Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Poradnia Dietetyczna Vitanutrica

Zawód: Dietetyk 
Adres: Lubelskie, 20-029 Lublin M.C. Skłodowskiej 3
Telefon: Kom. 883 92 10 52
Adres e-mail: info(małpa)vitanutrica.pl
Strona internetowa: http://vitanutrica.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x
Ceny usług: 100% niskie 23x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 557
Data utworzenia profilu: 2017-01-19 01:18:25
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-19 01:18:25 

Opinie o Poradnia Dietetyczna Vitanutrica

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Dla mnie numer jeden w Lublinie.Dostałam namiar od przyjaciółki , która rewelacyjnie schudła właśnie z pomocą pani Justyny. Ja też tak chciałam. Nie żałuję wyboru.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-16 07:35:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałam się, że uda mi się tak szybko schudnąć! A jednak! Pani Justynka bardzo mi pomogła. Jest odpowiedzialna i z troską podchodzi do pacjenta!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-29 11:24:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona!! A jednak! Wspaniała atmosera, indywidualne podejscie do pacjenta. Pani Justyna jest bardzo sympatyczna i wie jak pomóc pacjentowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-17 07:59:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałam odpowiedniego dietetyka , aż w końcu znalazłam panią Justynę. Dla mnie to jest kwintesencja profesjonalizm i uprzejmości. Pani Justyna pomogła mi schudnąć i zmienic swoje życie na lepsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-31 04:46:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta dieta naprawdę działa!!!! Jestem mile zaskoczona ;) Poza tym posiłki mega mi smakują, ne chodze głodna, poznaje nowe smaki, nowe składniki... Kompletnie inaczej i z pewnością lepiej dla mojego zdrowia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-30 07:46:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczona dietą ułożoną przez panią Justynę. Wspaniale sie czuje, nie chodzę głodna i widzę poprawę :) Moje ciało się zmienia :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-03 10:46:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak odchudzanie to tylko z pomocą tej poradni dietetyczej. Vitanutrica, to coś wiecej niż poradnia, to fabryka zdrowia :) Pani Justyna dobrała dla mnie plan diety tak, bym nie czuła się głodna, a jednocześnie bym była zadowolona z posiłków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-13 03:42:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wdzieczny pani Justynie za jej dobroć, za jej zaangażowanie i ogromne wsparcie jakie dawała mi podczas diety. Zmieniłem całkowicie swoje życie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-10 01:51:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza poradnia dietetyczna w mieście. Cieszę się, ze ktoś polecił mi właśnie Vitanutrica. Moje życie całkowicie się zmieniło. Na lepsze Zmieniłam swoje nawyki, przestałam jeść słodycze i zamieniłam je na coś zdrowszego. A pani Justyna była moim oparciem na każdym kroku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-05 23:24:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Moje własne domowe odchudzanie przyniosło więcej szkód, niż korzyści, ale na szczęście zdecydowałam się na skorzystanie z pomocy u pani Justyny. O Vitanutrica słyszałam wiele pozytywnych opinii. Cieszę się, że zdecydowałam sie na tą współpracę, bo przyniosła ona mi wiele korzyści, szczególnie zmniejszenie wagi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-10 10:44:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto zaufać tej poradni dietetycznej! Próbowałam schudnąć na własną rękę, ale nie było to łatwe. Zawsze dopadał mnie efekt jojo. Poprawiło się odkąd zaczęłam korzystać z poradni Vitanutrica. Schudłam, zmieniłam swoje podejście do jedzenia. Polecam z przyjemnością!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-27 12:38:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo chciałam schudnąć. Próbowałam różnych diet, różnych metod, różnych suplementów diety, ale nic nie dawało rezultatów. Dopiero kiedy ktoś polecił mi Vitanutrica wszystko się zmieniło. Dobrany indywidualny plan diety sprawił, że nie dość, że nie chodziłam głodna, to jeszcze zaczęło mi smakować. Kryzysy bywały, ale wtedy na pomoc zjawiała się pani Justyna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-06 06:47:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Próbowałam schudnąć różnymi sposobami, próbowałam nauczyć się jedzenia na nowo,ale nic to nie dawało. Diety proponowane w internecie nie były jednak tak dobre jak opisywali. W końcu ktoś polecił mi Vitanutrica. Z pomocą tej poradni zmieniłam nastawienie do jedzenia, krok po kroku zaczęłam się przekonywać do warzyw i owoców. Cieszę się, że trafiłam na tak profesjonalną poradnię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-15 10:10:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu trafiłam na dietetyka z prawdziwego zdarzenia, na którym mogę polegać, na którego mogę liczyć. Jestem pod wrażeniem wiedzy pani Justyny. Ona ma taką energię w sobie, która sprawia, że aż chce się naprawdę walczyć o siebie i swoje ciało. Po pół roku współpracy mogę śmiało powiedzieć, że warto było zaufać. pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-05 10:41:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pomocą pani Justyny odchudzanie może być naprawdę pouczające i pełen niespodzianek. Ja osobiście nie spodziewałam się, że tak wielu rzeczy nauczę się podczas tej kuracji. Plan diety był dla mnie wyzwaniem. Wcześniej nie jadłam zdrowych posiłków, nie sięgalam po owoce i warzywa. Ale wszystko się zmieniło odkąd poznałam poradnie Vitanutrica.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-23 09:30:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Odchudzani nigdy nie było moją mocną stroną. Nie potrafiłam tego robić. Po prostu zawsze kończyło się to tak samo jak wcześniej - efektem jojo i powrotem do dawnej wagi. Wszystko jednak się zmieniło kiedy poznałam Vitanutrica i Panią Justynę. Ona to potrafi zmotywować do działania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-19 07:23:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poniższymi opiniami,uważam, że w Vitanutrica panuje wspaniałe podejście do pacjenta z problemami. Moja waga nie zmniejszała się mimo podjętych prób odchudzania, dopiero tutaj uzyskałam fachową pomoc i wsparcie. Cieszę się, że spełniam swoje marzenia o szczupłej sylwetce i krok po kroku dążę do wymarzonej wagi. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-13 07:04:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjaliści w Vitanutrica posiadają odpowiednio wysokie wykształcenie i doświadczenie , by móc pomagać pacjentom z problemami nadwagi czy niedowagi. Wspaniałe , indywidualne podejście do pacjenta i rzetelna praca z pacjentem, która daje efekty. Uważam, że warto było zaufać tej poradni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-23 07:28:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z VitaNutrica! Wspaniałe miejsce, poradnia dietetyczna z nowoczesnymi sposobami na odchudzanie. Dieta układana przez VitaNutrica nie jest nudna, czy rutynowa. Można tu liczyć na urozmaicenie. Dzięki wykształceniu, doświadczeniu i zaangażowaniu dietetyków można osiągnąć duży sukces i zmienić swoje życie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-26 08:21:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie myślałam, że uda mi się tak dobrze schudnąć z pomocą poradni dietetycznej. Zawsze myślałam, że to pic na wodę. Być może.. ale kiedy trafia się w ręce kogoś kompetentnego, to nie ma zmiłuj i można naprawdę zmienić swoje życie o 180 stopni. Warto zaufac. Warto powierzyć swoje problemy i swoją nadwagę, bo tu jest ktoś kto może pomóc odmienić nasze zycie. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-12 00:33:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I to się nazywa prawdziwa pomoc i wsparcie! Dziękuję bardzo za to, że mogłam na Was liczyć w trudnych, kryzysowych momentach. Że mogłam naprawdę czuć się pod opieką specjalistów. Pani Justyno - jest pani niesamowita. Pani podejście, pani troska o mnie, pani wiedza i doświadczenia. To dzięki pani osiągnęłam sukces. Czuję się zdrowo, pełna sił i witalności, a stosowanie sie do rad i wskazówek sprzyja mojemu zdrowiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-23 11:06:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pilnie potrzebowałam pomocy dietetyka. Kogoś kto ułoży dla mnie plan diety oparty na małej ilości cukrów. Trafiłam w ręce Pani Justyny, która od raz wzięła się do pracy. Na spokojnie, na podstawie mojego życia, stylu życia, dotychczasowego spożywania posiłków ułożyła tak plan diety, by sprostać moim oczekiwaniom i potrzebom. Dziękuję, wyniki badań uległy wyraźnej poprawie. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-28 21:23:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! VitaNutrica daje pewnośc, daje możliwości, daje bezpieczeństwo w czasie prowadzenia diety. Z nimi można schudnąć , zyskać nowy wygląd, nowe życie. Stosuje się do planu diety, chodze na meetingi do Pani Justyny i to jest wszystko co robię, a efekty są mega....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-06 01:25:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją