Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dekoratornia Art Danuta Szlaga

Zawód: firanki i zasłony - szycie-usługi Artysta plastyk 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-860 Bydgoszcz Białogardzka 5
Telefon: Kom. 571-380-074
Adres e-mail: danuta.szlaga(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.facebook.com/dekoratorniaart
NIP:
953-111-94-48
Opis działalności: projektowanie dekoracji okiennych ,firany ,zasłony ,karnisze , szyny Słowa kluczowe: firany,zasłony,szycie firan na miarę,szyny,karnisze,projekty dekoracji okien,firany bydgoszcz

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 10x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 3095
Data utworzenia profilu: 24.09.2014 18:08:35
Data ostatniej aktualizacji: 27.04.2017 21:29:13 

Opinie o Dekoratornia Art Danuta Szlaga

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szyłam firanki do przyczepy campingowej-dziękuję za dokładnie wykonaną pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna B dnia: 27.04.2018 19:34:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Staranne wykonanie,jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.L. dnia: 10.05.2017 17:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc w doborze firan.Mimo niewielkiego opóźnienia z powodu braku materiału firma stanęła na wysokości zadania, świetny kontakt,sympatyczna obsługa.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.Ściesiński dnia: 26.08.2016 08:47:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za piękny wystrój salonu ( firany,zasłony,poduchy).Pani Danuta to specjalista w każdym calu.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata K. dnia: 23.05.2016 19:03:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firany zrobione dobrze,uszyte dokładnie -polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 01.03.2016 17:29:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prześliczne firanki i cudowne poduszki. Jestem zachwycona wyglądem mojej sypialni. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota K. Deutschland dnia: 29.03.2015 12:03:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały klimat i doborowe towarzystwo do największych wyzwań:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania M dnia: 25.01.2015 09:09:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Namiary na tę firmę dostałam od koleżanki,poleciła mi by zaprosić Panią Danutę na pomiar do mojego domu.Szukałam oryginalnych rozwiązań ,bo nie lubię sztampy. Pani doradziła zaskakujące połączenie tkanin,które u mnie sprawdziło się bardzo dobrze.Pokój nabrał artystycznego klimatu,a kolory tworzą efekt ,którego się nie spodziewałam:))).Dziękuję i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anita Krasnowska dnia: 17.01.2015 11:21:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Roleta rzymska wygląda bardzo elegancko -dziękuję :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara K. dnia: 29.12.2014 16:00:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na pewno nie jest tam tanio,ale to co odebrałam i mam na oknie w pełni zasługuje na opisanie na tym portalu.Widać dbałość o klienta w najdrobniejszych szczegółach.Jakość szycia bez zastrzeżeń.Zawsze miałam firany kupowane pod wpływem impulsu ( market ,Ikea,tkanina przywieziona z podróży),do tego sklepiku przyciągnęła mnie wystawa.Było warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria T. dnia: 19.12.2014 07:47:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Danuta ma bardzo individualne podejscie do jej klientow. Udziela profesjonalnej rady co do wyboru materialu, kolorystyki i projektu firan czy zaslon. Jakosc koncowego produktu jest znakomita. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: U. Waterson Wielka Brytania dnia: 10.12.2014 14:58:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szyłam ekran na okno,materiał bardzo ładny,wykończenie dokładne.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 02.12.2014 08:15:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za bardzo ładne firanki i narzutę na łóżko,zwróciła moją uwagę dokładność w uszyciu i umiejętność doboru tkanin:-).Wszystko wygląda tak jak powinno,choć na początku trudno mi było sobie wyobrazić jaki będzie efekt końcowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławka dnia: 23.11.2014 19:59:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdałam się całkowicie na doświadczenie i kreatywność Pań. Efekt jest wspaniały! Firanka w połączeniu z roletami rzymskimi prezentuje się pięknie. Świetna, fachowa i uśmiechnięta obsługa i materiały świetnej jakości. Szczerze polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 16.10.2014 18:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam :) piękne materiały i duży wybór firanek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 09.10.2014 08:19:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani obmierzyła moje okno , dobrała tkaniny i powiesiła dekoracje.Nie będę już na własną rękę kupować firan w markecie,bo różnica jest ogromna. W "Dekoratornii Art " nie byłam anonimowyym klientem,ktoś wysłuchał moich zastrzeżeń i uwag,dostosował projekt do moich przyzwyczajeń:).Fajnie wyszło-dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 03.10.2014 20:09:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony ,wszystko sprawnie i szybko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 01.10.2014 20:45:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odebrałam piękne firany dziękuję serdecznie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 26.09.2014 08:56:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dekoracja okna przerosła moje oczekiwania , tkaniny wyglądają bardzo dobrze, do tego praktyczne upięcie niebanalnie zdobi cały pokój. Pani zna się na tym co robi i to się czuje już w rozmowach wstępnych.Dalsza realizacja zlecenia tylko utwierdziła mnie w przekonaniu ,że już znalazłam projektanta dekoracji na moje okna :)))).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marta dnia: 24.09.2014 18:12:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją