Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

EUCO SA

Zawód: ubezpieczenia Radca prawny 
Adres: Dolnośląskie, 59-220 Legnica Św. M. Kolbe 18
Telefon: +48 76 723 98 00 Kom. 502459707 Fax: +48 76 723 98 50
Adres e-mail: biuro(małpa)euco.pl
Strona internetowa: www.euco.pl
NIP:
691-228-47-86
Opis działalności: Odszkodowania powypadkowe z OC sprawcy, zadśćuczynienia Słowa kluczowe: Odszkodowania, odszkodowanie, odszkodowania powypadkowe, odszkodowanie z OC

Ocena: 97% pozytywna 75x 2x

Jakość usług: 98% wysoka 75x 1x 1x
Terminowość: 97% bez zastrzeżeń 73x 2x
Ceny usług: 97% niskie 65x 8x 2x
Ilość opinii w serwisie: 77
Ilość odsłon profilu firmy: 8941
Data utworzenia profilu: 08.09.2010 11:56:03
Data ostatniej aktualizacji: 03.04.2017 21:19:10 

Opinie o EUCO SA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z ich pomocy i nie żałuję.Sprawa rozstrzygnięta pozytywnie.Pieniądze już mam na koncie.Także czego chcieć więcej?!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: poszkodowany dnia: 29.04.2020 20:54:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywne podejście do klientów.Agent przyjechał do mnie do domu i wszystko mi wytłumaczył co i jak.Podpisana została umowa i resztą zajęło się EUCO. Koniec końców pieniądze wpłynęły na moje konto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 31.03.2020 11:51:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma.Procedura bardzo prosta.Kontakt z infolinia bdb.Działają bardzo sprawnie i praktycznie podchodzą do sprawy.Odszkodowanie odzyskali i to jest dla mnie ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miśka dnia: 30.03.2020 14:27:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra jest ta firma w odzyskiwaniu odszkodowań.Działają bardzo sprawnie i przede wszystkim wszystko jest zgodne z umową.Kaska odzyskana i to najważniejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kirka dnia: 27.02.2020 20:16:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! moja opinia o EuCO bierze się z 15 lat doświadczenia pracy w tej firmie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie mogę się wypowiedzieć, bo nie było potrzeby korzystania z reklamacji
Opinia dodana przez: Kristoph dnia: 03.02.2020 10:26:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie zbawienne było to, że nie brali wynagrodzenie z góry. Najpierw poszłam do adwokata, a ten zaśpiewał sobie 3tys i za każdą sprawę 200zł i powiedział, że nie wiadomo czy wygra czy nie. EuCO nie wzięło nic za analizę dokumentów. Było w umowie, że jak nic nie odzyskają to nic im się nie należy. Odzyskali i dostali pieniądze.Wiadomo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 30.01.2020 14:07:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawę załatwiono rzetelnie i profesjonalnie. Ludzie tam pracujący są na prawdę pomocni i mili. Każdego traktują indywidualnie i wspierają poszkodowanych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 29.01.2020 19:07:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są skuteczni i to bardzo. Sama na sobie się o tym przekonałam. Teraz żałuję, że wcześniej do nich nie poszłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: renia dnia: 29.01.2020 12:44:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Życzyłabym sobie, żeby wszystkie firmy działały jak euco. Profesjonalizm naprawdę wysoki. Poza tym fajne jest to, że agent do mnie przyjechał i nie musiałam nigdzie jeździć. Dla mnie super pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: moniś dnia: 28.01.2020 22:51:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam EUCO. Prawnicy z ww. firmy profesjonalnie podeszli do mojej sprawy i zajęli się nią od początku do końca. Sam przebieg obsługi był profesjonalny, zaś kontakt w razie pytań dodatkowych bardzo przyjemny i bez zbędnych komplikacji. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 28.01.2020 19:48:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowi, słowni i w ogóle podeszli do mojej sprawy tak z sercem. Nie miałam pieniędzy na opłacenie adwokata, a oni dopiero wzięli swoje pieniądze jak ubezpieczyciel wszystko wypłacił
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: I.M. dnia: 26.12.2019 20:20:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa była mega trudna.Jedna z firm odmówiła mi pomocy. EuCO było moją ostatnią deską ratunku i faktycznie podjęli się sprawy. Bardzo mi ulżyło, bo nie miałam pieniędzy na adwokata, który chciał 5 tysięcy z góry, a potem jeszcze kasę od wygranej. Podziękowałam mu. Okazało się, że EuCO w konsekwencji wzięło mniej i nie musiałam nic wpłacać na wstępie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olka dnia: 24.12.2019 23:09:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma, genialni fachowcy. Szybko i skutecznie zajęli się moją sprawą. Myślałem, że będę w stanie sam sobie uzyskać odszkodowanie, ale niestety towarzystwo ubezpieczeniowe mnie zbywało. Dzięki EuCO dostałem sporą dopłatę. Pomogli z uzyskaniem dokumentów. Dzięki nim nie musiałem się martwić, że jeszcze czegoś brakuje. Pracownicy bardzo kompetentni. Jak dla mnie super. Będę polecać każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 12.11.2019 15:40:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko załatwione pozytywnie.Firma pełna profesjonalizmu i nastawiona na klienta.Zostało naprawdę wszystko załatwione.Wypłata pieniędzy nastąpił na konto.Nie pobierają opłat wstępnych za analizę sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rudy dnia: 12.08.2019 13:03:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretni i rzeczowi. Pomogli mi z ubezpieczycielem. Wszystko poszło bardzo sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 21.07.2018 21:59:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Wszystko zgodnie z umową. Pomogli mi w odzyskaniu odszkodowania.Załatwili wszystko tak jak trzeba. Supeer!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 23.04.2018 23:52:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoc euco okazała się niezbędna. Ubezpieczyciel stanął okoniem i nie dało się z nim nic załatwić polubownie. Na szczęście euco udało się wyegzekwować pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: siwa dnia: 26.08.2017 23:48:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałem Euco bo opinie wśród znajomych miało bardzo dobre i to się potwierdziło. Jestem mega zadowolony z tego ile dla mnie zdobyli bo to było 4x więcej niż proponował ubezpieczyciel! DZIĘKUJĘ EUCO!!!! I POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MPCH dnia: 04.04.2017 18:17:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panu Adamowi za fantastyczną obsługę. Polecam każdemu, kto ma problem z ubezpieczycielem albo zależy mu na uczciwym odszkodowaniu: adam.kita@euco.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin T dnia: 03.04.2017 21:21:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja w ogóle nie mam głowy do tych prawniczych rzeczy, dlatego wolałem nie ryzykować i od razu poszukałem info o kancelariach odszkodowawczych. Pogadałem na infolinii i z ich agentem, zajęli się wszystkim i teraz czekam już na wypłatę z ubezpieczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tomek dnia: 28.09.2016 23:12:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja mama miała wypadek i jeździ teraz na wózku. Na początku musieliśmy kupić jakiś stary używany, bo ubezpieczyciel wypłacił tylko kilkaset złotych (skandal). Dzięki EuCO mama ma nowoczesny wózek i powoli chodzi na rehabilitację.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 26.09.2016 20:50:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ubezpieczyciel zaproponował mi 500 zł z NNW, z EuCO dostałem 1500 zł. Tyle w temacie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: underdog dnia: 22.09.2016 22:46:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze, że są takie firmy jak Euco, bo mnie nie było stać na to, żeby płacić prawnikowi z góry i wcale nie mieć gwarancji, że cokolwiek wygram :( na pewno dużo innych ma taki sam problem, dlatego chciałam im polecić Euco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza B. dnia: 20.09.2016 22:45:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Moja sprawa trwała klika lat, ale to dlatego że była nawet w Sądzie Najwyższym, ale dzięki temu dostałam wszystko co EUCO zgłosiło w moim imieniu ubezpieczycielowi na samym początku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 13.09.2016 19:11:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę powiedzieć o EuCO, że mają proste zasady co do ich wynagrodzenia i że nie było tak, że potem musiałem coś dopłacać, i to akurat mnie przekonało, bo nie miałem pieniędzy, żeby od razu zapłacić za prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.07.2016 23:11:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ocena pozytywna i w sumie to byłem bardzo zaskoczony jak szybko to wszystko poszło, bo wcześniej sam męczyłem się z papierami od ubezpieczyciela. Niestety firmy ubezpieczeniowe traktują poważnie klientów dopiero jak przyjdzie się z prawnikiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 19.07.2016 13:14:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić EuCO i ogólnie oceniam ich pozytywnie. W sądzie to się strasznie wlekło, ale chyba opłacało się czekać, bo zamiast 10 przyznali mi 50 tysięcy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 14.07.2016 15:48:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma skuteczna w bataliach sądowych z ubezpieczycielem, traktująca poważnie klienta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan61 dnia: 12.02.2016 11:15:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pieniądze z odszkodowania odzyskane, sprawa załatwiona pozytywnie. Wszystko zgodnie z umową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Z. dnia: 26.10.2015 22:15:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa prowadzona przez EuCO zakończyła się bardzo pozytywnie. Firma wywalczyła dla mnie niezbędne odszkodowanie. Naprawdę mi pomogli
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 31.08.2015 08:44:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretne zasady działania, konkretne pieniądze. Odszkodowanie, które mi się należało okazało się większe od przewidywanego przeze mnie. Firma sprawnie wywiązała się z umowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 29.06.2015 08:47:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogli mi, kiedy nie miałem grosza przy duszy. Dzięki ich interwencji ubezpieczyciel wypłacić mi moje pieniądze w pełnej kwocie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 26.06.2015 21:50:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma. Podpisałam umowę z nimi 5 stycznia, a wczoraj były już pieniądze na moim koncie. To się nazywa profesjonalizm!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena Białkowska dnia: 26.05.2015 23:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Europejskim Centrum Odszkodowań podpisałam umowę w zeszłym roku w listopadzie. Dziś już mam pieniądze na koncie, z czego się oczywiście bardzo cieszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.K. dnia: 11.05.2015 22:05:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełne zadowolenie. Firma wywiązała się z podpisanej w listopadzie umowy. Ubezpieczyciel dzięki EuCO wypłacił nam odszkodowanie za szkody na osobie poniesione podczas wypadku komunikacyjnego nie z naszej winy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 29.04.2015 21:44:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług i pełen profesjonalizm. EuCO naprawdę się spisało. Agent wszystko mi wytłumaczył. Umowa podpisana i już pieniądze odzyskane. Powiem szczerze, że nie spodziewałam się, że to pójdzie tak szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 25.04.2015 17:31:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretnie podeszli do sprawy. Wszystko załatwione zostało bez zbędnych komplikacji. Bardzo ich polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 24.04.2015 18:55:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko zgodnie z umową. Firma bardzo rzetelna. Odszkodowanie odzyskane - i dla mnie tylko to się liczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 22.04.2015 23:59:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Euco mówi piękne rzeczy, ale przed podpisaniem umowy, a później okazuje się, że jest zupełnie inaczej. Czekaliśmy na wypłatę dłużej niż napisane w umowie, pomijając to, iż zgłosili sprawę ok 20 dnia od podpisania umowy, a odszkodowanie dostaliśmy w 3 miesiącu. Zresztą widziałam bardzo dużo takich opinii na Internecie i okazuje się, że nie jestem jedyna. Najlepsze jest to, że uzyskali 5 tys odszkodowania dla mojej mamy, a później zleciliśmy sprawę firmie kompensja z Gdańska i oni uzyskali dla nas 20 tys. przypadek? Pierwszy raz piszę na forum na temat jakiejś firmy, ale to co robiło Euco to przesada. nie polecam ich.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 10.02.2015 17:52:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie, bez problemów. Serdecznie polecam. Współpraca bardzo udana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malina dnia: 07.02.2015 20:36:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo długo czekałam na odszkodowanie. Wszystko działo się bardzo powoli.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 27.10.2014 09:18:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Działania EUCO doprowadziły do wypłaty odszkodowania przez ubezpieczyciela. Sprawa trwała 4 miesiące. Jestem zadowolona z ich pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 19.06.2014 18:12:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z odszkodowania. Z pewnością w razie potrzeby znowu skorzystam z ich usług. Suma, którą otrzymałam jest imponująca. Nie spodziewałam się, że EUCO jest tak dobre w tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka EUCO dnia: 22.05.2014 23:13:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogę o nich złego słowa powiedzieć. Spisali się na medal. Firma rzetelnie podeszła do sprawy, dlatego też udało się odzyskać odszkodowanie. Gdyby nie EuCO to nie wiem jak by było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewka dnia: 21.05.2014 17:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wypadek samochodem i ubezpieczyciel nie chciał mi wypłacić zadośćuczynienia. Na szczęście trafiłam do EUCO, które udzieliło mi wszelkiej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 11.05.2014 22:14:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślałam, że sprawa będzie się ciągnąć latami, a tu taka miła niespodzianka. W ciągu kilku miesięcy ubezpieczyciel wypłacił zadośćuczynienie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciejka dnia: 29.04.2014 14:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam podziękować agentowi Arturowi P. za dobrą obsługę. Początkowo nie byłam przekonana co do Euco, ale teraz wiem, że był to dobry wybór.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: MaKa dnia: 28.04.2014 21:20:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita obsługa. Agent wykazał się dużą wiedzą. Wszystko przebiegło zgodnie z umową. Pieniążki zostały już wpłacone na moje konto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ao dnia: 27.04.2014 22:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie oceniam działania tej firmy. Uczciwe podejście do poszkodowanego, dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: doma dnia: 31.03.2014 15:33:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelne podejście do sprawy. Agent wykazał się wielką cierpliwością i wyrozumiałością. Pieniądze z odszkodowania zostały wpłacone na konto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jowita dnia: 18.03.2014 23:23:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: długo czekałem na pieniądze ale sprawa rozwiązana pozytywnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: cinek dnia: 12.03.2014 10:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa. Odszkodowanie jest od piątku na moim koncie. Ubezpieczyciel proponował 0zł, a koniec końcem dostałam 12 tys.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dana dnia: 09.02.2014 14:29:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% pozytyw, uzyskane pieniądze realnie większe niż proponował początkowo ubezpieczyciel (postraszony sądem przyznał więcej).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: TAK
Opinia dodana przez: Adr dnia: 07.02.2014 06:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałem się, że taka firma ma taką moc przebicia. Jestem mile zaskoczony. Ubezpieczyciel wypłacił bezsporną kwotę, a resztę przyznał sąd. Bardzo dziękuję EUCO.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej T. dnia: 31.01.2014 22:40:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Znakomita pomoc prawna, świeta obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Moniś dnia: 26.01.2014 22:51:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Europejskie Centrum Odszkodowań odzyskało pieniądze, których nie chciała wypłacić firma ubezpieczeniowa. Jestem im bardzo wdzięczna za pracę i poświęcony czas. EUCO wywiązało się z umowy, a ja otrzymałam pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jula dnia: 10.01.2014 22:38:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług prawniczych. Bardzo dobra reprezentacja w sądzie. Jestem pod wrażeniem przygotowania merytorycznego pełnomocnika. Bardzo się cieszę z odzyskanych pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MLEW dnia: 30.12.2013 00:35:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pieniądze zostały przelane na moje konto dzień przed Świętami co było dla mnie ogromną niespodzianką. EuCO wygrało moją sprawę i dzięki temu otrzymałem odszkodowanie od ubezpieczyciela. Jestem bardzo wdzięczny za pozytywne załatwienie mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Jan dnia: 25.12.2013 20:28:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W piątek dostałam przelew na konto. Profesjonalne podejście do sprawy spowodowało, że ubezpieczyciel przegrał w sądzie i musiał wypłacić pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem, nie składałam
Opinia dodana przez: Kami dnia: 22.12.2013 14:48:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, brak jakichkolwiek problemów, doskonały kontakt. Ubezpieczyciel wypłacił mi 2tys. EUCO wywalczyło dodatkowe 35tys.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem, nie korzystałam
Opinia dodana przez: iwona dnia: 31.07.2013 23:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zaufania. Agent wszystko dokładnie wytłumaczył i pomagał w zebraniu dokumentów. Profesjonalna pomoc w odzyskaniu odszkodowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Luara dnia: 06.07.2013 22:18:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam porównania wobec innych firm, bo nie korzystałem do tej pory, ale z usług tej jestem zadowolony. Moja sprawa rozwiązana pozytywnie w terminie krótszym niż przewidywałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monty dnia: 19.03.2013 06:19:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jakby wszystkie firmy miały takie podejście do klienta, to bym się nie pogniewał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: glosa dnia: 29.06.2012 14:59:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w porządku. Pieniądze dostałem w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: cały czas kontakt telefoniczny z agentem
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 19.05.2012 17:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Goście się znają na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mol dnia: 29.02.2012 12:41:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Ludzie konkretni a firma rzetelna. Obiecali kasę taką a taką i się wywiązali. Miałem poważny wypadek, otarłem się o wózek z winy jednego pijanego gościa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 31.01.2012 19:24:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Historia niedługa: wypadek, połamane nogi i ręka, ogólnie stan niezbyt dobry. Zgłosiłem się do nich w akcie desperacji, a wyszło na to, że lepiej zrobić nie mogłem. Sam bym się w tych wszystkich papierach z dziesięć razy pogubił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariusz dnia: 31.12.2011 11:01:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze mówiąc nie wierzyłem, że wywalczą to odszkodowanie, ale żona mnie zmusiła żebym spróbował. Jak zobaczyłem kwotę, to szczena mi opadła do samej ziemi :) Nie wiem co oni wkręcili TU, bo nie byłem jakoś specjalnie poturbowany, ale chyba na rzeczy się znają ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jaka reklamacja?!
Opinia dodana przez: grzesiek85 dnia: 01.12.2011 20:40:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żeby było jasne, korzystałem z ich usług tylko raz, ale zadowolony jestem bardzo. Prowizja umówmy się nie należy do najniższych, ale odszkodowanie wywalczyli duże i co najważniejsze szybko. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: Szczepan dnia: 14.11.2011 16:41:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niecały rok temu miałem poważny wypadek samochodowy, mnie wiele się nie stało, ale żona miała złamaną nogę i stłuczoną głowę. Pomogli mi odzyskać odszkodowanie, w zasadzie 75% tych pieniędzy poszło na leczenie i rehabilitację. Sprawę załatwili szybko (w ciągu tygodnia). Wprawdzie mają niemały procent dla siebie, ale dla mnie w tamtym momencie liczył się czas, zresztą wywalczyłem całkiem spore odszkodowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 10.08.2011 11:17:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 1. bo nie wiedziałem, że należy mi się odszkodowanie a człowiek z Euco mi to powiedział. 2. bo spodziewałem się paruset złotych a trzymałem znacznie więcej. 3. bo te pieniądze bardzo mi pomogły a sam nie byłbym w stanie się tym zająć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pietia dnia: 25.06.2011 20:10:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowo podeszli do sprawy i w niedługim czasie otrzymałam pieniążki.Praktycznie nie wychodząc z domu.Agent przyjechał i wszystko załatwił na miejscu.Nigdzie nie musiałam chodzić ani dzwonić nie ponosiłam żadnych kosztów.Super firma i fantastyczni ludzie.Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 11.04.2011 19:14:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako pasażer uległem wypadkowi samochodowemu, w którym zaliczyłem kilka otarć i siniaków. Kolega poradził mi, żeby wynająć EUCO do załatwienia odszkodowania. W sumie liczyłem na jakieś kilkaset złotych po odliczeniu prowizji a dostałem prawie cztery tysiące! Myślę, że jestem winny tej firmie propagowanie ich usług :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dzięki dnia: 03.04.2011 21:55:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spoko. Mąż koleżanki z pracy miał wypadek i ktoś im polecił tę firmę, kiedy mnie potrącił pijany sk...syn koleżanka poleciła mi tę firmę. Ja polecam kolejnym ludziom. Nie wiem dlaczego Michał ma złe doświadczenia, piszemy o tej samej firmie... Trzeba samemu sprawdzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: andrew dnia: 12.03.2011 12:07:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ją wszystkim tym, którzy nie mogą otrzymać odszkodowania za wypadek od swojego ubezpieczyciela. Firma wpierw działa w interesie klienta, a dopiero potem odbiera swoją małą zaliczkę za wywalczone pieniądze. Gdyby nie oni, to zapewne za swój wypadek nadal bym nie otrzymał pieniędzy od ubezpieczyciela.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: merdarion dnia: 08.09.2010 20:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście skorzystałem z pomocy tej firmy przy swoim wypadku na ulicy. Szybko zajęli się moją sprawą i w niedługim czasie otrzymałem odszkodowanie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pk0 dnia: 08.09.2010 19:14:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma która najpierw zajmie się sprawą a dopiero potem myśli o pieniądzach. Doświadczeni fachowcy, którzy pomogli mi w odzyskaniu odszkodowania i tylko dzięki ich doświadczeniu oraz profesjonalizmowi udało mi się wygrać z ubezpieczycielem. Polecam! więcej na www.euco.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 08.09.2010 11:57:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją