Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

HUBAG Hubert Grzywacz

Zawód: budowlane usługi i remonty Elektryk 
Adres: Dolnośląskie, 54-010 Wrocław Żarska 13
Telefon: 717882295 Kom. 692467661 Fax: 717882295
Adres e-mail: hubag(małpa)hubag.pl
Strona internetowa: www.hubag.pl
NIP:
899-220-91-37
Opis działalności: Wykonujemy wszelkiego rodzaju instalacje elektryczne i elektrotechniczne serdecznie zapraszamy do współpracy. Słowa kluczowe: instalacje elektryczne,elektryk,pomiary,kosztorysy,domofony,videodomofony,anteny,alarmy,kamery,monitoring,ko0parko-ładowarka,

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2225
Data utworzenia profilu: 2012-07-11 16:40:43
Data ostatniej aktualizacji: 2017-02-03 14:44:56 

Opinie o HUBAG Hubert Grzywacz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie niesłychanie kompetentni, wykonali modernizacje instalacji, zamontowali monitoring i system alarmowy w budynku z początku lat 90'tych. Współpraca przebiegła bardzo sprawnie. Widać,że doświadczenie robi swoje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2017-03-06 15:12:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie od początku mieli profesjonalne podejście do pracy. Pomimo kilku zmian podczas realizacji projektu współpraca przebiegła idealnie a ja cieszę się multikolorowym oświetleniem sterowanym jednym pilotem ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2017-02-21 14:15:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w trakcie budowy domku, Hubag zajmuje się wszelkimi instalacjami elektrycznymi oraz zaopatrzeniem. Póki co współpraca przebiega nad wyraz pozytywnie, jak się coś zmieni pewnie będę informować. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian Tarczyk dnia: 2017-02-15 11:30:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instalację w naszym budynku wykonywała inna firma, po oddaniu do działalności wszystkich pomieszczeń następowały problemy - przegrzewanie instalacji, problemy z napięciem. Podejmowało się diagnozy kilku elektryków, dopiero Panowie z Hubaga dotarli do przyczyny. Naprawa odbyła się sprawnie, wszystko działa bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2017-02-07 15:36:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem zainstalować monitoring na posesji, otrzymałem fachowe doradztwo, szybką dostawę i sprawną instalację. Polecam,bo widać, że ludzie posiadają dużą wiedzę i praktykę branżową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2017-02-03 14:30:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta. Fachowe doradztwo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariuszk Antoni kotowski dnia: 2013-06-15 22:32:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma profesjonalna i rzetelna. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2013-05-31 16:45:16 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co do zarzutów Pana Grzegorza Kolodziejczyka wobec naszej firmy - zainteresowanych zapraszam do bezpośredniego kontaktu Hubert Grzywacz tel 692467661 Chętnie przedstawię nasze stanowisko poparte pełną dokumentacją.
Opinia dodana przez: Hubert Grzywacz dnia: 2013-05-31 09:17:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zainteresowanych zapraszam do kontaktu osobistego - Grzegorz Kolodziejczyk 665 555 848
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz Kolodziejczyk dnia: 2013-03-05 17:02:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo konkretna, polecam od samego początku czuć profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie korzystałem
Opinia dodana przez: DOMEK-TOMEK dnia: 2012-07-11 17:23:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją