Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ryguła Anna Maria, adwokat. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 44-100 Gliwice Zwycięstwa 4
Telefon: Kom. 607 27 37 29 Fax: 32 231 29 97
Adres e-mail: anna.rygula(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: prawo karne, rodzinne, spadkowe, cywilne. Wpis na listę adwokatów ORA Katowice 16.12.2004 r. Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3663
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 07.03.2017 10:15:51 

Opinie o Ryguła Anna Maria, adwokat. Kancelaria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panią Anną Marią Rygułą przebiegała na najwyższym poziomie.Pani mecenas była bardzo zaangażowana w moją sprawę, zawsze wyjaśniała kwestie prawne,bardzo dbała o dotrzymywanie terminów.Spotkania odbywały się w przyjaznej atmosferze, ponieważ Pani Anna Ryguła oprócz tego,że jest świetnym prawnikiem to także dobry człowiek,który rozumie sytuację innych.Bez jej ogromnego wsparcia nie wyobrażam sobie rozprawy.Dzięki Pani Mecenas wygrałam sprawę a także sprawę apelacyjną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 18.01.2020 11:42:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo analityczny i wnikliwy umysł. Znakomita ocena sytuacji. Z całą pewnością obsługa warta swojej ceny. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mel dnia: 31.10.2017 19:57:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowa konkretna i fachowa pomoc.POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 15.07.2017 06:24:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie i na temat, doświadczenie, mega-pamięć, zawsze na posterunku - POLECAM!!! :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz M. Gliwice dnia: 03.03.2017 09:29:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna. Punktualna. Rzeczowa i terminowa obsluga. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Zyber. 2016 dnia: 13.02.2017 08:48:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SPOKO SPOKO SPOKO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.10.2013 22:47:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją