Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zakład Usług Kominiarskich Grzegorz Dyrda

Zawód: kominiarskie usługi  
Adres: Pomorskie, 80-386 M. Gdańsk Lęborska 3B 3B
Telefon: Kom. 512510718
Adres e-mail: grzegorzdyrda69(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
NIP:
9570706954
Opis działalności: Coroczne przeglądy kominiarskie,wydawanie opinii,czyszczenie przewodów oraz pieców ,sprawdzanie drożności wentylacji ,sprawdzanie szczelności instalacji gazowej. Słowa kluczowe: Kominiarz, Gdańsk, Wentylacja,Instalacja gazowej.,Gaz, Komin,

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1689
Data utworzenia profilu: 08.02.2017 20:13:50
Data ostatniej aktualizacji: 08.02.2017 20:13:50 

Opinie o Zakład Usług Kominiarskich Grzegorz Dyrda

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, bardzo dobry zakład - polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 17.04.2017 14:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelni fachowcy. Umawiają się na termin i są punktualnie. Wszystkie dokumenty wystawiają od ręki. Cena niższa niż w innych zakładach. Sprawdzałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.02.2017 21:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego fachowca.Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie
Opinia dodana przez: dnia: 24.02.2017 20:18:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko bardzo solidnie, sprawnie i rzetelnie.Protokoły wystawione od ręki.Kompetetny pan Kominiarz który bez problemu wszystko wytłumaczy i doradzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.02.2017 13:10:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Dobrzy fachowcy ! Ogarneli problem niedrożnej wentylacji w godzinę ! Szybko ! Miło i Niedrogo ! Polecam KOMINIARZY z Firmy pana Grzegorza Dyrda. POLECAM ! ! !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.02.2017 13:00:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótkie terminy.Kominiarz sprawie i z uśmiechem wykonuje swoją pracę.Obsługa tel.bardzo sympatyczna,a szef dba o zadowolenie klientów-(terminy i ceny)!Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 10.02.2017 11:09:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją