Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SKLEP FIRMOWY TECHNIKA GRZEWCZA Rafał Bereda

Zawód: hydraulika - sprzęt, urządzenia, wyposażenie - produkcja-hurt Hydraulik 
Adres: Mazowieckie, 05-300 Mińsk Mazowiecki Stojadła ul. Warszawska 40
Telefon: 575-885-923 Kom. 575-885-923
Adres e-mail: kontakt(małpa)tgbereda.pl
Strona internetowa: www.tgbereda.pl
NIP:
8221536453
Opis działalności: Sklep firmowy - technika grzewcza, usługi hydrauliczne, montaż i instalacja systemów grzewczych. Słowa kluczowe: hydraulik, TG Bereda

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 11x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 670
Data utworzenia profilu: 2017-01-16 09:31:33
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-16 09:31:33 

Opinie o SKLEP FIRMOWY TECHNIKA GRZEWCZA Rafał Bereda

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana bez zastrzeżeń, w terminie, bez ukrytych kosztów i nieprzewidzianych wcześniej wydatków. Polecam tę firmę www.tgbereda.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2018-06-19 11:08:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bereda robił cała instalacje wodno-kanalizacyjną + montaż podłogówki oraz kotła i zasobnika na wodę. Pełne zadowolenie z usług. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franek Kimono dnia: 2018-04-18 16:12:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonale wyposażony sklep z rozsądnymi cenami. Duży plus za miłą i pomocną obsługę i doradztwo techniczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-22 20:10:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko czego potrzebujemy znajduje się w jednym miejscu. Super obsługa, duża wiedza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2018-01-17 12:53:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze wyposażony sklep, pomoc na każdym kroku oraz usługi hydrauliczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Miras dnia: 2017-11-22 15:24:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TG Bereda robili mi instalacje wodno-kanalizacyjną, montowali kocioł na gaz wraz z podłogówką. Firma ze zdrowym podejściem do klienta. Duży plus za szybkość (terminy goniły nas strasznie na budowie).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadzik dnia: 2017-09-14 18:26:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy, którzy nie tylko wystawiają klientowi rachunki za usługi, ale również doradzają zupełnie bezinteresownie. Mialem problem z kotłem gazowym dwufunkcyjnym. Okazało się, że naprawa jest nieopłacalna, bo koszty, które będę musial ponieść będą niewiele niższe niż kupno nowego kotła. Dziękuję za profesjonalny montaż. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldi dnia: 2017-08-23 15:37:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli potrzebujecie firmę zajmującą się montażem urządzeń, systemów grzewczych czy sanitarnych, to TG Bereda będzie najlepszym wyjściem. Firma sumienna, dotrzymująca terminów, sprzątająca po sobie bałagan. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-07-19 15:12:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma lepszej ekipy w Mińsku Mazowieckim niż ekipa pana Beredy. Instalacje zrobione perfekcyjnie, podłączony kocioł i rozłożona podłogówka. A wszystko to w ustalonym wcześniej terminie. Tak trzymać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdebik dnia: 2017-05-18 11:56:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak ktoś szuka dobrego hydraulika w Mińsku Mazowieckiem, to polecam pana Rafała Beredę. Kiedy robiłem remont łazienki p. Bereda zrobił nową instalację, zajął się montażem kaloryferów i podłączeniem pieca gazowego centralnego ogrzewania. Duza wiedza i duże umiejętności. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bizon dnia: 2017-03-10 13:36:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma, która potrafi doradzić w wyborze najlepszej, najbardziej optymalnej i ekonomicznej metody ogrzewania! My zakupiliśmy w TG Bereda kocioł na pellet (wraz z montażem). Dziękujemy za pomoc w wyborze najbardziej optymalnego kotła, jak również za bardzo czysty montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miriam42 dnia: 2017-02-06 13:04:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli szukacie dobrego hydraulika, to z pełnym przekonaniem polecam pana Rafała Beredę.Doskonały fachowiec znający się na rzeczy, a do tego wykonujący swoje usługi za niewielkie pieniądze. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Misiek dnia: 2017-01-31 17:42:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją