Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka dr Dariusz Erwin Kotłowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-869 Warszawa Towarowa 33
Telefon: 22 632 19 60 Kom. 662 422 012 Fax: 22 862 87 98
Adres e-mail: adwokatdkotlowski(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwkotlowski.pl
Opis działalności: Rozwody,Separacje,Podział Majątku,Alimenty,Cywilne,Karne,Karne Skarbowe. Słowa kluczowe: Rozwody,Separacje,Podział Majątku,Alimenty,Cywilne,Karne,Karne Skarbowe.

Ocena: 100% pozytywna 136x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 135x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 130x 1x
Ceny usług: 97% niskie 96x 30x 2x
Ilość opinii w serwisie: 137
Ilość odsłon profilu firmy: 20428
Data utworzenia profilu: 2014-05-09 12:52:15
Data ostatniej aktualizacji: 2016-12-04 11:10:44 

Opinie o Kancelaria Adwokacka dr Dariusz Erwin Kotłowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny profesjonalista, który nie tylko zna wagę dotrzymywania terminów, ale także potrafi odnaleźć się w morzu dynamicznie zmieniających się przepisów. Do powierzonych mu spraw podchodzi uczciwie i z należytą starannością, co przekłada się na jego liczne sukcesy w karierze zawodowej oraz naukowej. W kontaktach z klientami kancelarii wykazuje się empatią i zrozumieniem, jednocześnie dostarczając rozwiązań nawet najtrudniejszych problemów. Obsługa prawna naszej rodzinnej firmy od wielu lat prowadzona jest na najwyższym poziomie przez dr Dariusza Erwina Kotłowskiego. Dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2017-09-18 22:03:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia oparta na wspolpracy z Panem mecenasem; rzetelny i profesjonalny fachowiec posiadajacy doswiadczenie i wiedze oaz wzorowo dobrany zespol specjalistow. W pelni podzielam poprzednie opinie. Podjelam decyzje o zmianie dotychczasowego pelnomocnika na Pana mecenasa Dariusza i decyzji tej zawdzieczam pozytywne rozstrzygniecie w mojej sprawie karnej. Serdecznie pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow. Dla przeciwnikow niewygodny i kontrowersyjny, ale broni swego zdania i klienta a to cenne. Adres email do wiadomosci redakcji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena Rau. dnia: 2017-08-26 10:58:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z nielicznych adwokatów który podszedł do mnie po ludzku i doprowadził moją rozgrzebaną sprawę przez poorzedniego adwokata do szczęsliwego dla mnie końca. Rzetelny, konsekwentny i z powołania. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rozalia Kalinowska dnia: 2017-08-01 17:37:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Mecenas Erwin Kotłowski i J. Pieczka są najlepszymi adwokatami jakich spotkałem. Obsługiwali mnie w sprawie rozwodowej i moją narzeczoną w związku z jej byłym partnerem, czyli alimenty i ustalenie praw. Powiem tak Adwokaci Ci są bezwzględni dla strony przeciwnej jak i adwokatów po drugiej stronie. Reagują natychmiast zgłaszają wnioski tu i teraz.Wykorzystują każdy słaby punkt przeciwników. Zawsze przygotowani i profesjonalni. Czuliśmy się z narzeczoną bardzo dobrze obsługiwani. Byli tak dobrzy, że druga strona na początku wojownicza po dwóch rozprawach sama wyszła z ugodą. To co się działo na rozprawach normalnie Ally Mc Bill! Ludzie! uczciwi adwokaci,wiedzą po co poszli do sądu, wychowani, agresywni, nie mają głów w chmurach. Jak trzeba to spokojni opanowani. Panowie byli i są super, błyskotliwy, empatyczni bezlitosni dla przeciwników najlepsi jakich mieliśmy.Przyjemność spotkać takich prawników którzy nie spiepszą sprawy, a z sercem i uczciwie ja przeprowadza. Dziękujemy PS Piotr Sowa z narzeczoną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2017-07-26 10:20:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta drogą pragnę podziękować Panu Mecenasowi Dariusz Erwinowi Kotłowskiemu za wzorową i troskliwą opiekę prawną w trakcie spraw; rozwodowej, rozdzielności majątkowej jak również o podział majątku. To bardzo dobry człowiek, prawnik, dobrze zorganizowany, punktualny, wie co robi i w jakim celu. Mimo choroby zawsze punktualny i przygotowany na rozprawach. Serdecznie dziękuję, za okazaną pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sabina Ch. dnia: 2017-06-15 16:11:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria warta polecenia. Sprawę prowadził pan Adrian Nowakowski - wygrał mimo,iż nikt nie chciał się podjąć obrony. Bardzo profesjonalny, dobrze przygotowany, odpowiada na każdy telefon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-01 15:27:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat,uczciwy i pracowity. Moj syn moze zawdziecza mu wolnosc, mimo ze inni adwokaci u ktorych bylam dawali mu 4 - 6 lat za narokotyki,a mecenas stawal na glowie i syn dostal rok w zawieszeniu. Jestemy wdzieczni za to co zrobil.Niech mu Pan Bog Blogoslawi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina Krauss dnia: 2017-04-17 14:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Mecenas E. Kotłowski i Jan Pieczka są najlepszymi adwokatami jakich spotkałem. Obsługiwali moją narzeczoną związku z jej byłym partnerem, czyli alimenty i ustalenie praw. Powiem tak Adwokaci są bezwzględni dla strony przeciwnej jak i adwokatów po drugiej stronie. Reagują natychmiast zgłaszają wnioski tu i teraz. Zawsze przygotowani i profesjonalni. Czuliśmy się bardzo dobrze obsługiwani. Byli tak dobrzy, że druga strona na początku wojownicza po dwóch rozprawach sama wyszła z ugodą. to co się działo na rozprawach normalnie Ally Mc Bill! Ludzie! uczciwi adwokaci, wychowani, nie mają głów w chmurach, zawsze spokojni opanowani. A Pan Jan Pieczka super, błyskotliwy, empatyczny bezlitosny dla przeciwników najlepszy radca prawny jakiego miałem przyjemność spotkać. Dziękujemy PS
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Sowa dnia: 2017-04-11 15:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam dobrego uczciwego adwokata i widziałam pracę wielu,którzy mnie reprezentowali ale z marnym skutkiem.Straciłam nadzieję na wyjście ze skomplikowanych spraw do czasu kiedy ktoś polecił mi kancelarię dr Dariusza Erwina Kotłowskiego.Pierwsze efekty pracy zobaczyłam w błyskawicznym czasie. Mam do kancelarii wielkie zaufanie. Cenię ich za profesjonalizm,pełne oddanie dla sprawy i indywidualne podejście.Kancelaria reprezentuje najwyższy poziom przygotowania merytorycznego.P.Mecenas odbiera telefon nawet w weekendy i służy radą.Pan mecenas jest bardzo rozchwytywany a mimo to dla każdego znajduje czas.Gorąco polecam i dziękuję całemu personelowi tej kancelarii ja i moje dziecko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: E. Ramotowska dnia: 2017-04-07 21:49:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik z powołania, podchodzi do klienta z troską, zrozumiale tłumaczy i wyjaśnią wszelkie wątpliwości. Mimo odległości punktualny, na rozprawach aktywny, wie co mówi i czego oczekuje,przygotowany, znał akta i widać było, że zna się na tym co robi, a co najważniejsze honorarium adekwatne do wkładu pracy. Mimo, że przeszedłem do niego od innych dwóch adwokatów, nie komentował ich pracy, wręcz przeciwnie z szacunkiem się o nich wypowiadał,zaskoczył mnie tym że wręcz ich usprawiedliwiał mimo,że moja sprawa była zawalona, a ten wziął się od razu do pracy. To pokazało klasę mecenasa. Wielkie dzięki, pozdrawiam Łukasz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Gdynia Oksywie dnia: 2017-03-19 15:38:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa - pełen profesjonalizm. Pan mecenas osobiście uczestniczył w każdej z dwóch rozpraw. Bardzo dobry kontakt z kancelarią (obieg dokumentów - przepływ informacji). Wszystko szybko, sprawnie. Pan mecenas zawsze służył pomocą i poradą zarówno podczas wizyt w kancelarii, jak również telefonicznie (włączając także dni wolne od pracy). Z czystym sumieniem polecam usługi tejże kancelarii. Cena jak najbardziej adekwatna do stopnia profesjonalizmu i standardu usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2017-03-07 13:56:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam kancelarię dr.Dariusz Erwina Kotłowskiego z Warszawy.Mimo moich ciężkich,zaawansowanych i skomplikowanych spraw Pan mecenas podjął się w sposób profesjonalny i zaangażowany wraz z Panem mec.Janem Pieczką którzy pomogli mi w bardzo trudnych sprawach.Jestem bardzo wdzięczny że są jeszcze tacy adwokaci.Niech im Pan Bóg Błogosławi w tym co robią i są najlepsi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek z rodziną dnia: 2017-03-05 13:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdeczne podziekowanie za pomoc w poprowadzeniu mojej skomplikowanejsprawy rozwodowej do szczesliwego finalu Panu mecenasowi Dariuszowi Erwinowi Kotlowskiemu i Jego wspolpracownikom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota z synem dnia: 2017-03-03 17:46:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Kotlowski byl moim trzecim adwokatem w mojej sprawie rozwodowej, ale jako pierwszy tak na prawde sie sprawa zajal z sercem. Mimo, ze sprawa byla w Gdansku byl na kazdej rozprawie osobiscie. Po drugiej rozprawie dostalem upragniony wyrok. Wynagrodzenie za prowadzenie sprawy uczciwe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik Pilipczuk dnia: 2017-02-20 22:44:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia opiera się wyłącznie na kontakcie osobistym zarówno z Panem Mecenasem Dariuszem w trakcie realizacji zleconych mu spraw, jak również obserwacji Pana mecenasa w trakcie rozpraw o rozwód, rozdzielność majątkową oraz o podział majątku dorobkowego. Na rozprawach stanowczy, przygotowany, nieustępliwy i konsekwentny podobnie jak Pan mecenas Jan. Pragnę podkreślić, iż mogłam zawsze liczyć na Pana Dariusza oraz Jego pracowników,Pana Jana i Pana Adriana. Każdy nich wykazał się troskliwością, fachowym i profesjonalnym podejściem do moich problemów,czy wątpliwości, które wspólnie rozwiązywaliśmy. Fakt, ze to Sad decyduje o wyniku sprawy, to przygotowanie, praca, strategia oraz zaangażowanie i profesjonalizm Panow mecenasów przyczyniły się do korzystnych dla mnie rozstrzygnięć. Wysokość honorarium nie tylko adekwatna do wykonanych czynności, lecz również konkurencyjna do innych oferowanych na rynku. Krzywdzącym i nieuczciwym było by, nie docenić tego co dla mnie Panowie zrobili. Wdzięczna Krystyna Radom
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2017-02-11 14:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragnę polecić usługi Pana Mecenasa Dariusza Erwina Kotłowskiego z Warszawy, który został mi polecony przez moich przyjaciół. Świetny prawnik, profesjonalista, o bogatej wiedzy prawniczej teoretycznej i praktycznej. Jak dotąd jedyna osoba, która w pełni włożyła serce, zaangażowanie i swoją wiedzę w rozwiązanie moich spraw rodzinnych [rozwód, alimenty, podział majątku]. Wysoka kultura osobista i prawdziwe zainteresowanie problemami klienta i poszukiwanie sposobów ich rozwiązania. Pan Mecenas Dariusz Erwin Kotłowski należy do tych nielicznych adwokatów, którzy odpisują na maile, oddzwaniają do klienta, pozostają z nim w stałym kontakcie i poświęcają mu optymalną ilość czasu bez względu na porę, również w dni wolne. Mimo, że odległość pomiędzy Gdańskiem a Warszawą jest spora, zawsze Pan mecenas punktualnie 30 minut przed rozprawą oczekiwał na mnie przed salą rozpraw. Uspakajał i był wsparciem dla mnie, a na rozprawach pokazał kunszt sztuki prawniczej. Jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa, że na mojej drodze był Pan Mecenas, którego interesował mój los i moich dzieci. Dlaczego jeden adwokat może i potrafi, a inni przewlekają sprawy w nieskończoność. Polecam z pełną odpowiedzialnością usługi Pana mecenasa. Roksana Wolniewicz z dziećmi - Gdańsk.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roksana Wolniewicz. dnia: 2017-02-09 15:11:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Dariusza Kotłowskiego i jego działanie można opisać w kilku słowach "konkretny, rzeczowy, efektywny" chociaż to i tak za mało by opisać i jednocześnie podziękować za poprowadzenie mojej sprawy rozwodowej. Z wyrazem szacunku: Bartosz Sosiński wraz z córką.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2017-01-24 13:01:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam goráco mecenasa. Fachowo, terminowo z efektem dostalem rozwod.Mecenas kontrowersyjny, ale nie bawi sie na rozprawach w kokieterie,wali z mostu jak brzytwa. Wielki szacunek,takiego mecenasa potrzebowalem od dawna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2017-01-08 20:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek o wielkim sercu, empatii, zdecydowaniu, życzliwy którego pasja jest prawo i pomoc potrzebującym. Mimo odległości nie zostawił mnie i mojej rodziny bez pomocy. Nie zdarł z nas ostatniej koszuli by poprowadzić nasza beznadziejna sprawę. Punktualny, przygotowany, przewidujący, Te wszystkie cechy pozwoliły na uzyskanie pozytywnego dla nas wyroku. Z całego serca polecamy Elżbieta i Tadeusz Golonowie z Gdyni. Bardzo dobry specjalista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta i Tadeusz Golonowie dnia: 2016-12-31 14:30:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Dariusz Kotłowski,z którym miałem możliwość się spotykaćp w trakcie prowadzenia mojek sprawy rozwodowej okazał się profesjonalistą o ogromnej wiedzy,wnikliwym wyczuciu łączenia faktów,szukania najlepszych rozwiązań,nie działał schematowo. Przy tym wszystkim był konkretny i zdecydowany oraz ostry i nie dał sobie wejść na głowę, dba o klienta,zawsze punktualny.Mowa końcowa jaką zaprezentował nawet mnie twardziela chwiciła za gardło. Moja sprawa rozwodowa w SO w Katowicach zakończona sukcesem. Polecam bo warto i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2016-11-27 12:14:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem ! Polecam jak najbardziej Pana dr Dariusza Erwina Kotłowskiego oraz wspołpracowników (Pana Jana oraz Adriana) Zadzwoniłam dwa dni przed rozprawą karną (telefonicznie wyjasniłam mniej wiecekj tok sprawy), nastepnego dnia umowilismy sie,dogadalismy szczegóły . Na rozprawe stawił sie Pan Adrian był przygotowany 100 % (szok) wyłapał najmniejsze szczegóły na naszą korzyść , zainicjował naszą wygraną. Rzeczowy , kompetentny,ambitny ...nie sposób wyrazic mojej wdziecznosci ! Moge tylko palecic ! Pan Adrian jest to zdecydowanie jeden z niewielu adwokatów, który proponuje rzetelną i fachową pomoc za rozsądne pieniądze adekwatne do zarobków w naszym kraju.! Ewelina
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Ch. dnia: 2016-11-18 13:40:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy kontakt z Panem prof. Dariuszem Kotłowskim, to strach w oczach całej grupy, ale po pierwszych wykładach z okazało się, że Profesor to człowiek posiadający ogromną wiedzą, życzliwość, szacunek do nauki i studentów, ale kiedy trzeba potrafi jednym zdaniem przywołać kilkadziesiąt osób do porządku. To jeden z niewielu wykładowców z jakim mieliśmy i mamy przyjemność się spotykać podczas zajęć na których nikt nie jest w stanie się nudzić i w których każdy chętnie i aktywnie uczestniczy. Świetny wykładowca !!!!!! Pozdrawiamy Pana profesora - Studenci IV :):):) SESJA NIEDŁUGO :):):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Studenci IV roku :):):) dnia: 2016-11-16 23:38:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem jak wyrazić wdzięczność, że spotkałem na swojej ciężkiej rozwodowej drodze Pana Mecenasa Kotłowskiego. Wygrał sprawę która była beznadziejna, sędzina od początku sprawy dała mi zabezpieczenie alimentów w wysokości 1000 złotych na każde dziecko. Dzięki walce Pana Mecenasa ostateczne alimenty były dużo niższe, wina obu stron a i kontakty z dziećmi mam ustalone w porozumieniu rodzicielskim więc widuję je częściej niż sędzina by mi dała. Panie Mecenasie z całego serca dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbyszek W. dnia: 2016-11-02 16:15:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały człowiek, bardzo dobry prawnik, zaangażowany w powierzone mu sprawy.Doprowadził moje sprawy mimo przeciwności losu i mojego byłego małżonka do pozytywnego rozwiązania. Jestem szczęśliwa, że na mojej drodze spotkałam mecenasa Dariusza i jego zespół dla których ja i moje sprawy były ważne mimo,iż miałam niewielkie możliwości finansowe. Bardzo dziękuję Liliana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez uwag
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-01 14:21:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi mecenasa dr Dariusza Erwina Kotłowskiego z Warszawy,ostry jak brzytwa,aktywny,przygotowany, rzeczowy i mega inteligentny. Na rozprawach czujny i przebiegły,wie czego chce, szedł po bandzie by osiągnąć cel. Przeprowadził mój rozwód oraz podział majątku bezproblemowo i z efektem większym niż de facto oczekiwałem. Wynagrodzenie w pełni adekwatne do wykonanej pracy. Dla mnie osobiście irytujące w czasie spotkań było odbieranie przez mecenasa każdej rozmowy telefonicznej. Pozdrawiam Dominik Raichert z Gdańska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: D Raichert Gdańsk dnia: 2016-10-08 10:14:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podzielam wszystkie dotychczasowe opinie na temat Pana mecenasa, mozna pisać wiele, ale to jak podszedł do mojej sprawy przed Sadem Okregowym w Płocku jest mistrzostwem świata. Bardzo serdecznie dziękuję. Iwona z dziećmi z Płocka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2016-09-10 13:30:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa. Wspaniały człowiek i świetny fachowiec.Prowadził moją bardzo trudną sprawę rozwodową i sprawę o podział majątku, w Sadzie I instancji dokonał rzeczy wręcz niemożliwej za którą będę mu wdzięczny, zawsze świetnie przygotowany,pomysłowy, nie ma żadnych problemow z kontaktem z Panem Mecenasem, zawsze znajduje czas dla klienta, a kiedy nie odbiera oddzwania nawet w soboty lub w niedziele. Ma bardzo ludzkie i normalne podejście, posiada dużą wiedzę i duże doświadczenie, jest rzeczowy i walczy o swojego klienta do samego końca, ma od początku do końca cel, nie pobiera dodatkowych opłat za udział w rozprawach, czułem się przy nim bezpiecznie, chociaż pełnomocnicy żony nie należeli do miłych i też walczyli, ale wygrana po mojej stronie :):). Polecam jeszcze raz, nie wiem jak się panu Mecenasowi odwdzięczę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon Żoliborz dnia: 2016-09-05 22:02:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niemożliwe - stało się możliwe,a to dzięki uporowi i determinacji Pana mecenasa Dariusza Erwina Kotłowskiego, który został mi polecony przez znajomych, bowiem musiałam zmienić obrońcę który przez 19 miesięcy nie był w stanie wyciągnąć mojego męża z aresztu śledczego, a który jak się okazało mógł być krótszy gdyby poprzedni adwokat zajął się sprawą aktywnie i profesjonalnie, nie tylko czekając na kolejną transzę pieniędzy. Pomijając ten przykry okres jesteśmy dozgonnie wdzięczni,że na naszej drodze stanął Pan mecenas Dariusz Erwin Kotłowski wraz z Panem mecenasem Janem Pieczka i Panem Adrianem - ludzie z pasją, empatią pełni zrozumienia dla innych, którzy po dwóch miesiącach od podjęcia się sprawy spowodowali, że od piątku mąż jest ze mną, dziećmi z rodziną i będzie mógł odpowiadać z wolnej stopy. Nie da się w kilku słowach opisać i wyrazić tego co dzisiaj czujemy i jak jesteśmy szczęśliwi. Dlatego jednym prostym słowem wyrażającym wszystko i za wszystko z całego serca dziękujemy. Wdzięczni i szczęśliwi; Dominik z Lidią z Marysią z Kubusiem z Krystiankiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik / Lidia z dziećmi dnia: 2016-08-27 12:52:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dlugo zastanawialam sie jak sformulowac opinie o Panu Mecenasie Dariuszu Kotlowskim i jego wspolpracownikach, bo tak naprawde tego co Mecenas dla mnie zrobil opisac slowami sie nie da. Pan Mecenas zgodzil sie przejac moja sprawe rozwodowa po tym jak poprzednik prawnik tylko te sprawe niepotrzebnie zagmatwal. I tak juz od roku jestem pod jego skrzydlami i powoli zblizamy sie do zakonczenia moich wszystkich spraw. Do rozwodowej doszla jeszcze karna, o rozdzielnosc majatkowa, o podzial majatku oraz sprawa za granica. Jezeli komus nie wystarcza opinie innych osob na tym forum, w 100 % polecajace Pana Mecenasa i jego Kancelarie, powiem tylko tyle ze jego decyzje i strategia procesowa daly mnie i moim dzieciom lepsze, spokojne zycie, za co jestem i bede Panu Mecenasowi dozgonnie wdzieczna. Ten czlowiek zyje tym co robi, pelen profesjonalizm dzialania, ogromna wiedza, jest zawsze pewny swoich dzialan, nigdy nie zostawil mnie w potrzebie! A zdarzalo sie ze telefonowalam do Mecenasa poznym wieczorem i wczesnym rankiem, zawsze oddzwanial, nawet w weekend czy w swieto gdy mial gosci w domu. Czy to z kancelarii, z samochodu, z domu - byl i jest dla mnie zawsze dostepny. Swoim spokojem i zachowaniem zmienil moje podejscie do procesu, dzieki czemu z kazda kolejna rozprawa czulam sie lepiej. Panu Mecenasowi Kotlowskiemu ufam bardziej niz sobie. Polecam wszystkim! To prawnik z powolania, o ktorego w dzisiejszych czasach trudno, on i jego ludzie z pelnym zaangazowaniem i pasja dzialaja zawsze w interesie klienta, a co najwazniejsze - skutecznie! Honorarium jest adekwatne do wlozonej pracy. Moim zdaniem jest to na pewno jeden z najlepszych prawnikow w Polsce, a na pewno najlepszy prawnik w Warszawie. Panie Mecenasie - Dziekuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia, Niemcy dnia: 2016-07-15 12:10:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% polecam współpracę z kancelarią mec. Dariusza Kotłowskiego oraz jego współpracownikami. W sposób uczciwy i rzetelny przeprowadzili moją rozprawę rozwodową, po przeniesieniu „rozgrzebanego procesu” od innego znanego również tutaj na forum prawnika (mającego kancelarię na jednym z większych placów w Warszawie). Na każdym etapie mogłam liczyć na rozmowę, wsparcie, wskazówki a przede wszystkim efektywne działania. Pan mec. Dariusz Kotłowski oraz Pan Jan Pieczka zawsze byli ze mną w kontakcie, służyli rozmową i wsparciem, proponowali konkretne działania, a nie tylko czekali na kolejną rozprawę. Koszty procesu są adekwatne do działań; co więcej nie jest tak (jak w innych kancelariach), że płaci się całość na początku czy za pozew i później prawnicy nie robią już nic, bo nie mają motywacji finansowej, bo pobierają jedynie wynagrodzenie za reprezentowanie klienta podczas rozpraw. Podczas całego procesu po przeniesieniu sprawy od poprzedniego adwokata, Pan Jan Pieczka zajmował się efektywnie i rzetelnie moim procesem, współprowadził sprawę pisząc pisma procesowe i odpowiedzi na skargi drugiej strony, które zawsze przynosiły zamierzony efekt. Po tak przeprowadzonym procesie rozwodowym (choć b. trudnym) wraca chęć do życia; wiem, że bez wsparcia P. D. Kotłowskiego ora P. Jana Pieczki nie dałabym rady. Polecam Kancelarię za okazaną pomoc, wsparcie na każdym etapie, uczciwe podejście do sprawy – są to rzetelni ludzi i prawdziwi fachowcy. Dziękuję za pomoc i wsparcie. Mirka z dziećmi
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mirka z dziećmi dnia: 2016-07-11 09:17:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sytuacja wyglądała jednym słowem - słabo. Zmieniła się ona w momencie kiedy na mojej drodze pojawił się Adwokat Dariusz Kotłowski wraz ze swoim wspólnikiem. Dzięki nim odzyskałem wiarę w siebie oraz w to, ze sytuacja w której się znajdowałem nabrała dość nieoczekiwanego obrotu - za co jestem niezmiernie wdzięczny. Osobiście bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz Synowski dnia: 2016-07-05 20:16:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez dwóch zdań, mecenas Kotłowski jest najbardziej kompetentną osobą w sprawach rodzinnych z jaką miałam do czynienia. Ewidentnie posiada bogate doświadczenie zawodowe, naukowe i prawnicze oraz taką samą wiedzę. W sprawach beznadziejnych jest świetny, nie kadzi, mówi tak jak jest, myśli i działa i osiąga swój cel. Ma świetnie wyszkolonych aplikantów dorównują szefowi.Kiedy przebywa się w Jego Kancelarii panuje tam miła rodzinna atmosfera, a stres związany ze sprawą mija. Na każdym kroku widać, że klient jest w niej najważniejszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina Kordecka dnia: 2016-06-23 17:46:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mec.Dariusz Erwin Kotłowski to profesjonalny,rzetelny,uczciwy,miły adwokat o wyjątkowej wiedzy i zaangażowaniu. Jestem pod wielkim wrażeniem, że mimo soboty i niedzieli,po moim telefonie do niego który znalazłam w internecie prosząc o pilną pomoc dla syna którego aresztowano,a dzwoniłam tego dnia do kilku warszawskich adwkatów i albo nie mieli czasu, albo nie odbierali telefonów, albo kazali przyjść w poniedziałek, Mecenas Kotłowski mimo,że wracał zmęczony z uczelni jak się okazało,zamiast do domu przyjechał wprost do swojej kancelarii by mnie przyjąć,kiedy u przedstawiłam sprawę, nie pytajac o wynagrodzenie, zaliczkę, wieczorem pojechał na Komendę Polciji Warszawa Śródmieście, by ustalić co się z moim synem dzieje. Tego samego dnia póżnym wieczorem zadzownił i uspokoił mnie oraz zapewnił, że następnego dnia najpóżniej w poniedziałek, po przesłuchaniu syn wyjdzie na wolność i tak się stało.Teraz broni mojego syna z pełnym poświęceniem. Mecenas nie traktuje mnie i mojego syna jak bankomatu. POLECAM i jeszcze raz POLECAM bo to bardzo dobry, skuteczny i otwarty na człowieka adwokat. Niewiele jest adwokatów dla których zawód adwokata jest pasją. Kornelia Janki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krnelia z Janek dnia: 2016-06-22 18:15:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam do rozwodu osobę Pana Dariusza,sprawa wygrana, alimenty wyższe niż planowałam. Pan Mecenas bardzo zaangażowany w sprawę, zawsze osobiście obecny na każdej rozprawie, pół godziny przed już na mnie czekał. Ważne jest, że ten adwokat zaangażowany w sprawę sam podpowiadał czego możemy jeszcze żądać jakie dokumenty przedstawiać,a jakie pominąć. Mogę powiedzieć,że kiedy potrzebowałam wsparcia mogłam zawsze liczyć na Pana Dariusza lub jego pracowników, przy nim jednak czułam się bardzo bezpiecznie I odważnie. To miły, życzliwy człowiek który klienta bardzo szunuje i októrego się troszczy. Pan mecenas to profesjonalista zdeterminowany w dążeniu do celu, surowy i drobazgowy. O pełnomconiku drugiej strony mimo, że na rozprawie go słownie linczował, poza rozprawą wypowiadał się z pełnym szacunkiem i uznaniem poprostu klasa. Jedna wada w trakcie spotkania odbiera każdy telefon, co być może przeszkadzać lub irytować. Jednak polecam bo naprawdę warto. Martyna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2016-05-21 13:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwód nie jest, aż taki zły jak ma się przy sobie konkretnego człowieka z konkretną wiedzą i podejściem do sprawy. Moja siła wynikała z obecności pewnego siebie, przygotowanego merytorycznie oraz ostrego pełnomocnika adwokata dr Dariusz Erwina Kotłowskiego, którego znalazłam na tej stronie. Teraz sączę sobie winko i upajam się jeszcze chwilą widoku miny byłego już Pana męża na głos sędziego ogłaszającego wysokość alimentów i winę za rozpad naszego małżeństwa. Dziękuję Panu Mecenasie bo dla takiej chwili dzięki takim ludziom jak Pan warto żyć. Pozdrawiam Natalia Ayoub Kaliszak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia Ayoub Kaliszak dnia: 2016-05-18 01:27:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wziąłem mecenasa Kotłowskiego do sprawy karnej z polecenia.Facet ostry,bezpośredni,mega ogarnięty w przepisach i przygotowany na niespodzianki drugiej strony.Jeśli nie może mecenas być na rozprawie,to lepiej ją odroczyć bo mimo źe jego ludzie są dobrzy to nie to samo co Mecenas. Widać to nawet jak sędzia się zachowywała .Mecenas drogi,ale bardzo skuteczny. Polecam bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2016-05-02 21:38:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "Dziękujemy" Panie Mecenasie jest Pan bardzo dobrym adwokatem oraz wspaniałym człowiekiem rozumiejącym ludzi w potrzebie. Pełen optymizmu dawał Pan nam nadzieję i budował nas w walce o wolność dla syna. Jego wolność zawdzięczamy Pańskiej determinacji. Bardzo wdzięczni rodzice z synem Mateuszem.
Opinia dodana przez: Andrzej i Krystyna Gdańsk dnia: 2016-04-20 09:13:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim bardzo dziękuję za tak błyskawiczne przeprowadzenie mojej sprawy rozwodowej. Pomimo braku zgody meza na rozwód i stawianie przez niego swoich warunkow, ktore dla mnie byly nie do przyjęcia Pan Mecenas tak skutecznie przeprowadził negocjacje że rozwód zapadł w rezultacie na pierwszej sprawie. Pan Mecenas ponadto jest stanowczy i bardzo kompetentny z dużym zaangażowaniem w wykonywaną pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2016-03-15 15:35:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podzielam poprzednia opinie, widac ze kocha to co robi i robi to bardzo dobrze. Jestem pod wielkim wrazeniem efektow pracy Pana Dariusza i jego zespolu. Pozdrawiam serdecznie i goraco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Zych dnia: 2016-03-02 18:58:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy,słowny,przykłada się do sprawy, widać że mu zależy, zna akta, minus bo czasami zapomniał oddzwonić, ale tele odbiera:) jednak to pryszcz przy tym w jaki sposób broni. Wie co robi, nie ściemnia, mówi jak jest i jak może być. Gość warty szacunku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryba i .... dnia: 2016-02-27 12:33:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie dziękujemy Panu Mecenasowi za wszystko co zrobił dla naszej rodziny. Paweł z Dagmara i dziećm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2016-01-23 15:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyrażam uznanie i wdzięczność Panu adwokatowi dr Dariuszowi Erwinowi Kotłowskiemu i jego pracownikom dzięki którym po 2 latach walki z sądem rodzinnym w którym zasiadały same kobiety, kuratorem, OPSami, MOPSami, RODK oraz innymi bezdusznymi darmozjadami przy ogromnej pomocy i zaangażowaniu Pana mecenasa i pracowników kancelarii odzyskałem pełne prawa do dzieci i opieki nad nimi. Nie wiem jak wyrazić radość oraz podziękowanie Panu mecenasowi, który jest człowiekiem w pełni zaangażowanym w sprawę. Każde spotkanie z Panem mecenasem i rozmowa z nim. emanowało empatią, życzliwością, zdecydowaniem, zrozumienie i ogromną wiedzą i sama rozmowa z Panem mecenasem i spotkanie dawały mi dodatkową energię i mobilizowały do jeszcze większych działań i walki o własne prawa. Warto jednak było walczyć. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymek z Grodziska dnia: 2015-12-12 17:40:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczna Panu mecenasowi Dariuszowi oraz Panu mecenasowi Janowi za profesjonalizm by wybronić mnie z mojego nieszczęścia,za rzeczowe oraz bardzo szczere poświęcenie się mojej jakże ciężkiej sprawie przez którą życie straciło dla mnie sens. To dzięki uporowi i rzetelności Pana mecenasa Dariusza oraz Jana nie straciłam dorobku całego życia przez nieuczciwość innych i odzyskałam wiarę w sprawiedliwość oraz w to, że ludzie tacy jak Panowie oddani swojej pracy i ludziom, potrafią przywracać wiarę, że niemożliwe staje się możliwe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 2015-12-07 16:17:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj byłam z Panem mecenasem na rozprawie rozwodowej, żałuję że wcześniej go nie wzięłam bo porównując poprzednika z obecnym ich podejście, to mecenas Kotłowski widać, że żyje tym co robi,nie pozwolił sobie wejść na głowę, jest bardzo surowy i dokładny. Po raz pierwszy zobaczyłam, że mój mężuś nie był już tak pewny siebie i mina mu posmutniała, wręcz kipiał z nienawiści kiedy mecenas przesłuchiwał drobiazgowo jego świadków,jeden po drugim się kompromitowali gubiąc się w zeznaniach. Widać było, że są ustawieni. Super super super. Odzyskałam wiarę, że mam oparcie w mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2015-11-26 12:55:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyłączam się do poprzednich opinii.To fachowiec i specjalista który jak na warunki warszawskie ceny ma przyzwoite i jest dostępny i ludzki. Jego wspólnik p.Jan stara się ale ma za mało sprytu i doświadczenia.Wiedza to nie wszystko,ale i tak jestem b.zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2015-11-11 14:27:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana mecenasa polecila mi pani która pracuje w ZUS kiedy chciałam wyjaśnić dlaczego mojej córce odebrano rentę socjalaną. Mimo,że Pan mecenas jest bardzo rozchwytywany, to nie odmówił pomocy mi i mojej niepelnosprawnej córce,której ZUS odebrał rentę socjalną. Przyjął mnie życzliwie i obiecałej pomoc i słowa dotrzymał. Nie wziął złotówki za odwolania od decyzji ZUS,a potem za prowadzenie sprawy przed Sądem. Moja córeczka ma rentę dzięki pracy człowieka o tak wielkim sercu i zrozumieniu ciężkiej sytuacji matki samotnie wychowującej niepelnosprawne dziecko. Kiedy bylam z nim na rozprawie w Sądzie Okregowym, to jak przemawiał Pan mecenas, łzy lecialy mi same.Pani Sędzia nie przerwała mu ani razu, biegla i kobieta z ZUS nie wiedziały chyba co powiedzieć. Rentę Sąd zasądził na stałe, bardzo serdecznie dziękuję. Wdzięczna Lena z córką Iwonką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena Jaworska dnia: 2015-11-04 22:11:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym bardzo podziękować za fachowe prowadzenie mojej sprawy rozwodowej. Z powodu licznych obowiązków Mecenasa długo czekałam na spotkanie ale było warto. Niekiedy lepiej dłużej poczekać na spotkanie niż plątać się samemu po Sądach. Pan Mecenas chociaż nie zawsze miał czas się ze mną spotkać zawsze mogłam liczyć na Jego "wsparcie" przez telefon dzięki czemu zaoszczędziłam swój czas na dojazdy do Warszawy. Nie sądziłam, że rozwiodę się tak szybko i w dodatku po dwóch spotkaniach w Kancelarii. Bardzo dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-11-04 09:42:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Badzo gorąco polecam Pana Mecenasa,skorzystałam z usług w sprawie rozwodowej. Pan mecenas jest super widać, że nie zależy mu na przedłużaniu sprawy, ale szybkim jej zakończeniu. Pełen profesjonalizm, zrozumienie tematu i ciepło jakie emanuje od niego kiedy się z nim rozmawia. Na sprawie konkretny i zdecydowany. Cena adekwatna była do wykonanej pracy. Od złożenia pozwu do dnia dzisiejszego upłyneło 3 miesiące. Naprawdę super. Pozdrawiam i dziękuję Sonia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sonia dnia: 2015-10-07 21:45:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedy w sobotę 26.09 zamkneli brata tutaj znalazłam kontakt do Pana mecenasa i zadzwoniłam do niego nie myślałam, że znajdzie dla nas czas bo była sobota wieczór,jednak przyjechał do biura i nie tylko nas przyjął, ale po godzinie wiedziałyśmy z mamą dokąd brata zabrali i dlaczego. Pan mecenas nie pytał nas o pieniądze, uspakajał mnie i mamę, powiedział nam tak dokłądnie co i jak będzie wygladało. Przez niedzielę był z nami w kontakcie i byłyśmy spokojne, że ktoś zajął się sprawą brata i nami tak troskliwie. Wdzięczna matka i siostra z Otwocka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Helena dnia: 2015-10-01 21:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pracy mecenasa. Kodeks w głowie, a w sądzie bezbłędny. Sprawa rozwodowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-09-16 12:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam p Dariusza, to mój drugi pełnomocnik i o niebo lepszy od poprzednika, profesjonalnie podchodzi do sprawy i klienta. Poprzednik nie miał czasu telefonu odebrać. Na rozprawę czekamy 3 miesiące, Mecenas przyśpieszył termin który został wyznaczony na początek września, jednak za termin mogę mieć pretensję do sądu. Fakt, że mecenas jest w ciągłych rozjazdach, to pomimo jego nieobecności jeśli się umówił ze mną zawsze był i jest. O każdej porze mogę do niego zadzwonić porozmawiać oraz zasięgnąć rady. Anna Popławska - Kobiela
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeże
Opinia dodana przez: Anna Popławska Kobiela dnia: 2015-08-31 09:53:40 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciekawe przez kogo są pisane te wszystkie komentarze:)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-08-31 01:07:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam mecenasa miałem go na sprawie za spowodowanie wypadku i obrażeń. Do sądu szedłem wystraszony a uspakajanie przez mecenasa jeszcze bardziej denerwowało. Po 20 minutach wyszedłem z rozprawy bez wyroku i odszkodowania - Mecenas tak coś gadał że pokrzywdzona mi współczuła i prosiła sąd żeby mnie nie karał - sędzia umorzył moją sprawę. Mecenas to mega gość. Było warto nie liczyłem że tak się moja sprawa skończy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cz z Ożarowa M. dnia: 2015-08-29 13:38:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco Pana Mecenasa bowiem w mojej sprawie rodzinnej okazał się skarbem, rzeczowy, przygotowany,dbający o mnie i moją sprawę oraz co najważniejsze skutecznie doprowadził do korzystnych wyroków dla mnie i moich dzieci. Wdzięczna MC
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: MC dnia: 2015-08-19 13:38:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm połączony doświadczeniem i wysoką kulturą osobistą. Sprawa rozwodowa, podział majątku przeprowadzone wzorowo bez zbędnych stresów. Serdecznie polecam tego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 2015-08-05 17:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylem dzisiaj u mecenasa na Towarowej by podjal sie prowadzenia mojej sprawy i niestety odmowil mi, kiedy mu powiedzialem o co mi chodzi, On stwierdzil ze tylko strace czas i pieniadze. Bylem zly, ale kiedy wytlumaczyl mi i rozrysowal punkt po punkcie w czym jest problem i dlaczego jestem bez szans zrozumialem dlaczego odmowil. Mimo ze poswieciL mi sporo czasu to nie wzial pieniedzy, kazal dzieciom cos kupic. Facet ma wiedze i klase.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Radziszewski dnia: 2015-07-09 19:12:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jednym słowem po kontakcie z Panem mecenasem mogę powiedzieć; ostry, wredny, nieustępliwy i za wszelką cenę do celu by wygrać, reszta się nie liczy. Zna prawo i z niego potrafi korzystać. Tego oczekiwałem i z tego jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2015-07-07 14:07:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas dr Dariusz Kotłowski okazał się osobą bardzo kompetentną. Świetny adwokat i bardzo zaangażowany. Składam serdeczne podziękowania za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-07-07 13:28:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest adwokatem godnym polecenia. Bardzo mi pomógł w mojej bardzo skomplikowanej sprawie rodzinnej. Zawsze znajdował bardzo dobre rozwiązania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-02 13:22:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dariusz podjął się prowadzenia mojej sprawy rozwodowej, jak również o podział majątku. Obie sprawy przeprowadzone zostały w sposób niezwykle rzetelny, profesjonalny a co więcej skuteczny. Zaangażowanie, wiedza, profesjonalizm i spryt w Sądzie spowodowały, że obie zlecone sprawy Panu mecenasowi mimo ich trudności ze strony mojego męża, zakończyły się szybko i korzystnie. Chciałabym tą drogą podziękować Panu Mecenasowi ta drogą, bowiem dzięki tej stronie poznałam Pana mecenasa i Jego miły i profesjonalny zespół, za pomoc i wsparcie jakie otrzymałam w trakcie rozpraw przed sądem, za zaangażowanie w walce o moje prawa i majątek dla mnie jak również moich dzieci. Po tym okresie wspólnego trudu z czystym sercem mogę potwierdzić, że warto było zaufać i powierzyć swój i moich dzieci los w ręce Pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-06-25 16:43:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas ma bardzo fachowe podejście do sprawy, a wszystkie czynności prawne załatwione były na czas. Cel został osiągnięty. Bardzo dobry kontakt. Zawsze byłem informowany osobiście przez Pana Mecenasa o postępach w sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-23 13:26:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dodać,nic ująć zaufałam mecenasowi powierzając mu moją sprawę karną. Tak życzliwego, pracowitego i zaangażowanego człowieka jak mecenas dotąd nie miałam możliwości spotkać.Człowiek który nie stawia na pierwszym miejscu kwoty za wynagrodzenie a problem z jakim zwróciłam się do niego. Polecam bardzo p.mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2015-06-14 21:07:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem najlepszy prawnik w Warszawie. Nie wspominając o ogromnej wiedzy, z każdej niemalże dziedziny prawa to przede wszystkim bardzo "normalny" prawnik. Mówi jak jest, nie owija w bawełnę, zawsze językiem prostym takim że nawet ja nie mając zielonego pojęcia o prawie - wiedziałam co mam zrobić. Udało mi się wywalczyć spore alimenty a to wszystko zasługa Mecenasa i jego aplikanta. Straciłam nadzieje, po wizycie u innego prawnika a już po pierwszej wizycie w kancelarii mec. Kotłowskiego wiedziałam że będzie dobrze :) Bardzo gorąco polecam i dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2015-06-11 13:55:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana mecenasa zwrocilam sie juz trakcie prowadzenia mojej sprawy rozwodowej ktora ciagnela sie ponad 3 lata mialam dosyc i podziekowalam poprzedniej kancelarii i zwrocilam sie do Pana Dariusza - o dziwo sprawy przybraly inny obrot. W dniu wczorajszym po niespelna 4 miesiacach od zmiany mojej zacnej pani pelnomocnik na pana Dariusza po 2 z nim rozprawie otrzymalam wyrok zgodny z tym co chcialam. Widac ze ten czlowiek kocha i fascunuje sie tym co robi, jego pracownicy uprzejmi i gotowi do pomocy. A jednak mozna. Polecam goraco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiki dnia: 2015-05-30 10:11:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie. Pragnę tą drogą wyrazić własną opinię na temat pracy Pana Adwokata Dariusza Erwina Kotłowskiego, który posiada obszerną i rzetelną wiedzę,natomiast profesjonalne podejście Pana Adwokata do klienta,udzielanie wyczerpujących odpowiedzi na wszelkie pytania i wątpliwości zarówno w trakcie rozmów telefonicznych oraz osobistych spotkań, pozwoliły mi przejść przez rozprawy rozwodowe, a następnie przez rozprawy o podział majątku bez większych nerwów. Pan Adwokat dopilnował wszystkich szczegółów, okazał dużo zrozumienia, a jego wewnętrzny spokój i pewność siebie były dużym wsparciem dla mnie, natomiast asertywność wobec drugiej strony oraz przewidywalność Pana Adwokata były nieocenione. Podobną opinię wyraziła moja przyjaciółka z polecenia której zwróciłam się do Pana Mecenasa Dariusza Kotłowskiego o poprowadzenie moich spraw. Jestem ogromnie zadowolona i wdzięczna, że się nie zawiodłam. Jeśli chodzi o honorarium, to wysokość była adekwatna do wkładu pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Magda Zieleniecka dnia: 2015-05-14 14:54:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam, skorzystałam, potwierdzam bardzo dokładny, rzeczowy oraz ostry a co najważniejsze w mojej sprawie bardzo skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KL dnia: 2015-05-11 17:35:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Kotłowski jest w pełni kompetętny i uczciwy. Pisma napisane przez mecenasa dobre i skuteczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-04 12:40:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Dariusz Kotłowski profesjonalnie podchodzi do sprawy a cenowo wypada o wiele lepiej niż większość jego kolegów w Warszawie i okolicy. Dobry kontakt z mecenasem jest dużym ułatwieniem, ja na przykład często dzwoniłam i podpytywałam, stres, zdenerwowanie, obawa. Nie zdarzyło się dzwoniąc do niego nawet wieczorem, żeby mecenas odmówił mi pomocy w danym momencie albo żeby czegoś nie wiedział. Od pierwszego kontaktu był bardzo zaangażowany i na bieżąco mnie informował o postępie sprawy. Na rozprawach ostry i nie było z nim przelewek przekonała się najlepiej Pani pełnomocnik mego męża kompletnie zagubiona i nieprzygotowana. Efekt rozwód z winy mego byłego już męża, alimenty na dzieci wg mojego oczekiwania. Polecam naprawdę warto. Pozdrawiam Antonina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 2015-04-29 17:22:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam dołączam się poniższych opinii skorzystałam z pomocy Pana dr Dariusza Kotłowskiego który okazał się profesjonalistą w pełnym tego słowa znaczeniu. Pan mecenas to rzetelny, odpowiedzialny i dążący do obranego celu prawnik. Przygotowany do rozprawy, przygotował mnie tak psychicznie i mentalnie do rozprawy, że stres który mnie zżerał zniknął. Państwu prawnikom i którzy uznali moją sprawę za beznadziejną i położyli na mnie kreską - odsyłam do Pana mecenasa, który wyjaśnił mi skutki oraz możliwości w sposób bardzo zrozumiały. Jednak można. Podziękowania również dla Pana Aplikanta Jana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rozalia z DG dnia: 2015-04-26 11:58:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo oddany sprawie adwokat, bronił mojego syna w sprawie karnej pokazując wiedzę profesjonalizm doprowadził do uniewinnienia syna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Remigiusz dnia: 2015-04-17 19:55:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie widziałem mecenasa na oczy mieszkam poza granicami kraju. Korespondencję prowadziłem email.Dokumenty pełnomocnictwo wysłałem pocztą.Sprawę przeprowadzono dość szybko jak na polskie warunki i fachowo.Jednak są ludzie którzy uczciwie wykonują swoją pracę za pieniędzy odpowiednie do sprawy. Mecenas Kotłowski oszczedził mi czasu i kosztów. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2015-04-11 10:26:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten adwokat wyciagnal mnie z wielu opresji, bardzo stanowczy i slowny, dotrzymywal slowa. Moge na niego liczyc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2015-04-05 20:53:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i na temat w sprawie karnej okazał się wielkim gościem któremu zależało na mnie i na sprawie i dotrzymał słowa. Szacunek dla Pana Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-02 09:21:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony, z przeprowadzonej sprawy, szybki i skuteczny rozwód. Pan mecenas kompetentny, słowny oraz terminowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MD dnia: 2015-03-29 13:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa wszystkim, którzy cenią sobie współpracę z profesjonalistami - solidność, wiedza i komunikatywność. Dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-25 09:19:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie, fachowo, ze zdroworozsądkowym podejściem do sprawy, a co najważniejsze - skutecznie. Teraz już wiem do kogo zwracać się o pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BK dnia: 2015-03-20 10:55:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę powiedzieć tylko jedno dziękuję za cały trud w obronę i wsparcie mojej osoby i mojej rodziny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol Legionowo dnia: 2015-03-17 18:36:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas ma twardy kręgosłup, nie da sobie w kaszę dmuchać, miły ale i wredny nie chciałbym być jego przeciwnikiem na rozprawie ani świadkiem kiedy on pyta. Moją sprawę karną prowadził jako drugi mój obrońca. Faktycznie przygotowany, pół godziny przed rozprawą, znał dokładnie akta, mega dokładny. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: R. dnia: 2015-03-09 12:25:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję i gorąco polecam usługi Pana Mecenasa. Dzisiaj mimo choroby Pan Mecenas nie wysłał aplikanta lecz sam przyszedł na rozprawę o alimenty na dzieci i na mnie, mimo że mowa sprawiała mu ból nie dał za wygraną. Trzeba było widzieć minę mojego ex w czasie przesłuchiwania :):),jak kręcił, jak się miotał kiedy padały serie drobiazgowych pytań mojego pełnomocnika, Ex nie wiedział co powiedzieć a jak już powiedział to bzdury, aż Pani sędzia się podśmiewała. I efekt kochani drobiazgowe przesłuchanie mojego ex cwaniaczka przyniosło skutek otrzymałam więcej niż oczekiwałam, a jeszcze większą radością było widzieć minę w czasie ogłaszania wyroku mojego Ex. Brawo Panie Mecenasie !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez uwag
Opinia dodana przez: Ilona z dziećmi dnia: 2015-03-05 13:25:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Patrząc jak p.Dariusz zajął się moją sprawą i ją przeprowadził w sprawie karnej mogę stwierdzić,że to bardzo dobry i skuteczny adwokat dbający o szczegóły. Dbał o mnie, był na każdy mój sygnał kiedy byłem w areszcie, był moim kontaktem z rodziną i światem.Mogłem na niego liczyć i mu ufać i się nie zawiodłem. Nie łudził mnie opowieściami lecz przedstawiał sprawę bardzo rzeczowo.Zrobił wszystko by mnie wyciągnąć z tego horroru. Co najważniejsze nie liczyły się pierwsze pieniądze lecz ja i moja rodzina i za to mu jestem mu ja i moja rodzina bezgranicznie wdzięczni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gerard z rodziną i dziećmi z BP dnia: 2015-02-21 11:21:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem zleciłem Mecenasowi sprawę rozwodową, w dniu wczorajszym 18.02.2015 r. zostałem wezwany do sądu w sprawie zabezpieczenia. Pan mecenas tak pokombinował coś przed sądem, że na jednej sprawie dostałem rozwód bez opinii RODEKA, bez świadków, alimenty takie jak chciałem. Mecenas jest de best,warty kasy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2015-02-19 18:16:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki tej stronie poznałam Pana Mecenasa, okazał się bardzo skuteczny. Dzisiaj jestem po rozwodzie pełna radości i z entuzjazmem patrzę w przyszłość. Bardzo serdecznie dziękuję Panu Mecenasowi i Jego zespołowi. Wdzięczna Patrycja Kos Rosińska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez jakichkolwiek uwag
Opinia dodana przez: Patrycja Kos Rosińska dnia: 2015-02-18 12:10:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Dariusz Kotłowski jest nie tylko wybitnym prawnikiem, autorem wielu publikacji i książek, na których wychowuje się kolejne już pokolenie prawników, ale przede wszystkim niezawodnym Przyjacielem. To człowiek dla którego praca jest pasją... Oddaje się jej bez reszty, co przekłada się na jakość i rezultat prowadzonych przez niego spraw. Nigdy nie pozostawił nikogo bez pomocy, nawet jeżeli osoby przychodzące do kancelarii nie miały środków na uiszczenie wynagrodzenia. Zawsze o każdej porze dnia, często nawet w nocy pomaga swoim Klientom, w jego słowniku nie istnieje słowo: "nie da się" lub "nie mam czasu". Zajmuje się sprawami, których nie chcą podejmować inni prawnicy bądź to z uwagi na ich zakres, bądź na fakt, że są praktycznie bez szans na uzyskanie pozytywnego rezultatu. Dla Pana Mecenasa nie ma słowa niemożliwe :) i tego samego uczy kolejne już pokolenie aplikantów. To zaszczyt pracować z Panem Mecenasem. Dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula Kamecka - Gasidło dnia: 2015-02-16 19:28:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Kotłowski nie tylko jest dobrym prawnikiem, rzetelnym, skrupulatnym, dbajacym o swojego klienta i sprawy jakie mu się powierza, ale jest przede wszystkim dobrym człowiekiem, który każdą sprawę traktuje jakby była ostatnia i najważniejsza! Zawsze w jego obecności na sali rozpraw czułam się pewnie, nie pozwolił pełnomocnikowi mojego męża traktować mnie " z góry" i szybko sobie z nimi poradził, a dzięki temu jestem już po rozwodzie z orzeczeniem o winie męża, mam przy sobie dzieci i wysokie alimenty. Pomimo kwoty którą zapłaciłam nie żałuję ani złotówki, ponieważ wcześniej Pani Mecenas będąca byłą sędzią prowadziła mi sprawę i wlokła się ona przez 2 lata bez większego efektu. jestem dozgonnie zobowiązana wobec Pana Mecenasa i nigdy nie zapomnę co zrobił dla mnie. Co prawda jest drogi, ale jak nie miałam pieniędzy poczekał na nie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia Wilczyńska dnia: 2015-02-16 12:56:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączamy się do opinii na temat Pana profesora, zajęcia które prowadzi z prawa rodzinnego i karnego są bardzo interesujące. Pan profesor umie nas zachęcić do jego zajęć, nie wkuwamy bzdurnych regułek. Mottem Pana profesora które powtarza jest; "bądźcie dobrze w małym, a będziecie dobrzy w wielkim". Nie siedzimy znudzeni w czasie wykładu, jest czas na rozwiązywanie kazusów, jest czas na rozmowę, ale żarcik również mu się wymknie i jest wesoło. Zajęcia z Panem profesorem to przyjemność, życzliwy, uśmiechnięty, obiektywny, ma dużą wiedzę i doświadczenia. Egzaminy i zaliczenia u niego, to nie wkuwanie po nocach regułek, ale logiczne rozumienie problemu, rozmowa i wnioski. Za rok żal będzie się żegnać z tak fajną kadrą. pozdrawiamy Studenci III roku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: SUPER SZCZEGÓLNIE KIEDY NISKIE OCENY.:):)
Opinia dodana przez: Studenci III roku :):) dnia: 2015-02-04 19:27:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co by nie powiedzieć dobry adwokat i fachowiec, ostry, stanowczy i widać że mu zależy na wygranej i na kliencie nie zlewa go. W sądzie był pół godziny przed każdą sprawą i czekał na mnie by pogadać o sprawie i tym co na niej będzie się działo. Jak przesłuchiwał moją a potem świadków no to trochę to trwało ale magiel był, że się pogubili. Wyrok na moją korzyść.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Sochaczew dnia: 2015-02-02 17:03:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam adwokata Kotłowskiego w sprawach karnych. Zleciłem mu sprawę i byłem zadowolony z jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: R.L. dnia: 2015-01-25 18:36:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za okazaną pomoc, opiekę i profesjonalizm Pana mecenasa, wolna od wczoraj. Raz jeszcze dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzięczna Krystyna dnia: 2015-01-20 18:55:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystalem z pomocy Pana Mecenasa. Wybronil mnie z szeregu problemow. Zawsze mial dla mnie czas. Jestem bardzo wdzieczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Józef dnia: 2015-01-19 12:06:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny i rzetelny prawnik który potrafi z oddaniem zająć się sprawą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna i Marian Wiercińscy dnia: 2015-01-06 12:10:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej sprawie karnej rzeczowo, konkretnie i na temat. Zamiast aresztu za narkotyki dostałem poręczenie. Dla Pana adwokata nie było problemu stawić się na komendzie w niedziele by mi pomóc wyjść na wolność z dołka. Równy zdecydowany gość i wie co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robson dnia: 2015-01-03 14:44:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pana mecenasa, szczególnie za poświęcony mi czas, Jego determinację, ludzkie podejście, uczciwość i bycie przy mnie w bardzo trudnej sprawie rozwodowej. Wspaniały człowiek i dobry prawnik. Wdzięczna Aleksandra
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra Mrowiec dnia: 2014-12-29 16:57:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat - Wielki szacunek za to co dla mnie zrobił w sprawie karnej przed Sądem Okręgowym w Elblągu.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Birzyński dnia: 2014-12-15 17:23:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług p Dariusza i mogę bez cienia wątpliwości polecić Jego usługi - stanowczy,rzetelny,punktualny,wnikliwy,nie mówił mi tego co chciałem usłyszeć wręcz przeciwnie postawił sprawę bardzo jasno. Zanim podjął się mojej sprawy bardzo długo pytał o najdrobniejsze detale i analizował dokumenty.Poświęcił mi i mojej sprawie bardzo dużo czasu. Mimo,że wcześniej poprzedni obrońca popełnił wiele błędów które ja sam zauważyłem, nie oceniał i nie krytykował,postarał się je naprawić. Wielki szacunek i podziękowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwester Domżał dnia: 2014-12-10 11:54:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa bo bronił mnie i wybronił, ma swoją osobowość i dba o klienta, miałem przed nim mecenasa ktory wolał wysłac aplikantow na sprawy a ja niewiele wiedziałem co się dzieje Wziąłem mecenasa Kotłowskiego był na kazdej sprawie,nieodpóścił żadnemu świadkowi od prokuratora, znał mega akta, nie musiałem sie stresować. Jest w porządku jeszcze nikt nie poświęcim mi tyle czasu co on, ale potrafił mnie też zjechał na początku, że mu naściemnialem ale potem było spoko. Spoko gościu kasa warta była finału.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ziom dnia: 2014-12-04 15:37:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję, że jest taki człowiek jak Pan mecenas który pokazał mi nową drogę która do dzisiaj była beznadziejna na której nie widziałam światełka w tunelu na lepsze jutro, że mogę ja i moje dzieci żyć w spokoju i z nadzieją. Bardzo dziękuję. Dusza człowiek i o wielkim sercu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasandra 29 dnia: 2014-11-24 19:29:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas okazał się dobrym fachowcem, ewidentnie moją sprawę inni uznali za przypadek beznadziejny, jeden człowiek a zmienił tak wiele życiew normalność. Argumenty i dokładność mecenasa przekonały sąd,co prawda nie zostałem uniewinniony ale Sad odstąpił od kary i środków karnych. Wielkie podzięowania i podrowienia dla Pana Mecenasa i Jego Aplikantów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2014-11-14 14:37:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To bardzo życzliwy, otwarty, zdecydowany i rzetelny mecenas, który w najtrudniejszych dla mnie chwilach nie tylko okazał mi wsparcie lecz również z determinacją przeprowadził moją sprawę karną.Jestem mu ograminie wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michalina dnia: 2014-11-07 18:15:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity i świetny fachowiec,uczciwy,pełen werwy w tym co robi i zna się na swojej robocie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni Kurzak dnia: 2014-10-29 11:19:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził mi sprawę o rozwód. Jestem bardzo zadowolona z tego jak Pan Mecenas pisma pisał czy reprezentował mnie na rozprawie. Pan Mecenas zawsze był przygotowany do rozprawy. Można na nim polegać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena M. dnia: 2014-10-18 19:42:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JEST MEGA KONKRETNY I RZECZOWY - POLECAMY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ZADOWOLENI dnia: 2014-10-15 11:50:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas i jego aplikant jest naprawdę mocny i cholernie konkretny warto było. To co zrobił na sali rozpraw w naszej sprawie karnej jest mistrzostwem świata. Sąd nas uniewinnił rozjeżdżając prokurature.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Xsawery dnia: 2014-10-09 17:30:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli mam polecić dobrego adwokata, to właśnia Pana mecenasa Kotłowskiego. Poprzednia adwokat rok babrała się w mojej sprawie karnej. Pierwsza wizyta otworzyła mi oczy w jakiej jestem sytuacji i co dalej robimy. Konkretny człowiek i dba o klienta, chociaż bardzo ostry. Polecam bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roxana dnia: 2014-09-27 15:16:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podzielam opinie bardzo skuteczny, zawzięty i drobiazgowy adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2014-09-12 09:57:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas przeprowadził moja sprawę rozwodową, panicznie się bałam mojego ex niepotrzebnie, bo Pan Mecenas okazał się nie tylko moim adwokatem ale i człowiekiem o wielkim zrozumieniu i życzliwości wobec , czułam się przy nim pewnie i bezpiecznie, jestem mu bardzo wdzięczna za jego życzliwość, stanowczość i profesjonalizm, mój ex nawet nie drgnął razem ze swoją szantrapą. Polecam Pana Mecenasa i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2014-09-10 18:52:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Pana Mecenasa. Profesjonalista w każdym calu. Wart każdych pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola M. dnia: 2014-08-27 21:51:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy i uczciwy adwokat.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Quele dnia: 2014-08-20 14:28:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wtorek o 15,30 skończył się mój dramat - nie wiem jak dziękować Panu adwokatowi i jego aplikantowi za pracę i pomoc i wyciagnięcie mnie z tego dramtu, jestem wolny i widzę świat inny kolorowy, to zawdzięczam panu adwokatowi którego moje dziewczyna znalazła na tej stronie,nie miałem pieniędzy nie wziął nic a jednak mnie nie zostawił jestem i będę wdzięczny. To dobry i uczciwy człowiek tylko tą drogą możemy mu podziękować. Szczęśliwi Jerzy i Karina Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy i Karna dnia: 2014-08-14 17:53:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas przeprowadził moją sprawę rozwodową. Jestem pod ogromnym wrażeniem jego inteligencji, sprytu i nieugiętości. Sprawa zakończyła się dla mnie bardzo korzystnie wręcz lepiej niż oczekiwałam. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie mam zadnych uwag
Opinia dodana przez: Łucja dnia: 2014-08-12 17:01:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, podzielę się również moimi spostrzeżeniami ze współpracy z Panem Dariuszem, to osoba bardzo oddana temu co robi, bo robi to z zapałem, z pełną determinacją, klient i sprawa są dla niego najważniejsze. Bardzo dokładny, przygotowany, duża wiedza. W sprawach które nas dodtkneły, zwróciliśmy się do niego o pomoc mimo, że dośc znany adwokat nas zlekceważył, wysyłał do sądu, na policje aplikantów, nie stawiał się na rozprawy, przesłuchania, a my tylko płaciliśmy duże kwoty i mimo to przegraliśmy wszystkie sprawy, ale to inna historia. To właśnie Pan Dariusz mimo trudnej sytuacji prawnej dla nas, stanął na wysokości zadania i ocalił nasz majątek. Poprostu zrobił to, co dla innych było na pozycji przegranej. Nie jest istotna dla niego pora, zawsze odbiera telefon,zawsze nas przyjmie, doradzi. Za to wszystko jesteśmy i będziemy mu bardzo wdzięczni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Jotan z rodziną dnia: 2014-08-04 13:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jestem za pisaniem opinii w necie ale muszę zrobić wyjątek, bowiem tutaj znalazłem p. mecenasa. Zaangażowanie, profesjonalizm, otwartość, zrozumienie i życzliwy stosunek oraz kontakt z klientem, drobiazgowość, szukanie wyjścia w mojej trudnej i zagmatwanej sprawie, wyjaśnienie mi określeń prawniczych bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło i dlatego zmuszony jestem wypowiedzieć własną opinię na temat pracy p. Dariusza i jego zespołu. Oby więcej było takich adwokatów. Zaproponowane przez p. Dariusza wynagrodzenie było adekwatne do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew z Anina dnia: 2014-07-29 18:02:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POTWIERDZAM KANCELARIA PROFESJONALNA, ZARÓWNO PAN MECENAS I JEGO APLIKANCI Z SZACUNKIEM I Z DETERMINACJĄ PODESZLI NA NASZEJ SPRAWY, ZA CO JESTEŚMY BARDZO WDZIĘCZNI. MIŁO NAM BYŁO ŻE OPŁATA ZA USŁUGĘ BYŁA NA DRUGIM MIEJSCU ODPOWIEDNIO UZASADNIONA. BARDZO DZIĘKUJEMY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: HALINA I ANDRZEJ W. dnia: 2014-07-23 16:02:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i fachura jednm słowem kasa adekwatna do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryś dnia: 2014-07-21 11:14:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesionalne podejście do klienta przy rozsądnych cenach. Moja sprawa została prowadzona dokładnie tego jak oczekiwałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-16 13:09:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj z mężem i jesteśmy pod bardzo zaskoczeni podejściem zaangażowania p. Mecenasa do sprawy. Profesjonalna obsługa, kultura,otwartość i widać tą chęć pomocy bardzo p.Mecenas rzeczowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2014-07-15 19:34:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na swoi przykładzie powiem że to człowiek z powołaniem, powiedział mi jak jest i jak będzie nie owijał, nie krecił zapewnił mnie że wszystko zrobi co będzie możliwe abym nie poszedł do paki i dotrzymał słowa. Oczywiście nie obeszło się bez problemów ze strony kuratora ale stanął mecenas na wysokości zadania. Tez odczułem że nie żeruje na innych, rozsądnie mnie potraktyowal finansowo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IJ Łomianki dnia: 2014-07-09 09:54:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również miałam okazję skorzystac z usług pana mecenasa, tyle tylko, że w sprawach podatkowych i gospodarczych. Jestem pod wrażeniem jego zaangażowania i umiejętnosci. To osoba bardzo konkrenta, rzetelna. Do każdej z moich spraw podchodził bardzo profesjonalnie przez co sprawy, które ciągły się latami załatwił zaledwie w kila miesięcy. Jak się okazuje można i to w rozsądnej cenie za konkretną pracę, a nie za godzinę pracy. Polecam pana mecenasa wszystkim, którzy szukają sprawnego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EWA dnia: 2014-07-08 18:28:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u p.Mecenasa po poradę jestem pełna uznania wysłuchał mnie bardzo uważnie,zadał mi kilka pytań,poprosił o dokumenty bardzo spokojnie tłumaczył mi w jakiej jestem sytuacji .Spotkanie trwało półtorej godziny.Wchodząc do mecenasa czułam się zagubiona,zrezygnowana cała sytuacją w jakiej się znalazłam jak się okazało niepotrzebnie. Wyszłam spokojna i bez strachu Pan mecenas to miły i uśmiechnięty aczkolwiek stanowczy i skrupulatny człowiek z pasją i dużą wiedzą. Ten spokój i chęć pomocy osobom takim jak ja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2014-07-06 10:03:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam dzisiaj z porady u Pana mecenasa, jestem pod wrażeniem profesjonalnej obsługi,dokładności i zrozumiałego wytłumaczenia mi zawiłości prawniczych i miłej atmosfery.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tatiana dnia: 2014-07-02 21:19:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Waszym opiniom umówiłam się i poszłam do mecenasa Kotłowskiego i faktycznie człowiek cholernie konkretny i dokładny dwie rozprawy i mam święty anielski spokój. Wielkie Dzięki Panu mecenasowi także. Pozdrawiam wszystkich. Dominika Krzemińska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika Krzemińska dnia: 2014-06-28 15:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dariusz Kotłowski jest osobą w pełni zaangażowaną, kompetentną i rzetelną. Profesjonalista w każdym calu. Jego zaangażowanie w sprawy jest na bardzo wysokim poziomie. U Pana Darka-jak się do niego zwracam nie ma rzeczy niemożliwych.Doradzi,uspokoi,wytłumaczy.Stał się doktorem na moje problemy,człowiekiem ,który przywrócił mi wiarę do życia i swoich praw. Polecam z czystym sumieniem usługi kancelarii Pana Dariusza.Satysfakcja Gwarantowana !!!!! Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mariusz K. dnia: 2014-06-26 11:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jeden z najlepszych opiekunów naszego roku z jakimi mieliśmy kontakt i super wykładowca prawa na naszej uczelni, zawsze uśmiechnięty,życzliwy,super przygotowany, wymagający od siebie i od nas, obiektywny. Pan doktor dla każdego studenta ma czas nawet po zajęciach. Jak da słowo dotrzymuje go.Zajęcia z nim to przyjemność a nie męczarnia :):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Studenci III roku dnia: 2014-06-24 16:56:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Dariusz Kotłowski jest osobą w pełni zaangażowaną, kompetentną i rzetelną. Profesjonalista w każdym calu. Jego zaangażowanie w sprawy jest na bardzo wysokim poziomie. U doktora Dariusza nie ma rzeczy niemożliwych a nawet beznadziejne sprawy nie sprawiają mu trudności. Jak najbardziej polecam usługi kancelarii Pana Dariusza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria Kusznierska dnia: 2014-06-23 11:35:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Kotłowski jest człowiekiem bardzo uprzejmym ,wesołym i jest wzorem dla innych. Wiele osób chciałoby posiadać taką wiedzę jak Pan Dariusz. To fachowca najlepszy w swojej dziedzinie jak i w nauczaniu w szkołach wyższych potrafi odpowiednio i zrozumiale dla wszystkich przekazywać swoją wiedzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bardzo dobra
Opinia dodana przez: Kate Ameryka :D dnia: 2014-06-23 10:16:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam i polecam bardzo rzetelny fachowiec, stanowczy i zdeterminowany, tak jak ktoś już tu napisał terminowy i ostry i potrafi też nie patyczkować się w uzyskaniu oczekiwanego efektu chociaż nie wszystko zależy od niego, ale stawia na swoim. Sad nieco ociagał się z wyznaczeniem rozprawy naszej sprawy, a mecenas skierował wniosek o przewlekłość i nagle termin się znalazł jeszcze Sąd musiał nam zapłacić, ale trzeba z nim być cholernie szczerym bo tez nas ochrzanił. Godny zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Siedlce dnia: 2014-06-20 12:03:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam, Pan adwokat dr Dariusz Erwin Kotłowski jest wzorowym profesjonalistą, dba bezgranicznie o klienta i jego sprawę, ja czułem się pewnie że mam prawną ochronę i mogę mu zaufać w powierzeniu swoich spraw. Prowadził moja sprawę przed Sądem Okręgowym w Częstochowie, jestem bardzo wdzięczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof B. dnia: 2014-06-19 12:07:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sercem mogę od polecić Pana Dariusza. Do tej pory korzystałam z usług różnych adwokatów, ale jeszcze nigdy nie spotkałam się z takim profesjonalizmem i zarazem empatią oraz sumiennym i szczerym zaangażowaniem. Pan Dariusz jest bardzo rzetelny i dotrzymuje terminów. Potrafi wykorzystać swoją wiedzę i umiejętności. Pomógł mi bardzo w ważnych sprawach, a także wygrał kilka spraw moich znajomych którym go poleciłam. Kiedy najbardziej potrzebowałam pomocy nie uzależniał jej od pieniędzy. Polecam bez wahania!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2014-06-17 16:11:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam i polecam adwokat rzeczywiście skutecznie mnie wybronił zwłaszcza, że marne były moje szanse
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Xmen dnia: 2014-06-12 21:22:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana mecenasa dostałam z urzędu zachwycona nie byłam wiedząc jak prowadzą sprawy, a tu niespodzianka mecenas przygotowany, na pierwszej rozprawie tak przeczołgał prokuratora, że ten nie drgnął wytknął najmniejsze błędy a Sąd się przychylił i umorzył sprawę a inny radził mi żebym się dobrowolnie poddała karze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: o cenach nie wiem miałam z urzedu przyznanego
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2014-06-12 18:15:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , bo ja wydostałem się wreszcie z tego błędnego koła tzw."sprawiedliwości" dzięki zaangażowaniu mec Kotłowskiego, poprzedniego obrońcy nawet nie chcę wspominać. Widać że Pan mecenas żyje tym co robi, nie obiecywał mi gruszek na wierzbie jak poprzedni stało się tak jak zakładał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JJ dnia: 2014-06-09 14:13:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest dobry w tym co robi. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AP dnia: 2014-06-06 12:44:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem mecenasa w mojej sprawie z urzędu, myslałem że mnie oleje ze potraktuje mnie na odczep się a tu niespodzianka konkretnie przygotowany pokazał gdzie braki jak prowadziła policja sprawe nie dał sobie wcisnąć kitu potraktował mnie jakbym zapłacił. Jest gość na poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wolny !!!!!!!! dnia: 2014-06-01 19:10:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam korzystałam wcześniej z innnego prawnika ale z zamiany jestem zadowolona nie miałam problemu by znalazl czas by mi wytłumaczył zawsze oddzwaniał mecenas a jak nie mogl jego aplikant czułam się pewnie w sadzie. Nie owijał w bawełne mowil tak jak jest
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-05-23 14:50:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tez korzystalam polecam pan mecenas wytlumaczyl dokladnie mi wszystko i bylo tak jak powiedzial niepotrzebnie sie martwilam juz dzieci sa przy mnie pozdrawiam Alina z Piaseczna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2014-05-18 23:21:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gościu konkretny i wie co robić. Wielki szacun.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafik Wawa dnia: 2014-05-12 11:28:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podzielam opinie,dokładny, stanowczy, rzetelny, oby wiekszość tak podchodziła do sprawy, moje obawy i strach były nieuzasadnione na myśl o samej rozprawie i spotkaniu z moim byłym, wreszcie jestem wolna i zaczynam zyć. Dziekuję że są jeszcze tacy ludzie jak Pan mecenas. Dziękuje Anna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-05-10 23:33:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu dobry i uczciwy fachowiec oddany temu co robi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-05-09 12:53:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją