Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

veldecor paweł roch

Zawód: malarskie usługi Malarz 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 13-230 lidzbark słoneczna 4
Telefon: Kom. 602739933
Adres e-mail: biuro(małpa)veldecor.pl
Strona internetowa: www.veldecor.pl
NIP:
571-108-64-06
Opis działalności: Zajmuję się usługami malarsko-dekoracyjnymi oraz pracami wykończeniowo-remontowymi ,wykonuję dekorację wnętrz tynkami i farbami dekoracyjnymi,montaż sztukaterii,układanie tapet . Słowa kluczowe: Malarz Działdowo,malarz Brodnica,malarz Lubawa,malarz,Nowe Miasto Lubawskie,malarz Warszawa,stiuk Warszawa,beton Warszawa,malowanie,malarz,glazurnik,szpachlarz,remont,remonty,wykończenia wnętrz,malowanie natryskowe,malowanie hydrodynamiczne

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 1x 6x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2781
Data utworzenia profilu: 2012-05-17 21:07:14
Data ostatniej aktualizacji: 2017-04-14 17:39:01 

Opinie o veldecor paweł roch

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać ze po ponad 10 latach doświadczeń z remontami domu w końcu spotkalem fachowca z prawdziwego zdarzenia. Swietnie wykonana praca, bez zastrzeżeń. Jesteśmy z żoną wybredni ale Pan Paweł stanął na wysokości zadania i spełnił nasze oczekiwania przy wykonaniu ścian i kominka ze stiuku. Wyszło o wiele lepiej niż sobie tego życzyliśmy. Polecam każdemu Pana Pawła. Juz planujemy kolejny remont, tym razem sypialnia - z pewnością z Panem Pawlem ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lukas dnia: 2017-04-15 12:22:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Paweł bardzo solidny,malowanie i panele wykonane dokładnie,jestem bardzo zadowolona mogę szczerze polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2017-03-01 20:39:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładnie wykonanie stiuku oraz farby o efekcie aksamitu na ścianach,osoba godna polecenia,słowna,terminowa,miejsce pracy zabezpieczone,czysto i sprawnie wykonana praca. Polecam firmę www.veldecor.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Luiza i Krzysztof Majewscy dnia: 2015-01-03 16:27:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładnie pan Paweł wykonał nam kolumny w stiuku,dobrał kolor pod kamień,słowny,terminowy bardzo polecamy Małżeństwo A.Z Mura....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Murawscy dnia: 2014-11-26 16:51:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba godna polecenia,malarz profesjonalny,solidny doradził mi farby ,jestem bardzo zadowolona z tego malarza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: grażyna dnia: 2014-08-17 21:16:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa. Piękne stiuki! Będziemy wszystkim polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna i Piotr A dnia: 2013-11-04 22:07:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko wykonane zgodnie z założeniami projektu.Firma godna polecenia,jestem bardzo zadowolona z wykonanej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: krystyna dnia: 2012-12-29 16:07:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją