13:35:31 

Opinie o SalonBeyonce.pl

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również nie polecam. Brak podstawowych zasad higieny. Bezczelna kobieta od opalania. Korzystałam z opalania natryskowego, cena b.wysoka 119 zł to już w promocji, kobieta która się tym zajmowała, bardzo nie sympatyczna. Wręcz bezczelna. Opalanie wykonują niestety pod prysznicem, brak namiotu, brak kapci, wszystko odbywa się na ręczniku papierowym. Kobieta jest tak chamska, ze na każde zwrócenie uwagi wręcz zabija wzrokiem jak bazyliszek. Poza tym jako salon jest ok, niestety ten jeden pracownik potrafi zapracować na negatywna opinie. Opalanie jeśli juz to nie tam. Zenada. Powiadomiłam Rzecznika Praw Konsumenta, trzeba powiadomić sanepid. Poza tym zgłaszają konta na FB jeśli opinia nie pochlebna. A z tego co pamiętam Paniusiu od opalania miałaś odpowiedzieć pod opinią, czyżby zabrakło argumentów? Na dodatek jeśli klientka nie zadowolona i próbuje to wytłumaczyć w końcu podnosząc głos, zwyczajnie wyrzucają klientkę. Droga Pani, klient nasz Pan, dzięki takim jak ja, masz co do gara włożyć więc skoro się coś popsuło to z pokorą trzeba naprawić a nie być tak chamskim i nie miłym jak Pani. Twierdzenie, że skoro nie jestem zadowolona to ona już nie rozumie po co ja tu wróciłam to szybko wytłumaczę: od tego jesteś! Ja swoje pieniądze szanuje więc jesli płacę za usługę to życzę sobie żeby była wykonana profesjonalnie. Dałam Ci szansę na poprawę ale Ty byłaś bezczelna i nie miła zatem chyba moja opinia jest zasadna. Jak powiedziałam już wczeniej, sanepid powinien się temu przyjrzeć. Brak obuwia jednorazowego pod prysznic zakrawa mi na ewidenty brak higieny.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Jak wyżej
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-21 00:23:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z efektu opalanie natryskowego jestem bardzo zadowolona. Korzystałam już kilka razy przed różnymi okazami typu ślub, ważne spotkanie, wakacje, efekt utrzymywał się zawsze jeśli tylko odpowiednio stosowałam się do zaleceń po zabiegowych. Szczerze polecam. Zdrowsze niż solarium i szybsze
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M dnia: 2017-06-13 11:48:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś Pani Emila uratowała moje włosy po nie udanym zabiegu w innym salonie. Zrobiła mi przepiękna ombre i zapłaciłam tylko 120 zl.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewcia dnia: 2015-11-25 12:41:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ODWIEDZIŁAM TO MIEJSCE BY ZROBIĆ SOBIE PAZURKI , JESTEM BARDZO ZADOWOLONA PEŁEN PROFESJONALIZM, PAZNOKCIE WYGLĄDAŁY BARDZO NATURALNIE A DO TEGO BYŁY PIĘKNIE OZDOBIONE PANI MIAŁA NA IMIĘ KARINA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M......... dnia: 2015-01-11 21:54:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u nich na oczyszczaniu, pani która wykonywała zabieg zrobiła to dokładnie bo po zabiegu nie było żadnych zaskórników, efekt był taki jakiego oczekiwałam. Pani kazała mi przyjść jeszcze 2 razy na jakąś "dezynfekcję" (użyła fachowego słowa ale nazwy nie pamiętam) i wszystko w ramach jednego zabiegu i tylko raz zapłaciłam :-)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ania dnia: 2014-11-14 22:12:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładny i fajny salon. Ceny na przystępnym poziomie i Pani kosmetyczka bardzo miła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-08 19:22:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na imprezie Glamour night gdzie panie z salonu beyonce za darmo malowały paznokcie, robiły makijaż i fryzury. Skorzystałam z darmowego makijażu i byłam zadowolona, pani która go wykonywała udzieliła mi jeszcze kilku odpowiedzi na temat pielęgnacji skóry. Nie byłam jeszcze u nich w salonie ale się wybiorę. Fajnie że są takie imprezy :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-01-18 12:21:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do nich na shelaka bo pracują na oryginalnych kosmetykach CND co widać, bo cała paleta kolorów wisi na ścianie w pokoju do manicuru i znają sie na swojej pracy. Nie to co w innych salonach, już kiedyś dałam się nabrać na jakieś "bybrydy" Kiedyś poszłam z grupona do Planety piękna i urody której już chyba nawet nie ma... ściąganie hybrydy w tamtym salonie polegało tylko i wyłącznie na piłowaniu paznokcia mega szorstkim i inwazyjnym pilnikiem,.... Nie będę pisała że polecam beyonce, ale mnie on po prostu odpowiada
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-12-31 20:57:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w beyonce na pedicurze bo doszłam do wniosku że po wakacjach to już najwyższy czas zadbać o stopy, żeby narzeczonego nie straszyć :-P Słyszałam o tym salonie od 2 znajomych które tam były i polecały i postanowiłam spróbować. Wyszłam po zabiegu zrelaksowana, z zadbanymi stopami i pięknie pomalowanymi paznokciami :-) Jak chcecie mieć ładne stópki to polecam wam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maggi dnia: 2013-12-06 23:16:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłam ostatnio u nich na rzęsach z "norki" ceny mają niższe niż w innych salonach a efekt utrzymał się prawie 3 tyg. Może to efekt tego że nie pierwszy raz zakładałam rzęsy i wiem jak o nie dbać a może po prostu były dobrze założone. Pani która je zakładała widać że ma wprawę i zna się na swojej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2013-11-03 17:03:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od jakiegoś czasu chodzę do p.Darii bardzo miła robię u niej depilację i zabiegi na twarz zawsze dobrze doradzi Miła atmosfera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kika dnia: 2013-10-08 07:12:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie na kwasie migdałowym bo namawiała mnie koleżanka. Trochę miałam obawy czy na pewno taki zabieg będzie dla mnie właściwy ale pani kosmetyczka rozwiał wszystkie moje wątpliwości i rzeczowo odpowiedziała na moje pytania.Umówiłam się jeszcze na 2 zabiegi bo moje możliwości finansowe są ograniczone. Nikt mi nie kazał od razu kupować 10 zabiegów jak to czasem bywa w innych salonach. Dostałam ich ofertę i cennik, Pani w recepcji powiedziała, że jeśli będę czymś zainteresowana to odpowiedzą na wszelkie pytania. Spodobało mi się to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-04 00:01:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie. Myślałam że opinie o nim są mocno przereklamowane... ale się rozczarowałam, bo pozytywne opinie które są tu napasane są prawdziwe. Fajny salon, miła obsługa w przyszłości wrócę tam na inne zabiegi.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Malwa moda
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-25 22:53:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie na upięciu ślubnym. Pani fryzjerka zaprosiła mnie na czesanie próbne na którym wszystko ustaliłyśmy i powiedziałam czego oczekuję. Wiadomo, ślub to mega wydarzenie w życiu panny młodej więc nie ma miejsca na niedomówienia. W dniu ślubu nie było zaskoczenia, pani fryzjerka wykonała swoją SUPER, była cierpliwa, wyrozumiała i poświęciła mi tyle czasu ile potrzebowałam. Efekt... włosy wyglądały przepięknie trzymały się całą noc. Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-07-20 10:21:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fryzjerka bardzo miła i naprawde profesjonalna
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2013-06-26 11:06:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Anię przepięknie robi rzęsy,bardzo starannie i profesjonalnie. Fajny salon miła atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-20 23:12:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam kupon na gruperze na strzyżenie i jestem bardzo zadowolona. Korzystałam wcześniej dwukrotnie z takiego kuponu do innych salonów i nigdy nie byłam potraktowana jak "pełnowartościowy" klient, tutaj było zupełnie inaczej:) jestem pozytywnie zaskoczona, bo zostałam bardzo miło przyjęta i profesjonalnie obsłużona. Właściwie nie byłam zdecydowana na żadną konkretną fryzurę, ale chciałam coś zmienić w swoim wyglądzie. Pani fryzjerka doradziła i dobrała mi fryzurkę, która idealnie do mnie pasuję. Włosy super się układają. Salon na 6! Na pewno tam jeszcze wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julita dnia: 2013-06-13 15:39:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z początkiem roku 2013 zobaczyłam plakat z ofertami w SalonieBeyonce.pl Miałam do podcięcia końcówki, więc stwierdziłam ryzyk-fizyk pójdę, zobaczę, przekonam się co i jak. Wyszłam z salonu bardzo zadowolona!! Pani fryzjerka akurat miała dla mnie czas, zaproponowała kawkę, ciasteczko. Bardzo chciałam aby moje końcówki były ścięte ODROBINĘ i tak faktycznie było. Do tej pory nie spotkałam się z fryzjerką, która na sugestię "proszę ściąć 2 cm" ścinała 5cm... :/ Pani Emilka (bo o niej piszę) jest naprawdę profesjonalną fryzjerką. Ostatnio malowałam u niej włosy. Zanim przystąpiłyśmy do zabiegu wszystko dokładnie przeanalizowałyśmy, a efekt końcowy zachwycający!! Naprawdę polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: elunia121 dnia: 2013-05-23 17:16:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Panią fryzjerkę Katarzynę :) Przemiła osoba i doskonale obeznana w swoim fachu. Z pewnością tam wrócę !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KolorowyBambus dnia: 2013-05-09 18:05:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie dziś pierwszy. Namówiła mnie znajoma. Teraz mają pedicure w promocji za 49zł i naprawdę jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Salon w centrum, przystępne ceny, miła obsługa, salon bardzo fajnie urządzony. Kosmetyczka która wykonywała zabieg widać że zna się na swojej pracy a do tego bardzo kulturalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-26 23:02:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wrażenie po wizycie jak najbardziej pozytywne - profesjonalna i miła obsługa, salon estetyczny i przyjazny klientowi. Warto skorzystać i samemu się przekonać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-04-04 15:03:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykupiłam sobie kiedyś saune na włosy w tym salonie przez groupona , salon rewelacyjny traktowali mnie jak najlepszego klienta , ciastecxzko kawka , gazetka, masaż głowy no i sauna , pozniej prostowanie na szczotkę i wyszłam z innymi włosami. trzeba powiedziec ze podreperowali mi je, uczęszczam na saune u nich rzadko ale ostatnio skusiłam się podciac moje zniszczone koncowki ! Pani fryzjerka powiedziała ze jest tolerancyjna i na pewno nie zetnie mi płowy włosów tak jak zawsze to w salonach jest ;D OGOLNIE BYŁAM MEGA ZASKOCZONA jak zobaczyłam swoje włosy ! nagle zrobiło ich sie o wiele wiecej sa błyszczace grube i bez paskudnych koncowek. POLECAM 100% ! genialny salon !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: julka dnia: 2013-03-18 11:35:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedyś na jesieni skusiłam się u nich na malowanie włosów i byłam bardzo zadowolona. Dziś byłam u nich na strzyżeniu damskim już 3raz i polecam. Teraz mają promocję na strzyżenie damskie za 19zł wybiorę się tam jeszcze przed świętami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2013-03-05 16:51:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę tam na strzyżenie męskie, już od dłuższego czasu. Fajny salon, czysto, miła obsługa. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marco dnia: 2013-03-03 14:11:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u nich jakiś czas temu na zabiegu kosmetycznym z kuponu Citeam i byłam bardzo zadowolona, spodobało mi się i miejsce i Pani która wykonywała zabieg, bardzo sympatyczna wszystko szczegółowa wyjaśniła pokazała i odpowiedziała na moje pytania. Wróciłam do nich na kolejny zabieg depilacji. Jestem zwolenniczką wosku i Pani kosmetyczka namówiła mnie na nową metodą "bezpaskową". Bardzo mi się ona spodobała mniej podrażnień i mniej bolesna. Ceny też mają przystępne, Pani kosmetyczka powiedziała mi, że często mają różne promocje i że zawsze są one dostępne na ich stronie www. Wrócę do nich na kolejny zabieg, Polecam salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maja dnia: 2013-02-23 18:44:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa, dobra lokalizacja, nie ma się do czego przyczepić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MM dnia: 2013-02-20 20:44:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawoidłam się, odradzam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-19 09:03:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłaszana przeze mnie obserwacja dotyczy salonu fryzjerskiego Beyonce w Lublinie. Mieści się on w Lublinie przy ulicy Nadbystrzyckiej 28. Sklep mieści się na pierwszym piętrze budynku nad sklepem Top - Market (dawniej był tu groszek) w pobliżu Politechniki Lubelskiej. Do salonu łatwo trafić, na zewnątrz jest dobrze widoczny szyld. Po wejściu do budynku, trzeba wejść po schodach (niedaleko kasy sklepu) na pierwsze piętro. Byłem chwilkę wczesnej więc musiałem poczekać. Mają tam wygodne fotele, jednak nie było żadnej gazetki do poprzeglądania. Nie musiałem długo czekać. Pracownica zaprosiła mnie na fotel, zapytał jak chcę żeby mnie obcięła. Była bardzo miła, służyła swoją radą i co jakiś czas dopytywał się czy tak jest dobrze czy coś poprawić. Była bardzo otwarta na moje uwagi, propozycje i życzenia odnośnie fryzury. Wszystkie czynności wykonywała bardzo starannie, mimo iż dodam że do salonu tego wybrałem się korzystając z jednego z serwisów zakupów grupowych (ps za strzyżenie męskie z myciem włosów zapłaciłem jedynie 13 zł). Pracownica była ubrana w schludny i estetyczny strój. Po zakończeniu obcinania włosów zapytała mnie czy chce skorzystać z oferty w pełni tzn z myciem włosów, bo przed chwilą miała klienta też z tej oferty zakupów grupowych, którzy nie chciał skorzystać z tej części oferty. Ja skorzystałem, skoro zapłaciłem za całość to dlaczego miałbym nie korzystać z całej oferty. Pracownica była bardzo delikatna, uważała bardzo przy myciu aby woda nie była za zimna ani za gorąca. Do tego oprócz zwykłego mycia, nałożyła mi też na głowę odżywkę, a po chwili ją spłukała. Jestem bardzo zadowolony z usług tego zakładu, a jeszcze bardziej zadowolona jest moja żona, bo bardzo jej się podoba moja nowa fryzura. Polecam gorąco, miła, fachowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-18 18:50:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczona wizytą w salonie Beyonce w Lublinie. Od 8 lat miałam swojego ulubionego fryzjera, niewielki salonik osiedlowy ale miła atmosfera i oczywiście przyzwyczajenie. Ale niestety... ostatnie 2 wizyty utwierdziły mnie w przekonaniu, że trzeba zmienić fryzjer. Znajoma poleciła mi właśnie salon Beyonce. Pierwsze wrażenie: miła obsługa, duży salon, czysto. Fryzjerka szczegółowo wypytała o to czego sobie życzę. Wizyta trwała prawie 3 godziny - baleyage na długich włosach. Dostałam kawę z ciastkiem i AKTUALNE gazetki do poczytania co nie wszędzie się zdarza. Okazało się że mają jeszcze jakieś promocje kosmetyczne. Wypytałam kosmetyczkę o szczegóły bo zbliża się wiosna i chciałabym zrzucić kilka kilogramów. Od fryzjera wyszłam BARDZO zadowolona! ciemne kolory baleyagu są ciemne a jasne takie jak chciałam platynowe a nie żółte. Wrażenie po wizycie pozytywne, wrócę do tego salonu na zabieg odchudzający o którym mówiła kosmetyczka chyba dermomasażer.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-17 01:11:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już dawno nie byłam w "salonie" o tak niskiej jakości usług. Farbowanie włosów na platynowy blond to wg fryzjerki nałożenie rozjaśniacza... efekt można sobie wyobrazić. Zdecydowanie odradzam wizytę w tym miejscu chyba, że jesteście podatne na sugestie fryzjerki, że efekt jest cudowny. Mnie nie przekonała.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-05 11:53:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją