Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Anna Klimczuk

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-023 Lublin Chopina 37/2
Telefon: Kom. 608182053
Adres e-mail: adwokat.klimczuk(małpa)wp.pl
Strona internetowa: prawnik.zlublina.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria, adwokat rozwód Lublin , adwokat, alimenty Lublin, adwokat podział majątku Lublin, adwokat Lublin odszkodowania prawo karne, prawo cywilne, prawo rodzinne, prawo administracyjne

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 100% niskie 21x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 9092
Data utworzenia profilu: 2013-07-10 21:50:37
Data ostatniej aktualizacji: 2017-05-04 12:47:24 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Anna Klimczuk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat została mi polecona przez koleżankę jako specjalista od spraw rodzinnych i podziałów majątku. Wszystkie dobre słowa potwierdziły się w 100 %. Pani mecenas bardzo profesjonalnie zajęła się moją sprawą, przygotowany został pozew uwzględniający moje uwagi i dowody, w toku sprawa składała bardzo merytoryczne pisma, przed sądem bardzo konkretna, sąd słuchał co mówi i uwzględniał wszystkie żądania. Tak przycisnęła mojego męża, że nie tylko jestem już rozwiedzioną osobą (nie chcę nawet wracać i przypominać sobie w jakim stanie zgłosiłam się o pomoc do Pani mecenas) ale dokonaliśmy podziału majątku. Cenię sobie w pani mecenas, że jak trzeba to pociesza i daje dużo wsparcia, ale jak trzeba to potrafi postawić do pionu i sprowadza na ziemię. Nie obiecywała cudów, ale to co zrobiła dla mnie jest takim małym cudem. Bardzo dziękuję za pomoc .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.W dnia: 2018-11-14 12:37:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała osoba, która przez cały okres przygotowań do sprawy rozwodowej, jak i na samej sprawie wspierała mnie i uspokajala. Uważam, że nie mogłam trafić na lepszego prawnika w Lublinie. Wsparcie i współczucie idące w parze z niesamowitym profesjonalizmem . Bardzo dziękuję. Jest Pani najlepsza!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: S. dnia: 2018-09-24 17:04:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Klimczuk prowadziła moją sprawę rozwodową. Widać, że ma duże doświadczenie w tego typu sprawach , przygotowana na różne scenariusze przed sądem . Duża wiedza prawnicza, a przy okazji dobry człowiek , nie jest nastawiona żeby się dorobić na człowieku w trudnej sytuacji . Dziękuję Pani Mecenas za okazane wsparcie , wiele spotkań , wiele telefonów , szereg pism do sadu które miażdżyły argumenty drugiej strony i to że zawsze służyła dobrym słowem i dobra radą, które doprowadziły do wygranej sprawy .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aska dnia: 2018-09-10 17:59:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa została przeprowadzona na moja korzyść, czekam na doręczenie odpisu prawomocnego wyroku. Jestem bardzo usatysfakcjonowany wynikiem i cieszę się że sprawiedliwość zwyciężyła . Pani Prawnik okazała się bardzo empatyczną osobą na moje problemy , kiedy trzeba ustawiała mnie do pionu , wszystko mi tłumaczyła , na rozprawach zawsze była osobiście ( adwokat żony zawsze wysługiwał się aplikantem albo innym adwokatem który przychodził na sprawy nie przygotowany),odbyliśmy wiele spotkań i rozmów telefonicznych, konsultacji pism, żeby wszystko przygotować dla mnie jak najbardziej korzystnie . Dużo włożonej pracy przez Panią adwokat przełożyło się na świetny wynik w wyroku . Polecam i i bardzo dziękuje za pomoc .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-06 16:38:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani Annie za wygraną sprawę karną, wyrok uniewinniający pozwoli mi zachować prace na dotychczasowym stanowisku . Pani Adwokat zajęła się moją sprawą lepiej niż mogłem oczekiwać , potraktowała jak czlowieka, tłumaczyła wszystkie zawiłości prawne , przygotowywała do zeznań , ciężko mi t to szło , bo byłem w słabej kondycji psychicznej . Dzięki Pani adwokat dałem radę , teraz mam spokojną głowę . Co do ceny za sprawę , powiem szczerze , że bardzo przystępne honorarium , aż sam pytałem na końcu, czy nie muszę dopłacać . Wielka kultura osobista , duża wiedza merytoryczna . Będę polecać dalej bo naprawdę jest to prawnik godny polecania .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2018-07-03 07:09:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ania to bardzo rzetelny adwokat . Dzięki jej pomocy wygrałam trudna sprawę z mężem , uzyskałam orzeczenie o winie męża i wysokie alimenty. Bardzo dobrze przygotowała sprawę , mobilizowała mnie do działań , gromadzenia dowodów . Bardzo mnie wspierała i przypominała o wszystkim , żeby odpowiednio przygotowywać się do rozpraw . Dziękuję Pani adwokat za 100 procentowy sukces .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beatrix S. dnia: 2018-04-05 17:28:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani Adwokat za pozytywny wynik mojej sprawy rozwodowej. Duża wiedza, dużo cierpliwości i dużo pracy włożyła w moją sprawę. Nie obiecywała gruszek na wierzbie, mam w wyroku wszystko czego się domagałam. Sąd rozwodowy w uzasadnieniu przyjął wszystkie argumenty adwokatki, zdemaskowałyśmy kłamstwa mojego byłego męża i jego świadków. Pani Adwokat Klimczuk to najlepszy prawnik w Lublinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dnia: 2018-03-06 16:35:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100 % skuteczność , moim zdaniem Pani adwokat Klimczuk to najlepszy adwokat z Lublina. Moja sprawa ciągnęła się z winy męża długo, jednak dzięki nieustępliwości i dużej wiedzy Pani adwokat udało się uzyskać wygraną. Pani adwokat okazała mi dużo wsparcia i doprowadziła do porządku, gdy chciałam się poddać, przypominała o terminach, przygotowywała do Sądu. Jestem bardzo zadowolona, będę polecać każdemu Panią adwokat bo warto mieć takiego obrońcę swoich praw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2018-01-17 11:51:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Namiary do Pani adwokat dostałam od znajomego, któremu wygrała sprawę majątkową. Chciałam bardzo polecić Panią adwokat Annę Klimczuk, gdyby nie jej postawa to nie udałoby mi się wygrać mojej skomplikowanej sprawy rozwodowej, załatwiła mojego męża tak na sprawie że nie mógł się pozbierać. Poza tym warto powiedzieć,że uzyskałam od Pani Ani dużo wsparcia, bo jak przyszłam do Kancelarii to myślałam, że nie dam rady , uczciwie powiedziała mi o co mogę walczyć, jak zabezpieczyć dowody i jak zachowywać się na sprawie i poza sądem w kontaktach z byłym i jego rodziną. Nie ułożyła się z adwokatem męża, która jest podobno najlepsza w Lublinie i ma znajomości w sądzie. Polecam Panią Klimczuk, moim zdaniem jest najlepszy adwokat z Lublina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2017-12-18 10:39:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Pani Annie za wygraną sprawę rozwodową, Pani Klimczuk to moim zdaniem najlepszy adwokat z Lublina, dostałem namiar z polecenia od kolegi i się nie zawiodłem, Pani Adwokat wszystko przygotowała, angażowała się maksymalnie, mogłem na nią liczyć w każdej sytuacji, szanuje człowieka i nie zależy jej tylko na kasie . Polecam z czystym sumieniem !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P. G. dnia: 2017-07-21 12:02:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Anna Klimczuk jest bardzo dobrym adwokatem. Prowadziła moją sprawę rozwodową, była drugim adwokatem w mojej sprawie, wykazała duże zaangażowanie, okazała mi bardzo duże wsparcie wtedy gdy myślałam, że nie dam rady przeciwstawić się oskarżeniom, poświęciła dużo czasu na moją sprawę, przypominała o terminach, sama proponowała spotkania, żeby być jak najlepiej przygotować się do sprawy. Teraz Pani Mecenas prowadzi moją sprawę o podział majątku. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzięczna klientka z Lublina dnia: 2017-05-04 12:41:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna jest bardzo dobrym adwokatem z Lublina, miałem na przestrzeni lat do czynienia z wieloma prawnikami z różnych miast i mam porównanie, duża kultura osobista, wielkie zaangażowanie, dyspozycyjność , przypomina o terminach rozpraw, wszystko konsultowała ze mną i tłumaczyła, przestrzegała przed zagrożeniami, 100 % wygrana sprawa cywilna za niewielkie pieniądze, z czystym polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemo dnia: 2017-01-05 15:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo życzliwa i pomocna osoba, młoda a jednocześnie profesjonalna i odpowiedzialna. Dobry adwokat, z ludzkim podejściem do sprawy co dzisiaj jest rzadkością. Trudny czas rozwodu potrafi pomóc przetrwać swoim wsparciem i zaangażowaniem w sprawę. Zawsze można na Nią liczyć, ogromny szacunek dla Niej za to ze angażuje się w sprawę w 100% i za uczciwość. Dziękuję Pani Adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-11 19:36:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco polecam Panią adwokat Klimczuk (drugiego nazwiska nie pamiętam bo trudne). Bardzo rzeczowe podejście do klienta, nie zadziera nosa i pilnuje wszystkiego, przypomina o terminach wskazanych przez sąd, poświęca dużo czasu na przygotowanie klienta do sprawy . Prowadziła sprawę mojej Mamy o podział majątku ze 100% sukcesem, pełnomocnik ojca nie miał szans z merytorycznymi argumentami. Gdybyśmy wiedzieli że Mecenas Klimczuk to taki skuteczny adwokat to, w życiu nie poszlibyśmy do tej rozdartej adwokatki, którą uważa się za najlepszą prawniczkę od rozwodów w Lublinie . Adwokat godny polecenia !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2016-06-13 10:40:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę o rozwód, to nie tylko świetny i skuteczny adwokat-wygrała mi sprawę w 100 %, to jeszcze uważam , że cena była bardzo niska do poziomu usługi, poza tym to bardzo sympatyczna osoba, która słucha i nie buduje bariery, nie wywyższa się, była zawsze pomocna , nie było problemu ze skontaktowaniem się. Z czystym sumieniem polecam Mecenas Klimczuk !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena B dnia: 2016-04-01 02:39:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją spr.o alimenty i na pierwszej sprawie dzięki Pani Mecenas była ugoda!:)Pani Mecenas jest osobĄ pogodną, rzetelną,kompetentną,pełen profesjonalizm. A cena usług nie komentuje tego:) aby wiĘcej było uczciwych ludzi w dzisiejszych czasach jak Pani Mecenas.POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia O. dnia: 2015-05-21 16:11:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałam telefon do Pani Mecenas od kolegi z pracy, któremu Pani Mecenas prowadziła sprawę rozwodową i był bardzo zadowolony. Moja cywilna sprawa była bardzo skomplikowana. Dla mnie to było być albo nie być. Przegrana znaczyła dla mnie utratę całego majątku. Nie zawiodłam się. Pani Mecenas Klimczuk to bardzo skuteczny adwokat. Od początku traktowała mnie po ludzku, zawsze miała dla mnie czas, zawsze oddzwaniała jak nie mogła odebrać, a przede wszystkim wzięła ode mnie śmieszne pieniądze (adwokat u którego byłam tylko na poradzie żądał ode mnie prawie 7 razy tyle). Jest uczciwa nie wykorzystała tego, że byłam pod ścianą. Sprawa zakończyła się 100% sukcesem w zeszłym miesiącu. Jestem bardzo wdzięczna Pani Mecenas i będę polecać każdemu, kto potrzebuje pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2015-05-08 21:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z Państwa opinii i zadzwoniłam do Pani Anny Klimczuk, bo nieuczciwość człowieka, który "działa w świetle prawa" i moja bezsilność sprawiły, że odechciało mi się żyć. Pani Mecenas przyjęła mnie, wysłuchała i dzięki swojej Osobowości (bardzo wysoka kultura osobista, życzliwość, ciepło, wyrozumiałość, uśmiech) oraz fachowej wiedzy prawniczej (już pierwszego dnia przedstawiła konkretny plan działania, a na następny dzień przejrzała wyroki Sądu Najwyższego, konkretne przepisy, przygotowała stosowne pisma procesowe i wykonała inne czynności prawne). Chcę dodać, że moja sprawa wciąż jest w toku, jest bardzo zawiła... Rzecz w tym, że niezależnie od sprawy - samo spotkanie z Panią Mecenas pozwoliło mi wstać, podnieść się i dodało skrzydeł! Dzięki Niej przestałam rozpaczać z powodu czyjejś nieuczciwości... Zaczęłam realizować swoje marzenia... Jestem szczęśliwa! A jak zakończy się sprawa? Cóż, czas pokaże - wiem tylko, że w przeciwieństwie do strony przeciwnej - z pewnością Ja nadal będę szczęśliwa! Tego jestem pewna. W kwestii wynagrodzenia - uważam, że Pani Mecenas jest warta wszystkich pieniędzy tego świata! Ona buduje ludzi, którzy trafią pod Jej opiekuńcze skrzydła! Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzięczna Małgorzata dnia: 2014-02-27 12:53:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny adwokat. Moja sprawa rozwodowa jest w toku, mąż obiecał że mnie zniszczy, odbierze dzieci i pozbawi dobrego imienia. Dzięki Pani Mecenas mam wszystkie zabezpieczenia tak ja chciałam, dzieci przy sobie, wysokie alimenty. Wszystko idzie po mojej myśli, przestałam się już bać. Jestem bardzo wdzięczna za cierpliwość i wielkie wsparcie ze strony Pani Mecenas, gdyby nie Ona nie wiem czy dałabym radę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2013-11-06 22:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas to bardzo dobry adwokat. Dzięki niej udało się zakończyć sprawę bardzo szybko z lepszym rezultatem niż nawet liczyłam - 100 % sukces. Nie ściemnia tylko tłumaczy, czasem po 10 razy żeby zwykły człowiek zrozumiał. Do tego jako człowiek Pani Adwokat jest bardzo kulturalna, ma czas zawsze żeby się spotkać. Co do pieniędzy jak się dowiedziałam później 2 razy tańsza niż pełnomocnik męża, który przegrał sprawę. Bardzo polecam. Na pewno jeśli będzie konieczność skorzystam z usług pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-08-21 11:20:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Świetny prawnik. Trafiłem do Pani Mecenas przypadkowo, a potraktowała mnie jak człowieka, a nie jak poprzedni adwokat, który wyciągał ode mnie tylko kasę i nic nie robił w sprawie. Zaraz po zleceniu sprawy wszystko rozpracowała i zmieniła powództwo, co doprowadziło do szybkiego wygrania sprawy - o czym też powiedział sędzia motywując wyrok. Ceny są niskie, a Pani Mecenas wyrozumiała, rozłożyła wynagrodzenie na raty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefan Lisiecki dnia: 2013-07-11 15:53:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młoda, kulturalna, bardzo konkretnie tłumaczyła mi wszystkie zawiłości, zawsze przygotowana i ma czas dla klienta. Moją sprawę cywilną poprowadziła bardzo rzetelnie, a co najważniejsze wygrała w 100 %.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Józef K. dnia: 2013-07-10 21:58:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją