Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Krzysztof Studziński

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 59-220 Legnica Rynek 32
Telefon: Kom. 513281893
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 5287
Data utworzenia profilu: 10.12.2016 22:10:34
Data ostatniej aktualizacji: 10.12.2016 22:10:34 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Krzysztof Studziński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadam się z poprzednimi wpisami. Mecenas Studziński prowadził moją sprawę rozwodową. Skutecznie i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 02.07.2020 13:43:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, wybronił mnie z tarapatów, umiejętnie poprowadził postępowanie i skończyło się na dozorze elektronicznym. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Seba dnia: 08.06.2019 19:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec, polecony mi przez znajomą, moja sprawa zakończona sukcesem. Stąd i ja polecam dalej ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga z Chojnowa dnia: 14.03.2018 09:33:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Studzińskiego! Mecenas prowadził moją sprawę rozwodową. 100% zadowolenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 03.01.2018 17:03:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas doradzał mi w sprawie o alimenty. Profesjonalny i konkretny. Polecam w sprawach rodzinnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 25.09.2017 09:30:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa, doradzał mi w wielu sprawach. Rzeczowo i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Krauze dnia: 22.03.2017 10:48:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młodość, profesjonalizm i wiedza ale i również doświadczenie - idealna mieszanka charakteryzująca świetnego Adwokata, jakim niewątpliwie jest Pan Mecenas Studziński. Indywidualne i wnikliwe podejście do każdego przedstawionego problemu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony Klient dnia: 14.12.2016 21:41:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat w sprawach karnych. Konkretny i skuteczny. Nie mydli oczu, że na 100% wygramy, przedstawia za i przeciw. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient Lubin dnia: 13.12.2016 10:07:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją