Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Best Tynk

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Łódzkie, 95-100 Zgierz
Telefon: Kom. 514057718
Adres e-mail: remontysp(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.besttynk.com
Opis działalności: Specjalnościa Firmy BEST-TYNK sa Tynki Maszynowe oraz Gładzie Natryskowe.Nasze usługi wykonujemy w oparciu o najnowocześniejsze technologie i najwyzszej jakości produkty.Udzielamy gwarancji na wykonane prace. Słowa kluczowe: Tynki maszynowe,gładzie,szpachlowanie mechaniczne,agregatem,polimerowa,knauf,kabe,baumit,alpol,żyrafa,szlifowanie bezpylowegipsowe,cementowe,wapienne,zgierz,łódzkie,łodz,gładzie,wykończenia zgierz,remonty zgierz,docieplenia,best tynk,

Ocena: 100% pozytywna 30x

Jakość usług: 100% wysoka 29x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x 4x
Ceny usług: 100% niskie 4x 22x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 3474
Data utworzenia profilu: 2014-01-12 11:27:41
Data ostatniej aktualizacji: 2017-02-15 19:39:42 

Opinie o Best Tynk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i rzetelnie wykonany remont pomieszczeń sklepowych w galerii handlowej w Łodzi. Jako zamawiający jestesmy zadowoleni z wyboru tej firmy. Polecamy na przyszłość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystian - Kamelo dnia: 2018-01-18 19:09:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy aktualnie po zakonczeniu prac tej firmy.Wykonywali tynki cementowe i teraz zakonczyli gładzie.Całość prac bo tak mozna oceniac na wysokim zadowalającym poziomie.Lekkie tygodniowe opuznienie ale wszystko ok. Firma do polecenia dalej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz Odejczak dnia: 2018-01-06 13:10:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyna firma która podjeła się wytynkowania domu z lat 70.Były skute stare tynki i tylko Panowie z tej firmy po dokonaniu wyceny wykonali tynki cementowo wapienne.Wiadomo ze sciany nie były proste ale po otynkowaniu wygladaja jak w nowym budynku,równo i prosto.Dziekujemy za wykonana prace.Pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena Kłys dnia: 2017-11-05 19:36:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie poddasza oraz sufitu w płytach kg a takze gładzi która była natryskiwana maszyną zostało wykonane w 100& z Naszymi oczekiwaniami.polecamy ta firme
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita K dnia: 2017-10-29 19:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tynki,gładzie oraz sufity podwieszane wykonane tak jak oczekiwalismy profesjonalnie.Z panami mozna sie dogadac odnosnie kazdej zachcianki,a jestesmy wymagajacymi inwestorami.Wszystko wyszło bardzo dobrze.Mieli mały poslizg z terminem ale wszystko jest ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystian Śliwiński dnia: 2017-10-02 20:17:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejna praca wykonana przez ta ekipe i kolejny raz jestesmy zadowoleni.Tynkowali u siostry a teraz u nas i jakość jest naprawde ok.My takze polecamy ta ekipe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bartosz s dnia: 2017-09-26 17:32:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejna pozytywna opinia dla tej firmy za wykonanie tynkowania oraz wykończenia Naszego domku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2017-09-15 19:20:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekujemy i Polecamy ta firmę odnosnie tynkowania oraz gładzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2017-08-16 20:52:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współprace z Firma BestTynk zaczeliśmy od tynków cementowo wapiennych przez gładzie i sufity podwieszane.Wszystkie etapy prac wykonane zgodnie z ustaleniami.Ogólnie jestesmy b.zadowoleni.jakosc na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol Maciak dnia: 2017-06-02 21:42:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekujemy za wykonanie Tynku Gipsowego w Naszym domu.Wspólpraca przebiegła w 100% pomyslnie.Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przemek G dnia: 2017-05-14 20:00:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tynki cmentowo wapienne wykonane przez ta firme wyszły bardzo fajnie.Wszedzie równo i prosto.Jestesmy zadowoleni i termin mamy zaklepany na gładzie natryskowe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kacper Jurek dnia: 2017-04-08 20:27:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak opinie innych jestesmy takze bardzo zadowoleni z wykonania prac tej firmy.Były to tynki cementowo wapienne oraz gładzie maszynowe wykonane w Naszym budynku. Prace wykonane starannie i na czas.Zaskoczenie nasze bo dostalismy takze gwarancje na wykonane prace. Polecamy ekipe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena Gębicka dnia: 2017-02-15 19:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki pozytyw dla tej firmy Wykonywali u mnie gładzie natryskowe jestem pod wielkim wrazeniem ich roboty i jakości 460m2 rzucane na dwa razy wraz ze szlifowaniem zajeło im 8 dni nie interesowało mnie nic zostawiłem im klucze i za 8 dni je odebrałem wielki szacunek dla tej firmy zrobili jeszcze sufity podwieszane,oraz inne drobne rzeczy gładz wygląda super nareście gładko Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert Cypriański dnia: 2017-02-09 17:47:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na wstepie polecamy Wszystkim ta firme. Wykonywali u Nas tynki maszynowe w budynku znajdujacym sie w Łódź Nowosolna.Prace wykonane z nalerzyta starannościa bo byly odbierane przez naszego Pana inspektora.Po zakonczenniu Panowie posprzatali cały budynek.Dostalismy Umowe+gwarancje na wykonane prace. Pozdrawiamy i Polecamy innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna K dnia: 2017-02-03 19:54:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekujemy za wykonanie troche problemowego remontu mieszkania.Panowie skuli stare tynki i połozyli nowe (kładli recznie bo w blokach niestety nie mozna z maszyny)efekt jest bardzo dobry.Mieszkanie 48m2 remontowali kompleksowo i ogromny pozytyw za wykonanie prac oraz dopracowanie szczegółów.Jestesmy z żoną bardzo zadowoleni i zarazem Polecamy tą ekipe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol Z dnia: 2017-01-10 20:30:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukalismy wykonawcy tynków maszynowych i dostalismy namiar na tą firme od znajomego.Jestesmy bardzo zadowoleni z jakości wykonanych prac tynkarskich.Po tynkach ustalilismy dalsze prace zwiazane z wykonaniem sufitów podwieszanych oraz innych prac wykonczeniowych i takze jestesmy bardzo zadowoleni z pracy tej firmy.Doradzili kilka spornych kwestii i jest wszystko ok.Jakość naprawde wysoka,ceny wykonania srednie ale warto.Budynek 170m2 w Grotnikach.Jestesmy umówieni na prace elewacyjne na 2017r ale opinie mozemy wystawic z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol Majer dnia: 2016-11-27 19:40:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę w 100 %. Zaczeli od wytynkowania całego domu a zakonczyli na sprzątaniu po całkowitym wykończeniu. Ceny nie sa najnizsze ale warto troszke dołozyc i byc spokojnym o wykonanie. My jestesmy zadowoleni i dlatego ten komentarz. Polecamy Mozliwosc wysyłi zdjec z remontu jesli ktos chetny to zapraszam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adrian S dnia: 2016-08-04 19:44:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam tą firme w marcu wykonywali u mnie tynki dekoracyjne trawertyny i stiuki jestem bardzo zadowolona z ich pracy zawsze terminowo i na czas polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgorzata Ostrowska dnia: 2016-07-26 20:55:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tynki gipsowe wykonane terminowo, równo, idealnie. Pełny profesjonalizm polecam wszystkim. Współpraca z firmą bardzo przyjemna. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: tu nie ma co reklamować:)
Opinia dodana przez: Łukasz G dnia: 2016-02-01 18:52:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie z Firmy Best Tynk wykonywali u Nas w domu tynki Gipsowe oraz cale wykończenie pod klucz.Jestesmy zadowoleni z jakosci wykonanych prac.Kontakt z chłopakami bardzo dobry oraz bardzo fajne pomysły odnosnie wykończen wnetrz.Dla zainteresowanych mozemy podesłac zdjecia z Naszego budynku.Domek 145m2 w miejscowosci Rąbień. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kacper Michalak dnia: 2016-01-13 21:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako inwestorka dodaje pozytywna opinie odnośnie pracy Panów z Firmy Best Tynk. Wykonywali u Nas tynki gipsowe oraz całe dalsze wykończenie domu. Prace wykonane w bardzo dobrej jakości i przystępnej cenie. Na wykonana usługe dostalismy gwarancję takze jestesmy bardzo zadowoleni. Polecamy na sto procęt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila Kapuścińska dnia: 2015-05-26 18:57:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejny pozytyw od Nas. Panowie z firmy Best Tynk wykonywali u Nas w domu tynki,sufity k-g oraz gładzie.Wszystkie etapy prac wykonane bez problemu. Polecamy na 100% Ewa i Marek Krzysiak z Aleksandrowa Łódzkiego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa Krzysiak dnia: 2015-02-18 16:48:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wykonywali u Nas tynki cem-wap we wrzesniu 2014r.Aktualnie zakonczyli remont całego domu. Naprawde prłen profesjonalizm odnosnie wykonania. Bez poprawek i czysto po kazdym dniu. Jeden minus to to ze czekalismy na Nich ponad 3 miesiace. polecamy w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Witek Marczyk dnia: 2015-01-29 20:21:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta z czystym sumieniem polecam tą ekipe.Wykonywała u mnie tynki gipsowe zawsze słuzyli pomocą i pomysłami.Jest to drugi budynek,który mi wykonywali.Pierwszy zrobili mi kilka lat temu wtedy zaczynali tynkować.Wspomne , iż robili mi docieplenie oraz remont w środku i jak zwykle nie było sie do czego doczepić .Materiały pomogli mi załatwić po ich upustach więc o nic sie nie martwiłem.Po kilkuletniej obserwacji tej firmy i ich rozwojowi mogę stwierdzić ze jest to potężna firma w Powiecie Zgierskim i mysle że jedna z lepszych w woj.łódzkim.Zaczynali od jednego agregatu a z tego co słyszałem maja już ich trzy.Gorąco polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2015-01-13 19:58:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa z Firmy Best Tynk wykonywala u Nas Tynki Gipsowe oraz dalsze wykonczenie całego domu. Z całosci wykonanych prac jestesmy bardzo zadowoleni. Chłopaki elastyczni na kazda prosbe odbiegajaca od poczatkowego projektu. Wielki pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał Kmieciak dnia: 2014-11-03 21:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa w 100 % profesjonalna. Wykonali tynki cementowo wapienne.zaproponowali pomalowanie 3 razy farba biała sciany i naprawde tynki zostały pomalowane bez nakładania gladzi. Czysto po pracy. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia Kłobuszewska dnia: 2014-09-20 12:31:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Nie bedę się za duzo rozpisywac poprostu profesjonalizm na kazdym etapie prac.Zadzwoniłem przyjechali, pomierzyli ,doradzili, podpisaliśmy umowe weszli w terminie wykonali tynki i tyle szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Przemysław Piotrowski dnia: 2014-09-07 19:32:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonawca naprawdę bardzo solidny.Chłopakirobili tynk gipsowy weszli w terminie (nawet 3 dni przed planowanym),jak dla mnie robota bardzo solidna żadnych problemów,tynk dopracowany idealnie poprostu gładko,szybko,czysto wielki pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Darek Grzybowski dnia: 2014-07-29 20:51:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa z Best Tynku wykonała u Nas tynki gipsowe twarde i troszke cementowo wapiennych gładkich. Jakość wykonania bardzo dobra , tynki odbierane przez kierownika budowy kturym jest mój mąż takze sprawdzone dokładnie i wszystko OK. Dokładny i kompetentny wykonawca. Polecamy w 100 procętach.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kamila Kasprzykowska dnia: 2014-07-26 14:51:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chłopaki wykonywali u nas tynki Gipsowe. Jakość naprawde Nas zaskoczyła. Weszli w terminie jaki mielismy na umowie. Takze wszystko na plus. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika Antoniak dnia: 2014-07-01 20:07:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją