Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Andreasik, Balcerowiak sp. p.

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 53-441 Wrocław Manganowa 7/25
Telefon: 668 592 143 Kom. 665 566 577
Adres e-mail: biuro(małpa)wroc-adwokat.pl
Strona internetowa: wroc-adwokat.pl
NIP:
8943091457
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: Adwokat, prawnik, adwokat Wrocław, dobry adwokat, usługi prawne, porady prawne, obsługa prawna firm, sprawy majątkowe, odszkodowania, prawo upadłościowe i restrukturyzacyjne, nieruchomości i prawo budowlane, podatki i finanse,

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 6x 3x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3742
Data utworzenia profilu: 2014-10-14 14:49:19
Data ostatniej aktualizacji: 2017-03-06 21:32:15 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Andreasik, Balcerowiak sp. p.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa szybko załatwiona w sądzie. Druga zakończona ugoda, też korzystnie dla mnie. Wynagrodzenie powiedziałbym, że rynkowa. Za drugą sprawę wzięli mniej ze względu, że udało się zakończyć ugodą. Ja jak najbardziej na TAK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2017-03-09 22:54:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Zaangażowany w przekazaną sprawę. Ogólnie sprawa została szybko złożona w sądzie, dobrze poprowadzona i zakończona sukcesem. Bardzo sobie chwalę również kontakt z mecenasem, jest słowny, rzetelny, a przy tym potrafi zrozumieć drugą osobę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariola K. dnia: 2015-01-20 22:01:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prokurator zapewniał mnie, że tak szybko nie wyjdę. Nie wiem co zrobił, ale wyrok jest dla mnie bardzo korzystny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2014-11-29 21:06:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenac jest bardzo dobrym adwokatem. Zawsze dokładnie tłumaczy cały tok postępowania, zrozumiale odpowiada na zadawane mu pytanie, a przy tym wszystkim ma dużą cierpliwość. Jego bardzo dobre przygotowanie w procesie, zaowocowało skutecznym zakończeniem mojej sprawy. Natomiast jeżeli chodzi o wynagrodzenie, to bez problemu przychylił się do mojej prośby, dotyczącej rozłożenia płatności na raty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-11-15 10:41:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Powierzając jemu sprawę mam pewność, że będzie to dobrze i sprawnie zrobione. Nigdy mnie nie zawiódł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2014-10-28 21:59:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecam mu sprawy, z którymi sam sobie nie radzę w mojej firmie (projekty umów, niezapłacone FV). Działa szybko i sprawnie. Dodatkowo podrzucił mi ciekawe rozwiązania dotyczące optymalizacji. Naprawdę solidny facet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł J&J dnia: 2014-10-18 18:51:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli chodzi o sprawy karne to słyszałam o tym, że jest dobry. Osobiście został mi polecony przez koleżankę, której syna bronił. Natomiast mi prowadzi sprawę rozwodową. Jest niesamowicie kreatywny, tak prowadzi proces, powołuje takie dowody, które innym nawet przez myśl nie przychodzą. Mogę tylko podziękować za to, że do niego trafiłam. Kasa ok, dodatkowo można się dogadać co do płatności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 2014-10-18 15:37:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawach karnych nie ma lepszego. Naprawdę polecam.Robi rzeczy niemożliwe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-16 13:56:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Prowadził moją sprawę karną, po takim jednym papraczu i jestem bardzo zadowolony z tego co dokonał :) Przykłada się do powieżonej sprawy (po przekazaniu sprawy natychmiast działa), mówi z góry jak sprawa wygląda, bez owijania w bawełne, przedstawiając jednocześnie sposoby rozwiązania. Przy tym wszystkim, robi to za przyzwoite pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2014-10-14 15:00:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją