Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P.H.U."Kamita" Mariusz Kozioł

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Śląskie, Częstochowa,Katowice Częstochowa Warszawska 14
Telefon: Kom. 694881900
Adres e-mail: info(małpa)kamita.pl
Strona internetowa: www.kamita.pl
Opis działalności: Przedsiębiorstwo remontowo-budowlane Słowa kluczowe: remont,malowanie,gipsowanie,wykańczanie wnętrz

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 19x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 93% niskie 14x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 4516
Data utworzenia profilu: 2012-09-02 12:44:07
Data ostatniej aktualizacji: 2016-12-29 16:57:56 

Opinie o P.H.U."Kamita" Mariusz Kozioł

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystaliśmy z pomocy Mariusza przy pracach wykończeniowych naszego nowego domu.Dzięki doświadczeniu,wiedzy i pragmatycznemu podejściu do pracy dzisiaj mieszkamy w naprawdę dobrze wykończonym domu. Karolina Wojdyłło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2017-11-12 06:26:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana mariusza.Solidny fachowiec,doradzi,podpowie.Robora wykonana jak sienależy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina Wilga dnia: 2016-12-29 14:52:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała w moim mieszkaniu wykończenie tzw.stanu deweloperskiego.Jestem usatysfakcjonowany wykonaniem i profesjonalnym podejściem do sedna sprawy.Polecam zakład "kamita" z Czestochowy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-23 12:51:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm przy zabudowie i ociepleniu poddasza.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nic do poprawy
Opinia dodana przez: Sara B. dnia: 2015-10-18 13:53:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabudowa poddasza - super.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2015-03-19 06:05:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kamite.Sufity gipsowe 160m2 zrobili bardzo ładnie.Po montażu ledów mieszkanie wygląda bajkowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2015-01-24 16:11:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ocieplenie poddasza w Zrębicach.Jestem usatysfakcjonowany.Rzetelna drużyna prace wykonane sprawnie.Nie mam zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2015-01-15 06:35:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała dla mnie adaptacje poddasza,ktora wczesniej zaczeli pseudofachowcy znajacy sie chyba na dokarmianiu kaczek w sadzawce.Jestem bardzo zadowolony.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-28 11:05:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wsio ok.ogólnie ok.
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-21 13:19:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wykonywali dla mnie adaptacje poddasza.Prace przebiegly sprawnie.Nie mam żadnych zastrzezen.Polecam uslugi Mariusza. Paweł - Podkowa Leśna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 2014-09-23 07:28:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę "Kamita".Fachowcy z prawdziwego zdarzenia.Prace wykonują z dużą starannością,dbając o każdy szczegół.Super robota za niską cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriela Rumpel dnia: 2014-04-27 15:32:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie wykończenia poddasza potoczyło się sprawnie.Panowie solidni,po zakończeniu prac nie wymyślali dodatkowych kosztów.To co w umowie,to co uzgodnione poza umową zostało wykonane rzetelnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie mam
Opinia dodana przez: Stanisław Gawornik dnia: 2014-04-22 17:00:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z ogromną przyjemnością polecam Firmę Kamita z Częstochowy.Fachowcy w każdym,jak to się zwykło mówić,calu. Adaptacja poddasza przebiegła sprawnie.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusław Werdejko dnia: 2014-02-21 07:55:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przerabiali mi strych na mieszkanie.Fantastyczna robota.Każda moja prośba i sugestia została rozważona i sprowadzona "do wykonania".Kierownik budowy stwierdził,że pierwszy raz spotyka się z tak rozgarniętymi fachowcami.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-17 13:14:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za wykonane w 2013 roku prace wykończeniowe w siedzibie naszej firmy.Prace wykonane z należytą sumiennością i starannością.Opinia może być tylko jedna.Pozytyw Zarząd P.H.U."Gimar"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie dotyczy
Opinia dodana przez: P.H.U. Gimar dnia: 2014-01-07 17:04:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adaptacja poddasza - bardzo zadowolony jestem z usługi. Panowie zrobili mi poddasze kompleksowo.Instalacje elektryczne,wodne.Regipsy równe.O,K
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romix dnia: 2013-10-03 16:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma remontowa,konkretni pracownicy.Remont zrobiony,posprzątane i już mieszkam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adriana dnia: 2013-02-12 15:26:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgodnie z prośbą Pana Mariusza,szefa "Kamita"-remonty przedstawiam opinię o wykonanej pracy. Wymiana stolarki,montaż paneli i deski barlineckiej,gipsowanie ścian,zabudowy z regipsów,sufity podwieszone,malowanie...idealnie.. Nie mam pojęcia skąd u tych ludzi bierze się tyle cierpliwości i wiary w efekt finalny,kiedy początek,to pył,kurz i bród? Pełen profesjonalizm,widoczna gołym okiem pasja i chęć budowy czegoś nowego. Współpraca z fachowcami "Kamita" to była przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Janusz Wieszołek dnia: 2012-10-11 10:43:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipe Kamita mogę ocenić tylko dobrze i bardzo dobrze.Naprawde mnóstwo pracy w wykończenie mojego domu włożył pan Mariusz i jego ludzie.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Jasiński dnia: 2012-09-30 07:33:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma.Terminowość,wysoka jakość usług.Jestem naprawdę zadowolona. Marta W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-09-02 12:46:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją