Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Beata Obiegły- Siemińska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 99-300 Kutno ul. Mickiewicza 2/7
Telefon: Kom. 513016181
Adres e-mail: adwokatobieglysieminska(małpa)op.pl
Strona internetowa: http://adwokatkutno.com.pl/
NIP:
7752611974
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka, porady prawne, sporządzanie pism, zastępstwo przed sądami Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria adwokacka, prawnik, Kutno, radca prawny, alimenty, rozwód, prawo rodzinne,prawo cywilne cywilne, prawo karne, prawo pracy, odszkodowania, spadek

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1523
Data utworzenia profilu: 14.01.2017 16:17:45
Data ostatniej aktualizacji: 28.02.2017 11:42:01 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Beata Obiegły- Siemińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całego serca współpracę z Panią Mecenas!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 20.08.2020 14:03:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doświadczyłam osobiście, iż Pani mecenas jest naprawdę skuteczna w sprawach o rozwód,podział majątku i alimenty. Jestem jak najbardziej zadowolona i polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 02.11.2019 18:38:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja korzystałem z usług pani mecenas w sprawie karnej i jestem bardzo zadowolony, polecam wszytskim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 15.03.2019 12:03:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam usługi Pani Mecenas Beaty Obiegły-Siemińskiej. To kompetentna, mająca dużą wiedzę osoba, przy tym prawdziwie zaangażowana w sprawę. W sytuacji ocenionej przez innych jako nie do wygrania, uzyskała korzystny dla mnie wyrok. Jestem bardzo wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata P. dnia: 27.01.2019 22:20:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kancelaria. Adwokat Obiegły-Siemińska prowadziła moją sprawę karną co okazało się dobrą decyzją. Wszystkim poszukującym pomocy prawnej gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 18.09.2018 10:37:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z pomocy prawnej udzielonej przez Panią Beatę.Prowadziła moją sprawę karną i dzięki jej zaangażowaniu sprawa zakończyła się dla mnie pomyślnie. Co ważne Pani Mecenas w sprawę angażuje się w całości. Z cierpliwością tłumaczyła mi wszystkie zawiłości prawne. Byliśmy w stałym kontakcie przed rozprawą jak również po rozprawie. Porozumiewanie się z Panią Adwokat w czasie współpracy było bez zastrzeżeń. Mogłem korzystać z każdej możliwej formy kontaktu.Pozostaje mi tylko serdecznie podziękować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 19.06.2018 10:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas szuka dla swojego klienta najlepszego rozwiązania, zawsze znajdowała dla mnie czas na spotkanie lub rozmowę telefoniczną. Jestem bardzo zadowolona z współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.01.2018 17:50:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o alimenty zakończyła się korzystnym dla mnie rozstrzygnięciem. Pani mecenas jest zaangażowana i pozostawała ze mną w stałym kontakcie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 15.07.2017 17:00:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Pani adwokat prowadziła mi sprawę rodzinną. Jestem bardzo wdzięczny za korzystne dla mnie rozstrzygnięcie. Opinia jak najbardziej pozytywna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 03.03.2017 17:54:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat prowadziła sprawę bardzo rzeczowo, jest to osoba bardzo kompetentna. Jest to osoba dostępna dla klienta pod każdym względem m.in. telefonicznie, mailowo, czy też smsowo o każdej porze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.02.2017 12:18:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją