Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Łukasz Dziurkiewicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-508 Warszawa Aleje Jerozolimskie 29/24
Telefon: Kom. 664 176 197
Adres e-mail: kancelaria(małpa)dziurkiewicz.eu
Strona internetowa: dziurkiewicz.eu
Opis działalności: Kancelaria świadczy specjalistyczne i kompleksowe usługi na rzecz klientów indywidualnych i przedsiębiorców w zakresie bieżącej działalności gospodarczej Słowa kluczowe: adwokat, adwokaci, radca prawny, radcy prawni, prawnik, usługi prawne, Warszawa, Legionowo,

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 14x 2x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 5954
Data utworzenia profilu: 2011-09-06 12:24:22
Data ostatniej aktualizacji: 2017-03-02 18:23:27 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Łukasz Dziurkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Zaangażowanie i co najważniejsze, skuteczność działania w sprawie. Rzetelność i empatyczne podejście do klienta, nacechowane dużą kulturą osobistą. Cieszę się, że trafiłem właśnie na Tego wspaniałego Mecenasa. Dziękuję i z czystym sumieniem polecam innym.Piotr Rz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-18 14:43:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjna umiejętność racjonalnego argumentowania i logicznego uzasadniania stanowiska przed sądem oraz w pismach procesowych. A dodatkowo świetna znajomość przepisów i procedur sądowych. Terminowy, rzetelny, o wysokiej kulturze osobistej. Działanie w interesie klienta jest priorytetem, co dopełnia całościowego obrazu Pana Mecenasa jako profesjonalisty w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2018-02-15 23:44:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona z uslug pana Mecenasa .Informowal mnie o kazdym etapie postepowania.Co najwazniejsze SKUTECZNY.Napewno jeszcze nie raz skorzystam z pomocy Pana Lukasza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2018-02-12 20:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat pełen profesjonalizm .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-12 15:13:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od pierwszej rozmowy z Panem Łukaszem Dziurkiewiczem nabrałem nadziei że moje problemy są do przezwyciężenia.Nie myliłem się ,wszystkie sprawy rozpatrzone pozytywnie.Z czystym sumieniem polecam usługi tej kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A i J Kaźmierczak dnia: 2017-11-20 09:33:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca przebiegła bardzo pomyślnie.Fachowość, kompetencja i ogromna wiedza. w 100 % polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2017-08-01 10:44:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny,rzeczowy,uczciwy i co najważniejsze skuteczny!Najlepszy prawnik na jakiego udało mi się trafić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-06-05 19:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas podszedł do mojej sprawy bardzo rzeczowo. Skupił się głównie na dowodach i konkretach, dzięki czemu nie traciliśmy cennego czasu.Uważam,że wykazał się pełnym profesjonalizmem i znajomością rzeczy, co skutkowało pozytywnym zakończeniem sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2017-03-20 20:21:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Łukasz podszedł do mojej sprawy bardzo profesjonalnie, informował mnie o każdym etapie postępowania. Nie musiałem nic robić tylko czekać na pozytywne rozstrzygnięcie sprawy. Gorąco polecam. Solidny, rzetelny, szybki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TM dnia: 2017-03-11 08:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat walczy dla klienta, nie czaruje go, mówi jak jest. Zawsze jest świetnie przygotowany. Służy pomocą w każdej sprawie. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-04 09:38:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ambitny i pełen profesjonalizmu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna Wolczyk dnia: 2014-12-31 00:00:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Mecenasa, szczególnie z pomysłu na sprawę. Pełen profesjonalizm oraz zaangażowanie w prowadzone sprawy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-07 18:58:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas bardzo pochylił się nad problemem, zajął się wszystkimi sprawami tak, że nie trzeba się było o nic martwić. Sprawa zostałą przeprowadzona bardzo profesjonalnie, widać, że często bywa na sali sądowej. Jeżeli chodzi o cenę to była przystępna. Nie żałowałem wydanych pieniędzy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz W. dnia: 2014-10-06 12:13:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełny pozytyw, profesjonalny, trochę się spóźnia,ale osoba w pełni kompetentna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agatka dnia: 2014-04-23 09:45:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-18 12:52:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat przyjol mnie w sobote wieczorem a juz w niedziele byl w sadzie rano bardzo profesjonalny czlowiek wyrozumialy i zyczliwy bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-12 09:02:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tanio, fachowo, szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-06 12:24:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją