Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

No.41 STUDIO TOUCH OF BEAUTY

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Lubelskie, 20-601 Lublin Zana /41
Telefon: 880880041 Kom. 880880041
Adres e-mail: Info(małpa)no41.pl
Strona internetowa: facebook/No.41.studio
Opis działalności: Salon fryzjerski kosmetyczny najnowocześniejsze solarium Słowa kluczowe: Fryzjer lublin

Ocena: 96% pozytywna 124x 1x 5x

Jakość usług: 96% wysoka 124x 2x 4x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 126x 2x
Ceny usług: 98% niskie 117x 8x 2x
Ilość opinii w serwisie: 130
Ilość odsłon profilu firmy: 4636
Data utworzenia profilu: 2016-12-23 14:52:18
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-03 17:21:39 

Opinie o No.41 STUDIO TOUCH OF BEAUTY

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Studio No 41 Pani Kasia wykonała manicur hybrydowy Super jestem bardzo zadowolona.A jak tam jest czysciutko i dobra kawka.Milo spędziłam czas dziękuję wrócę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2018-10-16 22:37:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo słaba jakość wykonania manicure hybrydowego
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2018-10-15 17:12:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam! Uczęszczam do tego salonu od ponad roku na różne zabiegi i bardzo odpowiada mi klimat tam panujący i wysoka jakość obsługi. Dodatkowym plusem jest solarium!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2018-10-14 14:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam paznokcie u Pani Kasi, jestem zawsze zadowolona i w żadnym innym miejscu nikt nie potrafił mi pomóc, bardzo problemowa płytka... Ale odkąd trafiłam do No.41 od roku cieszę się pięknymi, zdrowymi i długimi paznokciami! Wszystkim Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 2018-10-03 11:46:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żona korzysta z usług Pani Kasi i jest bardzo zadowolona, więc postanowiłem zapisać się do fryzjera Emila i to był ogromny błąd. Z tak wścibską i przechwalającą się osobą nie miałem nigdy do czynienia. Odbierał telefon, odchodził od fotela. Gdyby jeszcze jak na „mistrza” przystało i fryzura byłaby dobra przemilczałbym to. Nie polecam, chciałem jak najszybciej opuścić ten fotel. Szkoda, bo salon fajny. Właścicielka to przemiła osoba. Zawsze uśmiechnięta i pomocna. Powinna znaleźć pracownika na miarę tak profesjonalnego salonu. Jestem zmuszony przez zachowanie fryzjera wystawić negatywną opinie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-03 10:26:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Efekt ponad moje oczekiwania. Jak zwykle Pan Emil z wielkim wyczuciem ale i zrozumieniem moich oczekiwań wyczarowała wspaniały kolor. Najlepszy kolor blondu jaki miałam kiedykolwiek. Zawsze się obawiam żółtego koloru ale tutaj nie ma do czego się przyczepić. Polecam i będę stałym gościem studia. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARTA dnia: 2018-10-02 15:37:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie Studio No41. Ogromnym atutem dla mnie jest luźna atmosfera, jednocześnie zaangażowanie i pełen profesjonalizm. Czułam się zrelaksowana i uczciwie potraktowana. Zabiegi doskonale dobrane, twarz zregenerowana, wyciszona, pełna blasku.  Jestem przekonana, że otrzymałam dużo więcej niż przewiduje cennik:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kruszynka dnia: 2018-10-01 14:52:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Studio No41 w Lublinie prowadzone przez Panią Anite .Pełen profesjonalizm a przy tym wspaniała atmosfera,którą stwarza właścicielka studia. Miło,czysto-wychodzę zawsze zrelaksowana i mega zadowolona!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miska dnia: 2018-09-30 14:11:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Iwonę kosmetyczkę. Miałam robione kwasy i jestem bardzo zadowolona. Pełny profesjonalizm. Studio No41 jest moim najlepszym spa:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JULIA TYMEK dnia: 2018-09-27 22:17:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo długo szukałam idealnego fryzjera, w końcu znalazłam go w No.41. Od Pana Emila zawsze wychodzę zadowolona. Polecam serdecznie fryzjera Pana Emila, jaki i inne usługi w Studio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2018-09-27 21:12:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam to Studio.Fryzjer zna się na tym co robi,a Pani Kasia robi bajeczne pazurki:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2018-09-25 11:48:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam, Fryzjer zrobił dokładnie taką fryzurę jakiej nie chciałam, cena nieadekwatna do jakości, aspirują do cen warszawskich a mentalność podejścia do klienta prowincjonalna.
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Stela dnia: 2018-08-10 21:10:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam fryzjera,byłam ostatnio na koloryzacji i strzyżeniu:)Kolor wyszedł mega,a często bywały problemy w innych salonach,cięcie też spoko;)Napewno będę korzystała.Polecam Emila;)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2018-07-15 15:49:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całego serca. Jest to jedyne Studio urody gdzie uwielbiam wracac. Przemiła atmosfera, ludzie bardzo uprzejmi i mili. Pełen profesjonalizm. Naprawdę polecam. A pani Anita i Kasia są genialne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2018-06-05 07:39:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio jest rewelacyjne. Wszystko porządnie wykonywane i przemiła atmosfera. Pani Anita właścicielka jest genialna, śmiało można się doradzić o kolor włosów, fryzurę czy paznokcie. Zawsze poświęci swój czas aby klient był zadowolony. Polecam wszystkim !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2018-05-27 20:09:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam manicure i pedicure w wykonaniu Pani Patrycji. Mam porównanie i jest bezkonkurencyjna. Przemiła osoba, precyzyjna i dokładna, podczas zabiegu bardzo dba o Klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2018-05-25 07:30:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam zabiegi wykonywane przez Panią Kasię! Jest absolutnie rewelacyjna dokładna i perfekcyjna!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stała klientka dnia: 2018-05-23 21:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabiegi kosmetyczne WSZYSTKIE dokładnie się przykład kosmetyczka i jest konkretna w tym co robi. Studio wygląda bardzo nowocześnie i milo się tam wraca.Mili ludzie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2018-05-11 12:57:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kosmetyczkę Kasię:) bardzo pozytywna i dokładna. Solarium najlepsze !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mika dnia: 2018-05-09 08:38:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prosząc o luźny kucyk lekko pofalowany i mówiąc, że nie chce typowo weselnego upięcia i żeby włosy z przodu opadały lekko na twarz dostałam właśnie to czego mówiłam, że nie chcę. Sztywne upięcie, włosy natapirowane do góry z toną lakieru, czoło całkowicie odsłonięte, które chciałam zakryć chociaż trochę.Fryzura zamiast odmładzać dodała mi co najmniej 10 lat... Fryzjer w ogóle nie słuchał tego co mówię, stwierdził że na moich włosach kucyk nie będzie widoczny. W innym salonie Pani zrobiła kucyk, który o dziwo było widać, może nie był idealny ale wytrzymał całą noc. A szkoda bo wcześniej byłam na koloryzacji u drugiego fryzjera i byłam bardzo zadowolona ale modelowanie to porażka.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-06 00:29:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Będę to każdemu powtarzać Studio No41 jest idealne dla kobiety jak i dla faceta. Zawsze znajdziesz tutaj coś dla siebie. Razem z mężem przychodzimy do fryzjerów kosmetyczki solarium i jesteśmy zadowoleni. Nawet nasz synek korzysta z usług fryzjera i nie płacze :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona O. dnia: 2018-05-01 08:42:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solarium solarium solarium 100% 100% 100% mega mega mega
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2018-04-30 19:44:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabiegi kosmetyczne na ciało... Jestem po dwóch ciążach i niestety ciało nie wygląda już tak samo:( Zabiegi pomagają mi na pozbycie się roztepow oraz kilku centymetrów :D polecam z całego serca. Jestem bardzo zadowolona!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2018-04-29 17:00:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie da się ukryć Najlepsze Solarium na Ziemi:) Studio pierwsza klasa a ludzie mega pozytywni :) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anti dnia: 2018-04-11 11:01:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zadowolona z koloru wyszedł taki o jakim zawsze marzyłam:) często zmieniam kolor włosów a Studio No.41 mi w tym pomaga i sprawia że zawsze jest DOBRZE !!!! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2018-03-13 10:04:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim nowym jak i starym klientom wszystkie usługi No41 nie ma drugiego takiego miejsca. REWELACJA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewcia:) dnia: 2018-03-07 16:13:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne Studio fajni ludzie miła obsługa dobre ceny fajny klimat i najlepsze solarium w mieście !!! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol klient dnia: 2018-02-06 17:12:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam to Studio. Koloryzacja ok cięcie ok fajne kosmetyki. Solarium jak do tej pory to najlepsze w lublinie. Warto tam zaglądać. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek Z dnia: 2018-01-17 16:33:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam solarium. Mocne lampy, dobre ceny. Można kupić karnet który wychodzi taniej. Studio czyste, ze smakiem urządzane i niczego tam nie brakuje. Kosmetyka i fryzjerstwo tez na plus. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Bero dnia: 2018-01-11 11:43:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita atmosfera i niesamowite miejsce. Nie jestem nowa klientka studia, przychodzę korzystam i jestem bardzo zadowolona ze wszystkich usług jakie ma No41 :) kosmetyka fryzjerstwo solarium atmosfera ludzie na bardzo wysokim standardzie. Ceny przeciętne lecz jakoś usług luksusowa i można się poczuć jak królowa!!! Czyste eleganckie wnętrze kultura osobista pracowników wiec czego chcieć więcej?! Polecam wszystkim Studio No.41 :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2017-12-28 21:21:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze trafię na fajna promocje w No41, promocje na hybryde, zabiegi kosmetyczne nawet na solarium w dzień mikołaja:) Studio rozpieszcza swoich klientów. Mogę szczerze polecić wszystkie usługi. Chłopaki tez robią cuda z włosami!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Ernest dnia: 2017-12-08 22:10:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię sobie indywidualne podejście do klienta w No.41 nigdy się nie zawiodłam. Od samego początku istnienia studia korzystam z całej gamy usług fryzjerskich i kosmetycznych. Uwielbiam wspaniały dotyk kosmetyczek, które potrafią stworzyć w czasie zabiegu atmosferę pozwalającą „odlecieć”. Fachowe doradztwo i wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie pytania to cechy, które mają pracownicy salonu. Wychodzę stąd zadowolona i wszystkim zawsze polecam STUDIO NO.41 :) Jest to wyjątkowe miejsce z klasą i fajnymi ludźmi. Właściciel Pan Bartek ma naprawdę talent w tym co stworzył i jakie ma pomysły na ciekawe wnętrze a Pani Anita to wisienka na torcie zawsze elegancka i gotowa do pomocy!!!! Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Leon dnia: 2017-11-30 10:51:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam chlopakow. Fajne ciecie i dobre kosmetyki do stylizacji. No i oczywiscie polecam solarium!!!! Mozna sie zjarac na czarnucha:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2017-10-20 14:33:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelcja :) jestem tak bardzo zadowolona kosmetyczka:) Mialam zabiegi na twarz (kwasy)i maniciure hybrydowe SLICZNIE !!! Kosmetyczka Kasia bardzo mila i delikatna osoba. polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2017-10-17 14:53:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywne miejsce i sami profesjonaliści. Mój kolor i cięcie zostało wykonane na 6+ będę polecać wszystkim to Studio. Pozdrawiam ekipę No41
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aniela dnia: 2017-10-10 19:29:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio No.41 to wyjątkowe,luksusowe i stylowe miejsce o niepowtarzalnym atmosferze. Klimatyczne wnętrze,wspaniali profesjonaliści, aromatyczna kawa przeniosą każdego w atmosferę wyciszenia i odprężenia. Serdecznie Polecam wszystkim!!! To miejsce trzeba odwiedzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak potrzeby reklamacji
Opinia dodana przez: Junior dnia: 2017-09-28 05:38:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: absolutne rozczarowanie. po wejściu do salonu od razu poproszono mnie na myjkę, fryzjer nawet nie widział mnie i moich włosów. po umyciu zaczęło się suszenie, prostowanie (bez zadnego spreyu ochronnego) i cięcie na sucho;/ zaznaczyłam ze nie należy moich włosów strzępić ponieważ źle się wtedy układają i wyglądają na zniszczone. po podcięciu włosów normalnymi nożyczkami tak jak chciałam, grzywka została wystrzępiona degażówkami. gdy powiedziałam że przecież nie chciałam, usłyszałam : "grzywkę można prostownicą przelecieć" . wŁOSY PO UMYCIU STERCZĄ I UKŁADAJA SIĘ KAŻDY W INNĄ STRONĘ. jednak wracam do strego fryzjera. dodatkowo, fryzjer niekulturalny, obrażał wszystkich innych fryzjerów w Lublinie, bo przecież tylko on się zna i jeździ na szkolenia. szkoda, salon robi dobre wrażenie a wnętrze zachęca. NIE POLECAM.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gabi dnia: 2017-09-26 12:24:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio No.41 jest to raj na ziemi:) Robiłam sobie włosy, paznokcie, brwi, korzystałam z solarium i nigdy się nie zawiodłam. STUDIO pełna kulturka, czyste, urządzone z klasą i fajni ludzie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda Luka dnia: 2017-09-23 19:18:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robilam rzesy w studio NO41!!!! Rewelacja !!!!! Efekt kociego oka niesamowity. Jestem bardzo zadowolona. Swietne dziewczyny:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2017-09-22 15:16:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fryjera Huberta, naprawde wie co robi i wychodza mu piekne kolory. Ja jestem bardzo zadowolona z koloru i napewno bede stala klientka studia no41
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia Nowak dnia: 2017-09-18 14:17:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dlaczego ten salon? Bo jest profesjonalnie, sprawnie, system promocji dla stałych klientów, godziny otwarcia spełniają oczekiwania osób pracujących. Od dnia pierwszej wizyty w Studio No41 jestem stałą klientką. Z czystym sumieniem każdemu polecę to studio. Pełen profesjonalizm i co bardzo sobie cenię, bardzo miła i przyjazna atmosfera, o którą dba cały personel. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzenka.S dnia: 2017-09-04 15:04:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce:) polecam wszystkim:) rodzinna atmosfera, swietna obsluga, fryzjerstwo-kosmetka-solarium na wysokim poziomie. Mozna sie swietnie doradzic Pani Anity, ktora ma swietny gust i zawsze wyglada pieknie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina Bzyk dnia: 2017-08-25 14:07:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie Pania Kasię kosmetyczkę. Robi przepiękne paznokcie. Jest delikatna, dokładna, maluje przy samych skórkach a zel robi bardzo naturalnie i cienko. Naprawdę bomba. Polecam również solarium kolagenowe:) dla mojej jasnej skóry wręcz idealne bo nie pali:)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-08-22 09:56:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mysle ze nie ma takiego drugiego super miejsca w Lublinie. Studio robi niesamowity efekt:) Pan Bartek zrobil kawal dobrej roboty, pozazdroscic takiej tworczosci i dobrego oka. Pelna Klasa!!!! Studio NO.41 zajmuje dla mnie Pierwsze Miejce na liscie najlepszych salonow pieknosci w LUBLINIE!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 2017-08-21 17:02:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musze szczerze napisac ze jestem bardzo zadowolona z uslug NO41. Wszystko wykonane perfekcyjnie:) Przyszlam do studia z moimi dziecmi na umowiona wizyte do fryzjera i kosmetyczki (niestety niania nawalila)i Panie z recepcji pomogly sie nimi zajac:) bardzo dziekuje za pomoc i za wspaniale wlosy i paznokcie:))))Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: :) dnia: 2017-08-14 16:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejny raz sie nie zawiodlam na NO41:) wczesniej robilam sobie zmiane koloru i bylam bardzo zadowolona. Teraz byla zmiana fryzury i uczesanie na wesele. Super:) Bardzo mily i przyjazny klimat tam panuje. Serdecznie polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edytka dnia: 2017-08-09 14:19:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z tego Studia:) Jestem stala klientka i bardzo polecam fryzjera Emila, dziewczyny kosmetyczki i oczywiscie najlepsze w Lublinie solarium. Mili ludzie, zawsze usmiechnieci i cierpliwi :)))) Polecam na 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-08-02 15:15:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koloryzacja włosów w tym salonie jest moim zdaniem naprawdę rewelacyjnie wykonywana. Włosy nie są zniszczone a kolor doskonale pokrył moje siwe włosy. Naprawdę ekstra salon!!! Mistrz Emil:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusia dnia: 2017-07-10 13:56:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wrażenie po wizycie jak najbardziej pozytywne - profesionalna i miła obsługa, salon piekny i przyjazny klientowi. Warto skorzystać i samemu się przekonać. Ps. Moimi wlosami zajal sie Pan Emil ktorego bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2017-07-03 15:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kamile która mi zrobiła śliczne brwi permanentne. Jest to tak miła i delikatna osoba a przede wszystkim profesjonalna. Polecam całe Studio No.41 fryzjerstwo kosmetyke i solarium. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ulka dnia: 2017-07-02 15:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim nowe lakier hybrydowe do zakupu w studio No.41 Fajna promocja 3 za 2 i może kupić cały zestaw. Kupiłam, zrobiłam sama i jest pięknie:) naprawdę polecam!!! Oczywiście no.41 wymiata!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2017-06-29 01:40:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Styliste Emila, bardzo konkretny i doświadczony fryzjer. Solarium pierwsza klasa!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2017-06-26 23:40:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klimat salonu oraz uśmiech pracowników bardzo pozytywnie wpływają na atmosferę panującą w salonie oraz nastrój wewnętrzny klientów. Usługi bardzo profesjonalne, doradztwo również. Jestem w pełni zadowolona z usług świadczonych w Państwa Salonie. Korzystałam juz z usług fryzjerskich, kosmetycznych oraz solarium:) i wszystko na bardzo wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta.B dnia: 2017-06-14 09:21:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robilam sobie dziś i to nie pierwszy raz pedicure i manicure hybrydowe. Jestem bardzo zadowolona z kosmetyczki. Wszystko dokładnie zrobione, wycięte, pomalowane, dopieszczone tak jak lubię. Studio ma na sprzedaż nowa firmę lakierów hybrydowych, kuszące ceny i nowa marka...oczywiście przy następnej okazji myślę że się skuszę i kupie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosiek dnia: 2017-06-12 22:35:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio No.41 to wyjątkowe luksusowe i stylowe miejsce o niepowtarzalnym klimacie. Klimatyczne wnętrze,wspaniali profesjonaliści, aromatyczna kawa przeniosą każdego w atmosferę wyciszenia i odprężenia. Polecam wszystkim:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika dnia: 2017-06-11 12:01:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę dobre solarium. Myślę że najlepsze w Lublinie. Studio robi ogromne wrażenie, nie mam takiego drugiego miejsca na mapie Lublina. Gwarantuje;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2017-06-10 10:47:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajni ludzie fajna ekipa i fajne Studio. Szczerze polecam wszystkim. Fryzjerstwo, kosmetyka solarium jak dla mnie idealnie. Ceny niskie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2017-06-08 22:37:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega solarium:) łóżka rozgrzane od tłumów:) jest moc!!! Polecam Studio No.41
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2017-06-05 23:02:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam wszystkim Studio No.41 !!! Robiłam sobie fryzurę ślubną i byłam bardzo zadowolona!!!!!!!! Polecam Pana Emila. Pięknie :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2017-06-04 23:10:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Studio No.41 którzy lubią dbać o swój wygląd!!! Jakoś usług bardzo wysoka i pełna kulturka. Możecie teraz przez cały sezon letni korzystać z usług No.41 na Nocnym Bazarze (plener). Brawo dla właściciela, świetny pomysł i organizacja!!! Oczywiście Solarium najlepsze !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alana dnia: 2017-05-29 06:56:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z innego salonu i nigdy nie byłem w pełni zadowolony z cięcia męskiego. Juz drugi raz jestem w No.41 i jestem mega na tak. Włosy fajnie ścięte, ułożone i nawet brodę udało mi się wyrównać brzytwa. Polecam Emila. PS. Świetne solarium 5min opalania i juz jestem brązowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2017-05-23 19:28:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umówiłam się do Pani Eweliny na przedłużanie paznokci metodą żelowe plus hybryde. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Piękny kształ i dokładnie zrobione pazurki. Milo spędziłam czas pijąc dobra kawę i relaksując sie. Paznokcie piękne:) PS. Dziękuję Pani Anicie za doradzanie koloru.... tyle pięknych kolorów ze ciężko było się zdecydować. Polecam STUDIO NO.41
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasiula dnia: 2017-05-22 18:53:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stała klientka w Studio. Pan Emil dopieszcz moje włosy za każdym razem. Odświezenie koloru, regeneracja włosa, masaż głowy i modelowanie. Jestem bardzo zadowolona. Pan Emil miły i dokładny w tym co robi. Potrafi doradzić świetny kolor i zasugerować lepsze zmiany aby czuć się dobrze. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-21 06:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie rewelacja. Jestem zadowolona z usług fryzjerskich jak i kosmetycznych... a robilam juz sobie wiele rzeczy w Studio No.41. Studio godne polecenia, zaufani ludzie i atmosfera na luzie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stef dnia: 2017-05-18 23:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pania King kosmetyczkę. Bardzo miła i doświadczona osoba. Świetnie poradziła sobie z moimi problemami na skórze. Studio robi wielkie wrażenie. Korzystałam juz wcześniej z manicure i solarium. Bardzo miło polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2017-05-15 09:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsze solarium na świecie!!! Mega mega mega !!!! Cztery łóżka do wyboru... trzy leżące i jedno stojące z masażem:) można wybrać łóżko które opala na brąz, oliwke lub łóżko z lampami kolagenowymi które daje lekka opaleniznę i pomaga na różne problemy skóry np. Trądzik, przebarwienia, łuszczyca, stanu zapalne. Naprawdę polecam. Jestem osobą która ma łuszczyce i moja skóra nigdy nie była piękna dzięki temu że korzystam regularnie z pierwszego łóżka z kolagenem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2017-05-14 09:18:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawde polecam wszystkim wszystkie usługi w tym salonie. Jestem pełna podziwu jak ten salon jest pięknie zrobiony i jaki jest profesjonalizm wszystkich usług. Musze przyznać ze jest to dla mnie najlepsze Studio w jakim miałam przyjemność być. Solarium jest tam najlepsze. Są cztery łóżka (3 leżące i 1 stojące z masażem:D, a jedno łóżko leżące ma lampy kolagenowe które nie tylko opalaja ale też pomagają z różnymi problemami skóry) REWELACJE!!!! Nic dodać nic ująć. Trzeba pójść i się przekonać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2017-05-12 07:14:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drogie Panie, chciałam się podzielić moimi wrażeniami z pobytu w Studio No.41 , powiem jedno, jeśli chcecie robić paznokcie to tylko w tym miejscu. Widać, że Panie, które tu pracują mają doświadczenie, przekłada się to na super zabiegi a szczególnie chwalę sobie paznokcie i solarium. Jest tam naprawdę czysto a prosty i ładny wystrój przypadł mi bardzo do gustu. Bardzo polecam i pozdrawiam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amanda dnia: 2017-05-11 20:32:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio rewelacja. Zrobiłam sobie zmianę koloru - wszystko cudownie!!! Manicure hybrydowe z przedłużanie żelowym i nowe gadżety (pyłki, Kopciuszki..itd) jestem bardzo zadowolona. Jestem jeszcze umówiona na zabiegi nawilżające moje suche włosy i na zabiegi regenerujące do włosów wypadajacych. Może wkrótce pomyślę o makijażu permanentnym. STUDIO NO.41 czyste, zadbane, miła atmosfera, fajna muzyka, mili ludzie. Właścicielka przemiła i bardzo przyjacielsko nastawiona. Jak dla mnie idealnie aby tam zadbać o siebie wydać pieniądze i się odprężyć...i ładnie wyglądać. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-05-06 06:50:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś odwiedziłam z moim chłopakiem kolejny raz Studio. Jak zawsze rewelacja. Mój chłopak scial włosy a ja zrobiłam sobie hybryde i oczywiście solarium...bo nie może być inaczej. Bardzo polecamy wszystkie usługi kosmetyczne i fryzjerskie. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2017-05-04 23:44:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich, robilam sobie koloryzajce i makijaz permanentny ktory jest nowoscia w Studio, jestem bardzo zadowolona z fektow wlosow jak i brwi. Polecam wszystkim. Fajne promocje :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaska dnia: 2017-05-01 15:45:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon na świecie!!! Wszystko czego kobiecie trzeba znajdziecie tylko w No.41 Jestem przez Studio dopieszczona w 100% napewno będę tam wracać. Myślę aby również skorzystać z makijażu permanentnego. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2017-04-29 22:38:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kinga świetna kosmetyczka, bardzo miła i delikatna. Kosmetyki bardzo fajne naturalne. Polecam zabiegi kosmetyczne No.41
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 2017-04-25 11:30:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Elegancja francja :) polecam fryzjerow :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewka dnia: 2017-04-24 19:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietne miejsce, naprawde warto przyjsc i sie samemu przekonac. Ludzie fantastyczni, zgrana ekipa no i Pani Anita z Bartkiem daja temu miejscu idealny klimat i atmosfere. Warto sie ich doradzic bo maja swieze i trendy pomysly. Pozdrawiam i polecam NO.41
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miki dnia: 2017-04-24 14:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu, miła i profesjonalna obsługa, atmosfera domowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olivia dnia: 2017-04-20 18:09:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług oferowanych w tym Studiu. Za każdym razem wychodzę zadowolona. Na pewno będę wracać do tego Studia. Solarium super, mocne lampy fajna muzyka, czysto i pachnąco. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Regina dnia: 2017-04-20 11:09:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Studio NO.41 wszystkim osobom, którym zależy na profesjonalnej i milej obsłudze. Pierwszy raz skorzystałam z wizyty u fryzjera i od tego momentu nie korzystam już z innego salonu. Atmosfera przyjazna, piękne wnętrze, i fachowa obsługa. Zaczęłam również korzystać z zabiegów na ciało i cena warta jest usługi. Pani Kinga przesympatyczna, uśmiechnięta , i zabiegi w jej wykonaniu to czysta przyjemność. Naprawde polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2017-04-18 18:36:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robilam sobie na święta wielkanocne manicure z hybryda, rzęsy u pani Eweliny i zmiane koloru i cięcia u pana Emila. Jestem zadowolona hybryda i rzęsy się trzymają a włosy są piękne i kolor super Polecam Studio No.41
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2017-04-18 11:15:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam solarium, fryzjerów, kosmetyczkę cala załogę Studia. Super super super!!!! Tylko jeden minus...szkoda ze nie jest otwarte 24h :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edek dnia: 2017-04-15 22:24:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od bardzo dawna nie miałam pomysłu na swój wygląd i na siebie. Moja mama często korzysta z usług w studio No.41 i jest bardzo zadowolona. Zawsze każdy wokół niej skacze i jest bardzo miły. Na początku się trochę wstydziłam aby przyjść i żeby cała ekipa która tam pracuje tak świetnie mi doradzila kolor włosów jak i fryzurę tak jak mojej mamie. Udało się :) wyglądam pięknie i czuje się piękna. Atmosfera Studia jest nie ziemska no i fajne solarium. Będę napewno stałym gościem tak jak moja mama:) Plecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mama i córka dnia: 2017-04-14 20:58:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadowolona??? To malo powiedziane, jestem mega szczesliwa. Pani Anitka mi swietnie doradzila kolor wlosow i fryzure. Co za gust:)Studio jest idealne jak dla mnie. IDEALNE. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiki dnia: 2017-04-14 14:52:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam i pozdrawiam całą ekipę Studia No.41 Z uwagi na sympatię i profesjonalne podejście polecam wszystkim zainteresowanym. Naprawdę chce się tam wracać i siedzieć bez końca. Bomba:)???
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2017-04-13 21:35:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka mi polecila Studio No.41 i widziałam profil na fb. Zmieniłam kolor włosów na wiosnę i jestem bardzo zadowolona. Studio robi wielkie wrażenie, myślę że jest najlepsze w mieście. Ludzie cudowni, atmosfera super. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilka dnia: 2017-04-13 14:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka kultura idąca w parze z wysoką jakością usługi, miła atmosfera, dobra jakość stosowanych kosmetyków, fachowe porady. Dziękuję i polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2017-04-12 13:40:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem MEGA zadowolona! Miejsce przytulne i czyste. Obsługa bardzo sympatyczna! Fryzura spełnia moje oczekiwania w 100%. . włosy piękne i lekkie POLECAM! SUPER...SUPER...SUPER!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kASIA dnia: 2017-04-10 15:05:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kinge, świetnie się zajęła moja twarzą. Wykupilam sobie zabiegi na twarz szyję i dekolt... zabiegi przeciwzmarszczkowe . Jestem zadowolona. Kosmetyki Organic mają piękny naturalny zapach. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2017-04-05 20:34:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż mogę tutaj napisać ze jestem zadowolona ze Studia i fryzjera Emila. Wyszedł super kolor do tego maska nawilżająca na włosy i jest pięknie:) fajne kosmetyki z wyższej półki. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2017-03-31 11:57:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam problem z cera. Na buzi, plecach i klatce piersiowej mam trądzik. Bardzo mi pomagają lampy z kolagenem. Byłam już kilka razy i widać poprawę. Fajna sprawa bo mogę się opalic i lekko podleczyc skórę i poprawić jej stan. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2017-03-29 19:59:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawde super miejsce. Jeszcze nigdzie sie tak mna dokladnie nie zajeli jak tutaj w No 41. Bylam sie tylko delikatnie obciac a tutaj mycie glowy przy tym masaz glowy , super ciecie i to nie koniec :) regulacja brwi maszynka, uszy, kark, nos :) wszystko dokladnie idealnie a cena tylko za normalna usluge : strzyzenie meskie. Full wypas:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek dnia: 2017-03-29 16:27:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio jest naprawdę spoko. Korzystam z solarium regularnie, robię sobie paznokietki, farbuje włosy i jestem zawsze zadowolona. Fajne ze studio zmieniło teraz farby można uzyskać idealny kolor chodź i na starej firmie tez było ok. Dużo nowości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2017-03-28 10:22:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem nowa klientka studia. Weszłam do studia przypadkiem bo byłam w pobliżu. Bardzo fajne miejsce. Korzystałam w solarium SUPER. jestem zapisana do paznokcie manicure hybrydowe i pedicure. Zobaczymy:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Linda dnia: 2017-03-27 16:44:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z podejścia do klienta i z mojego nowego koloru. Pracuję na dobrych farbach i może kupić z tej samej firmy spoko kosmetyki do pielęgnacji. Napewno będę częstym gościem w No.41 polecam też solarium wypas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2017-03-26 14:58:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super profesjonaliści. Cięcie spoko, kupiłem tez pastę do włosów która jest najlepsza na świecie. Polecam. PS. Najlepsze solarium.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-03-24 10:22:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czy jestem zadowolona???? Studio jest bardzo ładne, czyste, zadbane, ludzie pracujący tam znają się na swojej pracy i potrafią doradzić. Nie miałam kompletnie pomysłu na siebie na swoje włosy. Czy zmienić kolor czy je obciąć...chciałam zmiany. Jest w Studio kobieta Pani Ania która tak fajnie podchodzi do klienta i szczerze potrafi doradzić i zasugerować swoje uwagi...nawet te negatywne. Teraz nie wyglądam staro i smutno na twarzy. Zmieniłam kolor, obcielam włosy i zrobiłam sobie regulacje brwi woskiem i troszkę je przyciemniłam henna. Nawet kobieta po 60tce musi o siebie dbać dlatego polecam Studio No.41
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ameila dnia: 2017-03-23 15:40:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio No.41 zasługuje na 5 gwiazdek a nawet na 6. Koloryzacja super, solarium mega, studio wymiata. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2017-03-22 22:03:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie są podli, opowiadają głupoty i myślę że nie ujdzie im to bezkarnie. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu Studio No.41!!!! Ludzie nie nabierajcie się na opowieści ludzi którzy kompletnie nie mają godności i szacunku do samego siebie. Studio nie zasługuje na żadną zła opinie bo tam pracują profesjonaliści a nie klamczuchy ze złą historia życiową. Każdy kto dał się na to nabrać powinien się wstydzić. Polecam Studio No.41
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kaska dnia: 2017-03-22 15:42:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia bedzie pozytywna. Jestem zadowolona z kosmetyczki Kingi oraz z solarium. Mila atmosfera, mili ludzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2017-03-21 15:00:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zmieniłam kolor włosów na Truskawkowy Blond. Jestem mega zadowolona, jest śliczny. Bardzo dobre farby i ceny koloryzacji. Polecam P. Huberta oraz P. Emila wiedzą co robią;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2017-03-21 12:48:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robilam sobie manicure hybrydowe i rzęsy Fajnie szybko i dokładnie. Jestem zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewaka dnia: 2017-03-20 19:02:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo szczesliwa ze zadzwonilam do Studia No.41 i umowilam sie na wizyte. Moge tutaj pisac i pisac komentarze i opinie ale wystraczy ze napisze tylko jedno. Mam problem z skora i Pani Anita swietnie doradzila mi aby korzystac z Solarium kolagenowego ktore nie tylko delikatnie opala ale rowniez leczy i pomaga. Bardzo sie wstydzilam... Ale Pani Anita jest cudowna osoba i tak ciepla ze chce zyc. Jeszcze raz dziekuje za pomoc. Polecma !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2017-03-20 14:52:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemność korzystać z promocji pedicure hybrydowe i 15 minut masażu...taki pakiet. Jestem bardzo zadowolona. Ceny niskie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolka dnia: 2017-03-17 12:13:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem nowa klientka Studia, kolezanka mi polecila. Robilam sobie zabieg oczyszczania twarzy plus kaws. Dopiero rozpoczelam kuracje na efekty trzeba poczekac. Moge polecic wszystkim Studio...jest bardzo czysto, pelna kulturka, uprzejmi ludzie i swietna kawa. Bardzo milo. Mam kolejna wizyte za tydzien:)nie moge sie doczekac. Napewno po ukonczonej kuracji bede korzystac z solarium.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2017-03-16 21:38:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem osobą która bardzo ciężko jest zadowolic. Musze przyznać szczerze ze Studio No.41 jest naprawde godne polecenia. Pani Anita jest urocza osoba i pełna wdzięku i klasy. Polecam wszystkim starym jak i nowym klientom Studio No.41
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2017-03-15 22:46:34 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam sobie rzęski u Pani Eweliny. Bardzo polecam. Miałam bardzo rzadkie rzęsy i było trudno zrobić efekt idealny jaki chciałam ale się udało i jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2017-03-14 13:58:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Studio No.41 jestem bardzo zadowolona z usług razem z moich chłopakiem. Korzystamy regularnie z solarium oraz z fryzjera. Rodzinna atmosfera dodaje uroku temu miejscu. To prawda znakomici ludzie. Właściciele Studia są cudowni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia&Szymon dnia: 2017-03-10 20:15:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja:) Zmienilam kolor na platynowy, jestem mega zadowolona. Takiego efektu oczekiwalam. Idealnie :) Pan Huber dostaje 5* Atmosfera w Studio jest boska.... dlaczego wszedzie nie moze byc tyle uprzejmosci tylko same chamstwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2017-03-09 19:52:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super prezent dostałam od chłopaka:) Studio miało fajna promocje. Jestem bardzoooooooooooooo zadowolona. Polecam nie tylko kobitkom;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2017-03-08 22:30:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję No.41 za fajny relaks. Dzień Kobiet może być codziennie:D zabieg kosmetyczny i masaż zaliczony. Będę częściej wpadać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2017-03-08 16:06:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzis zmienilam kolor i fryzure...jestem bardzo zadowolona. Polecam Studio w 100%. Mialam tez przyjemnosc skorzystac z solarium. Fajnie bo wszystko w jednym miejscu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-03-06 14:29:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam solarium, mocne lampy cena ok. Miła obsługa i bardzo fajne Studio. Myślę że jedno z lepszych w Lublinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2017-03-05 20:26:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa. Moja cera jest dość problemowa. Całe życie zmagam się z trądzikiem i przebarwieniami. Serie zabiegów u Pani Kingi bardzo mi pomogły. Fajny sprzęt, fajne naturalne kosmetyki i fajne podejście do klienta. Moja buźka nigdy nie będzie idealna ale jest dopieszczona i zdecydowanie poprawiona. Polecam zabiegi kosmetyczne ?????
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julka dnia: 2017-03-04 19:18:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolor moich włosów jest idealny:) napewno będę stałym klientem Studia a solarium naprawde dobrej jakości i lampy są mocne to najważniejsze;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2017-03-03 19:06:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja naprawdę polecam. Co tu pisać trzeba przyjść i samemu się przekonać. Atmosfera w Studio No.41 jest zaj.... a załoga jeszcze lepsza!!! Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2017-03-03 10:39:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiejsza wizyta w Studio była dobrym relaksem. Mąż mi wykupił prezent walentynkowy z którego dziś chętnie skorzystałam. Zmiana fryzury, manicure hybrydowy i 15min Relaxu na solarium kolagenowym. Takie przyjemności tylko w No.41;) Kobitki zaraz jest nasze święto wiec warto zrobić coś dla siebie i swojego wyglądu:D....nasi mężczyźni mogą za to zapłacić...;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-02-28 14:56:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Fajny klimat Studia i sami profesjonaliści. Emil spoko cięcie. Będę napewno stałym klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2017-02-26 18:03:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solarium zaliczone:) jestem stałym klientem Studia. Polecam!!! PS. Dzisiejsze pączki i kawa bardzo dobre a towarzystwo jeszcze lepsze;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 2017-02-23 23:14:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam dziewczyny Kinge i Eweline.Dziewczyny wiedzą co robią i są w tym świetne. Solarium najlepsze!!! Nie ma takiego drugie w Lublinie. Można trafić na fajne promocje. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-02-22 16:23:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Panią Ewelinę, wykonuje przepiękne paznokcie, jest bardzo miła i potrafi doradzić w każdej sytuacji. Paznokcie utrzymują się bardzo długo i są bardzo dokładnie wykonane!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Laura dnia: 2017-02-21 11:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię sobie indywidualne podejście do klienta i w Studio No.41 nigdy się nie zawiodłam. Od samego początku istnienia salonu korzystam z całej gamy usług fryzjerskich i kosmetycznych. Uwielbiam wspaniały dotyk kosmetyczki, która potrafią stworzyć w czasie zabiegu atmosferę pozwalającą „odlecieć”. Fachowe doradztwo i wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie pytania to cechy, które mają pracownicy salonu. Wychodzę stąd zadowolona i wszystkim zawsze polecam Studio. Naprawdę świetny Relax i wspaniali ludzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-02-20 23:18:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Studio No.41 byłam pierwszy raz jako klientka. Wcześniej wykupilam mojemu Mężowi zabiegi u kosmetyczki i karnet na solarium i tak mnie urzekło to miejsce i profesjonalne podejście, ze wrocilam,aby zmienić fryzurę. I jestem bardzo zadowolona! Razem z Mężem polecamy to miejsce;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renia&Wojtek dnia: 2017-02-19 15:54:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klimat salonu oraz uśmiech pracowników bardzo pozytywnie wpływają na atmosferę panującą w salonie oraz nastrój wewnętrzny klientów. Usługi bardzo profesjonalne, doradztwo również. Jestem w pełni zadowolona z usług świadczonych w Państwa salonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2017-02-18 10:08:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre solarium. Myślę że najlepsze w Lublinie. Duży wybór łóżek i każde opala inaczej. Napewno będę stałym klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cyprian dnia: 2017-02-17 19:36:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czas spędzony w salonie to super wypoczynek, bardzo podoba mi się atmosfera panująca w salonie. Nie mogę się doczekać kolejnej wizyty. Personel pełny profesjonalizm:) Polecam z calego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olivia dnia: 2017-02-17 14:45:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z zabiegow kosmetycznych. Chodzę regularnie i widać efekty (przy okazji dobry Relax). Manicure hybrydowe i pedicure pierwsza klasa. Atmosfera na 6+ polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2017-02-17 00:02:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mile zaskoczona. Studio naprawdę robi duże wrażenie, obsługa konkretna i profesjonalna. Robilam zabiegi kosmetyczne na twarz i jestem zadowolona, również kupiłam super produkty do mojej dojrzałej cery z OrganicSeries są idealne. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-02-14 10:33:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywny Salon. Korzystałem dziś z usług fryzjerskich i moja fryzura jest na 100% taka jaką chciałem. Można zobaczyć fotki na fb. Atmosfera w Studio No.41 jest taka ze jak wejdziesz to nie będziesz chciał wyjść.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2017-02-10 21:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony. Cięcie mi się podoba i włosy się dobrze układają. Dodatkowo kupiłam zestaw pielęgnacyjny do włosów. Super! Solarium również polecam. Mocne lampy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2017-02-10 13:30:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko w jednym miejscu. Fryzjer godny polecenia. Moje włosy nigdy nie były takie piękne. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Przy okazji mogłam skorzystać z super solarium. STUDIO również ma dobrą kosmetyczkę która świetnie potrafi doradzić. Polecam na 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-02-08 09:33:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja!!! Wszystko na wysokim poziomie. Najlepsze solarium w Lublinie. Nigdzie nie byłam tak zadowolona. Właściciele są cudowni i Pani Anita potrafi dobrze doradzić i trafia w gust klienta. Naprawdę polecam. Nie masz pomysłu na siebie? Przyjdź do Studia No.41 i będziesz mega zadowolony:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kajka dnia: 2017-02-04 10:58:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją