Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Okna Małopolska Kraków

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Małopolskie, 30-437 Kraków Rabsztyńska 3
Telefon: (012) 369.36.43 Kom. 601.481.557 Fax: (012) 395.33.23
Adres e-mail: okna(małpa)brygada102.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Tanio nowe okna: DRUTEX , BRUGMANN , SALAMANDER , DOBROPLAST Słowa kluczowe: okna,drutex,salamander,brugmann,dobroplast,drzwi,krakow,kraków

Ocena: 100% pozytywna 88x

Jakość usług: 100% wysoka 87x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 79x
Ceny usług: 100% niskie 77x
Ilość opinii w serwisie: 88
Ilość odsłon profilu firmy: 11821
Data utworzenia profilu: 2013-08-29 13:44:16
Data ostatniej aktualizacji: 2017-02-02 09:04:05 

Opinie o Okna Małopolska Kraków

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezproblematyczny, szybki, czysty montaż okien w przystępnej cenie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michal, Krk Prokocim dnia: 2016-02-03 13:30:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa Brygady gościła u mnie tydzień temu. Firmę wybrałem z racji bardzo przystępnej oferty, którą od nich otrzymałem na okna.Ekipa sprawna i czysta.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian- Łagiewniki dnia: 2015-06-29 10:36:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% profesjonalizmu i 200% zadowolenia z naszej strony. Bardzo cieszymy się że zdecydowaliśmy się właśnie na tę ekipę montażową. Pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilona i Maciej Marciniak dnia: 2014-12-16 10:34:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałem odpowiedniej firmy montujacej okna, aż w końcu trafiłem na tę firmę. Spełniła ona wszystkie moje oczekiwania. Zleciłem jej zamontowanie nowych okien. Jestem pod wrażeniem życzliwości oraz zaangażowania. To firma godna zaufania. Ucieszył mnie fakt, że na wykonane prace montażowe otrzymałem gwarancję. Polecam ich każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Ziętkiewicz dnia: 2014-11-18 10:54:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musze przyznać szczerze że wybór tej firmy montującej okna był strzałem w dziesiątkę! O firmie usłyszałam od sąsiadki u której też wymieniali okna. W porównaniu do innych firm wychodzą najtaniej. Trochę mnie zaniepokoiła aż taka obniżka cen. Ale to był trafiony wybór. Wszystko zrobione na najwyższym poziomie. od samego początku współpracy doskonały kontakt z biurem i panami montażystami. Pozdrawiam cała firmę- Beata Jura z Krakowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Jura dnia: 2014-10-21 12:20:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracownicy Brygady 102 ocieplali moje mieszkanie między innymi wymieniali okna. Prace przebiegały spokojnie, etapami. Nie mam żadnych zastrzeżeń odnośnie przebiegu i efektu końcowego. Pełen profesjonalizm oraz bardzo konkurencyjna cena w stosunku do innych krakowskich firm. Dlatego wystawiam ocenę pozytywną !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta Szostak dnia: 2014-10-16 15:01:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko fachowo, a przede wszystkim terminowo - Polecam ich do montażu okien. Bartosz Rasik/Kraków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz Rasik dnia: 2014-10-14 13:53:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia jak najbardziej pozytywna. Od samego początku, tj. wyceny telefonicznej aż po odebranie i zamontowanie okien firma spisała się na medal. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Oczywiście również jestem zdania że ta firma jest godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon K. dnia: 2014-09-30 11:13:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać że to profesjonaliści w każdym calu, zdecydowanie polecam. Super ludzie i super montaż w bardzo atrakcyjnej cenie(jak na Kraków). Wszystko bez wad i uchybień - Polecam. Marek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Stachura dnia: 2014-09-25 14:48:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem od niedawna posiadaczem okien które kupiłem w tej firmie. Musze przyznać że Jestem naprawdę bardzo zadowolony i z wyceny i z wymiany okien. Polecam wszystkim. Firma otrzymuje ode mnie pozytywna opinię. Adam Grabski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Grabski dnia: 2014-09-23 15:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Będę każdemu polecał firmę Brygada 102 z Krakowa, jak sam szukałem okien do domu to słyszałem o nich dużo dobrych opinii i teraz sam się przekonałem, że robią usługę fachowo, w bardzo dobrej jakości. Nie ma jak udany zakup i poczucie, że lepiej być nie może. Obsługa profesjonalna i miła. Jestem bardzo zadowolony. Pozdr - Igor Szymański
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor Szymański dnia: 2014-09-18 16:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: postanowiłem zakupić bramę garażową w Brygadzie. Na miejscu mogłem liczyć na doradztwo. Pan z obsługi pomógł mi wybrać najbardziej odpowiednią bramę. Montaż przebiegł bez żadnych niespodzianek . Brama chodzi tak jak powinna, Wielki pozytyw dla tej firmy, pozdrawiam Wiktor
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2014-09-18 15:15:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo POLECAMY tą. Fachowa i szybka obsługa. Potrafią doradzić i wypracować kompromis między ceną a jakością. Rolety zostały wykonane w terminie i w bardzo dobrej jakości. Wszystko zostało wykonane zgodnie z naszymi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna K. z Krakowa dnia: 2014-09-18 14:49:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Jestem zadowolona z usług tej firmy. Nie ma problemu z kontaktem. Pomiar szybki i dokładny, szybki czas realizacji i szybki montaż. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2014-09-16 13:49:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super montażyści! Godni polecenia ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Lipska dnia: 2014-09-16 09:40:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Była jedną z 3 firm, jakie zaprosiliśmy do domu na pomiar i prezentację. Szybko, sprawnie, najszersza oferta i najlepsza cena w porównaniu z pozostałymi firmami. Wszystko bez najmniejszych zastrzeżeń! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian Kuszelski dnia: 2014-09-11 15:17:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem im wymianę okien w dwóch pokojach i jedne drzwi balkonowe.Trwało to niecałe 5 godzin .Ekipa punktualna,fachowa,wszystko zostało zrobione dokładnie i czysto.Polecam uczciwych fachowców . Ta firma to dobry wybór Paweł Lewicki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Lewicki dnia: 2014-09-09 16:29:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w tej firmie zakupiliśmy żaluzje drewniane. Wybór bardzo dobry,żaluzje spełniają swoją funkcję, wyglądają bardzo ładnie i elegancko.Zamówienie zrealizowane terminowo,a nawet przed czasem.Ceny naprawdę bardzo konkurencyjne.Polecamy tę firmę. Magda i Daniel(Kraków)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda i Daniel(Kraków) dnia: 2014-09-09 14:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi wykonuje bardzo solidnie i terminowo. Odpowiada nam również to że firma wykonuje usługi budowlane praktycznie w całym zakresie czyli instalacje wod-kan elektryczne centralnego ogrzewania itp. Firma jak widać nie należy do drogich wykonawców ale za to bardzo dobrych. Katarzyna i Roman z Krakowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna i Roman z Krakowa dnia: 2014-09-09 13:06:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z naszej strony pozostaje raz jeszcze podziękować za wykonaną usługę (zamontowanie nowych okien).Firma rzetelna, uczciwa, z pomysłem na wszystko, dokładna, terminowa. Polecamy wszystkim którzy planują remonty w tym wymiane starych okien. Lepiej nie mogliśmy trafić. Raz jeszcze dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie. Renata i Zbigniew Rabczyńscy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata i Zbigniew Rabczyńscy dnia: 2014-09-09 12:16:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę wszystkim którzy cenią sobie dobrze wykonaną robotę. Kupiłam u Brygady okna z firmy Drutex. Otrzymałam przed zakupem multum informacji o tych oknach, gwarancję na okna, gwarancję na montaż okien oraz darmowy pomiar. Cieszy mnie fakt że nie musiałam dodatkowo płacić za gwarancję jak to bywa w innych firmach. Osobiście bardzo polecam ! Katarzyna Rozmus
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Rozmus dnia: 2014-09-09 09:40:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracownicy z firmy Brygada 102 zamontowali u nas nowe okna. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z ich usługi. Wszystko bez najmniejszych problemów zrobione tak jak obiecywali na samym pocztątku. Polecamy tych fachowców! Elwira Kotys
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elwira Kotys dnia: 2014-09-04 13:49:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma która montuje okna pcv - POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Darek/Kraków dnia: 2014-09-02 11:14:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe doradztwo. Dobrane rolety i plisy świetnie prezentują się w naszym domu. Jesteśmy zadowoleni z usług tej firmy, na pewno w przyszłości też skorzystamy :-)Polecamy Edyta i Sławomir Majowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta i Sławomir Majowie dnia: 2014-08-29 15:53:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parapety Botticino dostarczone bardzo szybko od dnia zamówienia. Dla mnie rewelacja - jakość dobra a cena jak na tak szybki termin dostawy również konkurencyjna. Szczerze polecam Magda
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda Kurp dnia: 2014-08-29 14:24:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówione okna przyszły bardzo szybko tega samego dnia panowie z firmy przyjechali je zamontować. Pomimo napotkanych problemów na budowie ( brak prądu ) montaż udało się skończyć w ciągu jednego dnia. Wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie. Szczerze polecam! (zamawialiśmy okna drutex, drewniane z montażem) myślę, że nie będzie :) Judyta i Piotr Wiorkowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Judyta Wiorek dnia: 2014-08-29 14:09:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w tej firmie rolety na okna. wycena błyskawiczna, realizacja również, a do tego konkurencyjne ceny i rolety super-jak będę zakładać rolety na pozostałych oknach to na pewno w tej firmie :)) Katarzyna Górka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Górka dnia: 2014-08-29 14:02:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem w tej firmie okna Salamander. Zdecydowałem się na te okna bo raz że najlepsza niemiecka jakość dwa to najlepsza cena w Krakowie. Ważne że okna nowe z gwarancją oraz usługa montażu okien ma osobną gwarancję. Bardzo dobra firma ! Tadeusz Romanowski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz Romanowski dnia: 2014-08-27 16:53:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko zwięźle i na temat: Najlepsza firma w Krakowie ! W mieście jest pełno partaczy - natomiast Brygada zasługuje na najlepszą ocenę ! P-O-L-E-C-A-M
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Kusztal dnia: 2014-08-27 15:28:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko wstawili okienka od producenta Drutexu oraz zabrali ze sobą stare zniszczone okna. 100% zadowolenia. Pozdrawiam Mietek Wojciechowski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mietek Wojciechowski dnia: 2014-08-27 12:34:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyłączę się do poniższych komentarzy o Brygadzie 102. Firma rzetelna i solidna. Bardzo dokładnie i szybko montują okna. U mnie zakładali okna producenta Drutex. Niska cena i wysoka jakość-super sprawa ! Również polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Solarz dnia: 2014-08-26 16:38:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba najlepsza firma zajmująca się sprzedażą okien Drutex. Patrzyłam wszędzie w Krakowie i rzeczywiście mają najtaniej. Okna prosto z fabryki firmy Drutex więc mam gwarancję producenta. Brygada102 zamontowała mi okna więc i mam gwarancję na usługe montażową. Mogę spać spokojnie. Grażyna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna K. dnia: 2014-08-25 14:26:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma montująca okna. Miałam przyjemność ich wynająć do montażu nowych okien. Wszystko szybko poszło. Inne firmy po montażu znikają bez śladu a w tej otrzymałam gwarancję na montaż okien-bardzo fajna sprawa, nie muszę się martwić że po pewnym czasie się coś z nimi stanie. polecam-Agnieszka Glida
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Glida dnia: 2014-08-25 12:39:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ale to bardzo solidna firma. Sympatyczni pracownicy, rewelacyjny kontakt telefoniczny i internetowy. Oby tak dalej ! Magdalena Leszcz, Kraków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Leszcz dnia: 2014-08-25 11:14:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna I klasa jakości. Usługa montażu również. Nic dodać nic ująć-100% profesjonalizmu ze strony Brygady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Pejcz dnia: 2014-08-25 10:48:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Nie musiałam szukać osobno firm sprzedających okien i firm montujących je bo Brygada robi jedno i drugie. Jako nieliczni dają gwarancję na zamontowane okna jak i na sam montaż okien. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Piecha dnia: 2014-08-25 09:51:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma spisała się na medal. Wystarczył 1 telefon i można było załatwić wszystko ! poznać wycenę okien, termin montażu nowych okien, zasięgnąć informacji na temat okien i parapetów wiodących firm. Wszystko że tak powiem od ręki załatwiłam. Również polecam - Dagmara Rozmusek z Krakowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara Rozmusek dnia: 2014-08-20 16:27:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja napiszę krótko, okna firmy Drutex + ekipa montażowa z Brygady 102 = udana inwestycja. Pracownicy firmy okazali się pogodni, sympatyczni i przede wszystkim pracowitymi ludźmi. Zgadzam się z poniższymi opiniami na ich temat oraz dodam od siebie to że drugich takich to chyba nie ma na tym świecie. Joanna Kusztal, Kraków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Kusztal dnia: 2014-08-20 15:57:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swój pozytywny komentarz uzasadniam: wysoką jakością usługi-okna zamontowane prawidłowo i nieinwazyjnie, niska cena jest kolejnym atutem tej firmy, ponieważ te same okna u innych firm były prawie o połowę droższe! Polecam ! Magda
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda Sauda dnia: 2014-08-20 15:38:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem naprawdę zadowolona z usług tej firmy. Od czasu pierwszej wizyty w biurze do czasu odbioru pracy(wymiany okien) wszystko solidnie było przeprowadzone. Profesjonalna obsługa a przede wszystkim bardzo dobrzy fachowcy. Bez najmniejszych problemów wymienili stare okna na nowe. Na dodatek posprzątali po sobie i zabrali stare okna ze sobą !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Molenda dnia: 2014-08-18 16:05:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam okna sprzedawane przez tą firmę - W 100% okna nowe i ładnie wstawione w miejsce starych,które zabrali ze sobą. Nowe okna bardzo fajnie wyciszyły moje mieszkanie-polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika F dnia: 2014-08-14 12:05:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminy 5, Cena 5, Obsługa klienta 5, Wykonana praca 5. Warto było ich zatrudnić polecam-Marcin Pociej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Pociej dnia: 2014-08-11 16:40:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mało jest tak dobrych firm na rynku okiennym. U mnie wstawiali pracownicy Brygady nowe okienka znanej firmy Drutex. Mile mnie zaskoczyli tym że zabrali stare i nie musiałem się martwić ich utylizowaniem. Nowe okna są bardzo dobrej jakości. mam już je drugi tydzień i nie znalazłem żadnej usterki-choćby drobnego zarysowania. Polecam okna jak i Brygadę 102 do ich zamontowania. Igor
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor Zasada dnia: 2014-08-11 16:25:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco pozdrawiam ekipę która montowała u nas okna ! Szybko wszystko poszło no i okienka były na czas. Super firma Polecam. Ilona i Paweł Kuc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Kuc dnia: 2014-08-07 16:36:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolony z usługi Brygady. Wszystko zrobili jak trzeba, bez ociągania się i niepotrzebnego przedłużania roboty. pochwała za to że nie musieli nic poprawiać i odebrałem prace montażowe okien jeszcze tego samego dnia. Mirek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosław Kotwaj dnia: 2014-08-06 15:02:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna firmy Drutex pierwsza klasa jakości. Panowie montażyści bardzo sprawnie poradzili sobie z zamontowaniem nowych okienek. Cieszy mnie też fakt że okna nigdzie wcześniej nie leżały tylko przyjechały bezpośrednio do mnie prosto z fabryki. Emil Krzysztofik, Michałowice
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emil Krzysztofik, Michałowice dnia: 2014-08-06 14:25:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma montująca okna ! Bardzo ich polecam w szczególności jeśli chodzi o usuwanie starych okien i wstawianie na ich miejsce nowych. Bardzo profesjonalne podejście do pracy. Pozdrawiam cała firmę. Judyta Nitka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Judyta Nitka dnia: 2014-08-06 13:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba najlepsza ekipa remontowa w Polsce. Zaskakująco niska cena za Okna specjalnie zamówione dla mnie od producenta. Pan przyjechał pomierzył, dostałem od razu kosztorys. Wszystko na papierze widziałem. Chyba jedyna firma która nic nie kombinowała przy łącznej wycenie wymiany i montażu okien. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz Niedzielan dnia: 2014-08-04 16:00:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyznam że brygada to solidna firma. Idealnie podchodzą do sprawy wymiany starych okien. Fajnie że w usłudze już jest wywóz starych okien, bo szczerze mówiąc nie wiem co bym miała z nimi zrobić. Postanowiłam podzielić się swoją opinią o tej firmie ponieważ naprawdę są godni polecenia. Inne firmy mogą brać przykład właśnie z Brygady 102. Magdalena Kozub
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Kozub dnia: 2014-08-04 13:30:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U brygady zakupiliśmy rolety. Wybór bardzo dobry, rolety spełniają swoją funkcję, wyglądają bardzo ładnie i elegancko. Zamówienie zrealizowane terminowo,a nawet przed czasem. Ceny bardzo konkurencyjne-jak nie najniższe w mieście.Polecam te firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Brożek dnia: 2014-08-04 12:50:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma montująca okna na terenie Krakowa ! Pan przyjechał szybko pomierzył co miał pomierzyć. Przygotował ofertę w minutę i już mogłam zamawiać nowe okna do mieszkania. Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Polecam nie tylko ze względu na fachowość pracowników ale i niską cenę-chyba najniższą w Krakowie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iga Zabłocka dnia: 2014-08-04 11:14:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W lipcu zakupiłem okna w tej firmie do całego domu, na razie jest wszystko spoko, ani razu nie było potrzeby regulacji okien - co w przypadku innych firm zdarza się bardzo często ! Dlatego miedzy innymi zdecydowałem się na wymianę starych okien firmy X na firmę Drutex !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JanuszB. dnia: 2014-08-04 09:20:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż więcej mogę dodać wszystkie wcześniejsze komentarze świadczą bardzo dobrze o Brygadzie. Jestem w gronie szczęściarzy którzy mogli skorzystać z usług tej firmy. Rzeczywiście terminowość i niska cena to ich mocna strona. Pozdrawiam Panów którzy tak ładnie wstawili mi okna. Edyta Cholewa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta Cholewa dnia: 2014-08-01 15:53:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna super, ciche estetyczne , nowoczesne. Montaż na najwyższym poziomie ! Polecam Ewa Walkiewicz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Walkiewicz dnia: 2014-07-31 16:51:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniala, mila i fachowa obsluga! Goraco polecam Brygade 102 oraz sprzedawane przez nich okna firmy Drutex. Dopisuje sie do pozostalych pozytywnych opinii o Brygadzie. Natalia Kulczycka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia Kulczycka dnia: 2014-07-31 14:34:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie firma też wymieniała okna. Po wycenie telefonicznej(muszę przyznać że jak na Kraków to bardzo korzystna cena w porównaniu z innymi firmami sprzedającymi okna) fachowo zamontowali u mnie okna z parapetami w ustalonym terminie zostawiając po sobie porządek. Polecam w 100% Pozdrawiam Danuta R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Danuta Rasiewicz dnia: 2014-07-31 13:29:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma ! Nigdy tak dobrze mnie nie obsłużono ! Okna sama rewelacja -nowe energooszczędne i nowoczesne. Bardzo fajnie tłumią hałas ze zewnątrz. Jakość usługi oceniam na najwyższym poziomie razem z ceną za okna- bo firma ma bardzo duży rabat na okna prosto od producenta-nie zdarza się to często. W Krakowie są bezkonkurencyjni ! Polecam każdemu Brygadę 102 !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra L.(Kraków, ul. Przylgi) dnia: 2014-07-30 16:13:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna firma montująca okna. W biurze fachowo pani doradziła mi co do wyboru okien oraz dała dobry rabat na zakup nowych okien Drutex. panowie szybko wymienili w moim mieszkaniu stare okna na nowe bez żadnych poprawek. POLECAM WSZYSTKIM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Ramczajek dnia: 2014-07-28 16:50:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w tej firmie rolety na okna Drutexu-wycena błyskawiczna, realizacja również a do tego konkurencyjne ceny i rolety super-jak będę zakładać rolety na pozostałych oknach to na pewno w tej firmie :)) Katarzyna Wąsik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Wąsik dnia: 2014-07-23 16:41:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiliśmy prace wykończenie całego mieszkania. Mieliśmy spotkania z różnymi osobami jednak pracownik tej firmy był wyjątkowy. Od razu nawet bez mówienia wiedział co ma robić, jakie są nasze pomysły. Dodatkowo szczegółowo udzielał rad i informacji jak pewne kwestię można rozwiązać, co było dla nas bardzo pomocne, gdyż jesteśmy totalnymi laikami. Pełen profesjonalizm, nie ma się do czego przyczepić, prace wykonane idealnie! Dodatkowym atutem było to, że po każdym dniu było wysprzątane. Ceny również są przystępne jak na poziom wykonania usługi oraz fachowe porady. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna Kiełza dnia: 2014-07-22 15:19:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza ekipa montująca okna z jaka miałem przyjemność współpracować. Montażyści przeszkoleni od A do Z! Porządni zwinni i przede wszystkim kulturalni! Firma 1 klasa. Oby takich więcej było ! Marek Bisag
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Bisag dnia: 2014-07-21 16:51:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę, dotrzymują obiecanych terminów, mają bardzo dobre ceny, obsługa jest fachowa i bardzo miła. Paczka była bardzo dobrze zabezpieczona przed zniszczeniem. Wszystko jak najbardziej prawidłowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał P. dnia: 2014-07-11 16:08:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie! Chciałabym tą drogą podziękować wspaniałej ekipie montującej okna. Ci dwaj panowie wspaniale się spisali - byli odpowiednio przygotowani, genialnie zgrani w swojej pracy, nawet nie wiem czy cokolwiek jedli - nie widziałam tego / nie skorzystali nawet z proponowanej kawy lub herbaty/. Po całym montażu sprawdziliśmy wykonanie pracy - bez zarzutu. Oczywiście panowie posprzątali po sobie - na prawdę duży ukłon i wielkie dzięki. Pozdrawiamy serdecznie Grażyna i Krzysztof Perier
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna i Krzysztof Perier dnia: 2014-07-11 10:02:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma montująca okna ! Wszystko przebiegło jak należy ! polecam każdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna szewc dnia: 2014-07-10 16:31:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowe okna zamontowali Panowie z firmy Brygada 102. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z przebiegu transakcji. Zarówno szef jak i pracownicy bardzo kompetentni. Polecamy tych fachowców! Ewa Banaszczyk - Michałowice
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Banaszczyk dnia: 2014-07-08 16:44:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 1-Okna pierwsza klasa, 2-Termin i czas realizacji bez zastrzeżenia, 3-fachowcy również pierwsza klasa, bardzo sympatyczni i kulturalni. Z ręką na sercu mogę polecić zakup i montaż okien u tej firmy. Milena Sałda
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena Sałda dnia: 2014-07-07 16:42:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie szybko i niska cena. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Radosz dnia: 2014-07-03 15:55:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pochwała w 100% uzasadniona. Okna nowe ładne i wcale nie drogie jak to ma miejsce u innych firm. Ta firma jest bezkonkurencyjna ! Dziękuję za szybki montaż okien ! Michał L.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał L. dnia: 2014-06-18 19:33:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna 1 klasa. Usługa montażu na piątkę z plusem. Również polecam Brygadę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip P. dnia: 2014-06-13 16:13:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko na medal. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Polecam okna Drutex i tylko te okna, a montaż okien to tylko pracowników Brygady
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Pilek dnia: 2014-06-05 15:54:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt w porządku. Terminowość też bez zastrzeżeń. Ceny (chyba najtańsze w Krakowie). Dodatkowo gwarancja na montaż czego nie można spotkać nigdzie indziej. POLECAM ! Dominik W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Dominik W. dnia: 2014-06-04 14:15:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100 procent satysfakcji z usługi Brygady ! POLECAM każdemu kto ceno sobie jakość i porządek. Dawid K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid K. dnia: 2014-06-03 10:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% zadowolenia !!!! Okna nowe, czyste, żadnych zadrapań czy pobudzeń. Solidna firma solidne wykonanie. Pozdrawiam Waldemar
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldemar Krzysztofik dnia: 2014-05-30 15:19:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa bardzo się postarała. Jestem zadowolony z zamontowania nowych okien firmy drutex. Polecam ich do tego typu robót. Oceniam jakość usługi na bardzo wysoką a ceny bardzo atrakcyjne-najtaniej w Krakowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Marcin Łapiński dnia: 2014-05-29 12:21:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać że doskonale współpracowało mi się z tą firmą. Od samego początku podeszli do sprawy profesjonalnie. Pan Marcin przyjechał na pomiar na umówioną godzinę. Wycenę otrzymałem bardzo szybko -dosłownie w kilka sekund a okna z Drutexu - Rewelacja ! Ciche ciepłe czyste i chyba w najniższej cenie na rynku. Pozdrawiam Marcin R
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie potrzebowałem :)
Opinia dodana przez: Marcin Roztocki dnia: 2014-05-21 14:02:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt OK, cena OK, okienka OK. Również polecam wszystkim kupującym w tej firmie nowe okna pcv.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmana Korń dnia: 2014-05-20 10:15:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Nowe okna oraz dokładnie dopasowane parapety do okien. Wszystko super wygląda. Pozdrawiam Ilona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilona Nowobilska dnia: 2014-05-19 10:23:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 1000% Okienka nowe ładne zamontowane tak że w ogóle nie słychać jak się je otwiera i zamyka ! POLECAM !!! Beata
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2013-10-18 17:21:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolonym pewnie entym klientem Brygady 102. Orginalna nazwa = orginalne wykonanie. Panowie z Brygady wstawili mi okna Salamandra - chyba najlepsze na świecie ! Bo ciche lekkie a zarazem masywne i żaden zlodziejaszek mi nie wejdzie do domu - bynajmniej przez nowe okna :-P zachęcam do wymiany starych okien na te co ja mam. Poniżej podaję stronę gdzie za darmo można poczytać na temat tych okien. Są boskie !!!! http://www.okna.malopolska.pl/profil-hst.html
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krystian Werenc dnia: 2013-10-15 14:09:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% a nawet 200%
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-10-12 16:42:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowy i uprzejmy personel.Dobre ceny.Pozdrawiam Mariola
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2013-10-11 17:35:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko wstawione okienka Drutexu oraz wymienione stare okna. 100% fachowcy. Pozdrawiam Mira
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mirosława Bywalec dnia: 2013-10-09 16:11:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wstawiali u mnie okna w całym domu, razem 15 okien, przyjechali z samego rana dobrze przygotowani, szybko zabrali się za pracę czego efektem pod koniec dnia były wstawione wszystkie okna !! Szybkość rewelacyjna, jakość montażu bardzo dobra.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Polecam dnia: 2013-10-04 17:14:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Okna sa bardzo fajne. Spełniają moje oczekiwania ;) Jakość robi wrazenie ;)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta Wąsoszek dnia: 2013-10-02 15:23:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem okna do mieszkania, oczywiście znanej firmy Drutex. Panowie montażyści sprawnie uwinęli się ze wstawieniem okien. Wszystko czysto i dokładnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2013-09-11 16:24:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładny montaż okien, łatwość porozumiewania się i rzetelne informacje. Konkretny kontakt od samego początku do samego końca współpracy. Jako klient polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michał Łapiński dnia: 2013-09-09 09:31:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządna firma, okna dostałem z dużym rabatem, montaż także w dobrej cenie. Mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-29 14:44:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładny montaż okien, łatwość porozumiewania się i rzetelne informacje. Konkretny kontakt od samego początku do samego końca współpracy. polecam Adam Rabuszewski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adam Rabuszewski dnia: 2013-08-29 13:47:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją