Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

HYDROMAR Marcin Maciejewski

Zawód: instalacje - usługi kompleksowe Hydraulik 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-850 choceń Choceń Polna 16/a
Telefon: 542846378 Kom. 601875209
Adres e-mail: prihydromar(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.cieplejszy-dom.pl
NIP:
888-270-70-64
Opis działalności: Płyty fundamentowe, instalacje kompleksowo, remonty, budownictwo ogólne Słowa kluczowe: płyty fundamentowe, instalacje, remonty, dom, budownictwo, kotłownie, wod-kan. c.o.,

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 824
Data utworzenia profilu: 2017-02-04 23:36:40
Data ostatniej aktualizacji: 2017-02-04 23:36:40 

Opinie o HYDROMAR Marcin Maciejewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem przyjemność współpracować z Panem Marcinem. Prace szły bardzo sprawie, bez zastrzeżeń i za z góry ustaloną kwotę. Jak najbardziej polecam tego Wykonawcę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wasiak Antoni dnia: 2017-04-02 17:33:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Terminowy, rzetelny i dokładny w robocie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ArturKijjeś dnia: 2017-03-20 10:16:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin wykonał u mnie w domu instalacje sanitarne i centralne ogrzewanie, ponadto pomógł mi wybrać dobre materiały mieszczące się w budżecie. Prace wykonane były bardzo starannie i terminowo. Bardzo dobry kontakt oraz profesjonalne podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam W. dnia: 2017-03-06 16:47:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Przerabiałam wcześniej już 3 fachowców od pompy ciepła aż wreszcie trafiłam na Pana Maciejewskiego. Szkoda, że nie trafiłam na tę firmę wcześniej, bo facet zna się na rzeczy, od razu wiedział gdzie jest problem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BarbaraLeszczyńska dnia: 2017-02-20 12:41:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma przeprowadziła w moim mieszkaniu (Płock) remont instalacji wodnej i kanalizacji. Nowe rury, Usługa była wykonana sprawnie i w ustalonym ze sporym wyprzedzeniem przedziale czasowym. Do jakości i wyceny nie mam zastrzeżeń. Robiłem duży remont po zakupie tego mieszkania i przyznam, że to jeden z zaledwie dwóch wykonawców, których mogę polecić z czystym sumieniem. Ekipa wpadła, wymieniła stare, skorodowane rury, podłączyła nowe sprzęty i tyle. Czyli tak jak być powinno. Teoretycznie normalne, a tak rzadko spotykane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz Wajcha dnia: 2017-02-14 23:53:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Płyta razem z instalacją grzewczą i wodą wykonana szybko i porządnie. Dobry kontakt. Facet słowny i konkretny. Jak nie może przyjechać to chociaż zadzwoni :) Przede wszystkim na poprawkę małą przyjechał bez problemów i gonienia się przez długi czas - za to DUŻY PLUS!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-14 21:15:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontenera wycena, fajny sprzęt, szybko i sprawnie. płyta wykonana starannie z wszystkimi instalacjami podłogówką wodą i kanalizacją. Cena za robotę z materiałami okej. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DanielW dnia: 2017-02-04 23:40:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją