Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Radca prawny Grzegorz Nowakowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni  
Adres: Lubelskie, 20-543 Lublin Kaczeńcowa 1
Telefon: Kom. 739627662
Adres e-mail: kancelaria(małpa)grzegorznowakowski.pl
Strona internetowa: www.grzegorznowakowski.pl
NIP:
7122949157
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka świadcząca pomoc w sprawach karnych, cywilnych i gospodarczych Słowa kluczowe: adwokat, obrońca, pełnomocnik, pozew, rozwody, alimenty, kontakty, skuteczny, władza rodzicielska, o zapłatę, zasiedzenie, odszkodowania, zadośćuczynienie, karne

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1606
Data utworzenia profilu: 2015-11-14 21:08:19
Data ostatniej aktualizacji: 2017-04-03 18:36:12 

Opinie o Radca prawny Grzegorz Nowakowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za kompetentną pomoc w mojej sprawie karnej! Polecam bardzo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bear dnia: 2017-05-01 01:58:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z wyniku mojej sprawy, w której reprezentował mnie radca prawny Grzegorz Nowakowski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2017-04-26 01:02:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie, rzetelnie i profesjonalnie. Bardzo sympatyczny człowiek potrafiący rozjaśnić zawiłe rzeczy w przystępny sposób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ann dnia: 2017-03-29 20:12:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam usługi kancelarii. Szybko rozjaśniony problem, zero zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-03-16 11:00:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Sprawnie, bezproblemowo i skutecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EN dnia: 2017-03-14 15:33:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały kontakt z panem Mecenasem, sprawnie - a co najważniejsze - poprowadzona sprawa. Polecam usługi kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mona dnia: 2015-11-14 21:10:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją