Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma Budowlana KYN Krzysztof Kutyła

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Podkarpackie, Tarnobrzeg
Telefon:
Adres e-mail: krzysztof7706(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: budowa domów budynków gospodarczych i innych, remonty, rozbiórki, opinie, instalacje, roboty ziemne Słowa kluczowe: budowa domu, remont, malowanie, układanie glazury, dachy, stropy, ogrodzenia, docieplenia, garaże,

Ocena: 100% pozytywna 10x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 8x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 75% niskie 3x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 4070
Data utworzenia profilu: 2011-02-06 15:48:03
Data ostatniej aktualizacji: 2017-02-23 15:12:54 

Opinie o Firma Budowlana KYN Krzysztof Kutyła

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam sprawdzony budowlaniec jestem pozytywnie zaskoczony budował mi dom. Miałem już innych budowlańców wcześniej co było porażką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-12-03 12:17:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mogę polecić fachowca zna się na robocie dobrze mu to wychodzi budowami mi garaż polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr78 dnia: 2017-08-13 17:57:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam dobry fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-27 22:51:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DOBRY FACHOWIEC, BUDOWAŁ MI DOM JESTEM ZADOWOLONY POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2016-12-18 14:12:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam polecam firmę solidna budowali mi garaże i ogrodzenie jest super
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2016-12-02 15:08:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Budował mi dom, gość jest chyba najlepszy w okolicy w gazobetonach nie ma sobie równych. Doradzi i zrobi, solidny. Fachowiec zawodowiec polecam Henio72
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Henio72 dnia: 2016-11-27 13:47:00 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez przesady ze najlepszy fachowiec w okolicy,duzo wie ze starych technologi,ale w nowszych troche gorzej. W porownaniu do "lokalnych partaczy" wypada w miare pozytywnie. Co do ceny uslug to troche za wysokie stawki. Najgorsze jest to ze jekosc oferowanych uslug przez firmy jest dosyc kiepska,dlatego ciezko znalezc naprawde dobra firme. Podsumowanie: troszke sie doszkolic,troche zjechac z ceny i troche przylozyc sie do jakosci to bym byl bardziej zadowolony. Pozdrawiam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marianek dnia: 2014-04-26 21:23:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Budował u mnie dom ,Trminowość,Dobry fachowiec ceny usługi B. Dobre Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryniu dnia: 2012-01-20 15:04:18 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ja jestem zadowolony niskie koszty pracy
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: lutek dnia: 2012-01-18 18:10:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja jestem zadowolony pracę lekko z poślizgiem ale winę ponosi dostawca materiałow polecam firme ceny usług w normie
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: olek dnia: 2012-01-18 11:07:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: u mnie stawiał dom bez zastrzeżeń polecam gościa ceny usług bez zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: jan dnia: 2012-01-17 18:52:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Polecam tego gościa. Dobry budowlaniec robił mi dom i budynki gospodarcze. W ytongu i ceramice jest pewnie najlepszy w okolicy. Wszyscy którzy po nim przyszli na wykończenia byli pod wrażeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2011-02-06 15:51:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją