Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Rad Bud Radosław Hinc

Zawód: elewacyjne, izolacyjne usługi Budowlaniec 
Adres: Pomorskie, 81-161 Gdynia Rtęciowa 20
Telefon: Kom. 505717165
Adres e-mail: radbud7(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.radbud.com.pl
Opis działalności: Elewacje Dachy Remonty Słowa kluczowe: Elewacje Dachy Remonty

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 0% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1211
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2017-04-20 09:13:10 

Opinie o Rad Bud Radosław Hinc

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rad Bud – kapitalna firma! Pod każdym względem. Przeprowadzała remont klatki schodowej i piwnic w dziesięciopiętrowym bloku plus układanie płytek podłogowych na wszystkich kondygnacjach budynku. Od pierwszego dnia dali się poznać jako zgrana grupa pracowników. Każdy w tej firmie zna swoje miejsce i zakres wykonywanych robót. Każdy z nich jest wyszkolonym fachowcem. Począwszy od właściciela, poprzez kierownictwo budowy, brygadzistów, po szeregowych pracowników. Posiadają profesjonalny sprzęt do kompleksowych prac budowlanych. Na pytania odpowiadają rzeczowo i chętnie doradzą w razie potrzeby. Kierownik budowy nawet kilka razy dziennie kontrolował prace, które wykonywane były rzetelnie, dokładnie, z posprzątaniem po sobie nie tylko na zakończenie dnia, ale i w trakcie prac. Ze względu na duży ich zakres, w pracy pojawiali się już przed godz. 7 rano, by zakończyć ją między godz. 18 a 19. I ciekawostka! Nawet kilka drobnych prac wykonali dodatkowo gratis. Wystarczyło poprosić… i nie było żadnego problemu. Terminowo, fachowo, czysto, grzecznie, w przyzwoitej cenie, i efekt końcowy jest wielce zadowalający – obie strony są usatysfakcjonowane. Znalazłam tu inną ocenę i bardzo się zdziwiłam… Zatem kilka słów do pana Jakuba, który ją wystawił: Albo Pan pomylił firmy, albo należy do tych osób, co to muszą, bo inaczej się uduszą… A z mojej obserwacji wynika, że nawet gdyby chcieli coś spartaczyć, to chyba by nie potrafili. To profesjonaliści są, proszę Pana… Opinia bardzo krzywdząca… Polecam firmę Rad Bud z całego serca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2017-04-16 18:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja :) firma wykonywała dla naszej wspólnoty prace remontowo budowlane ; izolacja ścian wewnątrz hali garażowej w systemie Remmers tj skucie tynków , szlamowanie i odtworzenie tynków wraz z ich pomalowaniem farba silikonowa - prace uszczelniające na wskazanej połaci dachu wokół kominów i okien - wymiana kompletna ław i stop kominiarskich - remont wiatrołapu po zalaniu z nowym pokryciem dachowym Prace przebiegły sprawnie fachowo i dały efekt. Kontakt z właścicielem firmy bardzo dobry, zawsze uzyskiwaliśmy odp na nasze pytania i wyjaśniono nam szczegółowo zakres prac :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak usterek :)
Opinia dodana przez: Moni dnia: 2017-04-05 09:42:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: F-ma remontowala dach na 2 pietrowym budynku, ukształtowanym roznie, poprawiala zalana elewacje,naprawiala liczne kominy na dachu budynku.Stwierdzam, ze jakość jak i termin bez zastrzezen. Cena była przyzwoita. Fachowcy w pelnym tego słowa znaczeniu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Roman Podoski dnia: 2017-04-05 08:34:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Rad Bud.Przedsiębiorstwo to wywiązało się uczciwie i terminowo z wykonaniem elewacji budynku mieszkalnego jak również z prac dekarskich. Kierownik budowy każdego dnia kontrolował przebieg prac i służył pomocą w doborze materiałów. Był również otwarty na moje sugestie.Pracownicy zawsze punktualni i po każdym dniu pracy sprzątali po sobie.Ogólnie mogę bez obaw każdemu polecić tę firmę i na pewno w przyszłości będę korzystała z ich usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2017-03-04 18:29:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Rad Bud jako uczciwego i profesjonalnego wykonawcę prac budowlanych i modernizacyjnych. Remont został wykonany szybko , solidnie i profesjonalnie. Pracownicy rzetelni i doświadczeni. Kierownik budowy również doświadczony i z dużą wiedzą, chętnie służący dobrą radą. Po zakończeniu robót wszystko zostało uprzątnięte i bardzo dokładnie wyczyszczone. Praktycznie nie było żadnych uwag i dlatego polecam firmę Rad Bud !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2016-06-09 10:07:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwykle nie jestem osobą, która wchodzi na portale i udziela odpowiedzi na dane tematy, jednak w przypadku firmy Rad-Bud chciałbym pozostawić mały wpis dotyczący docieplenia mojego domu. Firma wykazała się dużą fachowością w tym temacie. Pracownicy zawsze punktualni, rzetelni oraz otwarci na wszelkie sugestie, a kierownik budowy bezustannie służył dobrą radą odnośnie doboru materiałów. Szczerze, nie mógłbym być bardziej zadowolony i dlatego polecam w/w firmę do wykonywania tego typu prac. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2016-06-03 07:42:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragnę polecić przedsiębiorstwo budowlane Rad Bud jako godnego zaufania i w pełni profesjonalnego wykonawcę prac budowlanych i modernizacyjnych. Rad Bud było wykonawcą modernizacji budynku mieszkalnego i zabudowań gospodarczych na mojej posesji w Rumi.Zakres prac obejmował: ocieplenie dachu i ścian budynku mieszkalnego, wymianę obróbek blacharskich, wyłożenie schodów płytkami, budowę wiatrołapów, malowanie ścian budynków gospodarczych itp. Powyższe prace zostały wykonane w wymaganym terminie i z należytą starannością. Zatrudnieni pracownicy do wykonania robót posiadają niezbędną wiedzę i umiejętności dlatego wysoko oceniam wykonane prace. Przedsiębiorstwo posiada wymagany sprzęt do wykonywania prac budowlanych a podczas wykonywania robót panuje na posesji ład i porządek. Zapewniony nadzór i kontrola budowy przekłada się na jakość robót i dyscyplinę pracy. Po moich doświadczeniach mogę bez obaw polecić każdemu inwestorowi wykonanie robót budowlanych przez przedsiębiorstwo Rad Bud.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-06-01 16:42:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W związku, że przedstawiciel firmy RadBud zagroził mi procesem z powodu negatywnej opinii umieszczonej na tym portalu, pragnę ją podtrzymać w innej treści. Tynk z sufitu odpadał po tygodniu, zaklejone tynkiem i farbą zostały prowadnice rolety antywłamaniowej, parapet nieumocowany, barierki z zaciekami, wiele niedomalowanych miejsc. Jakość prac nie istnieje. Panowie na dwa umówione terminy naprawy gwarancyjnej nie przyszli, na trzeci się spóźnili. Nie polecam. Nie jestem "konkurencją" jak zostało to zasugerowane przez przedstawiciela RadBuda, chętnie zainteresowanym przedstawię efekty ich prac na Gdańskim Chełmie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2015-02-17 16:23:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją