Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lux-Dom Łukasz Małkowicz

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Podkarpackie, Stalowa Wola i okolice
Telefon: Kom. 530270560
Adres e-mail: lmalkowicz(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
NIP:
865-243-7253
Opis działalności: Meble na wymiar, meble kuchenne, szafy wnękowe, garderoby, meble łazienkowe, komody, Słowa kluczowe: stolarka meblowa, stolarz, meble na wymiar, meble kuchenne, szafy wnękowe, garderoby, meble łazienkowe, komody

Ocena: 100% pozytywna 29x

Jakość usług: 100% wysoka 29x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 25x
Ceny usług: 100% niskie 23x 3x
Ilość opinii w serwisie: 29
Ilość odsłon profilu firmy: 4318
Data utworzenia profilu: 28.08.2015 22:23:56
Data ostatniej aktualizacji: 29.01.2017 13:13:07 

Opinie o Lux-Dom Łukasz Małkowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam gorąco polecić do wykonania mebli Pana Łukasza Małkowicza. Meble zostały wykonane bardzo dokładnie i starannie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata W. dnia: 28.02.2020 18:55:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam firmę Lux-Dom. Meble kuchenne solidnie wykonane, bardzo dobry kontakt, pełne zaangażowanie. Jestem bardzo zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.01.2020 09:22:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Łukasza i jego uslugi. Meble kuchenne wykonał z najwyższą starannością, dbając o najmniejsze detale. Komoda robi na wszystkich gościach zawsze ogromne wrazenie a szafy i garderoba są przemyślane, dzięki czemu są funkcjonalne i pojemne. Jest bardzo kreatywny przez co meble są nietuzinkowe. Jestem zadowolona że to właśnie Pan Łukasz wykonał moje meble i napewno będę go polecać wszystkim znajomym z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Serafin dnia: 16.01.2020 10:33:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super wykonane meble szybko,dokładnie polecam na 100% jeszcze skorzystam z usług firmy pana Łukasza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Tak
Opinia dodana przez: Mariola żak dnia: 11.12.2019 11:35:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam firmę Lux-Dom. Super doradztwo i wykonawstwo. Meble kuchenne, szafa do przedpokoju, sypialni, komody, szafka rtv wykonane solidnie i terminowo. Panowie przyjechali, rozłożyli wykładzinę zabezpieczającą podłogę, zamontowali meble, posprzątali po sobie swoim odkurzaczem przemysłowym. To była jedna z dwóch ekip przy budowie i wykończeniu domu, którą polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 09.12.2019 21:18:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po raz kolejny zadowolona z usług firmy LUX-DOM, garderoba wykonana solidnie i starannie.Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.07.2019 20:49:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam usługi pana Łukasza. Meble kuchenne wykonane są bardzo starannie i za przystępną cenę, pełen profesjonalizm i wysoka jakość usługi. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.06.2019 08:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wykonania mebli do kuchni .Meble wykonane z duża starannością . Pan Łukasz to solidny i uczciwy fachowiec,cena przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 20.06.2019 11:14:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wykonane z dużą starannością , za przystepne pieniądze. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: W. Wiewiórka dnia: 15.06.2019 13:35:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafy bardzo dobrze wykonane. Nietypowe rozwiązanie z dostępem do instalacji również zdaje egzamin. Szafy wyszły super a i u hwyty mojego pomysłu Pan Łukasz wykonał bez zastrzeżeń. NAPRAWDĘ Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie bylo
Opinia dodana przez: dnia: 17.05.2019 07:11:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Starannie wykonane meble do sypialni,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 27.08.2018 15:28:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Łukasz wykonał u Nas kuchnie na wymiar i z czystym sumieniem mogę polecić Jego usługi.Jest to osoba znajaca się na swoim fachu, już na etapie planowania rozmieszczenia poszczególnych elementów kuchni okazał się niezwykle pomocny swoim doradztwem i doswiafczeniem a samo wykonanie mebli kuchennych w zabudowie zasługuje na najwyższą ocenę.Kuchnia wyszła pięknie dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 04.08.2018 06:42:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Szafa wykonana solidnie . Jestem bardzo zadowolona. Polecam bez dwóch zdań!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 27.07.2018 22:35:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam usługi Pana Łukasza! Meble kuchenne solidnie wykonane, kompozycja szafek bez zarzutu, świetne doradztwo (m.in. wybór blatu) trafione w gust. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Urszula Błońska dnia: 21.02.2018 19:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam usługi Pana Łukasza, gdyż jest to fachowiec godny polecenia. Pan Łukasz sprostał naszym dość wysokim wymaganiom. Zaprojektował przepiękny regał na książki, który jak się okazało po wykonaniu znacznie przerósł nasze najśmielsze oczekiwania. Wraz z nowoczesnym wyglądem wykonane meble są bardzo solidne i trwałe. Jeśli zależy państwu na wymiarowych meblach o niespotykanej strukturze i znakomitej jakości to tylko Lux-Dom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesława dnia: 26.07.2017 12:49:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Łukasz zrobił u mojej mamy garderobę jest przepiękna super rozwiązania , jakość idzie w parze z cena ,gorąco polecam i czekam na swoją kuchnie ale napewno będzie piekna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaska dnia: 18.07.2017 21:27:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprosiłam p.Łukasza o zrobienie pokoju dla mojej córki uczennicy.Wyszpachlował,pomalował i położył panele na podłodze oraz zrobił dodatkowe gniazdka.Wykonał meble wg.naszego projektu,doradzając w kwestii odpowiedniego materiału i funkcjonalności.Zawsze miły i uprzejmy,fachowy i solidny.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa ,Stalowa Wola dnia: 28.05.2017 10:26:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko sprawnie i bezproblemowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 24.05.2017 20:02:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie bardzo dobre, dopieszczone w każdym szczególe , meble prezentują sie pięknie. Wykonawca dba o funkcjonalność, słucha klienta, podsuwa dobre rozwiazania. Jestem bardzo zadowolona z usług, już na pierwszy rzut oka widac że Pan Łukasz wykonuje swoją prace z passją. Polecam wszystkim którzy chca mieć piekne wnętrza. Pełen profesjonalizm. Kuchnia juz gotowa, teraz czekam na łazienkę!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patrycja Szewczyk dnia: 09.05.2017 20:16:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wycena została wykonana w oparciu o nasz projekt a samo wykonanie z idealnym jego odzwierciedleniem. Kuchnia wykonana przez Pana Łukasza z dbałością o najmniejsze szczegóły. Meble solidne bez oszczędzania na materiale. Pełne zadowolenie z czystym sumieniem POLECAM! Dodam że Pan Łukasz charakteryzuję się uprzejmością i pełnym profesjonalizmem. Doradzi i pomoże przy ewentualnych wątpliwościach. Cena usługi bardzo konkurencyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian C. dnia: 20.04.2017 13:14:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko było zrobione bardzo dobrze i jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji, gdyż wszystko było zrobiome bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tadeusz Wołoszyn dnia: 18.04.2017 09:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Lux Dom wykonała usługę solidnie, terminowo i na bardzo dobrym poziomie jakościowym. Wykonane meble kuchenne wszystkim się podobają.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: AK dnia: 10.03.2017 16:06:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Lux Dom. Fachowiec wykonywał u mnie prace wykończeniowe. Wszystko w terminie i super jakości. Polecam tego fachowca w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.02.2017 23:40:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec godny polecenia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej usługi. Pan Łukasz służy radą i pomocą. Garderoba bardzo solidna, wykonana z wielką starannością, estetyką i w określonym terminie. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 19.02.2017 18:47:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Lux-Dom Lukasz Malkowicz jest godna polecenia ze wzgledu na wysoki poziom wykonywanych uslug. Pan Lukasz dziala sprawnie i profesjonalnie . Jakosc wykonywanej pracy oceniam na wysoki , wszystko wykonane solidnie, niedrogo i na czas . Firma godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Ela Stalowa Wola
Opinia dodana przez: dnia: 30.01.2017 16:35:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny wykonawca. Jakość usług bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Właściciel służy dobrą radą i w pełni wywiązuje się z umowy.Kuchnia wykonana solidnie i z dbałością o szczegóły. Szczerze polecam usługi tej firmy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Stalowa Wola dnia: 29.01.2017 12:47:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam firmę Lux-Dom,solidna jakoś,doskonale wykonana praca, a termin realizacji bardzo szybki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pm. dnia: 18.01.2017 22:26:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, "słowny" i bardzo pomocny rzemieślnik. Meble wykonane prze Pana Łukasza są solidne i estetyczne. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia Sandomierz dnia: 30.01.2016 00:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Lux-Dom Łukasz Małkowicz wykonywała dla mnie meble na wymiar : meble kuchenne oraz szafy wnękowe w całym domu. Z pewnością polecam wszystkim tego fachowca, ponieważ nie mam żadnych zastrzeżeń do jego pracy. Meble są wykonane precyzyjnie, solidnie, w wysokim standardzie za przystępną cenę. Pan Łukasz jest bardzo uprzejmy i udzielił mi wielu praktycznych porad przy projektowaniu mebli. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.08.2015 22:35:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją