Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Agencja Detektywistyczna Vendetta

Zawód: detektywistyczne agencje, ochrona osób i mienia Detektyw 
Adres: Wielkopolskie, Poznań - Polska - UE
Telefon: Kom. 503 569 066 - 507 447 496
Adres e-mail: vendetta.biuro(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.vendetta-detektyw.pl
Opis działalności: Jesteśmy firmą, która łączy wiedzę z różnych, specjalistycznych dziedzin. Dzięki połączeniu tych kluczowych elementów stworzyliśmy dobrą markę, zapewniając Państwu najwyższą jakość usług na terenie kraju i poza jego granicami. Słowa kluczowe: Detektyw, Prywatny Detektyw, Agencja Detektywistyczna

Ocena: 90% pozytywna 10x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 9x 1x 1x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 9x 1x 1x
Ceny usług: 88% niskie 8x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1496
Data utworzenia profilu: 2014-12-03 18:42:38
Data ostatniej aktualizacji: 2017-02-03 08:53:34 

Opinie o Agencja Detektywistyczna Vendetta

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wynajęłam detektywów do obserwacji mojej żony, wykonaną pracę oraz kontakt oceniam bardzo wysoko. Po okrasie 4 dni dostałem fotografie zony z tym ... co spowodowało duży szok bo miałem tylko przypuszczenia. Całość zlecenia trwała tydzień i pracownicy z agencji uzbierali tyle dowodów iż nie miałem kłopotu przy rozwodzie. Polecam Łukasz z Inowrocławia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-05-17 08:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Detektywa jak i ich Testerki Wierności, szybko i bardzo dyskretnie załatwiali całą sprawę - dziękuję Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Ola
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2017-03-27 21:21:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem kobietą po przejściach i od dwóch lat żyje z nowym partnerem lecz nic nie wiedziałam o jego przeszłości. Szukałam fachowców detektywów którzy wezmą jego przeszłość pod lupę, znalazłam wiele takich firm lecz najbardziej przypadała mi do gustu vendetta. Agencja prześwietliła sprawę i wyszło na jaw że Michał ma dzieci na które płaci alimenty i był karany odsiadką w więzieniu przez dwa lata. To bardzo pomogło mi w rozmowach z nim i planowaniu przyszłości. Dzięki detektywom dowiedziałam się rzeczy które mogły nigdy nie wyjść na światło dzienne. Polecam agencję za dobry całościowy kontakt i zaangażowanie w tak niełatwą sprawę, koszty były przyzwoite więcej takich fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Marika
Opinia dodana przez: Marika dnia: 2017-02-02 21:05:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Agencja śledziła moją żonę na wyjeździe służbowym okazało się iż zamiast spotkania firmowego było spotkanie kochanków. Dostałem wiele ciekawych dokumentów video - i gdy ona się bawiła to ja zmieniałem już zamki. Polecam na 5+++ za pracę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Darek
Opinia dodana przez: Darek Opole dnia: 2017-01-11 18:30:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę miła atmosfera cena adekwatna do tematu realizacji. Szybko i sprawnie pracownicy firmy znaleźli dowody przeciwko mojej żonie które potrzebowałem do rozwodu. Polecam i życzę szczęśliwego nowego 2017 roku pracownikom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Tomek
Opinia dodana przez: Tomek - Gdańsk dnia: 2016-12-27 22:00:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ze 100% pewnością Agencję Detektywistyczną Vendetta.Zaczęłam podejrzewać męża o zdradę(spóźnienia po pracy do domu,wyjazdy weeekendowe itp)W internecie znalazłam stronę http://www.vendetta-detektyw.pl/i zadzwoniłam.Konkretne podejście właściciela Agencji sprawiło,że zgodziłam się na przeprowadzenie sprawy za bardzo przystępną cenę.Po trzech dniach dostałam dowody.Sprawa rozwodowa w toku.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: malgoosian dnia: 2016-11-22 23:42:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam pozytywną opinie agencji z poznania. Zleciłam się do agencji o sprawdzenie wierności mojego męża, często nie wracał do domu po pracy lub znikał na parę dni zasłaniając się wyjazdami z pracy.Mieszkam w Szczecinku jest to województwo zachodniopomorskie, a okazało się iż mąż jeździ do gdańska bo tam poznał kobietę przez portal sympatia. Pracownicy agencji śledzili go i tak poznałam prawdę, sfotografowali go z tą kobietą w kawiarni, na zakupach i jak wchodzi i wychodzi po nocy z jej mieszkania. Bardzo przydało mi się to do rozwodu jako dowody sądowe bo mąż nie chciał się przyznać. Pierwszy raz korzystałam z takich usług ale jestem bardzo zadowolona dostałam prawie 300 zdjęć i 6 filmów z moim mężem i tą kobietą co bardzo mnie zszokowało a adwokat nie potrzebował nic innego. Usługa nie była droga w porównaniu do innych agencji bo zanim zdecydowałam się na tą to obdzwoniłam parę innych a tylko tu pracownica biura wytłumaczyła mi wszystko i przedstawiła cenę przez telefon. Polecam Agnieszka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2016-02-10 09:30:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do firmy VENDETTA przez Internet. Konkretna rozmowa do zrealizowania moich oczekiwań. Nie było to pierwsze biuro do którego zadzwoniłem ale w innych słyszałem: nie odpowiemy - spotkanie Powiem więcej – nic przez telefon, a tu bez owijania w bawełnę dowiedziałem się wszystko. Takie działania jak i przez telefon były konkretne w realu. Zdobyli materiał video z moją żoną i kochankiem. Dowody są, teraz rozprawa w sądzie. Nie rozumiem kolegi z poprzednią opinią – pomylił agencje? czy naoglądał się Malinowskiego w telewizji ;-) czy detektywi POLSAT ;-) , i zauważyłem iż tą opinie w całości przykleja w inne portale nawet nie potrafi sam coś napisać tak od siebie – co za kpina! Mogę dodać iż po zakończeniu zlecenia polecili adwokata który prowadzi moją sprawę i jest odpowiedni do takich spraw. Ja wystawiam opinie pozytywną dzięki za pomoc - Pozdrawiam. Michał K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Konieczny dnia: 2015-10-25 10:37:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragnę sprostować poprzednią moja wypowiedz otóż udało mi się dojść do porozumienia z Agencją Detektywistyczną.Sprawa załatwiona ugodowo.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J.S. dnia: 2015-08-11 19:18:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałem oszukany przez Agencję detektywistyczną "Vendetta"z Poznania. nie polecam w zadnym wypadku , szef agencji obiecuje "złote góry" a w efekcie kończy się na tym że nic nie zrobi, zwinie tylko kasę i nie odbiera telefonu !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: J.S. dnia: 2015-07-23 18:07:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM !!!! Bardzo dobra współpraca, trochę się wahałam, ale teraz nie żałuje. Wszystko poszło zgodnie z planem, nie było problemu z zapłatą i przede wszystkim cała sprawa została zamknięta wciągu 5 dni. Jak najbardziej na TAK !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita88 dnia: 2014-12-03 18:56:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją