Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Karolina Gagacka

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 02-715 Warszawa Puławska 233/28
Telefon: (22) 493 34 14 Kom. 509 856 364
Adres e-mail: karolina(małpa)gagacka.pl
Strona internetowa: gagacka.pl
Opis działalności: usługi prawne Słowa kluczowe: adwokat mokotów, mediator, prawo cywilne, rodzinne, karne.

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 3x 12x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 6784
Data utworzenia profilu: 2013-01-06 23:03:38
Data ostatniej aktualizacji: 2017-03-25 15:53:43 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Karolina Gagacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową, dosyć trudną, ale z pozytywnym zakończeniem. Wywalczyła wszystko tak jak chciałam. Pani Karolina jest wspaniałym adwokatem, zawsze dostępna, służąca dobrymi radami. W kancelarii Pani Karoliny panuje miła atmosfera, a dbałość o komfort klienta jest na wysokim poziomie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia W. dnia: 2017-09-19 15:13:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową. Jestem bardzo zadowolona. Pani Karolina jest nie tylko wspaniałym adwokatem, ale również dobrą duszą, której zawsze można się wygadać. Dba o sprawy klienta jak o własne. Zawsze dostępna w razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sylwia w. dnia: 2017-09-18 17:30:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna Pani mecenas,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Iza K dnia: 2017-02-13 19:55:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietna adwokat, reprezentowała mnie w sprawie z iurem podróży o odszkodowanie za bilety lotnicze. Sprawe wygraliśmy w całości. Pani mecenas była dostępna w kontakcie, pilnowała terminów, apelowała w mojej sprawie. Moge ją polecić z czystym suminiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Barbara z Warszawy dnia: 2015-12-30 21:34:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma niezwykle profesjonalna na każdym etapie sprawy którą dla mnie wygrała.Proces przeciw ZUS o którym myślałam że będzie się przeciągał w nieskończoność, zakończył się w zasadzie w pół roku i to praktycznie po jednej rozprawie.Dzięki stanowisku Pani Karoliny Gagackiej w ogóle zdecydowałam się na wystąpienie z pozwem o wcześniejszą emeryturę, wobec takiej instytucji.Polecam z pełną odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Irmina Śliwińska dnia: 2015-12-04 15:57:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pełna podziwu dla wiedzy i umiejętności Pani Mecenas Karoliny.To niebywale profesjonalny i rzetelny adwokat którego umiejętności logicznego łączenia faktów,inteligencja w połączeniu z bardzo szeroką wiedzą prawniczą zawsze przynosi rewelacyjne efekty tak jak w moim przypadku w aakresie prawa pracy i prawa rodzinnego.Zachęcam do korzystania z usług Pani Mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota.O. dnia: 2015-10-23 08:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, kompetentna, zawsze dostępna. Miałem sprawę o odszkodowanie i zadośćuczynienie w związku z wypadkiem komunikacyjnym, jakiemu uległem. Dostałem więcej, niż myślałem, że można uzyskać. Gorąco polecam, zwłaszcza, że ceny usług nie są wygórowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr1 dnia: 2015-02-01 12:54:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, mecenas zajmuje się sprawami swoich klientów, jak swoimi własnymi. Fachowiec w sprawach o odszkodowania. Wywalczyła dla mnie więcej niż się mogłam spodziewać. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-29 15:36:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest fachowcem w swojej branży i z pełnym przekonaniem mogę polecić Jej usługi wszystkim potrzebującym z zakresu prawa rodzinnego. Rzeczowo, konkretnie, bez zbędnych komplikacji załatwiła moja sprawę. Rozwód zapadł z winy mojego małżonka, alimenty i podział majątku w 100% po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna2 dnia: 2014-09-17 17:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spotkałem się z kilkoma prawnikami na konsultacje przed sprawą dotyczącą rozwodu. Wybrałem Panią Mecenas Jestem przekonany, że była to najlepsza z możliwych decyzji. Otrzymałem profesjonalne usługi i poczucie komfortu w trakcie prowadzenia sprawy. W sytuacjach wymagających nagłej konsultacji i reakcji – Pani Mecenas była zawsze dostępna. Jej strategia i sposób realizacji przyniosły oczekiwane efekty - sprawa zakończyła się sukcesem. Polecam – ceny usług przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PJ dnia: 2014-08-13 23:21:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam Panią mecenas Karolinę Gagacką. Solidna, słowna, zaangażowana, doskonale przygotowana do sprawy a przede wszystkim kompetentna i skuteczna. Moja sprawa rozwodowa była bardzo trudna. Nie miałem wielkich nadziei na powodzenie a mimo to ją wygrała. Rozwód został orzeczony z winy mojej byłej żony, choć praktycznie nie dysponowałem żadnymi solidnymi dowodami. W kwestii podziału majątku po rozwodzie moja była szanowna „ex” dostała tylko ¼. Pani mecenas jest warta każdych pieniędzy. Ceny usług przez nią świadczonych nie są wygórowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karol dnia: 2014-06-27 13:29:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna. Szybko zdiagnozowała problem i nadala sprawie właściwy kierunek. Uchroniła mnie od błędów, jakie z pewnością bym popełniła, bo myślałam, że gdzie indziej tkwi problem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2013-10-08 16:59:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi Pani Mecenas pomogła się rozwieść i zakończyć horror, który trwał latami. Nie wiem, czy dałabym sobie radę bez niej przejść to wszystko. Świetny fachowiec i wielkie wsparcie w sądzie. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2013-02-06 16:22:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecono mi Panią Mecenas, kiedy straciłem już nadzieję. Inni prawnicy nie chcieli tej sprawy, bo nie widzieli szans powodzenia, a proponowane kroki miały jedynie odwlec wszystko w czasie. Jej jednak udało się uratować mojego syna przed więzieniem. Wywalczyła dla niego obrączkę elektroniczną, a nie było to łatwe. Teraz jego życie i życie całej naszej rodziny uległo diametralnej poprawie. Doskonały fachowiec. Dba o najdrobniejszy szczegół. Z nią nie można przegrać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2013-02-05 13:16:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę z byłym pracodawcą, który nie chciał wypłacić mi wynagrodzenia za nadgodziny. Na sprawie przesłuchała świadków tak, że sąd nie miał wątpliwości i zasądził mi całą dochodzoną kwotę. Jestem wdzięczna Pani Mecenas, w szczególności za to, że nie bała się stanąć w szranki z prawnikami dużej korporacji. Adwokat godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-15 16:12:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zaangażowana. Pomogła mi zakończyć trudną sprawę cywilną, toczącą się wiele lat i odzyskać spore pieniądze. Solidna, dostępnie tłumaczy zawiłości prawne, umie przewidzieć ruchy strony przeciwnej i szybko reagować. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2013-01-06 23:09:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją